Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Köszi
twitch.tv\mnk_official
Most oszinten, ezek azok a bugok, amelyek (tucatjai) miatt nem lehet haragudni a Bethesda jatekaira. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lényeg a lényeg, hogy a védelem nagy részét a PA adja + pár perk, így elég tankos build, mégis bitang sebzést okoz. SPECIALban ugyan az, hiszen így lehet váltogatni 2 handed és heavy között (anélkül, hogy le kéne mondani valamiről "2in1" 😄)
Ötletelésre nyitott vagyok 😊
MNK PA 2 kezes
MNK PA HeavyGun
twitch.tv\mnk_official
Egyelőre még túl sok a negatív hatásuk, de ha majd lehet állítani a specialt, minimális lesz 😄 (leírásoknak persze a felét nem írja ki)
Neve: Pozitiv hatása Negatív hatása
Adrenal Reaction +Weapon DMG at low HP Max HP -50
Herd Mentality All SPECIAL stats +2 when grouped All SPECIAL stats -2 when solo
Marsupial Carry weight +20, +jump height INT -4
Plague walker Poison aura scaling with your diseases Diseases
Scaly skin Damage and Energy Resistance +50 AP -50
Twisted Muscles Melee damage +25%, better chance to cripple limbs Gun accuracy -50%
Unstable Isotope 10% chance to release a radiation blast when struck in melee. Minor damage to player during the radiation blast
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.11.29. 23:35:51
twitch.tv\mnk_official
4. pontig ezt csináltam, persze rákerestem a neten miután már nagyon naaagyon dühösen néztem a monitorra 😊
Én a lemerülés után kiléptem menüig és vissza. Azt hiszem ezt is 2x kellett eljátszani. Ja még külön poén, hogy pont "elem csere" után ragadtam bent és egy teljesen fullosat kellett lemeríteni. Persze nem bírtam tétlenül és mire lemerült a patron az összes fegyverem elkopott és a moboktól vettem el lvl. 5 pipe pistolokat 😊
van egy megoldas.
1. tedd be a PA reszeket a stashbe
2. tedd be az osszes fusion coret a stashbe
3. az utolso jelenlegi fusion coret meritsed le (en a power attack spammel szoktam)
4. amikor kimerul a core akkor olesd meg magad (mind1 h pve v pvp) en pve szoktam
5. respawn helyett ctrlaltdel es jatek bezar feladatkezeloben
6. varsz 3 percet
7. visszalepsz a jatekba es E-vel ki tudsz szallni mar a PAbol.
8. visszaszeded a cuccaid a stashbol es ujra jatszol
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2018.11.29. 22:41:38
A PA-s trukkot koszonom, az auto recallra nem is gondoltam.
Más.
Imádom ezt a gamet... de sajnos ő ma nagyon nem szeret .... beragadtam a PA-ba (ha nem tudod mi ez akkor nézz utána😊 na ez a méreg nem a cián, nem lehet fejlámpát kapcsolni, fegyvert javítani stb... gondoltam megyek addig mellék küldikre pontosabban az Overseer személyes naplóit olvasgatni, ezen küldiknek a befejező része a "Kill Evans" ami bugos. 6x léptem ki a játékból és vissza mire hajlandó volt rendesen beadni a q-t. Nagy öröm, gondoltam visszamegyek a házikómba amíg lejár a beragadás. Erre jött a hideg zuhany a sok ki-be lépegetés közt eltűnt a Ház, szerencsére a tábori mindentudó készüléket a zsebembe visszarakta. Na sebaj úgyis költözni akartam.
*** Kerestem egy szép kis kilátót a hegyekben és vidáman nekikezdtem építkezni aztán kidobott a szerver, ugrás a ***-részhez.
Most inkább nem mondok semmit.
Jó éjszakát.
jaja, nevetseges a sebzesuk is es kulon poen mikor csesznek bekapcsolodni a kozvetlen elottuk zajlo harcba. :/ gondolom az opcionalis pvp miatt van ez igy megoldva de sima pve-re nezve nagyon nem jo. plane egy F4 utan ahol kulon elmeny volt nezni ahogy a 3 heavy laser 3 rocket towered h szedett szet komplett osztagokat.
en azert tartom oket megis a hazteton mert olyan kicsi a hely es a keret alapbol is h szepet, pofas helyet ugysem lehet kialakitani igy inkabb a praktikussagra mentem ra.
Eloszor is, EN speciel tovabbra is bizok benne, hogy elobb utobb lesz normalis station, es ki lehet majd rakni a PA-kat a hazadban diszkent, mint a korabbi single reszekben 😊 Emiatt en gyujtom oket, szepen sorban haladtam, van komplett szett 45-os, 51b-s es 60-as, illetve van 4 darab mar a raider armorbol. Ezeket eleinte a STASH-ban taroltam, iszonyu sok helyet feleslegesen lefoglalva.
Aztan rajottem, hogy ha hazaviszek egy ures PA keretet (chasis), akkor arra ra tudom rakni egyenkent a nem hasznalt szettjeimet (nyilvan csak azokat,a melyekhez van megfelelo szintem) es igy a korabbi 80-100 kilos szett mar csak 10 kilot foglal, mert a keretre rakott PA darabok 0 sulyuak.
Mivel egy szett / egy keret, igy bar a stashban a 10-10 kilos keretek foglaljak a helyet, de ott figyelnek biztonsagban a T45 es T51 armorjaim, hatha egyszer jo lesz meg valamire. A T60-ast hasznalom, a raider cuccokat meg gyujtom, igy azok 10-10 helyet foglalo keretei az inventorymban vannak.
Sajnos elnevezni nem lehet oket, igy neha ra kell hibazni, hogy a jelenlegi darab chasis kozul melyik melyik szettet rejti 😊 De ez a legkevesebb.
En passzolok, veluk meg nem talalkoztam 😊
> Egyszer kiprobaltam h ledobtam a hazikomat rajta 6 raketas toronnyal egy doghoz kozel ... aztan 5 perccel kesobb inkabb atraktam a romokat vki kellemesebb helyre. (A sb meg kb elvesztette a hp-ja 1/5et)
A masodik kepen a sziklaperem alatt van a hazikom. Azt hittem segitsegemre lesz a vedelmem, de nem. A harc vegen epithettem ujra a vetemenyes kertemet, tornyaimat, egy-ket szeket, falat, stb. 😄 Most ott tartok, hogy a vedelmemnek semmi ertelmet nem latom, amekkora helyet elfoglal a budgetbol, annyira nem eri meg.
twitch.tv\mnk_official
Marha idegesito tud lenni veluk egy harc egyetertek. Az elso parat meg elveztem ahogy kergetoztunk es probaltam eltalalni a testet (mert eleg szar a hitboxa szvsz) es detto az jott le h 'na bazzmeg, mar a Skyrim-ban is h elveztem a sarkanyharcokat' :/
Onnantol h leszall en is futok shotizni, utni, rugni, csunya szavakkal a lelkebegazolni mert akkor vegre nem dobalja az idiota mindenen atmeno, kepernyorazo hullamait amitol amugy megoszulok mert akkor is tolja tupontosan amikor hattal van es akkor is amikor egy erdoben egy kidolt fa alatt probalnek fedezeket keresni.
Egyszer kiprobaltam h ledobtam a hazikomat rajta 6 raketas toronnyal egy doghoz kozel ... aztan 5 perccel kesobb inkabb atraktam a romokat vki kellemesebb helyre. (A sb meg kb elvesztette a hp-ja 1/5et)
Btw ha mar PA, X01es csak enclave-nal van vagy az is "esik" random?
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.11.29. 11:54:46
PA kérdésem lenne, ha már pont aktuális a téma: Az elején találtam sok PA darabot, de a szintem (jelenleg 22) miatt ezek csak holt súlyok voltak, a stash meg kicsi, le is reszeltem őket. Ez nagy hiba volt, mert egy helyen 1x vehetem fel őket vagy "bármikor" találhatok másikat, respawn-olnak?
Thx!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
arról volt szó, hogy játszható lesz nélküle is
én a 4-ben is csak nagyon ritkán használtam
nem szeretem olyan klausztrofób érzésem van benne
oké atom után én sem mennék be egy szál fürdőruciba de ha lehet hanyagolnám

Aztan nem sokkal kesobb jobb a cimboraja, par szaz meterrel odebb. Ez mar upgradelt volt (fertozott), szinten jo fel oranyi puffogtatas utan ez vegre dobott is valamit (limlom cuccokat). Probaltam elcsalni a kozeli helyszinekre, hogy majd az npck besegitenek, de nem, azok is engem tamadtak 😊 Es mit ad isten, meg a XX* kereskedo is akkor setalt arra, de az sem segitett. Le is verte rolam a gatyat...

A jovore nezve egyedul kerulom ezeket, mert fun meg minden, de ha nincs a kozelben senki ismeros, akkor baromi unalmas 20-30 percig lovoldozni ra, mert ofelsege csak nagy ritkan meltoztatik leszalni. Mondjuk akkor kapta a soretet kemenyen, meg is ertem, hogy miert marad a levegoben 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.28. 22:59:24
twitch.tv\mnk_official
Koszonom az infot. Gondoltam, hogy a becsapodasi hely/zona szamit a bossok es egyeb highlvl spawn szempontjabol, csak egyelore nem foglalkoztam vele utanajaras szintjen 😊 Jelenleg direkt nem olvasok se guideket, se egyeb celiranyos utmutatokat, mert probalom az elso karakterrel ugy megelni a jatekot, felfedezni, raeszmelni a dolgokra, stb. ahogy azt illik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.28. 18:03:15
szal powerarmor station tervet tudok adni handmade rifle tervert.
amugy a pa station terv tenyleg jon questbol, illetve enclave-nel alt megveheto -1100 korul asszem.
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2018.11.28. 16:38:24
tegnap vkik whitespringre dobtak (a fissure siteot nem erte) de hatalmas farm volt, ugyanis itt rohadt sok glowing tud spawnolni (lv68 ugyemlekszem)... ment is a farm, bar sok jo cucc nem esett. viszont annyi viragot szedtem, meg hardened masst hogy tudtam csinalni par fluxot. blast zone utan vigyazni kell a scrappelesre, mert az egyik ilyen flux alapanyag is scrappelheto!!!
chem station nuked fauna oldal asszem
en mar varom a patchet h kicsit atrakjam a pontjaim... 😄
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2018.11.28. 16:03:36
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Viszont amikor korbevesz 4-5 darab merget kopkodo bogar, akik egyfolytaban ugralnak es alig lehet oket eltalalni, akkor nagyobb szarban vagyok, mint a mutansok ellen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.28. 15:12:19
thanks
Ami az endgamet illeti:
Jelenleg van ilyesmi csapatalapu kihivas a jatekban. Gyakorlatilag le tudsz bombazni egy-egy teruletet atommal. Na most minden atom ledobasa utan azon az adott teruelten levo monsztak highlevel szintre valtanak es megjelennek a bossok. Ez a Blast Zone. A tamadas utohatasa kb 1-2 oraig tart, az ido alatt spawnol(hat)nak a magas szintu lenyek. A komolyabb bossok leolesehez rendszerint 4-10 jatekos szukseges, mert a bosshoz kapcsolodo event idore megy es folyamatosan jonnek/spawnolnak az addok.
En eddig ket fajta Blast Zoneban jartam.
Az egyikben egy 90+ legendary scorchedbeast queen jott (a bombat a delkeleti sarokba dobtak), amely kvazi a Skyrim sarkanya lenyulva (de tenyleg, erdemes megnezni az animaciojat), vagyis legi es foldi fazisokban tamadott, fentrol "tuzet okadva" (jelen esetben valami fertozes (?) alaput), lent meg csapkodva es harapdalva. Mindezt ugy, hogy kozben folyamatosan jottek a 40-100-as szintek kozott random spawnolo minion csapatok.
A masik fajta az atomeromu kornyeken volt (kozep-nyugaton), ott nem talaltam queent, de az ottani 5-10 szintu scorchedek helyett 60+ szintu scorched warlordok meg egyeb magasabb szintu ellenfelek jottek.
Azon tul, hogy az event jutalmai eleg jok, es a bossok lootja is kiemelkedo, a minionokbol rengeteg hasznos es ritka alapanyagot lehet kukazni, amelyeket en speciel nem tudok meg felhasznalni, de a nalam tapasztaltabbak azt mondtak, hogy porszivozzak, mert kesobb kell majd. 😊
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.11.28. 13:54:36
twitch.tv\mnk_official
Pont nekem is tegnap lett meg a 76 oras "achi" 😊
Az emberek a teveben nezik a real, a manchester, a juve meg a munchen BL/bajnoki meccseit es maguk ala elveznek az ott latott telthazas hangulattol, a foci szinvonalatol, a profi megoldasoktol, a centire pontos atadasoktol meg a gyonyoru ollozasoktol, stb. Tenyleg az a csucskategoria, a foci mesterfokon.
De vannak olyan emberek is (EN peldaul), akik a teve helyett szombatonkent kimennek egy Debrecen - Mezokovesd meccsre es ugyanugy kurva jol el vannak 2-3 oran keresztul, mint az otthon maradt tevenezok. Meg akkor is, ha alig vagyunk haromezren egy huszezres arenaban, akkor is, ha a foci szinvonala jelenleg a banyaszbeka segge alatt van ket szinttel, akkor is, ha a profi kifejezest akkor hallottuk jogosan a csapat kornyeken, amikor csapatepito treningen megneztuk a Belmondo klasszikusat, illetve akkor is, ha a jatekosok keptelenek ketszer egymashoz passzolni, ollozaskor pedig rendszerint magukat (vagy a vedot) rugjak fejbe. Mert kb. ez a bohocliga szintje.
Barmennyire is szidja sok ember oket, tiltakozik, lazad, eskudozik, stb. - ha az ember helyen kezeli a dolgokat es meg tudja talalni a szorakoztato reszt, vagy talal egy kotodesi pontot az adott tartalomban, akkor ki fog jonni a meccsre ket het mulva is, ahogy el fogja inditani a FO76-t masnap este is 😊
Viszont ha a mokanak vege, az erdeklodes lecsokken es mar nem szorakoztato a meccs/jatek, akkor johet a Ford Fairlane idezet: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." 😊
En tegnap kaptam meg a 76 oras achiet a jatekban, es tudom, hogy egyelore meg szorakoztat es baromi sok minden var meg ram benne. Aztan ha az elfogy, uninstall egy idore... Ha elfogy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.28. 12:19:28
twitch.tv\mnk_official
http://fallout.wikia.com/wiki/Greenbriar_radio_signal
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

twitch.tv\mnk_official
nem jöttem rá mi volt a céljuk a játékkal, de ha az hogy elvesszek a világban, olyan feelgood legyen mászkálni és együtt élni a fallout világgal, akkor telitalálat - ha valami többet akartak ennél, háááááááááááát igen, az már lehet necces
a hibák meg... egyelőre épp alulról ütik az ingerküszöböm, ha a lent linkelt patchekben javítanak jópárat belőle, jók vagyunk <#eljen>#eljen>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
a főváros alapvetően morgantown lenne (ha jól emlékszem), viszont az biztos, hogy a legtöbb figyelem a whitespring resortra irányul (sok vendor, sok mob a külső részeken -ide szeretik ledobni a legtöbb atomot, tegnap 7 szintent húztunk is egy bombával-)
esélyes, hogy ezt a részt bővíthetik, bár NPC-ket nem hiszem, hogy fognak későbbiekben belerakni. legalábbis hús-vér embereket.
twitch.tv\mnk_official