Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Novemberben jon a Wastelanders
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.26. 11:55:22
vagy valami infó?
PVE módban játszom és rendszeresen a 100+os játékosok megtámadnak, (20-as vagyok) főleg a workshop-ot. Mit lehet tenni reportoltam, de nem tudom van valami értelme... Egyáltalán miért lehet PVE-ben sebezni? Tippeket van valami?
Budget növelésről van hír?
A kuckómat még nem építettem be, de már megtelt a budget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kipróbáltam az oldalágyút, ehhez képest az alap elöltöltős muskéta egy fegyvercsoda. Kezdtem azzal, hogy kinyírtam vele magam, mert megtámadott három szúnyog, én meg nagy serényen az elém állóba küldtem egy löketet, és robbant. (De ahogy olvastam utána, a robbanást nem lehet rajta fejleszteni, nem hat rá a kártya? A heavy gunból beraktam 6 csillagot, sajna csak 6os az str-em.) Mindegy, mert utána nekimentem a 68as mutiknak. Egy sziklán álltam, körbe kellett kerüljön a kalapácsos zöld legény, addig leadtam rá vagy 4-5 lövést fejre (ha már +50% végtagsebzésünk van(lehet lábra kellett volna <#nyes>#nyes>) kb meg se mozdult a hp ja. (de talált!). Aztán elért, és egy kloffolandó rántotthúst láthatott maga előtt. Kénytelen voltam cserélni a puskámra hogy meg ne haljak.
S akkor a golyók súlyáról ne is beszéljünk, meg a minden lövés után töltésről se.
Szóval ez a fegyver kuka, bárcsak egy handmade kapta volna ezeket a statokat.<#violent>#violent><#nyes>#nyes>
Még én se próbáltam az ágyút. Fejre marha nagyot csaphat, csak a pontossága aggasztó. Nem tudom van e hozzá mod, még én se szórakoztam ilyennel. Ami 100%, hogy a lőszersúlycsökkentő kártya kötelező hozzá. Ja, meg hogy milyen gyorsan töltöd újra, az is számít.
Az a vicces, hogy lassan lvl 150, és ez volt az első normálisabb statos drop. És ez is egy rohadás ágyú.....<#mf1>#mf1>
Szoval nekem spoiler nem volt benne - igaz, en vegig se neztem, a bege erdekelt, mit muvel (kb a 15. perctol). Es hogy van-e esely duoban letolni - nekem ez remenyt adott nem pedig elvett 😊
Agyut mem tudom, nekem az nagyon unszimpatikus de siman kiprobalhatjuk 😊 meg horgaszni probalok es felpimpelek egy raketavetot es kiegyeljuk a pofatlan korojat 😄
Tegnap esett egy normál ágyú, 2shot broadsider, +50% limb damage. Abból ki lehet hozni valamit vajon? Az a 636 kártyákkal (ha van hozzá), picit nagyobb lesz remélhetőleg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.08.23. 13:54:19
Most hogy ezt néztem (oké, kíváncsi voltam a végére na<#whatever>#whatever><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>) nem (lesz már) akkora élmény, mintha magadtól jönnél rá a megoldásra.
Jó, persze, ez még korántsem jelent győzelmet, mert ügyetlenebb az lehetek (meg vagyok is).
Mint amikor a gyerek nyafog, hogy ez a játék szaaar, ez annyira könnyű, ez semmi... Ja, közben elolvasta a leírását (ma már jutubot bámul), és az alapján letolta az egészet pikpak, miközben az lenne a lényeg, hogy maga jöjjön rá a mit és hogyanra.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.08.23. 13:40:22
Sebaj, nekiugrunk megint nemsokára - bár, ha a drop-ot nézed kérdőjeles az értelme 😊
Meg kell nézni, hány V94 armor darab kell egy-egy páncélhoz
Solo Vault 94
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.08.23. 12:19:36
Letörlöm a játékot mert már nem bírom a hülyeségeit, de mielött ezt megtenném hátha tudtok segíteni: miért nem enged törölni, scrappelni egy nyamvadt vaslépcsőt a játék? Azt írja "CANNOT REMOVE ITEM: PART OF THE STRUCTURE WOULD NOT BE ACCESSIBLE."
Nem értem a problémáját, egy faház első emeletére, a padlóra tettem le egy vaslépcsőt. Átmenetileg gondoltam, hogy a tetején hozzáillesszek egy padlót majd így meg tudtam volna építeni a köv. szintet.
A vége az nagyon beteg, hosszadalmas és fájdalmas halál volt, de legalább megnéztük. Ketten elég macerás a vége, szerintem szerzek egy rakétavetőt, hátha azzal a növény gyorsabban fonnyad.
Maga a Vault 94 nagyon hangulatos, jól kigondolt hely, de az eddigi legkeményebb event helyszín (oké, SBQ kivételével, de az más). Kaja annyi van, hogy eladni nem bírod (100+ és nem szedtem fel mindent), de legalább a sütögetésből jön XP, ha már az event semmit nem ad <#idiota>#idiota>
Hogy ezt mégis miként gondolták napi 3x letolhatónak - oké, ezt tényleg csapatokra tervezték, de talán nem voltunk olyan lassúak és bő 1.5 óra volt így is...
Jó lesz ez, de ha nem találunk ki valamit és/vagy nem jön plusz partytag, akkor sok babér nem terem 😄
Kb 6-7 szer mentem le, ebből kétszer jutottam a reaktorig, egyszer meghótam, a többi server not responding vagy mi a szösz. Most ez másnál is előjön, vagy csak engem tisztel meg...?
Azt kell mondjam, hogy tetszik. Jól is néz ki ez a dzsungeles dolog, és lopakodva egész jól tudtam haladni. Páncél nélkül, mert a nagyok úgy csinálják <#nezze>#nezze> Mikor meghaltam, meglepett egy 3csillagos mirelurk king, de a következő fordulóban már számítottam rá. Ugye kidob halálkor, és restart, de legalább van tét. Meglepő, de annyira nem is húzott fel, bár az összes loot benn maradt, de ezt hiányoltam pár hsz-szel lejjebb. S mivel tetszett, kezdtem előről, daráltam a dögöket. Szinteket nem fogunk lépni odabent, minimális xp jön (hacsak a legvégén nem ad egy brutál xp mennyiséget), de arra ott az eventezés, vagy a repülőgenya.
A reaktorindítás időre mókás volt, rohangálni a gombok közt, miközben halovány lila fingom nem volt mi merre. 3.-4. nekifutásra meglett úgy hogy előtte fölfedeztem centiről centire, és útvonaltervet is készítettem.<#idiota>#idiota> Párszor felemlegettem a kitaláló kedves édesanyukáját, de így utólag elnézést kérnék tőle. Jó volt ez úgy ahogy van, végre nem csak agyatlan hent. Aztán jött a többi feladat is, míg végül elértem a kódbeíráshoz. Na itt megállt a tudomány, igaz hogy kinyomtattam az előzőleg a monitoron lévő számokat, de sajnos annyi eszem nem volt, hogy megkeressem a papírt az inventoryban.<#zavart1>#zavart1> Így kódok nélkül föladtam, de legalább megmaradt a loot, meg a hús. Arra azért emlékeztem, hogy ezek a kódok ott voltak az egyik terminálon, na majd akkor még egyszer.
Újrakezdtem, elértem a kódos terminálig. Fura volt, nem találtam a jelszót. Ez szerintem nagy pozitívum, random teszi a tárgyakat, nincs az hogy mindig ott van, és monoton. Jó, persze, ha 10.jére csinálod, már úgy is tudni fogod a helyeket. Beléptem a terminálba, és azt hittem hogy most aztán nagyon okos leszek, leírtam egy papírra (a saját kezemmel<#idiota>#idiota>) a számokat. Ugye mondani sem kell, hogy nem fogadta el...... Mikor már pislákolt, hogy lessem meg a kinyomtatott papírt a megoldáshoz, akkor újra kellett volna keresni a computerdarabokat, kulcsokat, akkor sajna már lőtték a pizsit (vagyis én lőttem, és talált, mert beájultam az ágyba<#wow3>#wow3>) Tetszett hogy nem ugyanazok a feladatok voltak a reaktor indításnál, mint elsőre. Vagy csak a sorrendet adta másként.
Majd a következő nekifutásra.
Így - ugyan a végét nem látva még - egész jó lett a vault, nekem tetszik. Mondjuk abban nem vagyok biztos hogy a keresgetős dolgokat nem fogják fix helyre rakni. Tuti hogy lesznek olyan hangok, hogy (kéretik affektáló hangon, hangosan felolvasni<#hehe>#hehe>) "Jááááj de hát olyan unnnalmaaaas keresgélniiii!, úgyhogy várható az egyszerűsítés...<#whatever>#whatever> De jó volt...
Kicsit elment a kedvem, de azért visszamentem a legnehezebb szinten, kipróbálni. Ghoulok kicsit keményebbek (xpjük ugyanannyi), de még így se szerették a fejeseket. A nehezítés az volt, hogy visszaszámolt a menet, nem tudom pontosan mit kellett csinálni, mert a ragyákat lőttem, mire megöltek volna, kidobott a vault, lejárt az idő.
Egynek jó lesz ez is, ha nem dobál le...
Mik az elso benyomasok?
Olvastam hogy taminghez kell 6os karizma, kell az állatbarát kártya 3as, meg a suttogós 3as. Ez ok. Azt is olvastam, hogy random előforduló helyen kell nézni a szörnyeket. Az észak - keleti sarokban egy lezuhant helikoffernél vannak ilyenek, belogolok mindig más a szörny. De ezeknél is csak Pacify menü jelenik meg, ami működik is, de taming az nem. Mi lehet a baj?
Találtam békát is, de az is csak a békítgetős dologig ment, meg albino halálkarmot, ugyanez.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.08.18. 13:26:22
De a 8at lövésenként én sem értem, előtte jóval nagyobbakat kapott 150es fejeseket (ok, az se a legnagyobb, de mégse NYOLC!!!!<#idiota>#idiota>). Tegnap, meg azelőtt meg 8ast. Semmi kártyát nem állítottam át. Le van szarva, egy csillagossal kevesebb, így is fuldoklok bennük.<#nevetes1>#nevetes1> Ráadásul tuti hogy csak egy szájonvert sodrófát adna, tegnap is kétszer ezzel jutalmazott. De ki a hányatott, retkes jónyavaja megy ebben a szakadt játékban sodrófával? Mi a tökömnek van egyáltalán benne? <#szomoru1>#szomoru1>
Az lenne a kérdés, hogy tamingolni lehet e fénylő állatot? Én egy óriásbékát néztem ki, bár nem tudom találok e olyat magányosan. Elég komolyan néz ki, főleg hogy a mocsárban házamnál a fák alatt totál sötét van éjjel. <#nevetes1>#nevetes1>
Még kell 3 szint, hogy meglegyen a wasteland whisperer kártya, az állatbarátos már megvan.
Egyszerűen nem ad megfelelő védelmet a sima páncél, pedig már próbáltam eleget. Pimpelni meg nem lehet őket, minél komolyabb a cucc, annál nehezebb mod-ot szerezni hozzá, plan meg nem is létezik, b+. Most épp az scout armorokkal küzdök, 1-2 volt hozzá az enklávénál, de azok se nagy dolgok. Cipelni lehet velük, de harcolni...
Amikor nekiugrunk, tolom neki, amgíg lehet, aztán ha nagyon zaklatnak az add-ok, szétcsapok köztük és utána vissza a boss-ra.
De a summa 8 hp sebzés nekem ebben az esetben eléggé vékonynak tűnik 😞
Meg azért a tank/support karakterek kicsit mások máshol. Ahogy Fred is mondja, ott pl partiban vagy... L2-ben 5 évig BladeDancer-rel toltam, az nem egy DD kaszt, csúf lett volna loot nélkül 😄
A bünti nélküli halál valóban "vicces" kicsit, bár azért néha az ok nélküli instakill by BUGz elég nagy népharagot váltana ki egy "üntetős" rendszerrel karöltve.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.08.18. 09:20:09
Játszottam már olyan játékkal is, ahol fél szintet buktál ha meghaltál, és nem ilyen pikpak lup-olgatás volt mint itt. Ok, az se volt a legjobb, de legalább volt tétje. Itt meg láttam (ezt is twitchen, néha meglesem ki milyen karakterrel, kártyákkal tolja) a csávó 30secenként halt nagy vihogva, de legalább bazinagyokat lőtt a 10%os hp jával, juhu milyen szórakoztató....<#idiota>#idiota> Még junkot se dob, mert üresen megy oda. 0 tét van.
Jó, persze, leszarom ki hogy játszik, ki mit élvez, de ez már kicsit nevetséges. Az lenne a normális, hogy akarj életben maradni. Mert hát ez a normális, na!<#idiota>#idiota>
Persze ez még jobban arra sarkallna mindenkit, hogy PA-ba tolja. Ha nem muszáj, én se használom.
Értem a példát, de azért ha egy ot pala addot húz/tankol boss fight közben, az valószínűleg partyban/raidben van, így kap lootot 😊
Elképzelem ahogy a wowba az addok összefogdosására küldött paladin nem kap loot-ot, mert nem ölte a bosst.<#idiota>#idiota>
Futottam egy kört. Bombát ledobták, portolok oda (szinte azonnal) már lövik a dögöt, épp hogy belelőttem vagy kettőt, aztán muszáj voltam a rámrontó pirosfejeket leszedni, de mire visszafordultam, pár sec, a nagy izé már kimúlt. Megyek a lootért, de csak ez a forgó, töltőjel van benne, aztán meg üres. Tuti hogy meglőttem, mert láttam a sebzésemet, hogy 8 <#idiota>#idiota>
Mondjuk olyan emberek lőtték többek között, hogy 620+, meg 580as szint, szóval nem csoda hogy nem volt 30sec az egész...
Én csak egy olyan modot raktam fel, ami a képbeállításokat húzza lejjebb egy kicsivel, hogy ne füstöljön el a gép. Mondjuk ez csak sima ini átírás.
Az f4ből kiindulva nem tudom hogy ezt érdemes e modolni (arról nem beszélve hogy haragszanak e érte vagy sem), hetente jön patch, működik e vele, vagy nem. Ott mikor patch jött, elég sok mod borult, és frissíteni kellett.
amugy ti milyen modokat hasznaltok / ajanlotok?