1053
God of War 2018
-
#693 Na ez így van haver ahogy írod.
Annyi hogy ha farmolod a karaktert, visszamész, mellékküldik, stb akkor könynebb lesz. De a Valkyrie-k kemények.
FF VII Weapon-jai!!! -
#692 ŐŐŐő nyugodj meg kibaszott sokáig le lesz zárva a legtöbb! :)
Én is utálom ezt a botorkálást a térképen kiigazodni agyfasz kategória. -
#691 Hát ez az első valkűr olyan csatakosra szopatott, hogy otttartottam, visszaveszem easyre. ÖTVEN perc volt, mg lenyomtam. Szerintem 20 próba simán belement.
Kissé csapongó a nehézség... :D -
#690 sztem akörül már lehet átjárózni -
#689 Mikortól lehet utazni az átjároknál? Kezdek agyfaszt kapni a távolságoktól.
Most találkoztam másodjára azzal aki nem érez semmit :) csak, h ne spoilerezzek. -
#688 Mikor nem játszom, akkor az OST-t hallgatom :D -
#687 Nem tudom ugyanarra gondolunk e, de amúgy R3, mintha kivégeznéd, csak ha sok életereje van akkor ez nem történik meg, és mindig kézzel kell ütni, mert az nagyobb kábulatot okoz -
#686 De mikor kapja fel? Amikor kábult akkor L1 vagy L2? Fejszével verjem vagy kézzel? -
#685 Kábulatig ütöd, és ha még sok életereje maradt akkor megüti egy párszor majd felkapja és eldobhatod, ha kevés életereje van már, akkor kivégzi. -
#684 Magyarázza a játék, h felkaphatom és egymáshoz vághatom a mobokat. Azt, hogy? Mert ugye van egy kivégzési forma egy ellennél, de úgy általában van ilyen? -
#683 Spoiler. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Végigolvastad 12x hogy ez egy spoiler???[spoiler]Black Rune -
#682 Állok elébe, legyen az bármi :) -
#681 viszont AZON még nem -
#680 Sejtettem, hogy ez lesz a válasz :D -
#679 Túl vagy már rajta -
#678 Most azon agyalok, hogy a mostani progressemben én már túljutottam azon? Mert lehet nem tűnt fel, nem tudom :D -
#677 Unokaöcsém most ért ahhoz a részhez, 11 éves, amiről ki lett kiáltva hogy YT guide nélkül nem lehet túljutni, nos kíváncsian vártam sikerül e neki.. téteket lehet megrakni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mármint arra hogy hány perc alatt jött rá -
#676 Jaja, ez éltet engem, ezt akarom életem végéig.... :) -
#675 Még lesz szopoka nyugi. :D -
#674 Jó van bazmeg. Azt hittem már ász vagyok. Hát a lófaszt!
A 7. szintű vérfarkasok szárazon dugnak, mellettük a baszom nagy pajzsos ürge...kisebb ellenfél itt nincs? Tápolódni kéne. -
#673 Holnap este folytatom és szerintem hétfőn be is fejezem :(
Mondjuk marad még tennivaló utána is. -
#672 Még van belőle pár, mindegyik más taktikát használ, jó móka -
#671 Lebasztam az opcionálisat. Imádtam kitanulni. Das feeling.
Hud nélkül, kissrác nélkül, no hit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.28. 16:52:03 -
#670 Minden áldott nap frissít a GoW, Minden áldott nap! -
#669 ÉN minden játékot így játszom! :D
God of War-t: Challange + No Hud.
Kivéve a most ucsó bossfight-nál, de nem írom le miért. mert az spoileres lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.28. 13:53:53 -
#668 Én nem....:D -
#667 Na, a sztori végére értem. Jó játék volt nagyon, pár áll-leejtős pillanattal, és végig szórakoztató volt. Nekem továbbra is a 3. rész marad az etalon, de jó iparos munka lett, jól átgondolt, faszán kivitelezett cím. Az, hogy ez lenne a legjobb PS4 játék ever, azt nem mondanám, nálam az az Uncharted 4. Eddig. Aztán majd látjuk, jön még idén pár ütős exklu cím, de eddig torony magasan az év játéka. -
#666 Pontosítok, nincs meg az a talizmán. Szopó tengely! Pedig egyszer már majdnem levertem. Csak hát repül a kis genyó :( -
#665 Szerintem az meg van. Csak nem jó a felszerelésem, át kell variálnom a cuccaimat resist -esekre. Mindjárt neki futok. -
#664 A két felvonós encounter, úton a hegytető felé. -
#663 Az melyik? -
#662 Valaki tolta Immersion módban, vagyis no HUD?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#661 Normálon -
Akra #660 A birodalom talizmánját szerezd meg. Úgy menj oda :) -
#659 Mirol beszelsz, Darky? Ott mindenki elsore ment at halal nelkul, hardon is meg normalon is. -
#658 Fő történet szálat hanyagolom. Van itt annyi minden :) -
#657 Eljutottam a tűzbirodalmába, hát egyelőre a harmadik próbatételen nem jutok át. :(
De tiszta THIS IS SPARTA!! volt a második.
Imádom ezt a játékot. -
#656 Na ennyit hallottam játék alatt! :D -
#655 Valami vélemény Challange nehézség alatt, a liftes résznél? :D -
#654 de jó, hogy szakállas lett a véglegesben :D