1053
God of War 2018
  • n000rbi
    Na jól van, még játszottam egy bő órácskát. Amit itt láttam az már igencsak tetszik, remélem tud még ilyet :)
  • Kandurex
    Újra kezdtem, csak azért hogy megint láthassam az első 10 percet.

Úristen! Ettől telibekúrtan van távol minden fejlesztő! A hangulat, grafika, a zene...Kratos badass -ége!

Üt, mint a gőzmozdony a játék!
  • Gabe18
    Van a fejszétől is csak kevésbé ahogy nézem.

Ok ez a Dark Souls-ból szedett nézet nagyon látványossá teszi a dolgokat, de ez leginkáb 1v1 elleni harcoknál működik.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De pl. itt mikor a piactéren egyszerre vagy 8 Draugr jön neked, hát néha elég kaotikus lesz hogy most ki hol van, ami nem egy életbiztosítás mikor 3-4 bekapott találat után reload...
  • Kandurex
    Kábítás csak puszta kézzel meg a BOY! nyílától vanik? Mert azért a fejsze gyakorlatiasabb fegyó mint a parasztlengő, nemdebár?
  • Kandurex
    Najó, ...nagy vót a pofám...az első pár mob megbaszott szárazon,...sokszor. Tanulni kell a harcot. De maradok hardon.
  • mucsácsó
    Amúgy tényleg paraszt Kratos, és sajnálom is a kölköt néha - de valszeg ez majd változni fog, gyanítom lesznek jellemfejlődések..
    Biztos okkal van így alakítva az egész.. meg hát ugye most még egy 1-2 további részig fix marad ez a mitológia, úgyhogy lesz idő mindenre... :D

Egyébként meg übergecidurva az egész, már kb délután 5 óta játszom vele, egyszerűen nemtom abbahagyni :D
    sima base PS4-en tolom, brutálisan néz ki a játék, és tényleg überdurvák a hangok... mikor elmész egy tűz mellett, akkor tényleg úgy pattog meg serceg, mintha melletted lenne :D ez emberidegen...

Az első (vagyis második :P) bossharctól pedig letettem a hajamat kb... atttyaég :D

Story is nagyon jó, leköti nagyon az embert. Jah, és pirospont a fordításért, tényleg nagyon igényes (eddig)..
    Pedig gondolkoztam, hogy angolul tolom majd úgyis, de tényleg szép munka lett az is. :)

Nekem csak 1-2 apróság bajom van eddig összvissz, az is csak technikai:
    - kurvakicsik a betűk szvsz :D anno Witcher 3-nál volt ez.. egész közel vagyok a tv-hez, és lófasz nem látok néha 1-1 naplóbejegyzésnél... :D
    - jó lenne custom gombkiosztás, nem csak a 3 sablon :\
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.20. 22:09:07
  • Kandurex
    Atyaisten, h néz ki ez a játék!? Fülessel nyomom, de olyan hangok vannak...vááá!!
  • orichalcos
    Izé, nem láttad GOW3 utolsó jelenetét? o.O
  • Gabe18
    Majd kimegy hozzájuk a családvédelem... Hagyjuk már.
    Ez egy kitalált történet, most hogy neked nem tetszik, olyan van. De ne kössünk már bele mindenbe.
  • n000rbi
    Dehogy halt meg a harmadik rész végén. Nem nézted meg a stáblista utáni jelenetet :D
  • Ulthanito
    Arrol meg ne is beszeljunk, hogy mi a faszt keres itt Kratos? O meghalt a harmadik resz vegen, raadasul kinyirta a feleseget es a gyereket, akkor most hogy van gyereke?

Szerintem faszparaszt nagyon. Az a gyerek kb hat eves vagy het, ha ezt hallgatta het even at, akkor garantaltan komoly lelki serult lesz egesz eleteben.

Spoiler a sztori elso ket orajabol!
    Raadasul az anyja is meghalt, ugyhogy vehet berletet Csernushoz.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.20. 21:11:52
  • Ulthanito
    Azert az vicc, hogy a vilagvero Kratos nem bir felmaszni egy ket es fel meter magas pallon, feldobja a fiat es elkuldi, hogy keressen valamit...:(

Nem vagyok tovabbra sem elragadtatva. Ilyen latvanyt Horizonban mar lattunk, szoval attol nem hidalok le. Nalam eleve nem lehet 10-es egy olyan jatek, amiben lathatatlan falak vannak. Meg olyan sem, amiben hiaba kaszabolod az erdoben a fat, nulla fizikaja van: nem is az, hogy lepattan a fatorzsrol a fejsze, hanem atmegy rajta, mint a levegon. :( Ez eleg kiabrandito igy 2018-ban.

A zene es a hangok az kiraly!

A harcrendszert meg erosen szokni kell, Darky itt aztan tancolhatna...lol.

(Mobynal valami gaz lehet otthon, olyan nincs, hogy o nincs itt day one, egesz nap a forumon sincs...szoval valami nem oke...)
  • Kandurex
    True, true...
  • Gabe18
    Viszonyítás kérdése ez a suttyó... A "régi Kratos az első nem nyitható bejáratnál, mikor a gyerek ilyen lesajnálva megkérdezi tőle hogy "még mindig nem tudod kinyitni az ajtót?" , szerintem olyat levert volna neki hogy leszakad a feje...
  • n000rbi
    Egyelőre nem tudok afelett átsiklani, hogy az UC-ban, TloU-ban százmilliószor ellőtt "boost me up", meg "dobd le a láncot, hadd másszak fel" itt is megjelenik. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem tudnak újat kitalálni.
  • Kandurex
    Ha nagyon felszopjuk, akkor akármennyire jó se fog tudni megfelelni.

Most épp úgy állok hozzá, hogy szar lesz :)
  • n000rbi
    Továbbra sem értem mitől 10/10, de holnap folytatom.
  • Kandurex
    Bameg, azt nem mondtátok, hogy 8 gigát ránt le az 1.10...
  • Kandurex
    Kratos egy barom. Nem tűnt fel?

Ki tudja? Talán lesz jellem fejlődése.

Más lassan kezdek, települ :(
  • Ulthanito
    Az nem a boss volt, akire hittem. Most volt a boss. Ez meno volt. Egyszer olt meg.

Akkor is suttyo, kezdem megutalni.
  • orichalcos
    Nem veletlen a suttyosag.
  • Ulthanito
    Hat eddig nem vagyok elajulva.

Kratos kurva suttyo a gyerekevel..

Elso boss fekszik, haromszor baszott le.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.20. 19:26:38
  • Kandurex
    Mivel kb. 1 óra mire kezdek, kizárt hogy nézzem.

De valaki számoljon be Dark szopó sorozatáról, az érdekes lehet :)
  • darkSectorxxx #189
    God of War 2018 - NO HUD - "Give Me a Challage" - (Magyar felirattal!) - 1
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 19:13:39
  • darkSectorxxx #188
    Csak 1 képet!
    NEM SPOILERES!

2x is! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:46:55
  • darkSectorxxx #187
    Mindenkinek Gratula a játékhoz, aki megvette, utólag is!
  • TBTPumpa
    Délelőtt megérkezett nekem is:

• darkSectorxxx #185
    Én majd 130 óra múlva. :)

csak 8 online ismerősöm játszik most épp a God of War-al. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:43:50
  • orichalcos
    Hajrá srácok, tessék 30 óra múlva véleményezni az összképet. :D
  • Ulthanito
    Na en most kezdem.
  • darkSectorxxx #182
    +999999999

Nekem ehhez elég volt az első 4-5 monsterrel megküzdenem, átlátom a harcot, ez nem az a fajta na majd sikerül, hanem a na majd hónapok műlva talán.
    Mindez csak a harcrendszer miatt, semmi több.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:24:26
  • darkSectorxxx #181
    Most kezdem el, reggel csak az US-be belelestem legnehezebb fokozaton. :)
  • darkSectorxxx #180
    Ő, nem így. Ez kb olyan mindt dark 3-ban NG7+-ban Estus nélkül....ugyanaz, nem erről volt szó, abban a cikkben, amit én olvastam.
  • TBTPumpa
  • yesname #178
    Hangokon ledöbbentem. Ez a game ami a high end rendszeremen a 7.1-et teljes mértékben precízen használja. Úgy jönnek a hangok minden irányból nem hiszem el. Játéktól ilyent nem nagyon hallottam még.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.20. 16:28:07
  • TDC Geronimo
    Bászki ez a combat Lassan olyan lesz, mint egy fighting game :D
  • TDC Geronimo
    Az egy dolog, hogy 4k HDRbe döbbenet ahogy kinéz, de e mellé még iszonyat jók a hangok is és a sound mixet se kúrták el, ahogy sokan mások szokták.
  • n000rbi
    Az Ascension azért nem csúszott, mert már nem volt ott Asmussen. Azt én is félbehagytam.
  • TDC Geronimo
    Engedd el a régit. Nekem a régiből már nem kellett volna. Ascension is épphogy lecsúszott.
  • Rage47