Fallout 76

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy Fred is írja, nincs olyan, hogy optimális, játékstílus függő, ha szeretsz elpepecselni küldikkel, sztorikkal akkor lassabb leszel (és nem vesztesz semmit, mert jelenleg nincs igazi endgame)
Én kiküldiztem a nagyját az első héten (de nagyon sok órát bele is öltem) azóta meg farmolok a golfpályánál, csakhát lenerfelték kb harmadára az XP-t szóval... Kérdés még mindig az adja-e a legtöbb XP-t / óra.
Most van benne kb 160 órám, szóval nem biztos, hogy az én példámból jó kiindulni 😄

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Kozel a 100 orahoz es csak 47-es szinten vagyok, nem loverseny ez 😊

Gunpowdert nagyon konnyu farmolni szupermutansoktol, igy nagy mennyisegben - szerintem - felesleges tarolni. 200 darab boven eleg, ha esetleg azonnal kell gyartanod loszert. Ha meg elfogy, irany egy-ket mutansok lakta varoska, tabor, eromu es lesz megint dogivel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello!

Valoszinuleg eleg lama kerdes, de mi az optimalis fejlodesi metodus? Alapvetoen egyedul tolom, egy-egy alkalommal 2-3 ora max 😊
Kb. 30 ora alatt 26-ra ertem el, ami az olvasottak alapjan nem egy versenytempo...

Koszonom!

Mas kerdes: a gunpowder-bol mennyit erdemes tarolni? Van 600+ es alig fogy, ellenben k nehez, eladni nem lehet.
A nevetséges az az, hogy patch notesban ott írják, hogy "bossok a szintjüknek megfelelően 2-3 legendaryt dobnak". Hát a túróst 😊 végigfarmoltam 2-3 atomot azóta és csoda ha 1 dbt volt bennük... +az XP redukálás? 170+ vagyok, nevetségesen lassan halad a szint (nem mintha sok értelme lenne itt már a szinteknek, de ennyi erővel az 1-100 közti fejlődést kéne lassítani, mert pár nap alatt el lehet érni)

twitch.tv\mnk_official

Ahogy nő a szinted úgy nő a budget is 😊

twitch.tv\mnk_official

tutituti
Na úgy néz ki, a patch után Whitesprings Legendary farm odalett. Mentem vagy 15 kört,semmi se esett.. így lvl 95+ fölött elég nehéz lesz farmolni a fegyvereket.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

sziasztok, van rá megoldás h a workshop budgetet emeljem? falat, stb annyit tudok épiteni amennyit nem szégyenlek, de jo volna egy armor wb a weapon és tinker mellé, és azt meg már nem engedi...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

PiszkosFred

Lehet, ez is olyan feature, ahogy a power armor is lecsökkentette az erőt, ha felveszed.
PiszkosFred
Bug 😊

Vedd le, relog, vedd fel. Elvileg ez megoldja. Egyesek irtak, hogy meztelenre kell vetkozni es ugy reloggolni.

Frissítés után az Excavator páncél nem ad +100-at carry capacity-ra. Erőbonuszt meg semelyik sem ad. Ez bug, vagy valamit én csinálok rosszul?
bazz

fémpácélt lelehet gyártani simán
viszont javításához 3 golyóálló szövet kell
(azt hittem csak a legendarykhez kell mert csak abból volt nálam úgyhogy gyártottam egy simát és ahhoz is kell)

ez hogy jött ki nekik?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.12.05. 06:41:28
Appalachiát nem érintette közvetlen nukleáris bomba mint Bostont vagy Vegast pl. Így valamivel szebben mutat, nem olyan kopár.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem tudom ti, hogy vagytok vele. Igaz még nem játszottam végig a fő küldit, nem jártam be az egész térképet, de olyan mintha nem is egy nukleár poszt apokaliptikus világba barangolnék hanem inkább biológiai fegyver kísérleti terep lenne.... fura....
köszi

kiderült combat armor-hoz van 😞
Nem is értem. Ott van a supply drop.
Simán lehetne, hogy ilyenkor kapsz egy papírt, amit a legközelebbi supply droppos helyen megigényelhetnél.
tutituti
Vételnél írja mely armor rá lehet rakni. PA stationbe beállsz,módosítás menü és ott van a paint

vettem egy atom skint "camoflage paint"
hogy tudom ezt ráfesteni a csodás narancssárga metál armoromra?
sehogy?
PiszkosFred
.init csak addig, amig beepitett mod kezelo nelkul manualisan megadod az adott mod/tartalom/script/string "eleresi utjat".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.03. 19:59:22

Ezek mind az ini-t baszkuraljak igazabol?
PiszkosFred
Bizony, az UI modok kozul az alkotoelemes majdhogynem kotelezo 😊

Bakker, én ma tudtam meg, hogy vannak már modok a játékhoz 😊

twitch.tv\mnk_official

mondom most játszok kicsit előjött egy újabb badarság
nem fast travel-hetsz ha ki vagy száradva vagy éhen halnál még a camp-be sem ahol ihatnál kicsit
jó van nálam bőven víz de ez azért nem túl mókás
Nekem mar annyi ragasztom van h bulkban adom el oket. Egy nem nepszeru ws mellett van a minimal hazam es azzal kezdek h azt befoglalom igy a 10 mp kesobbi vedesbol rogton jon xp, hus meg valtozo cucc de altalaban rahedli adhesive.
Utana rogton ugras az elso faluba brahminokat olni a +20 cw miatt aztan lehet menni koricalni.

Nekem PA-t meg legendary farmolasra kell ramennem lassan mert rohej h mennyire gany cuccaim vannak :/
PiszkosFred
A kovetkezo vagy azutani peccsben erkezik, miszerint a rendszer ra fog kerdezni, ha foglalt a hely, hogy be akarsz lepni abba a sessionbe vagy keresel egy ujat, ahol szabad a bazisod helye, es igy elkerulheto lesz ez a szitu.

Hozzateszem, ma reggel en is arra leptem be, hogy megint koltozni kell 😊 De mar rutinosan viszem a batyut ilyenkor, kulon tervben van elmentve a haz, a kert, igy konnyebb lerakni oket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.02. 18:32:20

ja igen a WS-oknál lehetne felhúzni egy kisebb falut de mit csináljak ha kilépés után már nem birtokolom
a másik, hogy egyenlőre nincs scrap everything szóval egy szemét dombon kéne építkezni
majd talán a buldózer változtat ezen
"Apropo "zold", en mar ugy epitkezek, hogy also szintem 2x2-es, es a felso a nagyobb,"

detto kacsalábon forgó putri 😄
mondjuk ezzel a verzióval még nem kellet költöznöm kertem nekem nem olyan nagy mindenből van 10db a növényi enyvhez
meg 2 víztisztító hozzá generátorokkal

Megint eltűnt a házikóm, gondoltam én, aztán nem is. Csak olyan világba rakott be ahol már állt ugyanott egy másik ház... Fenébe de népszerű a hely. Úgyhogy szépen visszarakta a " zsebembe" 6*3-as, kétszintes teraszos épületet, amit mire megint lerakok kihullik a maradék hajam....
Mi lenne ha "népszerű" lenne a játék mint ahogy eredetileg tervezték... Lenne anyázás az "eltűnt" házak miatt.
PiszkosFred
Egyetlen dologban viszont van elorelepes. Ha esik, akkor az epuletekben nem vizes a padlo 😄 Ezt is megertuk.

PiszkosFred
Hat, tenyleg vicces, amikor megcsinalsz egy kuldetest, majd a "semmibol" hirtelen a zsebedbe kerul egy fegyver, par gyogyszer, rakas nyersanyag, stb. A Star Trek ide-oda lesugarzos franctudjamije lofasz ehhez kepest 😄

Varosokat fel lehet huzni, de csak partyban, szoloban maximum magas szinten, amikor mar van budget. Es akkor is max vedelem nelkul. Frakcio pvpvel szerintem ez bovul majd. Vagy marad ilyen fapados.

Apropo "zold", en mar ugy epitkezek, hogy also szintem 2x2-es, es a felso a nagyobb, igy a 2x2-es alapot barmikor le tudom rakni, ha koltozok. Korabban orakasz szivtam a rendszer idiotasaga miatt, mert hiaba volt sik az egesz terep, nem engedte lerakni.

A vicc az, hogy egy 2x2-es ketszintu haziko mindenre eleg nekem jelenleg, egyedul a kertem az, amibol sosem eleg 😊 De az meg iszonyu modon tolti meg a budget mennyiseget... Ujabban egy nagy satort rakok le, abba a munkapadokat es kesz.

VATS nekem bejott, en fakezu vagyok, igy amikor egy-egy nyomorult ide-oda ropkodo lenyre eldurrantok 8-10 loszert, akkor jol tud jonni a VATS es a talalat. Foleg, ha a fejszem eppen romokban.

amiért én csalódtam az építkezésben az az, hogy azt mondták akár teljes kisvárosokat húzhatnak fel a játékosok és így megtölthetik élettel a térképet
na ebből konkrétan semmi nem valósult meg
meg a camp-et bárhova leteheted szöveg össze-vissza kell rohangálni, hogy találj egy placcot ahol zöldít

amivel még nem vagyok kibékülve a vats gyakorlatilag nem jó semmire ha valaki kilóg a fedezékből jobban jársz ha simán távcsővel leszeded
illetve x másodpercig 0%-os esély van a találatra plusz 95%-nál mellé lő a moleratnek bármivel még sörétessel is

azt nem tudom PC-n van-e ilyen "dinamikus hangzás" betöltés után illetve ha távcsövet használsz rápakol vagy 20 decibelt pár másodpercig
az pont elég ahhoz, hogy összefosd magad vagy ha halkítod ne halld rendesen a holotapeket

illetve ha már panaszkodok akkor még azzal van gondom, hogy nem nagyon kell leadni a küldetéseket értem én nincsenek NPC-k ezzel nincs bajom
de valahogy ha megkapod, hogy "mission complete" aszt kész az olyan lehangoló
PiszkosFred
...kiveve whitespring kornyeke, oda illene 😊

Az egesz egy regi FO3-as modbol indult, esze agaban sem volt a Bethesdanak ez, nekik doszt eleg volt a penzert megveheto hazak, mint lehetoseg (amelyek egy resze fizetos DLC-kent jott, lasd Oblivion).

De, mivel a RTS nagyon nepszeru lett FO3 alatt, proba keppen bekerult a Skyrimba is egy opciokkal rendelkezo epitkezes lehetosege, amely ott is nagyon nepszeru lett (ez a Heartfire - nyilvan te utalod, oke), innen pedig egyenes ut vezetett ahhoz, amit lattal a FO4-ben, es amelyet nezel msot a FO76 videokon, kepeken.

Egyetlen egy gond van az epitkezessel, hogy a FO4-hez kepest kurvara fapados es szegenyes, amely nem gond, mert bovitheto receptek talalasaval a kinalat, viszont az objektumok 90%-nak nincs gyakorlati funkcioja, illetve egyelore nincs padlokent es tetokent IS funkcionalo elem, amivel konnyebb lenne tobb szintes epuletet felhuzni (jelenleg csak beepitett prefab elemekkel tudsz ilyet peldaul).

Az lett volna fura, hogy ha csilivili házikók épülhetnének, viszont kb látszik az épületelemeken, hogy pöppet "megviseltek" 😊

twitch.tv\mnk_official

Baromira ráérzett a Beth erre a sims feelingre 😊 Mondjuk nem volt nehéz csak megnézte az eladási számokat 😊 Fura az emberek egy atomháború sújtotta világban házikókat építgetnek 😊

TDC Geronimo
jól néz ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köszi kipróbáltam de ott véletlen szerűen droppol ruhákat
de köszi a segítséget
Gentlemen club

Köszönöm Fred
először a mosókonyhát néztem mert épp arra vannak küldetéseim viszont ott random dobja a ruhákat
utána meg kevergéltem kicsit mert a markert néztem a térképeden
így jár az aki nem olvas rendesen
de megvan 😊
TDC Geronimo
kép? 😊

Nagyon sokszor szaggat amúgy? Én a világa miatt majd behúzom ha le lesz jól árazva megint meg kiadnak egy rakat patchet, de amilyen ütemben patchelik meg amennyit javítanak ez el fog tartani egy darabig...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aki hozzám hasonlóan imádja a PA-t, annak a "Wendigo Cave" mélyén útban a quest felé van egy raider PA aminek a statjai jobbak mint az alap t-60-nak, van mellette random PA mod 😊. Egyébként az állomások vendorainál előfordul a PA mod csak baromi drága perk nélkül.

Tatyla mélységesen egyet értek 😊
Tatyla
én minden hibája ellenére imádom ezt a játékot bár "csak" PS4-en játszok de ma egy olyan brutál épületet húztunk fel hogy beszarás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tutituti
Szóltunk havernak hogy inveljen be minket teambe, ott meg unblock manuálisan(azaz rámnézett haver és unblock gomb). Előtte voipon kérdezgettem embereket, hátha. Kell nagyon már a Text-chat. Így a legendary alacsony szintű cuccokat is kidobálom ahelyett hogy odaadnám valakinek.. Na majd pár nap múlva.

j0nNyKa
mi volt a megoldás?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tutituti
sztornó. Meg is lett.

Köszönöm, már töltöm is !
GG
tutituti
Sikerült haverna blockolni engem. Esetleg tudna valaki segíteni nekünk? A két id: tutituti87 és avidadollars
Egy partyba kell behívni és akkoor tud unblockolni

Sajna így nem tudunk együtt játszani. előre is köszi
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2018.11.30. 18:35:13

Ahogy a kolléga úr mondja, a jobb széle, csak nekem két bal kezem van így még én is belekeveredek 😊
PiszkosFred
jobb* 😊

Naná 😊 magasabb szintű mobok dobnak már tisztességes fegyvereket, 43-on simán belefér egy Event mondjuk a térkép bal szélén 😊 aztán csak bírd elcipelni a sok lootot.
Ebbe a játékban lehet amúgy értelmes fegyvert találni? Mert vicc, hogy 43-as szinten is azzal a fegyverrel megyek, amit 1x-es szinten találtam 😄 Igaz fejlesztettem rajta és 100at sebez, de lófaszt se ér....