1053
God of War 2018
  • darkSectorxxx #292
    Oksi.
  • darkSectorxxx #291
    Ő mondom neked, az hogy elakad a falban valami, az technikailag feles dolog, itt megspórolták.

És igen, amit meséltem, Das-ban kibaszott irritáló amikor a fegyód elakad a kis szar alagutban a falba és utána nyakonbasznak a mobok...nem mindig jó, egy sima causal játékba nem, itt szopás lenne.
  • Kandurex
    Na ettől az elfes fényhidas pályától kezdek agyfaszt kapni. Ez nem jön át :(
  • Moby
    Elég sokat nyomtam vele. De nem ps4-en, hanem pc-n, ott ő ezt már péppé aprította, 440 órája van benne, ott is "platina" neki. Na abban azért volt részem nekem is, nyilván Elég sokat koopoltuk. Amikor kukáztam a pécét, közölte, hogy ő még azért játszogatna vele, ezért megvettem neki hónapokkal ezelőtt ps4-re. Egy darabig el is jutott vele, aztán letette a videójátékokat teljesen. Most megint eszébe jutott, és (a pécés)emlékezetből simán befejezte.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.22. 01:10:26
  • Seth
    Persze,persze. Nincs gond, ha valaki felnőtt fejjel nyomja a Lego játékokat. Nagyon kreatívak tudnak lenni :)
  • orichalcos
    "mert ez olyan full cső, amilyen volt mindig."

Az hát, nem is értem egyesek milyen open-world-ről beszélnek. Csak mert van egy nagy tó középen? :D

Welcome back btw. :)
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.21. 23:39:08
  • Moby
    Nincs semmi gáz, nincs miért aggódni. Moby kicsit túlhajszolta magát mostanában, és pihent 1-2 napot.
    De már vereti a God Of Wart, és imádja. Csodálatos. Nem vártam tőle sokat, szal hülyeség lenne azt írnom, ogy túlszárnyalta a várakozásaimat, mert akkor is így lenne, ha nagyon magasak lennének az elvárásaim.
    Szerintem ez a legjobb, ami történhetett evvel a szériával. A korábbi kváziopenworldról haluzó posztok megvezettek, ezért újra is kezdtem a játékos teljesen más felfogásban, mert ez olyan full cső, amilyen volt mindig.

Más.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amíg én pihentettem a géminget a fiam újra rákapott és kiplatinázta a lego undercovert. Ezzel nem is lenne baj,de fogalmunk sincs hogy csinálta, mindenkit törölt a friendlistemről. Mindenkinek küldenem kell inviteot, akire emlékezem. ha esetleg valakinél megvoltam, és nem tudom feltúrni az id-ját(tehát ha eltüntem a firendlistedről, és nem dobok rád pár napon belül), az tegye meg, hogy dob rám egyet. Kösziek, és bocsi.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.21. 23:38:48
  • orichalcos
    Aki letolta az utolsó küldetést, annak szólok, hogy ne felejtsetek el visszamenni a házhoz ahol kezdődött az egész.
    Van külön teleport kapu oda.
  • TDC Geronimo
    El nem tudnám képzelni magam PS nélkül most mindenféle fanboyizmust félretéve. Olyan erős ebben a genben a sony first party felhozatal, hogy félelem és még messze a vége. Pro vételt se bántam meg egy percre se, főleg, hogy már tvm is van hozzá
  • TDC Geronimo
    Én ma nem tudtam tolni, de holnap alig várom, hogy folytassam. Nem sietek, sok helyen megy az E3as kamerapörgetés meg gyaloglás is és csak ámulok :D
  • Kandurex
    Egy milliméternyit nem hiányzik az ugri-bugri. Bőven elég ami van.

Kratos pedig egy majom akinek dühkezelési gondjai vannak, anti hős, a genyóbbik fajtából. Hidd el, szerintem még puhult is a mentalitása az előző részekhez képest. Ő először üt, mindig, minden esteben, másodjára is..aztán kérde..ja, nem, üt. Hát ja.
  • Tatyla
    A nem túl régi idokben nagyon sok családban így beszéltek a fiú gyermekek az apjukkal
  • Ulthanito
    A gyerekevel suttyo. Eleve mar beteg a relacio apa es fia kozott ott, ahol “igen, uram!” a valasz az apja mondokajara.
  • Ulthanito
    Darky, hagyd mar ezt a stream link bedobalast, senki nem csinalja, csak te.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 20:47:37
  • Ulthanito
    Ne viccelj mar, mas jatekokban ezt hogy oldottak meg? Witcher, BB, Das es tarsai, szamtalan jatekban nem szellemfak meg szellemsziklak vannak, hanem rendes fizikaval ellatott targyak.

De ha mar hasonlo,kaliberu jatek kell, ott a Horizon. Pont ugyanigy fest 4k hdrben, es megis megoldottak a fejlesztok...
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 20:48:39
  • Kandurex
    7 órát toptam egyhuzamba :)

Fasza / 10
  • darkSectorxxx #276
    God of War 2018 - NO HUD - "Give Me a Challage" - (Magyar felirattal!) - 3
  • Tikal #275
  • Tikal #274
    Hát lesz monumentalitás, ne izgulj :)
  • Tikal #273
    Atyaég, te ilyeneken leragadtál? Ez már nem az a GoW ami volt, ez most ilyen.

Jól néznénk ki ha megakadna mindenben a fejsze, viszahíváskor lenne nagy meglepetés :D

Kratos suttyó? Mikor nem volt az?
  • TBTPumpa
    lálálá...
  • Gabe18
    Amúgy megnézném ha mindenben elakadna a fejsze mint kellene, akkor milyen lenne a harc, mikor ütnéd az ellent, de nem, mert fennakadsz a fában, sziklában, épület falban...
  • TDC Geronimo
    ezt a cső dolgot én se értem. Régi gowokhoz képest meg főleg nem. Látom itt egyeseknek azért nem jön be annyira, mert ugyanazt akarták, mint régen. Fogadni mernék, ha azt kaptátok volna, akkor meg az lenne a baj. Ennek a sorozatnak nagyon kellett ez a megújulás. Combat is ezerszer jobb, mint régen. Az ilyen "nem tudok kitörni minden fát" meg hasonló dolgok meg már a szőrszálhasogatás netovábbja. Azért azt se felejtsük el, hogy milyen gépen fut ez és milyen minőségben. Vannak priok, nem azért nem rombolható minden, mert SSM fakezű, hanem mert más ezerszer fontosabb dologra megy el a kraft.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 16:02:55
  • darkSectorxxx #269
    Csak szólok, hogy egyetértek, ez más Gow.

Ellenben nem tudom játszottál-e valamit a régi részekkel, de nekem a játék első 6 órás részén, ami kb megfelel a nomrál fokozat 2-3 órájával, több rejtett útvonal stb van mint a régi részekben, csak halkan jegyzem meg, ahol te vagy most rövid idő után, a térkép töredéke, még nem látod milyen a pályaszerkezet! :)
    Ha valami kevésbé cső akkor a 7 részből ez az.
    Uncharted 4, az kicsit más, de ott ezt a féle EPIC dolgokat nem fogod látni, amit itt megjelenít a gép, sok ellenfél, csillivilli támadások meg effektek, ez komplxebb harc, mint amit az U4 bármikor is fel tudna kínálni. :)

Értem amit mondasz, de ez a lávány ilyen, ennek ára van, annak is, hogy ellövöd a fejszét, és több részecske mozdul meg 40-50 fps számmal, mint bármely játékban összesen eddig.
    Ennyire futotta, ez a pro....:)"ez apró" :D

Szóval érted, az egész játékot 25-30 órára lőtték be, utólag tudtommal visszafelé bejárható lesz minden, nem olyan töpörödött ez a világ, a régi Gow-okban a rejtett láda az volt, hogy leestél egy szakaszon és nem előre indultál el, hanem megfordultál mert a kamera szöge miatt a hátad mögött nem láttad hogy van egy láda...kb ennyi volt a rejtett rész...:D

És ezzel mindjárt igazolod a 2. bekezdésedben....majd kicsit később visszatérhetünk rá, mi lesz a véleményed. ;)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.21. 15:54:52
  • Kongy
    Na, pár óra játék után szólnék én is pár szót a játékról. Előljáróban annyit, hogy sikerült-e teljesíteni az elvárásaimat? Nem. :D Sajnos ez már nem az a God of War, amiért én rajongtam. Nyilván más szempontból jó, de nekem valahogy mindig is az ugrott be a GoW-ról, hogy Kratos küklopszok szemét tépdesi ki. Itt is megvan ez a fajta brutalitás, de nem tudok eltekinteni attól, hogy mennyire áll messze tőlem az északi mitológia. Maga a játékmenet, a harcrendszer jól sikerült, de szörnyen bekorlátolt, limitált a játéktér, ami néha kiszélesedik picit, de az is inkább csak a szabadság illúzióját kelti. Értem én, hogy sztorimesélés meg lineáris játékmenet, de az Uncharted 4 azért jobban vitte ezt a dolgot végig. Nyilván az eddigi GoW-okat sem a nyílt világukért szerettük, de ott valahogy mégis sokkal de sokkal monumentálisabb helyszínek voltak, eszedbe sem jutott, hogy kb egy csövön haladsz végig. Itt a full ugyanolyan erdőben nagyon hamar fojtogató lesz ez a fajta bezártság.

Ami viszont rohadtul tetszik az a mellékküldetések. Reggel 10kor leültem játszani, toltam kb 3 órát, mire rájöttem, hogy hoppácska, én eddig nem is a fő sztorit csináltam, hanem egy halom mellékküldetést, és felfedezgetést... :D És ez nagyon tetszett. Ilyen nem volt az előző részekben. Na, de majd nyilván a játék előrehaladtával finomítok a véleményemen, vagy romlik a megítélésem a játékot illetően, majd látjuk.
  • darkSectorxxx #267
    :)
  • Ulthanito
    Na, most vagyok olyan 5 óra játékidőnél, a véleményem változatlan. Semmilyen tekintetben nem remegett meg a lábam eddig. A két játékmechanikai fiaskó sajnálatra méltó (láthatatlan fal, átsuhintás tárgyakon).

Az is tiszta röhej, hogy a világverő Kratos, aki Zeust is legyőzte meg minden istent, és többtonnás köveket emelget lazán, az nem tud fellépni egy 30 centiméteres sziklakiállásra. ASDASDASDAS TOPLEL.

Vannak nagyon látványos helyszínek benne, kellemes játék a hibáival együtt.

A Kratos suttyóság faktora elég magas még mindig, a kisgyerekkel nincs nagyon bajom.

Ja, a sztori az rém csalódás eddig. Egy mondatban összefoglalom.

Vidd el anyád hamvait a hegy tetejére.

Ez azért nekem gyengus, bár igaz, hogy a TLOU is pont ezt tudta. Menj el A-ból B-be, és vidd el Elliet magaddal.

Holnap folyt köv, remélem lesz benne fejlődés minden tekintetben.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 14:43:19
  • Ulthanito
    A Far Cry 5 rommá scriptelt főszereplőjére gondosz?
  • Tikal #264
    Hát ja, pont hogy nem ment át a fejsze :)
  • orichalcos
    Ne zavarjuk össze. A troll az első boss. :D
  • Tikal #262
    Örülök neki. Én viszont örülnék nagyobb betűknek.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.21. 14:14:52
  • TDC Geronimo
    toltad te az első bosst? Miről beszélünk...
  • Kandurex
    Én a fight-ra gondoltam. De tényleg állat volt, ahogy előadta magát. :)
  • darkSectorxxx #259
    God of War 2018 - NO HUD - "Give Me a Challage" - (Magyar felirattal!) - 2
  • darkSectorxxx #258
    Királyság?
    Jaa, az a filmszínész? Nem jut eszembe a neve, de hasonlít egy filmbeni karakterre! :D
    Hát az valami eszméletlen volt. :D
    Epicség faktor.

Kár hogy a kiscsávó aki a lelke lenne a történéseknek, nemhogy nm izgat, de sokszor irritáló a sok beszólása, nyavajgása.
  • Kandurex
    Oké, hivatalosan is összehúgyoztam magam. Mi volt ez telibekúrt királyság azzal a valakivel az elején?!! Bakker! 10/10!
  • Tatyla
    Nincs is 300 játékod mint nekünk :D
  • darkSectorxxx #255
    Igen, hogy ott álljon, mert megválogatom, miket akarok játszani, és azokat nem akarom eladni. :)
  • Kandurex
    De könyörgöm, bármikor, DE bármikor, megveheted,...ha más nem digi -ben is! De azért, hogy ott álljon!?
  • darkSectorxxx #253
    Ha nem tudsz felesbe vásárolni, akkor egyetértek, eladnm én is mindig a lemezeket.