God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Halkan megsúgom, hogy a Give a God of War fokot a mobok miatt hagyják abba, nem a boss-ok miatt. 😊

Még csak nem is a legnehezebben nyomom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végi liftes rész QUIT RAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
ez pontosan így van azok elég durvák tudnak lenni.főleg amikor fogalmad sincs róla hanyas szintű a tear kijönnek és one hit.az azért elég szar xd ezlért kell később megnézni őket 😄
Tikal
hm, pont beszéltük haverral, hogy tulajdonképpen a nagy boss-ok nem is olyan nehezek, pl a lentebb említetten is mindketten átmentünk elsőre, és nagyobb szopó van a Valkürökkel vagy ha nem készültél fel akkor a realm tear-ekből jönnek néha elég durva ellenségek. Szóval mindkettőre érdemes visszatérni a vége felé, mikor már komolyabb cuccaid vannak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
haha, végre ott vagy 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
jah oké 😄 amúgy a valkűrök szemétládák szerintem elég nehezek ha nem elég fejletten mész hozzájuk meg ugye az ilyen one hit mobok amik a portalból jönnek.más nehéz ellenfél tényleg nincs.
darkSectorxxx
Kár veszekedni, mindenki játsza a saját stílusában szerintem....<#puszis>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
"aki szerint nem nagy dolog az sem, amit Lobos csinál"

Várj, ezt így konkrétan nem mondtam soha.
Sőtt Lobos egy Das isten, többek közt, meg Happy Hob is. 😊

De olyat mondtam, hogy egy boss parry-zése meg a giccsparáde nem egy isteni képesség terméke. 😊
Ez igaz.

Seth
Pedig elsőre ment, mondjuk én csak normálon tolom( kristályt én még egyet sem vettem,de biztos vagyok benne, hogy Moby-nak is elsőre megy majd).A lökéshullámra: látod, hogy nem figyelsz? Írja a játék, hogy pajzzsal védhető, és tényleg, no damage
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.26. 18:05:32

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Konkrétan a tutorial írja, hogy blockolhatod. Engem normalon ami meg tudott kicsit izzasztani az a
valkűr

opcionális miniboss volt, de ebből lesz még egy pár ahogy néztem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
én sem bírtam azt a dobbantóst kikerülni de ment anélkül is 😄
Myselor
én nekem is volt 1-2 próba a történetet akarok nehézségen asszonnyal ott elsőre.második végigjátszásban viszont normalon ment elsőre is.
TDC Geronimo
Úristen te... Na itt látszik hogy te vagy a balfasz már megbocsáss. Főleg a második spoileres pontod, mivel az nem úgy van ,ahogy leírod, de egy hatalmas tutorial szöveg még figyelmeztet is rá. El kéne fogadnod, hogy veled van a baj 😄

Ulthanito
Most nyírtam ki a
sárkányt
.

Négyszer haltam meg. Őszintén, nehezen tudom elképzelni, hogy normál vagy nehezebb fokozaton valaki itt elsőre átmegy rajta úgy, hogy a movesetjét sem ismeri. Ráadásul az egyik támadás
amikor dobbant a lábával, és jön a lökéshullám
kivédhetetlen, mindenképp sebez.

Tényleg szívesen megnéznék egy ilyen videót, hogy csinálja bárki is halál nélkül, hogy tanuljak belőle, mit csinálok rosszul.

A revive cucc használata szintén halálnak számít, szóval az nem ér, hogy bár háromszor meghaltam, csak újraélesztettem magam.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 17:52:45

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
URAMISTEN. Najó tears of joy

n000rbi
Ezt rendszerszinten kellene javítani. Egy ideje minden patchelés így működik: letölt + copy rohadt sokáig.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Reggel közel negyedóra volt mire befejezte. Majd "peccselik" ezt is remélem.
Tikal
Nekem ezek elég gyorsak, egy két perc, hm.

Ulthanito
Ide nekem az oroszlánt! :-D

PS5 II PSVR

Myselor
annyi az egész hogyha eszetlenül neki rontasz bossoknak bárminek főleg ha tömegesen jönnek akkor nagyobb esély van rá hogy elborulsz mintha gondolkodsz és lassabban gurulgatva védekezve harcolsz ez olyan mint a das.neked az a hibád hogy kapkodós türelmetlen vagy.ezért halsz többet ennyi.:d
TDC Geronimo
Naponta patchelnek, de ez a copying megőrít. 10 perce nézem ahogy "másol"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 12:29:57

Ulthanito
Én nem marom, hozzá se szólnék soha, mindig megtalál a baromságaival. <#nemtudom>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezzel engem nem fogsz te fenyegetni kicsit se.

PS5 II PSVR

Moby
Ne marjátok egymást pliz. Bohóckodás megy itt, nem fikázás. Egymással se tegyétek.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Na akkor most leállsz ezzel a stílussal, vagy megint megint elmegy egy kis szünetre Ulti papa.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.26. 09:16:57

Ulthanito
Akkor a fasznak olvasod?

Amúgy meg én sosem vitattam, hogy vannak nálam ügyesebbek (az viszont biztos, hogy nem te vagy az <#wave>), keversz Darkyval, aki szerint nem nagy dolog az sem, amit Lobos csinál...<#action>

Szerintem pont nem én vagyok itt az, aki másikat fikáz azért, mert valamit épp másodjára vagy ötödjére csinál meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 09:09:16

PS5 II PSVR

n000rbi
El kellene fogadnod, hogy igenis léteznek az univerzumban nálad ügyesebb játékosok is. Nincs ezzel semmi baj. Ez az állandó vergődésed arról, hogy ki, mit és hogyan csinált meg, mert Neked épp nem ment elsőre, kezd elég fárasztó lenni.

Ulthanito
Amúgy én hajlamos vagyok arra, hogy a legnagyobb főbossnak is úgy nekirontok, hogy csak úgy porzik a lábam alatt a talaj, begőzöl az agyam, aztán nem törődök semmivel. :-D

Itt is megfigyeltem, hogy volt olyan, hogy 3-szor bebasztam magam eszetlenül a mobok közé, lenyomtak, aztán negyedikre elkezdtem gondolkodni, hogy ezt hogy is lenne jó megcsinálni. :-d

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lárifári, több órányi videót tudok feltenni, amikor alázok, mégsem jelenti azt, hogy nem haltam meg egyszer sem. :-p

Seeing is believing

PS5 II PSVR

Moby
Szerintem megvan az egész Fáfnir etap felvétele, otthon fellövöm. De nem 3 óra, csak talán másfél lehet. Nekem nincs 3 órám egy nap játszani sajnos 😞 De legalábbis tegnap nem volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.26. 07:52:05

Myselor
persze.de azért a harci stílusát bemutatta vele. a lényeg ez végülis
Ulthanito
Ha jól látom, ez csak egy kétperces videó, nem?

Az kevés, nagyon kevés...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:46:05

PS5 II PSVR

Myselor
linkelte a videóját is ulti <#gonosz1>
Ulthanito
Tudod, ahogy az angol mondaná: seeing is believing.

Amíg nem látjuk, addig csak írott malaszt, amit mondasz (meg persze más is). :-D

Fellősz mondjuk egy 3 órás streamet, aztán meglátjuk, hogy halsz-e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:42:23

PS5 II PSVR

Kandurex
Óó, i see! Jól néz ki.

Mondjuk a sörnyitó gyakorlatiasabb darab 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Na újabb 2 és fél óra elment felfedezésre és mellékszálakra. Főszálon alig haladtam 😄

Iszonyat jó a pályadesign.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 00:31:39

Moby
Ma kipucoltam Fáfnir kamráját. Viszont valamit nagyon nem úgy csinálok ahogy kellene, merthát ma sem sikerült meghalnom.
Elfutottam, mint egy gyáva nyúl 😞
Ulthane, szerinted hol rontom el? 😄

TDC Geronimo
Jajj norbinak nem fog ez tetszeni <#ejnye1>

Amúgy egyetértek 😄

TDC Geronimo
úristen mi epikség volt megint. Közben rámzúdult egy rakat mellékküldetés, csinálom is mind 😄

Tatyla
Ma végre én is elkezdtem ezt a játékot, te szent szar hogy néz ez ki 4Khádéerben atyaúristen, ha tíz évre megrekednénk ezen a szinten azt se bánnám, még sok ilyet pls

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
van hogy ő játszik addig én nézek segítek neki aztán cserélünk főként bossoknál jövök én .meg ha ő elfárad.jó így játszani .közben egyedül is játszom másik profilon ^^
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Moby

Tikal
<#eljen>
libabőr, egyik legjobb rész volt a sztoriban

Kongy
Na, ma elértem egy olyan részhez, ahol vigyorogva, majdnem könnyes szemmel játszottam, elkapott a nosztalgia
Megkaptam a Káosz pengéit, embertelen jól volt felvezetve az egész, és iszonyat királyul építették be a harcrendszerbe, úgy hogy újszerű is legyen, de azért a régi mozdulatokkal dolgozik mégis.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Valakinek nincs egy fölös kulcstartója? 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, mennyire tetszik a játék, a Limited után a gyűjtőit is megvettem.

Ulthanito
Hagytuk abba? Ezt hogy csináljátok, ő tolja az analóg karokat, te meg a gombokat vereted? 😊 <#vigyor2> Vagy ő külön konzolon játszik, és két játékot vettetek? Vagy felváltva? Vagy te csak nézed, ő tolja?

PS5 II PSVR

Myselor
az is meglesz nyugi. ^^ de játszani is akarunk , meg mindent megakarunk csinálni a játékban.story szerint kb háromnegyedénél hagytuk abba hétfőn.szóval most kicsit kalandozunk aztán folytatjuk a storyt.
Rage47
Jövő heti szabin én is több időt tudok már rá fordítani majd. Nagyon bevonz, ha egyszer odaülök.
Moby
Neeeem, nem a sörnyitó.
Eze. Mondjuk súlya ennek is van.