Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kiküldiztem a nagyját az első héten (de nagyon sok órát bele is öltem) azóta meg farmolok a golfpályánál, csakhát lenerfelték kb harmadára az XP-t szóval... Kérdés még mindig az adja-e a legtöbb XP-t / óra.
Most van benne kb 160 órám, szóval nem biztos, hogy az én példámból jó kiindulni 😄
twitch.tv\mnk_official
Gunpowdert nagyon konnyu farmolni szupermutansoktol, igy nagy mennyisegben - szerintem - felesleges tarolni. 200 darab boven eleg, ha esetleg azonnal kell gyartanod loszert. Ha meg elfogy, irany egy-ket mutansok lakta varoska, tabor, eromu es lesz megint dogivel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valoszinuleg eleg lama kerdes, de mi az optimalis fejlodesi metodus? Alapvetoen egyedul tolom, egy-egy alkalommal 2-3 ora max 😊
Kb. 30 ora alatt 26-ra ertem el, ami az olvasottak alapjan nem egy versenytempo...
Koszonom!
Mas kerdes: a gunpowder-bol mennyit erdemes tarolni? Van 600+ es alig fogy, ellenben k nehez, eladni nem lehet.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Vedd le, relog, vedd fel. Elvileg ez megoldja. Egyesek irtak, hogy meztelenre kell vetkozni es ugy reloggolni.
fémpácélt lelehet gyártani simán
viszont javításához 3 golyóálló szövet kell
(azt hittem csak a legendarykhez kell mert csak abból volt nálam úgyhogy gyártottam egy simát és ahhoz is kell)
ez hogy jött ki nekik?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.12.05. 06:41:28
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
kiderült combat armor-hoz van 😞
Simán lehetne, hogy ilyenkor kapsz egy papírt, amit a legközelebbi supply droppos helyen megigényelhetnél.
hogy tudom ezt ráfesteni a csodás narancssárga metál armoromra?
sehogy?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.03. 19:59:22
twitch.tv\mnk_official
nem fast travel-hetsz ha ki vagy száradva vagy éhen halnál még a camp-be sem ahol ihatnál kicsit
jó van nálam bőven víz de ez azért nem túl mókás
Utana rogton ugras az elso faluba brahminokat olni a +20 cw miatt aztan lehet menni koricalni.
Nekem PA-t meg legendary farmolasra kell ramennem lassan mert rohej h mennyire gany cuccaim vannak :/
Hozzateszem, ma reggel en is arra leptem be, hogy megint koltozni kell 😊 De mar rutinosan viszem a batyut ilyenkor, kulon tervben van elmentve a haz, a kert, igy konnyebb lerakni oket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.02. 18:32:20
a másik, hogy egyenlőre nincs scrap everything szóval egy szemét dombon kéne építkezni
majd talán a buldózer változtat ezen
detto kacsalábon forgó putri 😄
mondjuk ezzel a verzióval még nem kellet költöznöm kertem nekem nem olyan nagy mindenből van 10db a növényi enyvhez
meg 2 víztisztító hozzá generátorokkal
Mi lenne ha "népszerű" lenne a játék mint ahogy eredetileg tervezték... Lenne anyázás az "eltűnt" házak miatt.
Varosokat fel lehet huzni, de csak partyban, szoloban maximum magas szinten, amikor mar van budget. Es akkor is max vedelem nelkul. Frakcio pvpvel szerintem ez bovul majd. Vagy marad ilyen fapados.
Apropo "zold", en mar ugy epitkezek, hogy also szintem 2x2-es, es a felso a nagyobb, igy a 2x2-es alapot barmikor le tudom rakni, ha koltozok. Korabban orakasz szivtam a rendszer idiotasaga miatt, mert hiaba volt sik az egesz terep, nem engedte lerakni.
A vicc az, hogy egy 2x2-es ketszintu haziko mindenre eleg nekem jelenleg, egyedul a kertem az, amibol sosem eleg 😊 De az meg iszonyu modon tolti meg a budget mennyiseget... Ujabban egy nagy satort rakok le, abba a munkapadokat es kesz.
VATS nekem bejott, en fakezu vagyok, igy amikor egy-egy nyomorult ide-oda ropkodo lenyre eldurrantok 8-10 loszert, akkor jol tud jonni a VATS es a talalat. Foleg, ha a fejszem eppen romokban.
na ebből konkrétan semmi nem valósult meg
meg a camp-et bárhova leteheted szöveg össze-vissza kell rohangálni, hogy találj egy placcot ahol zöldít
amivel még nem vagyok kibékülve a vats gyakorlatilag nem jó semmire ha valaki kilóg a fedezékből jobban jársz ha simán távcsővel leszeded
illetve x másodpercig 0%-os esély van a találatra plusz 95%-nál mellé lő a moleratnek bármivel még sörétessel is
azt nem tudom PC-n van-e ilyen "dinamikus hangzás" betöltés után illetve ha távcsövet használsz rápakol vagy 20 decibelt pár másodpercig
az pont elég ahhoz, hogy összefosd magad vagy ha halkítod ne halld rendesen a holotapeket
illetve ha már panaszkodok akkor még azzal van gondom, hogy nem nagyon kell leadni a küldetéseket értem én nincsenek NPC-k ezzel nincs bajom
de valahogy ha megkapod, hogy "mission complete" aszt kész az olyan lehangoló
Az egesz egy regi FO3-as modbol indult, esze agaban sem volt a Bethesdanak ez, nekik doszt eleg volt a penzert megveheto hazak, mint lehetoseg (amelyek egy resze fizetos DLC-kent jott, lasd Oblivion).
De, mivel a RTS nagyon nepszeru lett FO3 alatt, proba keppen bekerult a Skyrimba is egy opciokkal rendelkezo epitkezes lehetosege, amely ott is nagyon nepszeru lett (ez a Heartfire - nyilvan te utalod, oke), innen pedig egyenes ut vezetett ahhoz, amit lattal a FO4-ben, es amelyet nezel msot a FO76 videokon, kepeken.
Egyetlen egy gond van az epitkezessel, hogy a FO4-hez kepest kurvara fapados es szegenyes, amely nem gond, mert bovitheto receptek talalasaval a kinalat, viszont az objektumok 90%-nak nincs gyakorlati funkcioja, illetve egyelore nincs padlokent es tetokent IS funkcionalo elem, amivel konnyebb lenne tobb szintes epuletet felhuzni (jelenleg csak beepitett prefab elemekkel tudsz ilyet peldaul).
twitch.tv\mnk_official

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de köszi a segítséget
Köszönöm Fred
először a mosókonyhát néztem mert épp arra vannak küldetéseim viszont ott random dobja a ruhákat
utána meg kevergéltem kicsit mert a markert néztem a térképeden
így jár az aki nem olvas rendesen
de megvan 😊
Nagyon sokszor szaggat amúgy? Én a világa miatt majd behúzom ha le lesz jól árazva megint meg kiadnak egy rakat patchet, de amilyen ütemben patchelik meg amennyit javítanak ez el fog tartani egy darabig...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tatyla mélységesen egyet értek 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
GG
Egy partyba kell behívni és akkoor tud unblockolni
Sajna így nem tudunk együtt játszani. előre is köszi
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2018.11.30. 18:35:13