3201
Fallout 76
  • Irgum76
    kösz a listát de igazából a statok érdekelnének
  • PiszkosFred
    > Update 2: egy ido mulva “megenyhult” az urlany is, most mar szent a beke, kuldetest is adott...

Csak a pontosítás kedvéért, akkor nyugodtan scrapelhető a "cucca", mert egy relog/travel/x nap/stb. múlva ott folytatod, ahol abbamaradt az Ally sztori/küldetése/reputációja, nincs a korábban ijedtségre okot adó "kezdjük elölről" dolog?
  • Paradoxon74
    Amit én leírogattam magamnak:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vault 79 Reg
    Name Price
    Gauss Pistol plan 250
    Alisgned short barrel 150
    Drum magazine 100
    Glow sights 50
    Hard receiver 200
    Refined receiver 200
    reflex sights 50
    suppressed barrel 150
    vicious receiver 200
    Prime capacitor 200

Plasma Caster plan 750
    Aligned sniper barrel 150
    Calibrated capacitor 200
    Pulse capacitor 200
    True capacitor 200
    True long barrel 150
    Prime capacitor 200

Secret Service
    Helmet plan 1650
    Chest Piece plan 1250
    Left Arm 750
    Right Arm 750
    Right Leg 750
    Left Leg 750
    Torso - Lead lined 250
    Torso - deep pocketed 500
    Torso - Dense 500
    Torso - Asbestos Lined 250
    Torso - Biomesh 250
    Torso - Buttressed 500
    Torso - hardened 500
    Jet Pack Armor 2000
    Arms - hardened 500
    Arms - Aerodynamic 250
    Arms - brawling 500
    Arms - buttressed 500
    Legs - hardened 500
    Legs - Cushion 250
    Legs - Custom fitted 500
    Legs - Buttressed 500

Secret service Uniform 250

Solar Armor Chest Piece 1000
    Left Arm 750
    Left Leg 750
    Right Arm 750
    Right Leg 750

Strangler Heart Chest Piece 1250
    Helmet 1650
    Left Arm 1000
    Left Leg 1000
    Right Arm 1000
    Right Leg 1000

T-65 Helm 1650
    Left Arm 1000
    Left Leg 1000
    Right Arm 1000
    Right Leg 1000
    Torso 1250
    Legs - Calibrated shocks 750
    Torso - Jet Pack 2000

Thorn Armor Chest Piece 1000
    Left Arm 750
    Left Leg 750
    Right Arm 750
    Right Leg 750

V94 Scout Armor Mask 1650

Illetve amit a neten találtam, mint kiindulópont a reputation alakulás függvényében:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Both factions:
    Cautious: Bow

Friendly: Crossbow mods
    Bow mods

Ally: Compound bow and mods
    Gold Bullion Rewards L

Vault 79
    Gauss Pistol + Mods
    Plasma Caster + Mods
    Secret Service Armor + Mods
    Secret Service Uniform (Underarmor)
    T-65 Power Armor Set + Mods
    Vault 94 Armors

Settlers
    No Rep Cattleprod

Friendly: Farmable dirt tiles
    Grocers backpack mod
    Gauntlet + mod

Neighborly: Water well
    Chinese Stealth Armor + Helmet

Ally: Turbo fert fertilizer
    Gauss shotgun + mods

Raider
    No Rep: Dynamite
    Dynamite bundle

Friendly: Chemist backpack mod
    Floater grenades

Ally: Amco Ammunition Construction Aplliance
    Gauss Minigun + Mods

Remélem, segít valamit :)

A páncélok/fegyverek statjainak összeszedése folyamatban, ha meglesz és igény van rá, bedobom ide.

Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.04.29. 11:09:02
  • Irgum76
    ja még valami
    nem talált valaki egy listát az új planekről mert így vakon nem akarom elkölteni a goldot
    azt tudom, hogy a raidereknél mik vannak de a többi homály
  • Paradoxon74
    Nekem nem voltak ilyen gondok, siman ment minden. (PC)

Update 2: egy ido mulva “megenyhult” az urlany is, most mar szent a beke, kuldetest is adott...
  • Irgum76
    másnak is ilyen bugos volt az űrhajós küldetéssor?
    nem adja be a következő küldetést, újra kell dumálni vele, nem mutatja a térképen hova kell menni, nincs meg az adott céltárgy
    és ezt folyamatosan random mind előjön egy 5 perces küldetés ki-be logolva van egy óra, kurva idegesítő
    ez csak xbox special?
  • Irgum76
    tököm tele ezzel az űrhajóssal fél órát bolyongtam az adott objektumban miközben kinyírtam 500 robit meg az assaultron engem erre megnéztem yt-on nem volt ott a cucc ahol lennie kéne klafa
  • Irgum76
    eh muszáj scrappelni különben nem adja be a küldetéseket
    pár ki-be logolás után jutottam erre az eredményre...
  • Irgum76
    én nem scrappeltem el csak elraktároztam a kocsmapultot
    kíváncsi vagyok így más lesz-e
    a terminált meg beraktam DJ-pultnak ala Daft punk :)
  • Andule
    Btw a mutacio leszedese ha tobb van akkor random vagy mindig az utolso van csak esely a radaway-jel? (Mintha regen az utobbi lett volna)
  • Irgum76
    köszi ez hasznos infó
  • Paradoxon74
    Ally ügyben update:
    - Végigvittem az űrhajóst, lett vele baráti viszony, minden OK
    - scrap-eltem a pultját, felépítettem Becket kocsmáját, végigtoltam (gyors, de legalább fantáziátlan és unalmas)
    - scrap pult, visszaépít űrhajós, aki megjelenik rendben, de tök "idegen", nulla korábbi interakciók

Szóval lehet törölni, de nem biztos, hogy megéri, küldetéseket sem ad egyelőre...
  • PiszkosFred
    Addig is, amíg érkezik segítség érdemes figyelni a "encryptid" c. közösségi eventet, mert ott mindig meghal jó pár játékos a "kamu birka" miatt, és rendszerint az event közepén lévő tóban.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.27. 16:23:27
  • Andule
    Hat tegnap azt is elfelejtettem mondani, hogy a memoriam olyan mint a szita. xD
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.27. 16:05:03
  • Paradoxon74
    Ha szóltál volna tegnap, meg is csinálhattuk volna :)
    egyeztetünk majd és megcsináljuk a közeljövőben. Van egy lvl2 hordárom (még nem volt 1st anno), azzal lehet, könnyebb lesz majd, mint a main-nel :)
  • Andule
    Nos rosszul emlekeztem. Ott tartottam, h elmentem a kabinokig, megcsinaltam 2/4et a mittomen milyen feladatokbol, es tegnap behuztam vegre az archery badge-et szal az 1/3. Jol emlekeztem en h ezt a bogaras vackot letoltam mar korabban is tobbszor barmi eredmeny nelkul mert tegnap is megismeteltem es ez a 2/4 nem ment fentebb. :/ Nyilvan hatra van meg a revive an ally is (lehetoleg akkor mar vizben ugye) hisz tegnap voltam elosszor partyban :D. (a social menu meg valoban bugos volt nekem mert estere vegre megjavult es rogton lattam par vissza nem igazolt friends invite-ot is.) Kituzobol a medic sincs mar messze (ket perk mondjuk hianyzik h antibiotikumot csinaljak) de a futas es uszas sem lenne ordongosseg ha vki hajlando lenne eljatszani a fuldoklo szerepet. :)

tetszett, kivaltkepp ahova a reszegeket tervezed kivagni :D
  • Irgum76
    köszi :) örülök, hogy tetszik az ötlet
  • PiszkosFred
    Pofás :) (a pool asztalra rakott hálózsák ötletét lenyúlom)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.27. 13:46:39
  • Irgum76
    elkészült a kocsma bejárás
  • Paradoxon74

Plusz plan-eket már azt hiszem, lehet cserélgetni, megnézem, mennyi badge-em van és veszek egyet. emlékeim szerint kell lennie vagy 20-nak, egy ideig szinte minden alkalommal letoltam ezeket a napikat.
    High Capacity a legjobb, ha málházni akarsz.
  • Andule
    "To begin this quest chain, read the "Pioneer Scouts" poster at any Train Stations around Appalachia to begin your journey as a Scout."
    Aha, sejtem hol kerulhetett szar a palacsintaba. :D
  • Paradoxon74
    There are two methods to obtain a backpack:

Standard Backpack: In order to receive this backpack, you must join the Pioneer Scouts and reach the rank of "Possum." To begin this quest chain, read the "Pioneer Scouts" poster at any Train Stations around Appalachia to begin your journey as a Scout.

Standard Small Backpack: A Plan to craft a Small Backpack can be found inside the Overseer’s Cache inside the Morgantown Airport Terminal. This Plan cannot be traded, sold, or dropped.

Small Backpacks have 50% of the carry capacity provided by a standard Backpack.
  • Paradoxon74
    Ha jól emlékszem, a sima hátizsák plan-t azt a küldetés adja, a legvégén. Lehet, hogy még nem fejezted be a tadpole/possum questet? Ez megmagyarázná, miért is nem kaptál egy badge-et sem :)

A rovaros az idegesítő, a nuclear waste-es picit egyszerűbb, öt hordót kell meglátogatni majd visszamenni és leadni. Kb. 10 perc :) Nem minden eseteben ad és voltak olyan időszakok, amikor bugos volt, semmit nem adott.
  • Andule
    Koszi, felvettelek de esku nem lattam semmilyen invite-ot.
    A handmaid fasza lenne elegge, igen :) es egy sima hatizsak plan kene. Fura amugy mert pont ezt a 2 daily-t mar tuti toltam anno (nem egyszer) es nincs egy darab pontom sem. (mondjuk ha a rovaralkatreszes nem pocsolos nem akarom tudni a tobbi milyen lehet.)

Uj karaktert nem kezdek, annyit nagyon nem er a dolog. 175 oraval es lvl106-on a franc se akar elolrol kezdeni barmit is. :) Feldobtam a placcomat a mocsarbol a Wayward-hoz kozel es beraktam az osszes ismert planemet, folos bulk junkomat meg tan hasznos legendarymat olcsora igy most lett 12k lovem is. (a nem hasznosakat meg tortem be)
  • Irgum76
    én meg befejeztem a kocsmáros küldieit kicsit már kezdett az agyamra menni olyan mint Preston még le se adtad a küldetést de már mondja a következő baját
    most megépítettem neki a romkocsmát mi lesz velem kocsmáros nélkül? eh
    vagy vegyem fel az űrhajós lányt és építsek neki egy űrállomást? :)
  • Paradoxon74
    nem biztos, hogy egyszerűbb... a perk-ek 100+ után nagyjából szrt sem érnek, csak bohóckodsz, próbálkozol velük. Nekem kb 200 után nem is volt használva, most az egyik Ally alatt lőttem el 30-at, hogy egy válaszért megnöveljem az egyik statot :)

Persze, ha most lvl 30 körül van, akkor tényleg jobb ötlet, de szerintem 70+-nál már nem biztos, hogy gyorsabb/hatékonyabb
  • Paradoxon74
    Hello!

Küldtem invite-ot.
    ennek menete elég egyszerű :) belépsz a térképre, majd nyomsz egy 'C'-t és előjön a barátkozós menü. Ott tudsz keresni az ablak alján levő mező segítségével is, illetve itt látod az invite-otkat is. Az adott júzeren nyomsz egy jobb gombot (asszem), majd elfogadod. Innentől rajta lesz a listán, látod, hogy épp online-e.
    Elvileg ma este belépek, beüzemelem a mikrofont is és ha van kérdés/kérés, át tudjuk beszélni, nem csak 10 emoji-val szerencsétlenkedni :D

Cserkész: kaphatsz badge-eket a Possum/Tadpole küldetésekkel is, de azok elég pepecselősek, sokba én bele se fogtam, mert annyi időm nincs erre a hülyeségre :)
    A másik lehetőség, hogy van két napi küldetés, ami gyorsan lezavarható (volt) és nagy valószínűséggel ad 1-1- badge-et.
    Az egyik: Kiddy Corner Cabin vagy mi, ott pedig a robot kéri, hogy szedj össze 5 db mutagenic waste-et, majd dobd be a tőle nem messze levő hordóba
    A másik (ez most kicsit bugos úgy tűnik) Dollysods Wilderness-ben a robot dumál, hogy szedj össze neki 5 rovar-alkatrészt. Ezekből be is tankolhatsz (kivéve a radroach meat, mert az romlik), csak arra figyelj, hogy amikor acid-ot használsz, akkor előtte dobd le, majd utána vedd fel, mert bedarálja őket. A bug a bugos küldetésben: amikor boatfly gland kell, elküld északra, de ott én az update óta egy nyüves legyet nem találok. Épp keresem a helyet, ahonnan biztosan (és nem csak kis eséllyel talánra) összeszedhető ez a cucc.

De elvileg nekem van még badge, a plan meg átadható. Mond meg, melyik kell és próbálok szerezni.
    A jelenlegi badge-eid számát pedig a PipBoy > STAT > Collectibles vagy milyen fülén tudod megnézni. Külön van tadpole és külön possum, külön gép is van hozzájuk.

Küldetés ügyben én mindig az internet népét hívtam segítségül, pl YouTube-on szinte minden quest megtalálható, keress rá nyugodtan.

A handmade kell, amit linkeltem? Ha nem, betöröm, nincs gond :)
    Most, hogy random adja a statokat a Plasma Casterhez, lesz helye a script-eknek...

Kezd világos lenni a Gold Bullion rendszer is. A lényeg, akkor kapsz majd rendesz cuccokat, ha minden frakcióval 'Ally' lesz a reputation-öd, ami nem 5 perc. Csinálni kell a daily-ket, aztán lesz valahogy.

Ma 19-re lapot húztam és bezúztam a fullos űrhajós speciális cuccát és megépítettem a bárt. Végigtolom a csóka küldetését aztán meglátom, vissza lehet-e hozni az előzőt veszteség nélkül :)
  • Irgum76
    nem lehet, hogy egyszerűbb lenne egy új karakterrel?
    most úgyis új tartalom van és ott egyszerre jön a spec pont meg a perk meg írtad, hogy planeid sem nagyon vannak
  • Andule
    Igen, ez volt a tippem de ott nem jelent meg semmi; sem akkor, sem most. Amugy ha ugyan nem irtam de sztem egyertelmu h barki itteni rendszeres arc vegyen fel friends listre ha szeretne :D (Csak jelezze vhogy h ne nezzek tok hulyen:D )

Btw kiszamoltam es mar csak 137 millio ilyen tolcsert kell eladnom ... 28-30 szint es meglesz a tervezett buildszeruseg. :)
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.26. 14:43:14
  • PiszkosFred
    Az ESC - C (social) menuben keresd a Friend "ful" alatt. Ott tudod elfogadni, vagy akar ignoralni (ha random kinai/orosz eroskodik), meg ott van a tobbi friendhez kapcsolodo "alap" funkcio.
  • Andule
    Ha nem gond akkor en felvennelek :)
    nev: Kalam0na (nullaval mert amugy foglalt volt ^^. Az is eltartott egy darabig mig megtalaltam, h lehet a megjelenitendo nevet megvaltoztatni. :D) Es vki irja mar le kb mint egy szefosnak h mikepp jelolok baratnak vkit es h igazolok vissza mert tegnap egy SBQ utan a jatek kiirta h kaptam egy friend invite-ot de hiaba kerestem baromira nem talaltam hol kene visszaigazolni. (sztem csak nagyon vak vagyok)
    Lehet pimpeles is elkene meg sanszosan egy kis segitseg is pl a cserkesz dolgokhoz. Mert ha jol ertem kene 3 kituzot tolni h megvehessem a hatizsak tervrajzot, viszont nem igazan ertem h honnan mashonnan jon meg pont mert azt latom, h 500 a max vagy hogy.

Kozben elterveztem h SPECIAL es perk ugyileg kb h szeretnem elkepzelni a karit, olyan lvl200ra meg is lesz :D Elonye h megfelelo perkekkel csak atrendezes kerdese es lehet heavy gunner is de alapbol bejott ez a 2kezes kozelharci stilus, SBQra is sikerult raverni egy 100ast ha leszallt vegre a foldre mondjuk fejbe sosem sikerult utnom. :D (a bloodied vagy konstans junkie stilus nagyon nem az en kenyerem). Elkezdtem befejezni kozben a kuldeteseket is de pl a Mayor for a day-nel a Robco izenel a terminalhoz nem tudok eljutni mert nincs id card-om pedig ahogy olvastam a leirasat neten az elozo quest lepesnel meg kellett volna kapjam.
  • Paradoxon74
    Ha valakinek szüksége lenne valamire (weapon/armor pimpelés, plan-ek, lőszer, junk, akármi), keressen meg ingame:

név: paradoxon74
    általában este 9-12 között vagyok online, de küldj pm-et és egyeztetünk.
    1st van, lehet privát world is, ahol biztosan nem nyúlják le a cuccokat
  • Paradoxon74
    Ha valakit érdekel, ilyet már tudok csinálni:

Plasma Caster + True Long Barrel (folyamatban a capacitor is )

• Irgum76
    ma adtam-vettem beszereztem egy 3 csillagos mini gunt
    meg egy új páncéltörős gaus puskát
    de egy 300-as srác el volt ájulva a romkocsmámtól fényképezte meg adott ajcsit is :)
    majd csinálok bejárást arról is
    (igazából twitchen akartam újraépíteni a jutalom miatt de a francnak sincs kedve már lebontani)
  • Irgum76
    nekem egy mezei mini gunom van erre a célra
    PA meg amióta megvan a hátizsák csak excavator mert a többi rögtön túlterhelődik
    próbáltam az ultracitet feltápolni de nem találtam hozzá teher növelőt mondjuk tegnap vehettem volna hozzá jet packet kemény 300 kupakért de valamilyen okból ott hagytam

ja meg ma esett egy egy csillagos plazma gatling 40% alatt dupla sebzés
    csak most nem férek el a stashben
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.04.24. 20:47:22
  • Paradoxon74
    Ha jön a bomba, ledobni mindent a leközelebbi ládába, fast travel ameddig lehet, onnan meg be a tömegbe, betolni az elején egy jó adag ólmot az SBQ fejébe és utána próbálj életben maradni :)

De ide kell már rendes páncél meg valami csúf tömegoszlató :)
  • Irgum76
    én párszor mentem SBQ-re de nekem már az odajutás is nehezen megy jön ott minden szkorcsolodott izé
    vagy mire felkészülök, felcuccolok már ki is nyírták :)
  • Kroki105
    Köszi szépen, de egyelőre még nem készült másik kari :)

• Paradoxon74
    A kulcsossal hagyjál, de rühelltem :)

Ezért írtam hogy nem volt túl kifinomult, de ha jót fogtál ki, még szórakoztató is lehetett :)
  • PiszkosFred
    Cucc átadásban a karaktereid között segítek bármikor, csak szólj, private worldon nem lesz gond és megvan pikk-pakk.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.24. 18:15:36