3201
Fallout 76
-
Alanw #2521 T800 megvetted mar? -
#2520 Nagyon fapados :) Voice chat oké, ha mindenki használja és alap szinten tud angolul. Na de az emote jellegű kommunikáció az már nevetséges. Mármint vicces és mókás lenne, ha egy extra lehetőség lenne, mint minden online játékban/mmoban, nem pedig default kommunikációs lehetőség.
Ígérték már a megjelenés havában a hiányzó text alapú kommunikáció pótlását, de mai napig nem érkezett meg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.18. 12:33:02 -
T800 #2519 Elnézést, akkor félreértettelek :) Így már világos! -
#2518 Ahogy írtam, van beépített voice chat és vannak "emóciók" és ennyi a hivatalos kommunikáció. -
T800 #2517 Semmiféle lehetőség nincsen a kommunikációra? Pedig régen olvastam olyan híreket, hogy egy csapat idióta rászállt egy játékosra a neve miatt és szidták őt folyamatosan, majd az idióta csapat egy bant kapott emiatt. Azt akkor hogyan oldották meg? -
#2516 Írásban nem (moddal igen), na de a voice chat mellett/helyett lehet "ektivitizni" is, az smafu? :D -
T800 #2515 Nemár ez komoly? :) A mai napig nem lehet kommunikálni a többi játékossal játékon belül? -
Alanw #2514 Ha tudod a haver jatékosnevét,felveheted baràtnak.... De szöveges chat nincs a jàtékban.....még -
#2513 Nagyon fapados a kezelőfelület :) De magyar Facebook csoport van, aránylag aktív, csatlakozz, ha gondolod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.17. 14:05:20 -
T800 #2512 Steam csak a friendlist miatt érdekes nekem, van bármiféle szociális kereső opció a játékon belül? Vagy valami magyar hub? -
#2511 Plusz, a Streamre a Wastelanders "kieggel" érkezik, és az ára emiatt biztos, hogy megint magasabb lesz. Nagyon kihangsúlyozták a bejelentéskor, hogy a meglévő játékosok ingyen megkapják, de a most beszállókról (ha lesznek) huncut módon nem volt szó... :) -
Alanw #2510 Nem erdemes addig varni hacsak nem vagy Steam fetises :-)mar most sem draga https://www.allkeyshop.com/blog/buy-fallout-76-cd-key-compare-prices/ -
T800 #2509 Srácok, eddig nem sikerült bezsákmányolnom, de most olvastam, hogy áprilisban felkerül steam-re is a játék. Érdemes addig várni? Esetleg egy nyomottabb áron fog gondolom ott megjelenni?
Illetve pár mondatban milyen állapotban van most a játék? (bugok nagyon nem érdekelnek, Dayz-t pl 0.19-es builden vettem meg és piszkosul éveztem minden hibájával együtt) Szóval csak a tartalomra illetve a haverokkal való lehetőségekre vagyok kíváncsi! :)
Köszi előre is! -
Paradoxon74 #2508 Ami eddig biztos tapasztalat: a tesztkornyezet alatt vas alul van meretezve, kidobal folyamatosan.
Hangulat lenne, de a roppant idegesito a sok DC miatt mindig ujrakezdeni egy quest-et -
Paradoxon74 #2507 Ami eddig biztos tapasztalat: a tesztkornyezet alatt vas alul van meretezve, kidobal folyamatosan.
Hangulat lennr, de a roppant idegesito a sok DC miatta mindig ujrakezdeni egy wuest-et -
Paradoxon74 #2506 Mivel titoktartasra vagyok kotelezve, sokat nem spoilerezek, de ami biztos: furcsa igy NPC-kkel a vilag :)
Mas lett a hangulata. Sokat meg nem toltam, nem tudom, mekkora melyseg/mennyiseg lesz a quest-ekben, de egyelore bejovos :) -
#2505 Szep, remelem jo lesz :) Nekem nem kuldtek meg a mocskok.
-
Paradoxon74 #2504 Welcome to the Fallout 76: Wastelanders Private Test Server!
Megnézem majd jól, aztán kiderül, mit lapátoltak össze :) -
Irgum76 #2503 Április 7
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.02.04. 18:44:01 -
Paradoxon74 #2502 Elvileg par napon belul kiderul :)
Renelem, ez nem olyan lesz, mint az alap teszt-lehetoseg -
Alanw #2501 Ok,ahogy bejutok mar cseszem is :-) -
Irgum76 #2500 cseszétek meg pc-sek:)
teszt szerver
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.01.11. 07:00:40 -
#2499 - -
Alanw #2498 1st?akkor inkabb game pass 10 dolcsiert.....vagy kb 4 euro havonta az origin basic...tolem egy forintot nem kapnak...max a Fallout 5-ert ;-) -
#2497 Csak a skin miatt. Nincs most idom ezzel jatszani, csak olvasom FB-n meg a redditen a sztorikat (meg viszem az ingyenes cuccokat - ha van - az atomic shopbol), igy nem voltam veszelyben. -
Paradoxon74 #2496 Neked nincs 1st-od? Vagy csak tervezted, hogy elofizetsz? A privatok elvileg vedettek - hacsak nincs 10000 baratod es koztuk hacker... -
Paradoxon74 #2495 Thx, de ehhez ArcKonyv account is kene, az meg egyelore nem szerepel a terveim kozott ;) -
#2494 Mondjuk "aranylag" gyorsan jott is egy fix/patch az exploitra, de egyelore nem merek belepni, majd ha mindenki azt mondja a batrak kozul, hogy oke, nincs mar hack :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.23. 23:30:10 -
Norbertboy #2493 Tegnap már akartam írni, de elmaradt. :(
Nagyon sok infó van Fallout 76 Hungary Facebook csoportban, ott naprakészek lesztek! -
Kissssss0 #2492 pedig már kezdtem úgy állni a játékhoz hogy végre már tudok néhány pozitív dolgot is hozzáadni a meglévő pár darabhoz amit nagyítóval kellet keresni eddig.
pl: egy alkalom kivételével nem tapasztaltam a félóránként előjövő "disconnect from server" baromságot, a rendering hibákból se láttam egyet se a mostani 5 napos free trial alkalmával, és a féleszű AI-t is sikerült úgy ahogy gatyába rázni... már nem láttam egy helyben álló lefagyott ellenfeleket.
ugyanakkor megint összefutottam néhány halhatatlan ellenféllel amiknek már csak minimális hp-jük volt de az istenért se akartak kidögleni, + valamiért a ládás ellátmány is mindig spawnolt a közelembe 10 percenként... úgy hogy egyszer se aktiváltam, természetesen mindegyik üres volt :)
néhány hang effect is szeret eltünedezni időnként mint pl a járás/futás hangok.
összességébe véve most nem volt annyira hajtépően elbaszott a játék mint az első free trial alkalmával.
(kár hogy kivették a nuclear winter főmenü zenét... szerintem azt a zenét jól eltalálták) -
#2491 Nagyon valos, sokan megszivtak es csak no a szamuk. Bethesda unnepi uzemmodban, igy szerintem az jar jobban, aki inkabb nem jatszik most - vagy csak battle royale reszt (bar ott mukodik a lobby reszen) vagy elofizetokent sajat sessionben.
Ez az a pont, amikor en a bethesda helyeben lelonem a szervereket, kiadnam a wastalenderst, kereskedelmi platformokbol visszahivnal, kiszednem belole a multit es mindenki jatsszon vele single, aki eddig megvette, a tobbiek meg felejtsek el.
Tobb szaz oranyi jatek utan most mar en is azt mondom, hogy barmennyire jo es hangulatos szamomra, a technikai resze ugy szar ahogy van, es meg nincs vege... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.23. 19:53:53 -
Paradoxon74 #2490 Erről a hack-mizériáról mi a meglátás? Hype vagy valós veszély? -
Norbertboy #2489 -
Kissssss0 #2488 Decemberben újra ingyenesen játszhatunk a Fallout 76-tal -
Irgum76 #2487 ilyen az ha valaki elkölt egy rakás atomot de semmi szépérzéke nincs... -
Norbertboy #2486 Ha Neked is szép a bázisod és szeretnéd videón látni, keress bátran!
-
Sabbathos #2485 Sziasztok. Fallout 76 Discord szerver: https://discord.gg/uFEXf8A
Ez a Discord szerver azért jött létre, hogy összegyűjtse a Fallout 76 magyar játékosait, rajongóit.
Ha unod már a játékban a magányos farkas szerepét, vagy segítségre van szükséged akkor jó helyen jársz. Ha társat keresel akivel alkalomadtán együtt játszhattok akkor itt minden platformon találhatsz játékost. Közösségünk fő alapelvének szeretném tekinteni, hogy segítünk egymásnak in-game, vagy az esetleges felmerülő kérdésekre próbálunk használható információval szolgálni. A szerverre bárki meghívhatja a barátait, akikkel szemben csak egy kitétel van, a jelenlegi emberi normák által elfogadott normális emberi viselkedés tanúsítása.
-
Kroki105 #2484 Az lehet, csak elég hihetetlen az egész. Az egész világ egy túlélendő valami, nem teszel mást, csak zaba, meg lőszer után kajtatsz... De egyszer csak bevillan a naptárban a bűvös nap, iggggeeen, erre vártunk egész évben! Gyorsan hol egy maskara? Túlélőtársaim, irány Whitespring, csokit vagy csaluuunk!!!! Felrobbantjuk az összes kibebaszott autót, és belekötünk a robotszemélyzetbe (gyk. "kinyírjuk" mind), összefirkáljuk a falakat (ahol lehet), meg ellopkodunk néhány rágót a cukrostálakból is, majd máglyát rakunk, és villákat dugdosunk a földbe hegyével fölfelé. (hátha belelép egy assaultron?)
Kb ennyiről maradtál le... -
Irgum76 #2483 az eventet kihagytam de azért ne feledjük el a fo4-ből tudjuk, hogy az egy fontos dátum a fo világban -
Kroki105 #2482 Nagyon idegesítő hogy zabálásnál néha kifagy a játék, de úgy hogy ki kell jelentkezzek a windowsból is, mert befagy a kép. Befagy meg kifagy.
Néztem a neten, más is van hasonló élményekkel, néha plantanulásnál is előjön, van akinél fluxivásnál is. Nekem szerencsére az még nem volt.
Vajon mennyit fog megélni ez a játék? Néztem a játékokat a steamen, némelyik mmo még 10évvel a nyitás után is pozitív megnyilvánulásokat kap (hogy abból mi valós, azt persze nem tudjuk), f76 ra tuti kijönne egy új kategória, a "többnyire negatív" helyett már "végtelen ócsárlás". Kétlem hogy 10+ év múlva ez még létezni fog. Főleg hogy tegnap is volt pár sárkányölés, és gyakorlatilag mikor kiírta, leraktam a junkot, felvettem a páncélt, odajumpoltam, és az a szar már döglötten feküdt. És ez vagy kétszer... Így végiggondolva nem vagyok biztos benne, hogy ezek csalások lennének, bár ki nem zárom. Némely fegyver a statjaival, és a hozzá fejlesztett karakterkártyakombináció nagyon tud ütni. És ez baj... (És ha hozzávesszük, hogy egyszerre épp ott van 5-6 ilyen ember, már nem is tűnik olyan hihetetlennek, hogy lekapják. Na jó, de, annak tűnik!) Ott van pl az én fixerem junkie, robban, és kb 2 sec alatt szétszed egy 3 csillagos kecskefejű sültüskés izét. Anno még 60as környékén hatalmas csatákat vívtam az ilyenekkel, de csak a fegyó hiánya miatt. Ok, én örülök neki, de szerintem túl op(a játékra nézve), és ugye ennél vannak sokkal jobbak is.
De legalább a páncélból kimászás beragadás már javítva lett.
Vége a halovín eventnek is, adhatott volna jutalomként ötletesebb dolgokat is a marha töklámpavariációs planaken kívül. Megkaptam a rövid ujjú, és a hosszú ujjú striciruhát is.
Az is igaz, hogy itt azért rendesen korlátozva van a dolog a Fallout világa miatt, egy "mesés fantasyban" ezt jobban el lehet adni. Mondjuk az sem teljesen világos, miért kötelező halovíneventezni egy atomháború utáni túlélő játékban...) A húseventnél azért jobb volt..