1053
God of War 2018
  • darkSectorxxx #252
    Ebben mélységesen egyetértek. A szemem még kurvajó, de hogy 42 colon 2 méterre a feem, és nem látom azokat a kis betüket, de nem azért mert kicsik, hanem mire felvillannak, és a háttérből kiveszem mi van odaírva, OLYAN KIS IDEIG MARAD KINT A FELIRAT, hogy sok mondaton végig sem érek, nem tudom végigolvasni.
    De ezen már nem akadok ki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játékban a 90%-a kb 2 szavas mondatok hálisten.

ÉS SEMMI, 0 azaz nagy 0 szerintem eddig a téma. Nem tudám megmondtani , hogy az elmúlt közel 7 órában mi történt, de ténylegesen, nem arról beszélek hogy a 2 szereplő egymásssla beszélget, hanem a story-ban.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.21. 11:54:41
  • darkSectorxxx #251
    Hát közben segítettek a többiek, de akkor is, a körrel gurulok, az hogy 2x kell megnyomni a guruláshoz a gombot, instant halál.

4 játékban játszottam összesen 1000 órát az emúlt 3 évben amivel 1 gombbal tudtam dodge-olni, tudod te milyen neház átszokni arra hogy ne időbe nyomjam, hanem 1-el előtte kezdjek dodge-olni? :D Időbe fg telni, és a legnehezebb szinten ez instant halál, nem is tudom mikorra fogok hozzászokni ehhez.
    A gomb 2x-i megnyomása nem tűnik így nagyon bonyolultnak egy játékos szemébe, de én érzem azt a tehetetlenséget a 2 lenyomás közti századmásodpercekben, amikor olyan mintha kiszolgáltatott lennék, és random generátor döntené el, hogy akkor most jókor kezdem vagy nem.

Ez a megoldás egy nagy, ordító nagy hülyeség. :)

De mindegy.
    Ja és a legnehezebb fokozaton, EGYÉ KELL VÁLNI A JÁTÉKKAL, ha nem akarod baltadobálással megcsinálni.
    Szó szerint egy ritmusban kell mozogni, nekem egyelőre nehéz felvenni ezt. Iszonyat fura, de igyekszem a játék végéig.
  • Kandurex
    Nem olvashatatlan, csak lehetne nagyobb is.
  • Kandurex
    Nem tudom megérteni ezt az account -on játék rohasztásos témát. Csak a DISC!
  • Akra
    55" tvt 280cm-ről nézem. Tökéletesen olvasható a szöveg.
  • darkSectorxxx #247
    Na én megértelek.
  • Akra
    Ennek a játéknak nem a rombolhatósága lényeg. Sose volt az és remélhetőleg nem is lesz későbbiekben. Itt a sztori és kombós harcon van a hangsúly. Ezek viszont brutálisan jók lettek.
  • darkSectorxxx #245
    Na a csaj egyel felette ment, ahol én, és az első nagy boss-t elsőre megölte. :)
  • Kandurex
    Át lehet állítani a gombokat, én is azzal kezdtem, hogy a DAS -os kör gurulósra raktam.
  • darkSectorxxx #243
    Ha egyszer lenyomtam, mindenképpen megpróbálom, de szerintem nem fog menni, baltadobálással nem hiszem hogy megyek, mert nem baj, ha valaki használja, csak nekm az nem muris. Ha nem megy máshogy, akkor inkáb hagyom.
  • darkSectorxxx #242
    Persze, csak mondom, hogy Das-ról átszokni erre a kezelsére nekem rémálom
    Nekem sem a reakcióval van bal, hanem hogy folyton rossz gombot nyomok.
    A kivédés megy mindig ha jó gombra ragasztom az ujjaimat.

Amúgy hozzátartozik, hogy a baltadobálást sokan szeretik használni, az meg nem feltétlen reakció idő függvénye, de akkor is szép.
  • Kandurex
    Ja, én is kerestem, hol lehet méretezni,...:(
  • Kandurex
    A BOY! nyilazása pedig aranyat ér, én már az első mini boss -nál tapasztaltam, sokkal könnyebb volt, hogy elterelte vele a figyelmét. Hardon kincset ér a BOY!
  • Gabe18
    Nagyon meg kell tanulni a harcot, az időzítéseket, ráadásul a gyerek nyilazása bármennyire is értelmetlennek hat sokszor, nagyon fontos.
    Az éjjel például
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahol a kísértet először jön társakkal, hát ott elszenvedtem vagy fél órát nem tudom hány halállal. És ez gyakorlatilag a játék eleje még...
  • Gabe18
    Akkor legyél szigorú és legyen csak 9.5 pont, vagy 9 mert nem forgácsolódik minden fa az erdőben, és néhol nem mehetsz arra amerre akarsz. És akkor baj van? Mert szerintem nincs,
    Ha megnézed nem adott rá minden újság és weboldal 10/10-et. Szerintem annak is igaza van aki adott, mert az eddigiek alapján az összhatás 10-es. De ha akarom kötözködhetek és valóban itt-ott lehetett volna javítani még, és akkor kicsit kevesebb.
  • Tikal #237
    Ez hol van, mert ilyenbe még nem futottam...
  • Tikal #236
    egyébként se lehet elolvasni, olyan apró betűkkel sikerült kivitelezni a feliratozást Komolyan nem értem a fejlesztőket, hogy egyiknek se jut eszébe hogy beüljön egy normál nappaliba és kipróbálja a játékot? Gondolom kurva jól látszik minden felirat mikor a 28"as monitorjanál ül az asztalnál....
  • yesname #235
    Tudtam, hogy sikerül félreértened. Amikor azt írtam, hogy ilyeneket és hasonókat, nem arra gondoltam, hogy pont ugyanezeket. Arra utaltam, hogy ugyanilyen dolgokba minden játékban bele lehet kötni, aminek a játékélményhez marhára nincs köze. Mondhatsz bármilyen játékot ha ismerem már sorolom is mi mekkora gáz, hiszen 2018-ban alapvető dolog kén legyen és másokban ott van. Csa képpen számomra lényegtelen, semmit se vesz el vagy ad hozzá a játékélményhez abban a játékban.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 10:25:42
  • Ulthanito
    Az olyan magasroptu parbeszedekhez, ami a jatekban van, aligha kell magyar felirat.

You are not ready, son.
    Father, who was that man?
    Don’t shoot before I tell you to.

Stb.
  • Tatyla
    Örülök hogy mindenki ilyen tökéletesen beszél itt angolul
  • Rage47
    én azon is gondolkodtam, hogy kikapcsolom a feliratot, olyan érthetően beszélnek
  • Ulthanito
    Eszembe nem jutna magyar felirattal játszani bármilyen játékot is. Mi a francnak a magyar felirat? Csak elrontja az összhatást.
  • Ulthanito
    Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nem minden játékban. De az nem igaz hogy azért mert másik játékban van ezért itt is már legitim. Én azt gondolom, hogy 2018 ban már minden eszköz a fejlesztő kezében van ahhoz, hogy ne láthatatlan fallal kelljen megakadályozni, hogy a játékos olyan irányba menjen, amilyenben nem szeretnék. Azt még rémesen gagyinak tartom bármilyen játékban hogyha egy fizikai tárgy ott van előttem azzal nem tudsz kapcsolatba lépni. Akkor ne legyen ott. Vagy ha már ott van akkor legalább hogyha rácsapok a fejszével pattanjon le róla a fejsze. Ezt nem olyan nagy művészetem leprogramozni. 13 éves unokaöcsém pár nap gondolkodás után megcsinálná.

Nem a hangulatról, meg a harcrendszerrol beszéltem. De egy játékban nemcsak a level design szàmít, hanem a játék mechanika is. így lesz komplex egész. Részleteiben nem lehet valamit értékelni, nincs értelme.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 09:06:34
  • yesname #229
    Amiket felsorolsz és hasonlókat minden játékban lehet találni. Ezek ilyen kötözködések, melyeknek a játékhoz nincs valós hozzáadott értéke (persze játéktípustól függően). Nyilván egy olyan játéknál, ahol rombolhatóság központúság van, ott nem apróság lenne az, hogy a fejsze átmegy ezen, azon és nincs teljes körű fizika.
    A harc pl. nagyon jó, dinamikus, az ütések, találatok visszacsatolása a játékos felé kiváló. A lényeg a történet és előadása, íve, a level design, art, grafikai megvalósítás, hangok, harc, koreográfia és hasonlók, a nagybetűs hangulat.
    Nálam eddig valóban 10/10-es.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 09:01:38
  • Tatyla
    US storban nincs magyar felirat ne fárassz már, szerinted akkor nem vettük volna már meg ott?
  • Ulthanito
    Nem attól nem lesz 10-es a játék nálam, hogy Kratos suttyó. Az egy dolog, az valóban ízlés kérdése.

De a láthatatlan fal, mint játékmechanikai megoldás 2018-ban szerintem rém kínos...Meg a nulla fizika az erdőben, vagy bárhol, bármire rácsapsz, átmegy rajta a fejsze, mint a levegőn. Semmi "rombolás" fizika nincs a játékban.

Ez minden, csak nem 10 pontos játék ezek miatt.

Ettől még jó lesz persze, nyomom majd tovább ma.
  • Ulthanito
    Mi a szart kódozol? Nem lesz kód! USA store-ban ott a kód, 60 ddollárért. Pláne, ha felesben veszitek...

• Ulthanito
    Én egyszer haltam az első bossnál, balanced-on tolom...nekem bőven elég ez is. A mobok többször basznak agyon, mint a boss és a troll tette.
  • Ulthanito
    Kiválthatod a DaS remastert a legnehezebb fokozaton ezzel!

Challenge feltálalva!
  • Ulthanito
    Én nem tettem le a hajam tőle. Szvsz a Horizon legalább ennyire jól néz ki 4K HDR-ben.
  • Tatyla
    Basszus, szar érzés hogy mindenki tolja mi meg a kódra várunk :(
  • Newfronter
    Egyszerűen vannak akiknek sokkal jobb a reakció idejük. Nem véletlenül választotta azt a fokozatot. Van aki pedig medium fokozaton is halt többször.
  • darkSectorxxx #220
    Komolyan, beszarok egy ismerősöm, stream-er csaj, a 3. fokozaton megy, és elsőre pl megölte az első boss-t, nem térek magamhoz....brutális, én meg itt eltörpülök mellette is. :D
    Beszarok neki, de komolyan.
  • darkSectorxxx #219
    Igen.

Továbbmegyek, nem láttam 1 pillanatot, nem tudtam kifényképezni egy képkockát se, ahol rondának tünne ajáték.
    Annyira éles minden és színes és hihetetlen....

A vicc, hogy felbontást növelve játszok, nem fps módban és így is kibaszott sima a futás. Nagyon durván simán fut a játék.
  • darkSectorxxx #218
    Mivel szinte teljdesíthetetlen a 4. fokozat, vagy csak nagyon sok idő alatt, akik csinálják, azok is jórészt balta dobálgatással, ami nekem nem fun.

Ezért azt hagyom másdoszorra, a 3. azaz "hard" - on megyek, hát nem annyira egyszerű, szopóág van sokszor, de cska a trágya kezelés meg harc miatt, inkorrekt a cucc nagyon.

Legnehezebb fokon majd ha ezzel végeztem, nekiállok, de mgpróbálom nem baltadobálgatássla, mert úgy nem sok tétje van.
  • TDC Geronimo
    sony first party hihetetlen. Egymást nyomják le minőségben folyamatosan
  • n000rbi
    Nem tudom, én alapból rühellem a túl élénk színeket és a nagy fényerőt, nem tudom nekem tetszene-e egyáltalán a csoda-hdr. Resolution módban meg jól mutat a kalibrált fullhd tv-men is. Oledet én elsősorban a feketéje miatt vennék.
  • TDC Geronimo
    ja hogy te se abba tolod?! Buuuu :)

Látnátok egyszer úgy...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 00:28:14
  • n000rbi
    Rendesen kisebbségi komplexusom lesz ettől az állandó négykáhádéerezéstől, hagyd már abba
  • TDC Geronimo
    és te még nem is 4K HDRbe nézed. Na attól dobnál hátast igazán :P