3201
Fallout 76
-
Paradoxon74 #2721 Köszönöm, majd betolom akkor és reménykedem. -
Paradoxon74 #2720 Ha nincs job ötleted, megveheted, de:
- nem ebből fogsz meggazdagodni/millió junk-ot gyűjteni
- a droid folyamatosan pofázik, az alap pedig folyton fekáliás "poénokat" sütöget, én vinnyogófrászt kapok tőle, ha a bázison vagyok. A Santatron egy fokkal jobb, de csak egy fokkal. Ha ki lehetne kapcsolni a beszédmodulját, még mókás is lenne ahogy setrepertél.
Ha van, amit szeretnél jobban, vagy nem ez a droid a fétised, erre ne pazarold el :)
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.07. 08:46:03 -
Irgum76 #2719 most jött fel egy random videó plazma tápolásról ez alapján kétszer olyan erősre meg lehet építeni min egy gatlingot
de nem ezért írok hanem, hogy volt benne, hogy használható a super duper perk és ha mákod van kettőt gyárt le
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.05.07. 08:30:38 -
Irgum76 #2718 köszi
tényleg a fészert is nézegettem szép darab -
#2717 Hat, embere valogatja. Ha kihagyod a scavrobotokat, az sem tragedia, hiszen nagyjabol annyi lomot szed ossze, mintha bemennel egy random hazba es vinnel onnan 10 random junkot - legalabbis nalam eddig meg extra nyersanyagot meg nem szedett ossze.
Az 500 atomos kis fészert viszont ajanlanam, meg tizenpar napig elerheto. -
Irgum76 #2716 kérdés:
van kerek 500 atomom érdemes megvenni belőle a scavenger bot-ot?
vagy inkább várjak valami akciós camp cuccra? -
Irgum76 #2715 elekezdem egy új karakterrel mondom kommandózok kicsit pipe pisztolyokkal
de ki lehet az a barom aki öt! kultistát berakott Flatwoodsba?
mikor még az embernek egy nyomorult skulója sincs
vagy ez csak random lehetett? -
#2714 > Nem hogy a gold/TN nem adható át, de a plan-ekből kalapált fegyverek sem, csak betörni meg talán eladni lehet őket.
Kosz az infot. Na akkor itt bukott meg a dupla karakteres, egyik settler masik raider otletem, mert igy hiaba kinlodom kettovel, ha nem tudom magamnak se ledobni es/vagy atadni a "repus" cuccost...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.06. 16:16:14 -
Paradoxon74 #2713 Nem hogy a gold/TN nem adható át, de a plan-ekből kalapált fegyverek sem, csak betörni meg talán eladni lehet őket.
A legendary modul nem működik mindegyik cuccal , amit legyártasz. Én eddig nem is tudtam gyártani olyat, amihez kellett volna, de eddig minden goldért vett plan-hez kellett. Oké, nem nagy a merítés, eddig a Plasma Caster és a Gauss pistol van meg. Mondhatni, mindkettő vásári bóvli szerintem. A 170 alapsebsézű GaussPistol, ami ráadásul +30% dmg mirelurk-ok ellen sebzett a mezei mirelurkb-a kb 70-et... jól mutat, jó lesz a szentjánosbogár vadászathoz, de ezzel SBQ-ra nem megyek
Persze simán megszokásból nem a "tartsd meg az aprót..." opcióra kattintottam Ward-nál - majd legközelebb.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.06. 14:55:13 -
Irgum76 #2712 szerintem sem a goldot sem a TN-t nem lehet átadni
a legendary modullal én porul jártam páncélt akartam tápolni vele
de ha minden igaz csak a goldos planekkel működik -
Andule #2711 Hat legrosszabb esetben adok en neked TN-t :D
Amugy olyat lehet csinalni h veszek legendary tokent es csinalok super sledget es hozzaadom? (remenykedve h egyszer lesz egy ertelmes fegyverem vegre)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.06. 12:34:50 -
Paradoxon74 #2710 Akkor vmire rosszul emlékszem, de mintha +2 CHA lett volna a cucc, amit megrágtam.
De akkor majd alkoholba folytom a TN és repu utáni vágyam.
Megvettem a Gauss skin packot, már csak a cuccok kellenek hozzá. -
Irgum76 #2709 a sima mentat az iq-t és az érzékelést viszi fel kettővel szerintem
igyál sört +3 karizma meg finom -
#2708 > (csak rajtam lenne alul is ruha...)
Van az a mennyisegu penz, ami utan mar ez sem fog erdekelni :D -
Paradoxon74 #2707 a repu és a TN a lényeg, a többi nem érdekel. Ha nem lenne a heti folyamatos 6000 kiadás a 300 GB-re, már pénzben fürödnék, mint Dagobert bácsi (csak rajtam lenne alul is ruha...) -
Paradoxon74 #2706 Én a Rocksy (vagykiamedvetalp) napi küldetésével lavírozom. 8-a karizmával meg lehet fűzni az üldözőket, hogy majd én intézem, majd az üldözöttet be lehet terelni a Foundation-be. így mindkét féltől kapsz egy kis repu-t.
A gond az, hogy 6-os a karizma nekem, és csak a Grape Mentat (+5) működött eddig, a +2-t adó sima mentat nem csinált semmit... -
Irgum76 #2705 ja és ha megmented a tolvajt akkor bizonyos pénzösszegért szabadon engedheted
hogy ez pontosan, hogy működik azt nem tudom mert én először lőttem aztán gondolkodtam, hogy ki kellett volna próbálni ezt az opciót is -
Irgum76 #2704 ja megadja a hármat és 60 kupakot mást nem
ha azt nézed, hogy lemondtál a javukra ez is tök jó :) -
Paradoxon74 #2703 Az akkor meg vallalhato. Tobbi cucc hianya nem taszit anyagi csodbe :) -
Irgum76 #2702 úgy emlékszem megadja a hármat és még valamennyi kupakot is
mindjárt kipróbálom -
Paradoxon74 #2701 Kb. 5 év official LineAge2 tapasztalattal ez nem is olyan vészes :D
Egy TN? az gyökér dolog, normálban hármat ad...
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.05. 20:27:16 -
Andule #2700 Asszem adnak 1et, igen. -
Paradoxon74 #2699 De Treasury note-ot azerr ad? -
Andule #2698 Csodas, csak kifarmolni az ally szintet lesz vagy 5 het es addig nem elkolteni a bullionokat h meg is tudd venni a tervrajzokat. Komolyan aki kitalalta a Bethnel ezt a grind-fest reszt az tuti koreai mmokon nevelkedett es elmehet a bus picsaba.
Arra mondjuk mar rajottem a napi csicska kuldijeiknel mindig azt kell nyomni, h nem kell jutalom mert ugy tobb reput ad. (Elejen csak utottem a space-t h haladjunk mar es el sem olvastam a dumat. My bad.)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.05. 18:41:22 -
Paradoxon74 #2697 Az Ally szinttől függően lesznek elérhetők a plan-ek. A Raider Ally level-nél vásárolható a Gauss Minigun/Gatling plan, ami instaget a kinézete alapján már a kezdetektől :) -
Andule #2696 De mi a banatra lesz jo az ally szint? -
Paradoxon74 #2695 Reputation Farmerek figyelmébe:
Megnéztem jobban ezt a Marigold Pavilion nevű helyet, ahol "ultimate, endless farming" lehetőség van.
Az igaz, hogy végtelen számú szerver-ugrással lehet tényleg jó sorozatokat kifogni, de sok esetben csak egy Zs kategóriás film jönne ki, miszerint a Robotok a Zombik ellen, ami ugye nagyjából 0-ra érdekli bármelyik frakciót is. De időnként ki lehet fogni egy frakciót, amint éppen egymással/mobokkal harcol, és segítve őket jár valamennyi reputation.
Ilyen ütemben kb 33.234 év és meg is lesz az Ally szint, de kitartónak kell lenni és jó lesz ez :)
-
Paradoxon74 #2694 Ma megcsináltam egy Feed the Peopl-et 2 aranyért. Vicces volt sok lvl 20-30 között. Találtam egy helyet, ahonnan simán lehetett campelni 2 food processort vagy mifenét, mire odaértek, a Gatling leporolt mindent :)
Köszönöm a linket, ha valakit érdekel a zanzásított lista, itt megnézheti:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Guided Meditation
Free Range
Jail Break 2
Lode Baring 3
Riding Shotgun 2
Heart of The Swamp 3
Tea Time 2
The Path To Enlightenment 2
Uranium Fever
Feed The People 2
Line In The Sand 3
Swarm Of Suitors
One Violent Night
Scorched Earth 4
Distinguished Guests
Encryptid 4
Ahol nincs szám, még nem tudták/tudtam én sem kitapasztalni. -
Andule #2693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, kicsit erzekenyek voltak a janyok :P A bunkorol jut eszembe::D
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.03. 14:43:39 -
Irgum76 #2692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én csak megakartam kicsit szívatni őket benyomtam a "mindent ide" erre egy szó nélkül besértődött pedig én felezni akartam
tehettek volna bele egy rákérdezést, hogy most tényleg ilyen bunkó vagy :) -
Andule #2691 Par Qet leszamitve relative gyorsak es/vagy rovidek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az aranyat megtartottam mindet ha mar nekem kellett vegighuzni mindenkit kvazi a Vault-on. Talan ha Ra Ra es Gail marad mellettem a vegig akkor felezek h ne erezzem ugy h veluk is kicseszek de ok korabban hazamentek igy lelkiismeretfurdalas nelkul tartottam meg a szajret. :) Nem igazan jelentos amivel esik erte a repu szoval alapvetoen egyertelmu dontes.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.03. 11:08:00 -
Irgum76 #2690 itt a videó ha érdekel -
Paradoxon74 #2689 TeaTime?
Bazz :) sose neztem, mert annyira nem gondoltam volna, hogy pont az adna. De ilyen vilag ez :)
Koszonom! -
Irgum76 #2688 még a Tea time is ad :)
van egy videó ahol összegyűjtötte egy srác, hogy melyik event-ek adnak -
Paradoxon74 #2687 Akkor már csak Krokit kell noszogatni, hogy tolja végig, meg találni valami jól farmolható helyet :)
Tegnap megcsináltam az Uranium Fevert egy 99-es júzerrel együtt, ott ad a végén TN-ot párat meg a napik. -
Irgum76 #2686 jó gyorsan kipörgetted
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az arany sorsa mi lett? -
Andule #2685 Vegigvittem en is az aranyhajhasz kuldit, raider oldalon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vegigvittem mindket oldalt addig amig valasztani kellett, egyreszt mert Para javasolta, masreszt mert kivancsi voltam a karakterekre, tortenetre is. Emiatt is dontottem a raider oldalon mert jobb volt az egesz. Egyedul az Arenas resz vege volt nagyon eroltetett imho, plane annak fenyeben ha a legvegen elolvassuk Johnny terminaljat. (Nem kellett volna okoskodnia a vegen,na ...) Meg esku az sem zavart h Ra Ra karakterevel nagyon Tiny Tinat akartak masolni a Borderlands-bol. Az a resz volt nevetseges amugy h a betoro tarsak milyen nevetsegesen gyengek voltak. ERtem azt a reszet h ne vegyek el a trigger-happy jatekosoktol az elmenyt de h miutan kirobbantotta Lou az ajtot es mind Gale, mind Johnny rogton leterdelt szo szerint egy meter megtetele utan hat csak rohogtem. Ennek fenyeben abszolut nevetseges volt mikor utobbi le akarta nyulni a szajret.
Azt kell mondjam, h eleg korrekt munka volt ez Bethes reszrol, siman hozta a Fallout 4 szinvonalat. (Ami persze ilyen fekete-feher, nem tul bonyolult mintat kovet de hat szorakozast varunk es nem melyirodalmat, komoly moralis dontesekkel. :) )
Most mar tenyleg csak azt kellene megcsinalniuk h lehessen kozosen Qeket csinalnunk, ne csak a teamleadernek konyvelje el a progresst vmiben hanem mindenkinek a partyban es csinaljanak rendes instakat olyan jutalmakkal a vegen ami tobbe kevesbe kiszamithato (pl. 3 csillagos nehezfegyvert/kozelharcit/puskat/stb ad) es ezeket a helyszinen mi is elindithassuk, ne csak varni kelljen es boklaszni a terkepen amig felvillan. Azzal siman befernenek egy piaci resbe ahol ennek a jateknak (komolyabb) jovoje is lehetne.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.02. 23:36:23 -
Andule #2684 Eleg verszegeny lesz az ev akkor (kivaltkepp a chat-re adott valasz nevetseges), az egyeduli ami valodi tartalomra ad eselyt az a BoS DLC lehet. Ami sztem per pill hihetetlenul hianyzik a jatekbol az a kozos instance-ozas lehetosege, ugy ertve h partyban tudj inditani eventeket amiket tudnal private-ra csinalni is akar. Azt hittem h a karavaninditos kuldi az kozel ilyen, miszerint tudod aktivalni az eventet ha odamesz es beszelsz a vezetovel de sajna meg kellett tapasztalnunk h vegtelenitett kaveszuneten van a csoka amig o ugy nem erzi, h ideje megint nekiindulni.
Colossust en meg semmibol pedig ahogy neztem challange is van vmelyikre. -
Andule #2683 Abszolut :) Tetszett nagyon a kozos mokazas. Csinaltam par SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kepet a fotoaparattal amugy. (Hisz egy jo cserkesz ott segit ahol tud, foleg SBQ kozben ) Par egesz jol visszaadja a pillanatot (pl mikor csak neztek ram, h "ez meg mi a francert nem kepes elfogadni az invite-ot?")
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.02. 11:51:20 -
Paradoxon74 #2682 Kroki & Kala/Andule: holnap este esetleg valami móka? A mai nap nekem nem túl valószínű, max napközben benézek egy kicsit.