God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak nem is a legnehezebben nyomom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Várj, ezt így konkrétan nem mondtam soha.
Sőtt Lobos egy Das isten, többek közt, meg Happy Hob is. 😊
De olyat mondtam, hogy egy boss parry-zése meg a giccsparáde nem egy isteni képesség terméke. 😊
Ez igaz.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.26. 18:05:32
PSN ID.: Beegabor
opcionális miniboss volt, de ebből lesz még egy pár ahogy néztem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Négyszer haltam meg. Őszintén, nehezen tudom elképzelni, hogy normál vagy nehezebb fokozaton valaki itt elsőre átmegy rajta úgy, hogy a movesetjét sem ismeri. Ráadásul az egyik támadás
Tényleg szívesen megnéznék egy ilyen videót, hogy csinálja bárki is halál nélkül, hogy tanuljak belőle, mit csinálok rosszul.
A revive cucc használata szintén halálnak számít, szóval az nem ér, hogy bár háromszor meghaltam, csak újraélesztettem magam.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 17:52:45
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 12:29:57
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.26. 09:16:57
Amúgy meg én sosem vitattam, hogy vannak nálam ügyesebbek (az viszont biztos, hogy nem te vagy az <#wave>#wave>), keversz Darkyval, aki szerint nem nagy dolog az sem, amit Lobos csinál...<#action>#action>
Szerintem pont nem én vagyok itt az, aki másikat fikáz azért, mert valamit épp másodjára vagy ötödjére csinál meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 09:09:16
PS5 II PSVR
Itt is megfigyeltem, hogy volt olyan, hogy 3-szor bebasztam magam eszetlenül a mobok közé, lenyomtak, aztán negyedikre elkezdtem gondolkodni, hogy ezt hogy is lenne jó megcsinálni. :-d
PS5 II PSVR
Seeing is believing
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.26. 07:52:05
Az kevés, nagyon kevés...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:46:05
PS5 II PSVR
Amíg nem látjuk, addig csak írott malaszt, amit mondasz (meg persze más is). :-D
Fellősz mondjuk egy 3 órás streamet, aztán meglátjuk, hogy halsz-e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:42:23
PS5 II PSVR
Mondjuk a sörnyitó gyakorlatiasabb darab 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Iszonyat jó a pályadesign.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 00:31:39
Elfutottam, mint egy gyáva nyúl 😞
Ulthane, szerinted hol rontom el? 😄
Amúgy egyetértek 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként az amcsi gyűjtői sokkal durvább. Az a Mimir-es kulcstartó kurva jól néz ki.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PS5 II PSVR