Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis számomra akinek nincs legendery fegyvere
egy assaultron két 50-es autronnal igen csak megfingatott volna ha nincs ott egy másik srác is kalapáccsal
felváltva ő kalapált én meg toltam az ólmot a lefűrészelt csövűvel és ez csak egy helyszín 60-70-es ghoulok, szkorcsok...
így erőről átpakoltam karizmára meg iq-ra
8-8 az általában elég
bár perkektet meg nem igazán találok hozzájuk amit érdemes benntartani állandóra
viszont lett egy bárom kocsmárossal úgyhogy kafa úgyis hiányoltam az új planeket
baromi klafák az új bázisok még a setlereké is a metróállomással de még csak hasonlót sem lehet összehozni még atommal sem
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyilván meg lehetne oldani FO76-ben is, hogy legyen, csak úgy találják ott az okosok, hogy nem éri meg az erőforrást. Miután pc-n nagyon hasznos lenne, ebből gondolom, hogy konzolok miatt bukik a dolog.
szó felismerő rendszere van úgyhogy nem kell mindent pötyögni
de úgy olvastam egyszer, hogy valaki tabletet használ hozzá
ráadásul annak is köze van a Bethesdához
Mivel az npckkel lezajlott parbeszedeket mar logolja a rendszer- igaz nagyon gagyi modon mukodik ez is, visszanezni/gorgetni nem lehet -, csak megmutatja a kepernyo bal felso sarkaban az utolso 10 mondatot -, igy onnan mar egy lepes lehetne a chat, az UI-n mar "meg tudnak jeleniteni" szoveget 😊
Ezt a részét a mai napig nem értem a játéknak. MMO chat nélkül... tuti hogy itt vaami presztizskérdés van a háttérben, valami fejes eldöntötte hogy igy lesz és kész, és nem enged a világ minden kincséért sem...
a bónuszt adó perkek automatikusan és rögtön működnek
és sokkal több caps box van szétszórva
az ellenfelek szerintem okosabbak bár találkoztam egy raidererrel egy úton aki kettőt belém lőtt majd 180 fokos fordulat után megállt tőlem 3 lépésre és úgy maradt
néztem is, hogy most akkor itt mit kéne csinálni beszélgetni vele vagy mi?
aszt visszafordult megint pufogtatott hát nem kellett volna neki...
DC-m eddig nem volt a két nap alatt, de nem is voltam SBQ fighton, csak a kis karakteremmel kalandozok. Az biztos, hogy már nem akad bele a karakter mindenbe, könnyebben halad a felszínen, de az npck és az ellenfelek továbbra is kerülgetik a dolgokat. Chat nincs és nem is lesz valami miatt. Loot rendszer ugyanaz, mobok/respawn mechanika sem változott és DC után ugyanúgy új világra kerülsz - kivéve, ha private worldon vagy, akkor elvileg 20 percig fenntartja neked azt a sessiont. Legendaryt mostanság könnyebb a Purveyortól guberálni, főleg ha event van.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.16. 21:17:37
Max nezek akkor vmi streamet ha netan nagyon kinozna a kivancsisag, hogy milyen lett igy. 😊
Egyeb hasrauteses kerdeseim:
Megoldottak mar a random DC-ket? a 'random' lagokat? az ellenfelek es a sajat beakadasainkat tok hulyesegekbe? beraktak-e legalabb mar egy nyavalyas chat-et vagy meg mindig azt az idiota emote-os hulyeseget eroltetik? DC utan lehet-e vegre csatlakozni ugyanoda ahonnan kidobott? Van-e mar ertelmes loot rendszer vagy tovabbra is farmolni kene hosszu orakat a golfpalyan hogy legalabb par ertelmes legendary-s fegyvert szerezzunk?
Tegnap engem (a kis lvl12-es újoncomat) is bepróbált egy többszáz szinttel rendelkező félkegyelmű a Wayward kocsma mellett, de meg sem karcolt, pedig minden fegyvert kipróbált, még meleeket is. Pár percre még alttaboltam is addig, hadd fogyjon a lőszere.
és gyilkolják le a kicsiket
Már a kezdeti Duchess bemutatkozó küldetés során is a lvl1-2 karakter csak pislog, mert 2-4es str/char/stb kell egy-egy extra párbeszédhez, amivel se alapból nem rendelkezik, se nem biztos, hogy van olyan kajája/ruhája, amivel ezt teljesíteni tudja. Nem dől persze össze a világ, de a kocsmai "szitut" is le lehet rendezni vagy háromféleképpen, amiből ő csak egyet tud(na) választani - így jó az, ha van némi szint követelmény itt-ott, mert így lesz addigra annyi extra SPECIAL pontja, amivel van értelme az extra "statcsekknek" is.
Nekem leginkább a random encounterek tetszettek, hogy kint gitározik vagy pecázik egy npc, mintha a fallout 4-gyel játszanék. Semmin questet nem ad vagy akármi, csak ott van. És ilyenből egy rakás van mindjárt a vault mellett is a játék legelején.
plusz vannak olyan küldetés részek ahol 6-8-as alaptulajdonság kell, hogy tovább tudj jutni
igaz így értelmet nyernek az eddig haszontalan drogok, perkek (party boy)
de nekem is sokkal jobban bejön így a játék nem csak az npc-k miatt hanem egy csomó játéktechnikai újítás is van
pl.: sokkal könnyebb mászkálni nem akadsz el egy szaros faágba
az meg nagyon poén, hogy a monszták gyilkolják egymást jöttek utánam a mutik futottam elfele pa nélkül erre nyakukba ugrott egy deathclaw
a másik meg jött ilyen deadly lebegő izé szintén futás erre egy 3 csillagos glowing ghul lerendezte őket én meg kimentem a házból ahova bemenekültem aszt lerendeztem a ghult
Tippelek, de gondolom az első 20 szint azért kell, mert addig kvázi belerázódsz, no meg a két "fő" bázis olyan helyeken van, ahol a lények azért kb. 20 szint körül mozognak (space station környékére gondolj pl).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.16. 09:30:11
Szerintem még így is több értelme van inkább új karakterrel indulni, mint egy level 80 karaktert folytatni. Gyorsan megvan az az első 20 szint, 6-8 simán az új kezdőküldetésekből is. A többit meg a régiekből össze lehet szedni seperc alatt.
Csak mert most jott szembe velem steam-en a reklamja a Wastelanders-nek es van vmi deluxe upg. 2 dlc-vel ami fizetosnek tunik.
14.-én premier
Pontosan mit irjak felül? Ilyen dll nincs a játék könyvtárában.
Ezt szedd le:
NVAC
Nekem is sokat fagyott, különböző rendszereken, különböző gépeken. Mióta ezt feltettem egy fagyásom nem volt. Nekem bevált.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Találkozott már valaki olyan problémával (win10) alatt, hogy a játék random időszakonként lefagy? A zene meg minden megy tovább de a kép lefagy és a feladatkezelőben is azt irja, hogy a "program nem válaszol".
Elég idegesitő, ráadásul steamen vettem meg anno, nem is valami crackelt okosság. Nézelődtem neten valami fix után de mindenhol kb. annyit olvastam, hogy pakoljam újra a drivereket, állitsam át a futtatást win7 vagy xp módba de ezek sajnos nem segitettek.
Nagy nehezen eljutottam egy darabig, mert van hogy 1 óráig játszható, de pl tegnap az volt, hogy 1 percenként kifagyott és ez igy lassan játszhatatlan kategória... 😞 Annyira érdekel a sztori de igy sajnos nem tudok haladni.
Ha van esetleg valakinek valami tippje vagy megoldása azt nagyon megköszönném!
Utoljára szerkesztette: T800, 2020.02.24. 12:04:09
Ígérték már a megjelenés havában a hiányzó text alapú kommunikáció pótlását, de mai napig nem érkezett meg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.18. 12:33:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.17. 14:05:20
Illetve pár mondatban milyen állapotban van most a játék? (bugok nagyon nem érdekelnek, Dayz-t pl 0.19-es builden vettem meg és piszkosul éveztem minden hibájával együtt) Szóval csak a tartalomra illetve a haverokkal való lehetőségekre vagyok kíváncsi! 😊
Köszi előre is!
Hangulat lenne, de a roppant idegesito a sok DC miatt mindig ujrakezdeni egy quest-et
Hangulat lennr, de a roppant idegesito a sok DC miatta mindig ujrakezdeni egy wuest-et