3201
Fallout 76
  • Paradoxon74
    Fallout Insider infok

Chat nem lesz egy ideig, továbbá dolgoznak a BoS DLC-n, több Ally-n egyszerre, Ally-kat lehet majd némileg öltöztetni, növelik majd a camp budget-et, tevékenykednek a Legendary perk rendszeren...

Vendigo Colossust látott már vki? Netán konfrontálódott is vele? Mik a benyomások?
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.02. 10:27:55
  • Andule
    Hat akkor szinkronban benaztunk :D en elfelejtettem h termeszetesen ba van nyomva a pacifist szoval nem tudtalak sebezni es mig a menuben probaltam felkomasan boklaszni kivagott a csaba. Visszaleptem ugyan de akkor meg mar te nem voltal online igy gyorsan irtam ide, h nem csak kicseszni akartam veled :D
    A zart lada vadaszatot (is) en roppantul elveztem, jo volt ez az extra cel :)

• Kroki105
    Ki, inkább ezt választottam. így utólag nem volt olyan zseniális ötlet, mint előtte gondoltam . Néztem hogy a raideres le van árazva, meg most nem szedném szét a házam, majd olyan 150 szint múlva, az már elég jó limit lesz, addig meg majcsak lesz ismét az a bundle.
    Mothmaneset is utólag vettem, hátha ez is lesz majd.
  • PiszkosFred
    A verandas bundlet kihagytad akkor?
  • Kroki105
    Köszi szépen! Fel fogom tenni.

Nem dc volt, én voltam aki elcsinálta. Megadta az utolsót, fordulok meg, és látom hogy megtámadsz. De egy fejetlen páncél volt, és hadonászott összevissza. Na jó, mondom lefotózom gyors egy printscrennel, ha már a magát macskának képzelő hangyát agyonlőttem. (most ezt a bekezdést olvasd úgy, mintha fogalmad nem lenne róla mit írok igazából, elég tébolyultnak tűnik.......:DDD)
    A lényeg hogy a power gombot találtam be printscreen helyett, és kikapcsolt ez a szar.
    Aztán visszamentem még, gyors lecuccoltam, mert piros volt a nevem. Wantedbe nem láttam senkit a mapon, de szerencsére volt egy queen a sarokba, ott tuti lesznek. Odajumpoltam, és egy lelkes amatőr tarkón is lőtt pikpak... Vicces volt ahogy beléptem, máris egy jutub huszár (nevébe benne volt a youtube) tartalmat akart generálni magának a halálommal, rögtön invitált volna partyba...
    De meglett az atom, meg is vettem a cuccost, de nem igazán tapsikoltam. Nem is az van benne ami a képen van. Én dzsonmeklén sztájlba akartam tolni (még a cipőt is levettem volna), ahhoz meg kellett volna az atléta, de azt csak odarakták a képre mert hogy biztos máshol nem volt hely
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki az a barom állat, aki csak a képekre hagyatkozva költ el 1260 atomot, és nem olvassa el ami alatta van?

A páncél nem rossz, van pipboy, hátizsák, arcrács izéke, meg egy outfit. Ami szégyen, hogy f4 be moddal olyan raider gúnyákat tudsz magadra rittyenteni, hogy ihajj, itt meg 1260 atom (leárazva természetesen) egy ilyen szutyokszar.
    Köszi szépen mindkettőtöknek a zárvadászatot, vagy 30 összejött a végére.
  • Paradoxon74
    Köszönöm!
    Majd megnézem közelebbről, mert jónak hangzik, bár kicsit bonyolult első ránézésre a környezet kialakítása.
  • Andule
    Nem kavar be mert a hasznalathoz tovabbra is meg kell nyisd a pipboyt es perk menut. Tehat gyorsabb annyival lesz h nem egyessevel kell mindig kiszedegetni es berakosgatni a kartyakat (ami elsore nem hangzik nagy segitsegnek de a gyakorlatban megis az)
    12 eltero konfigot lehet igy beallitani szoval nalam per pill ugy nez ki, h 1; harci szitu, 2; zarnyitas es hack, 3; javitas es ammo. Igy nincs az h kifelejtek egy perk-et veletlen es bosszankodhatok, h miert nem duplan javit ez a nyavalyas. :)
  • Paradoxon74
    Thx :)
    Hogy viszonyul ez a QuickSlot-os 1-9 gombokkal? Át lehet definiálni?
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.01. 10:54:08
  • Andule
    Bakker Kroki elnezest, kapcsolnam ki a Pacifist-et erre DC :D
  • Andule
    Perk Loadout Manager
  • Irgum76
    ja az úgy kellemetlen akkor passz
  • Andule
    De akkor random h melyiket tisztitja, nem? (Csak mert van "par")
  • Irgum76
    ő... kiveszed a perket és lemosod a mutációt?
  • Andule
    ha elbasztam es vegan mutans lettem a husimado helyett akkor igy jartam? Utobbival nem lehet felulirni veletlen?
  • Paradoxon74
    Hello!

18k a bunkerban a recept, a szerum 400-1000 kozott szokott mozogni (Speed Demont vettem tegnap 800ert) a jetekosoknal, bunkerban ennek tobbszorose.
    Megeszed es azonnal mutalodsz, ha meg egyet megeszel, akkor eltunteti a penzt, amit fizettel erte nyom nelkul :)
    Azaz, csak a Haddaway (what is love....) tunteti el vagy a mentesito kapu, eddigi tapasztalatom szerint.

Koszonom szepen, hamarosan osszefutunk es csencselunk!
  • Andule
    Talaltam, vettem egyet :)
  • Andule
    Healing Factor Serum? Az a mutacios cucc, nem? Csak mert azt pont most akarom megvenni, alig cirka 23k pengo a recept es ha makos az ember akkor csak 4,6k a legyartott anyag a bunkerben. (Tegnap csak adrenalin serumot lattam de kozelharcoskent meg mindig nagyon vacilalok h kell-e nekem -13 hp, alapvetoen nem akarok bloodied buildet csinalni)
    Amugy a serum ugy mukodik, h instant megkapod az adott mutaciot, es ha mar megvan az adott cucc akkor meg eltunteti a negativ hatast, ugye?
  • Paradoxon74

Vagy lesz belőlük két nem túl csinos, nem túl magas májusfa - a lehetőségek tárháza végtelen...
  • PiszkosFred
    > Harmadszorra annyira bántottuk, hogy csak ennyi maradt belőle:

Állvány már nem is kell, csak egy keresztrúd, egy bogrács, egy kis tüzifa és mehet is a pörkölt/gyamé május elsején :)
  • Paradoxon74
    Tegnap csapattunk mi is Krokival, de mire észrevettem/tük, hogy bent vagy, már nálam érvénybe lépett a sleep mode... Majd legközelebb ha van kedved, tolhatjuk hordában.

Az SBQ tud kellemetlen meglepetéseket okozni, volt már olyan, hogy 2mm-es HP-val elrepült és kiment a játszható területről, a júzerek meg néztek, villogtak a kérdőjelek rendesen.

Tegnap három SBQ-t nyomtunk le sorban, mindig odavágta valaki az atomot. Elég sok középláma volt, nem is ment túl gyorsan a dolog, de mindhárom alkalommal beállt a földbe. Harmadszorra annyira bántottuk, hogy csak ennyi maradt belőle:

Jut eszembe: SBQ alatt jönnek a Treasury note-ok, pár küldetés is ad (pl. Uranium fever), a tegnapi termés 23 db lett végül, meg is vettem a Plasma Castor true capacitort.

Nekem két mumus van: az egyik a medve szintén, a másik meg a kiabálós mirelurk king vagy mitököm. A többiek jöhetnek családostul akár :)

Nagyon szívesen :) Ha bármi kell, csak szólj, megoldjuk. Tegnap Krokival a 10 partiban teljesített quest-t nyomtuk, mókás volt.
    Esett pár cucc is (plan, páncél), ha érdekel, majd átnézed, válogatsz.

Ha belefutnál Healing Factor serum-ba és nem aranyárban van, pls vedd meg, utólag kifizetem :)

Core furcsán viselkedik, pl van, hogy random feltöltődnek (pláne ládában szoktak ilyet), de tény, hogy számolatlanul lehet utánpótlást kapni, ha tudod, hol kell keresni, gondod nem lesz a PA-val.
  • Andule
    SBQ
    Itt eppen felszallt, utana visszajott meg egy korre, majd next maxosan. Alapvetoen jo hirig lett volna pedig.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.30. 03:08:42
  • Andule
    Na vegre kilottem az atomot ma. Vegigpofoztam Bravo bazis apraja nagyjat, elolvastam sok dolgot amig tartott a turelmem es beneztem nagyon sok sarokba de aztan a vegen csaltam es megneztem mi a kod. Elotte nem sokkal robbantottak atomot DKen szoval gondoltam na, kis SBQ hirig johet ha mar az elobb kimaradtam belole hisz nem akartam felbehagyni a kuldim. Vigan teleportalok a kozelbe, ki is szurt maganak egy 2csillagos SB rogton de kedves volt mert gyorsan leszallt igy lepofoztam pillak alatt. Azert fura volt, h senki mas nem tepezett oda ennyi ido alatt mert nem az szokott lenni a rendszeres h hagynak engem csapkodni a gatlingos, nehezfegyveres arcok. Lehull az atom, meg mindig senki. Varok meg kicsit, meg mindig senki. Megnyitom mar azt a hulye terkepet h mi a banat van erre latok ossz ket pottyot es azok is AFK-k. Mondom bassza meg. Ha ezt tudom inkabb ravagom a golfpalyara, ott lehet vigan mokazni egyedul is.
    Aztan gondoltam leszarom, megnezem miket spawnoltat SBQ maga melle, hatha azokbol esik majd vmi izgalmas szoval elindultam befele a felhobe. Nagyjabol ekkora esett le h HP maradek alapjan szokott hisztizni a kiralyne es akkor jonnek sokan szoval nyilvan semmi ertelmes nem volt ott alapbol de okelme rendes volt es eleg surun leszallt elem igy tudtunk pofozkodni egy darabig. Ugyan olyankor mindig jott par mas vacak is de tobbnyire kedvesen megvartak mig vegzunk az anyukajukkal a kozelharccal es csak aztan jottek oda igy nem kellett malmoznom mig ujra ledobta magat elem. Sajna miutan levertem kb 40% hp-jat rakapott arra h odebbszall es vagy ettol vagy vmi mas triggerelt neki vmi olyan hp regent, h a kov alkalommal ismet maxosan szallt le es bar az utok-vagok vegen nem lattam h nagyban gyogyulna megint de nem volt kedvem ujabb 20 percig verni a buksijat mig meglatom h megint ez lesz-e igy inkabb kiegyeztem vele egy dontetlenben es elugrottam a bazisomra. Mindenesetre tanultam ket dolgot ebbol, mindig nezzek korul jatekosok utan a terkepen mielott atomoznek, illetve h a rohadt medvek erosebbek az SBQnal is csak hala nincs annyi hp-juk. Azok a ruhes dogok siman stunlockolnak az utesukkel ami raadasul olyan sebzest is tol, h nem egyszer sikerult lazan megfingatniuk 10 sec alatt. Semmi mastol nem tapasztaltam ezt eddig, Legendary, glowing DCvel vagy Fogcrawlerrel is elbokszoltam mar anelkul h 40% hp kornyeken panikszeruen kelljen utnom a stimpaket, mint ahogy a mackoknal szokasom lett.
    Es ezuton is megegyszer koszonet Para h felpimpleted a PAmat :) azota detto szinte csak abban nyomulok. (Plane miota eszrevettem h ki lehet kapcsolni a HUDjat) Kiraktam en is a fusion core tovabb birja cuccot de ma direkt teszteltem es siman folosleges ha csak nem zsinorban egymas utan SBQ-zik az ember mert elindultam 8al ugy h ebbol csak 3 volt maxon es mikor kileptem volt meg 7 db, szoval amit utkozben talal az ember az kello utanpotlas sztem. (ergo az a 3 Int fel tud szabadulni h berakhasd az explo masteryt)
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.30. 02:54:25
  • Andule
    az majdnem 2 skill kartya dam bonusz. korrektnek hangzik sztem.
  • Paradoxon74
    Utána olvastam: elvileg +20% a robbanó opció és ehhez jön annak +60% a full Demo perkkel, azaz 12%-nyi. Nem biztos, hogy megéri 5 perkslot-ot beáldozni erre

Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.04.29. 18:36:33
  • Kroki105
    Mennyire beleillik már a világba, heti küldi: szedjél össze 80 virágot, ja, meg a fluxos virágokat is, az is vagy 20.
    Mint valami Piroska szimulátor a réti pályán...
  • Paradoxon74
    Köszönöm, akkor letesztelem azzal is, mit művelek, mennyit számít most
  • Paradoxon74
    +1
  • Kroki105
    Nincs nála zsepi...

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.04.29. 15:09:47
  • PiszkosFred
    Jaja, a legendary effektre csokkentett lett a +bonusz.
  • PiszkosFred
    Igen.
  • Andule
    Regen tudom, h mukodott de lehet nerfeltek mert eleg imba volt. (De lehet ezt is csak almodtam mint a mutacios elmeletem)

Mas: Aki ezeket a cserkesz szarokat kitalalta szivesen neznem amint analis probe-ozzak kis szurke idegenek!
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.29. 14:50:30
  • Paradoxon74
    Nem tudjátok, a Demo Expert perk működik az Exploding fegyvereknél? Pl. 2Shot Explosive akármi?
  • Irgum76
    itt van egy videó
  • Paradoxon74
    Kettőről tudok, de időnként csak egyet dob fel (Rose vagy mi) és a csaj bent a csőben, meg egyet a (Ward) a déli fertályon (Settlers).
    Illetve van pár olyan egyéb, ami ad goldot is, azokat nyomozom még :)
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.04.29. 13:34:38
  • Irgum76
    azt tudod, hogy a raidereknek több daily küldetésük is van?
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.04.29. 13:09:47
  • Paradoxon74
    Mondjuk úgy, hogy azért ezt vettem, mert a többit még nem tudom/nem akarom :) Nekem a Gauss Gatling a fő cél, de addig évek telnek el :)

Neten nézegettem róla leírásokat, pimpelve jó lehet ez, csak be kell mákolni egy rendes 3 csillagos verziót jó statokkal. Eddig négyet gyártottam le, abból egy volt 3, a másik három 2 csillagos, válogatott hulladékok, töröm is be őket. Lassan meglesz a capacitor-ra is a pénz, utána ismét nekifogok, legyártok párat, a Purveyortól mást úgyse veszek, mint Legendary modult.
  • Irgum76
    igen ezt néztem de nekem nem tűnik túl brutálnak
    mi az ami miatt megéri?
  • Paradoxon74
    Gondolom, egy egyezemes listát nem könnyű összeszedni, pláne a fegyvereknél, mert ott a különféle Legendary opciók miatt rengeteg permutáció lehetséges
    Plasma Caster
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.04.29. 11:50:34
  • Paradoxon74
    Még csak érintőlegesen néztem őket, de a páncélok pl. nekem nagyon nem adnak extrát, pláne ennyi szenvedés árán, ami alatt összeszedsz annyi gold-ot :)

T-65 helmet 85 70 70
    T-65 torso 140 120 120
    T-65 left arm 85 70 70
    T-65 right arm 85 70 70
    T-65 left leg 85 70 70
    T-65 right leg 85 70 70
    Total 565 470 470

Kicsit széttördeli a mentés utáni megjelenített változat, de talán érthető :)
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.04.29. 11:51:31
  • Paradoxon74
    Igen. Azt nem tudom, hogy a folyamatban levő küldetéssel ez megtehető-e, de az biztos, hogy végigvitt űrlányos küldetéssorozat után scrappeltem a vezérlőpult,ot megépítettem a bárt, végigtoltam kocsmáros küldetést, majd után scrappeltem a bárt és az űrhajós pultot újraépítve kis idő múlva minden OK, adott küldetést is már.

A kocsmáros pár óra volt, nem egy nagy durranás. Az űrhajós sokkal hangulatosabb és fantáziadúsabb, kicsit talán hosszabb is :)