1053
God of War 2018
-
#212 Na jól van, még játszottam egy bő órácskát. Amit itt láttam az már igencsak tetszik, remélem tud még ilyet :) -
#211 Újra kezdtem, csak azért hogy megint láthassam az első 10 percet.
Úristen! Ettől telibekúrtan van távol minden fejlesztő! A hangulat, grafika, a zene...Kratos badass -ége!
Üt, mint a gőzmozdony a játék! -
Gabe18 #210 Van a fejszétől is csak kevésbé ahogy nézem.
Ok ez a Dark Souls-ból szedett nézet nagyon látványossá teszi a dolgokat, de ez leginkáb 1v1 elleni harcoknál működik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De pl. itt mikor a piactéren egyszerre vagy 8 Draugr jön neked, hát néha elég kaotikus lesz hogy most ki hol van, ami nem egy életbiztosítás mikor 3-4 bekapott találat után reload... -
#209 Kábítás csak puszta kézzel meg a BOY! nyílától vanik? Mert azért a fejsze gyakorlatiasabb fegyó mint a parasztlengő, nemdebár? -
#208 Najó, ...nagy vót a pofám...az első pár mob megbaszott szárazon,...sokszor. Tanulni kell a harcot. De maradok hardon. -
#207 Amúgy tényleg paraszt Kratos, és sajnálom is a kölköt néha - de valszeg ez majd változni fog, gyanítom lesznek jellemfejlődések..
Biztos okkal van így alakítva az egész.. meg hát ugye most még egy 1-2 további részig fix marad ez a mitológia, úgyhogy lesz idő mindenre... :D
Egyébként meg übergecidurva az egész, már kb délután 5 óta játszom vele, egyszerűen nemtom abbahagyni :D
sima base PS4-en tolom, brutálisan néz ki a játék, és tényleg überdurvák a hangok... mikor elmész egy tűz mellett, akkor tényleg úgy pattog meg serceg, mintha melletted lenne :D ez emberidegen...
Az első (vagyis második :P) bossharctól pedig letettem a hajamat kb... atttyaég :D
Story is nagyon jó, leköti nagyon az embert. Jah, és pirospont a fordításért, tényleg nagyon igényes (eddig)..
Pedig gondolkoztam, hogy angolul tolom majd úgyis, de tényleg szép munka lett az is. :)
Nekem csak 1-2 apróság bajom van eddig összvissz, az is csak technikai:
- kurvakicsik a betűk szvsz :D anno Witcher 3-nál volt ez.. egész közel vagyok a tv-hez, és lófasz nem látok néha 1-1 naplóbejegyzésnél... :D
- jó lenne custom gombkiosztás, nem csak a 3 sablon :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.20. 22:09:07 -
#206 Atyaisten, h néz ki ez a játék!? Fülessel nyomom, de olyan hangok vannak...vááá!! -
#205 Izé, nem láttad GOW3 utolsó jelenetét? o.O -
Gabe18 #204 Majd kimegy hozzájuk a családvédelem... Hagyjuk már.
Ez egy kitalált történet, most hogy neked nem tetszik, olyan van. De ne kössünk már bele mindenbe. -
#203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogy halt meg a harmadik rész végén. Nem nézted meg a stáblista utáni jelenetet :D -
#202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arrol meg ne is beszeljunk, hogy mi a faszt keres itt Kratos? O meghalt a harmadik resz vegen, raadasul kinyirta a feleseget es a gyereket, akkor most hogy van gyereke?
Szerintem faszparaszt nagyon. Az a gyerek kb hat eves vagy het, ha ezt hallgatta het even at, akkor garantaltan komoly lelki serult lesz egesz eleteben.
Spoiler a sztori elso ket orajabol!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Raadasul az anyja is meghalt, ugyhogy vehet berletet Csernushoz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.20. 21:11:52 -
#201 Azert az vicc, hogy a vilagvero Kratos nem bir felmaszni egy ket es fel meter magas pallon, feldobja a fiat es elkuldi, hogy keressen valamit...:(
Nem vagyok tovabbra sem elragadtatva. Ilyen latvanyt Horizonban mar lattunk, szoval attol nem hidalok le. Nalam eleve nem lehet 10-es egy olyan jatek, amiben lathatatlan falak vannak. Meg olyan sem, amiben hiaba kaszabolod az erdoben a fat, nulla fizikaja van: nem is az, hogy lepattan a fatorzsrol a fejsze, hanem atmegy rajta, mint a levegon. :( Ez eleg kiabrandito igy 2018-ban.
A zene es a hangok az kiraly!
A harcrendszert meg erosen szokni kell, Darky itt aztan tancolhatna...lol.
(Mobynal valami gaz lehet otthon, olyan nincs, hogy o nincs itt day one, egesz nap a forumon sincs...szoval valami nem oke...) -
#200 True, true... -
Gabe18 #199 Viszonyítás kérdése ez a suttyó... A "régi Kratos az első nem nyitható bejáratnál, mikor a gyerek ilyen lesajnálva megkérdezi tőle hogy "még mindig nem tudod kinyitni az ajtót?" , szerintem olyat levert volna neki hogy leszakad a feje... -
#198 Egyelőre nem tudok afelett átsiklani, hogy az UC-ban, TloU-ban százmilliószor ellőtt "boost me up", meg "dobd le a láncot, hadd másszak fel" itt is megjelenik. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem tudnak újat kitalálni. -
#197 Ha nagyon felszopjuk, akkor akármennyire jó se fog tudni megfelelni.
Most épp úgy állok hozzá, hogy szar lesz :) -
#196 Továbbra sem értem mitől 10/10, de holnap folytatom. -
#195 Bameg, azt nem mondtátok, hogy 8 gigát ránt le az 1.10... -
#194 Kratos egy barom. Nem tűnt fel?
Ki tudja? Talán lesz jellem fejlődése.
Más lassan kezdek, települ :( -
#193 Az nem a boss volt, akire hittem. Most volt a boss. Ez meno volt. Egyszer olt meg.
Akkor is suttyo, kezdem megutalni. -
#192 Nem veletlen a suttyosag. -
#191 Hat eddig nem vagyok elajulva.
Kratos kurva suttyo a gyerekevel..
Elso boss fekszik, haromszor baszott le.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.20. 19:26:38 -
#190 Mivel kb. 1 óra mire kezdek, kizárt hogy nézzem.
De valaki számoljon be Dark szopó sorozatáról, az érdekes lehet :) -
#189 God of War 2018 - NO HUD - "Give Me a Challage" - (Magyar felirattal!) - 1
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 19:13:39 -
#188 Csak 1 képet!
NEM SPOILERES!
2x is! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:46:55 -
#187 Mindenkinek Gratula a játékhoz, aki megvette, utólag is! -
#186 Délelőtt megérkezett nekem is:
-
#185 Én majd 130 óra múlva. :)
csak 8 online ismerősöm játszik most épp a God of War-al. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:43:50 -
#184 Hajrá srácok, tessék 30 óra múlva véleményezni az összképet. :D -
#183 Na en most kezdem. -
#182 +999999999
Nekem ehhez elég volt az első 4-5 monsterrel megküzdenem, átlátom a harcot, ez nem az a fajta na majd sikerül, hanem a na majd hónapok műlva talán.
Mindez csak a harcrendszer miatt, semmi több.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.20. 18:24:26 -
#181 Most kezdem el, reggel csak az US-be belelestem legnehezebb fokozaton. :) -
#180 Ő, nem így. Ez kb olyan mindt dark 3-ban NG7+-ban Estus nélkül....ugyanaz, nem erről volt szó, abban a cikkben, amit én olvastam. -
#179 -
#178 Hangokon ledöbbentem. Ez a game ami a high end rendszeremen a 7.1-et teljes mértékben precízen használja. Úgy jönnek a hangok minden irányból nem hiszem el. Játéktól ilyent nem nagyon hallottam még.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.20. 16:28:07 -
#177 Bászki ez a combat Lassan olyan lesz, mint egy fighting game :D -
#176 Az egy dolog, hogy 4k HDRbe döbbenet ahogy kinéz, de e mellé még iszonyat jók a hangok is és a sound mixet se kúrták el, ahogy sokan mások szokták. -
#175 Az Ascension azért nem csúszott, mert már nem volt ott Asmussen. Azt én is félbehagytam. -
#174 Engedd el a régit. Nekem a régiből már nem kellett volna. Ascension is épphogy lecsúszott. -