1053
God of War 2018
-
#332 Most már jobban megy. A lényeg, hog válassz max 3-4 támadást, a többit hnyagolni, ami neked tetszik, és úgy már sokkal fluidabb a harc. -
#331 Tegnap tulajdonképpen csak azt csináltam, jó pár óra belement :) -
#330 Még a harmadánál járhatok saccra, de már elmorzsoltam egy öröm könnyet, hihetetlen jó a cucc... küldetés neve van a spoiler-ben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]The Sickness, ne nyisd tovább mert erős spoiler van benne [spoiler]huuu, ezt nem vártam, eddig ez volt a legjobb rész a sztoriban, és végre Kratos visszatért a régi önmagához, aki eddig hiányolta az most megkapta :) Mekkora zúzást fog ez még végig vinni te jó ég -
#329 Ah elmentem mellékküldetéseket csinálni és azt vettem észre, hogy elrepült 3 óra :D
Hihetetlen jók az opcionális zónák is. Combat meg egyre durvább. Fejszedobás helyett sokszor én is L1+R1et nyomok :D -
#328 borzasztóan félre tudok nyomni olykor. valamikor azt sem tudom, mit csinálok, főleg mikor jön egy hirtelen akció egy qva nagy ellenféllel és több kisebbel :D eléggé oda kell figyelni, koncentrálni
még nem tudom, hogy ez jó-e, vagy nekem csak a batman-harc akció való :D -
#327 Jaja. :)
Mer kevés xp-t ad. De vannak brutál OP képességek, nagyon op-k, de a játék szopás még kihívás módban is.....
Ballance módban ez még mindig szerintem HC rétegnek van, a Causal játékosoknak a legkönynebb fokozat alternatíva szerintem....
De így a játék kb felénél, BRUTÁL jót tett neki ez a sok változás...összetettebb a játék. -
#326 Szerencsére sokat nem kell ott turkálni, nem töri meg a játékot. -
#325 -
#324 Nekem ott jött meg igazán a játékhoz a kedvem. Mesés. -
#323 Kandurex-nek is igaza van meg neked is, nekem ez sokszor a problémám.... -
#322 Igen, van mit megtanulni. :) -
#321 Nekem eddig ez nem tűnt vészesnek, maximum olyan megközelítésben, hogy a menü rémesen kusza. Ezt egyetlen reviewban sem látom, pedig ez pl egy negatívum a játékban. Alapvető szabályokat nem tart be. Vannak fegyverfejlesztésekhez kapcsolódó kombók fegyverek főmenüben. De vannak kombók a képességek menüben is. Egységes nézet sehol nincs. Borzalmas az egész. egy idő után betanulható a mi és hol, de ez nsgyon gyenge része a játéknak.
Én konkrétan a tutorialt sem tudom értelmezni néha. De az önmagában sem jó, amikor alapfunkciók tutorialja 5 lépésben tud csak elmagyarázni valamit. -
#320 Annyi a lehetőség a harcba, hogy néha azt se tudom mit csináljak :)
Meg amikor 4-5 -en vannak akkora kavalkád van...hinnye, specilaizálódnom kellene. -
#319 <3 köszönöm! Tetszik a dolog.
(és termelődnek újra ellenfelek?) -
#318 kapott valaki a jatekaim.hu-ról kulcsot? -
#317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4k HDRbe odabaszott :D Színek kivitték a szemem -
#316 moby30_HU -
#315 Az a helyzet hogy most is látom, és el tudom olvasni, csak mikor sok a szöveg vagy gyorsan változik, akkor egy idő után fárasztó a szemnek. Nem véletlenül rakták bele. -
#314 nem mondod?! :D -
#313 Mindenhova vissza lehet majd menni. -
#312 Kellett pár nap, hogy eljusson a hír Kaliforniába: vannak ilyen hóbortok a világ másik felén, miszerint tizenöt méterről néznek ötvenöt colt.
A fejlesztés néhány éve alatt nem volt olyan prioritás, hogy a kézben tartott telefon méretére készítenék a játékot. -
#311 Ha nem lehet visszamenni, hol lesznek a mellékküldetések, szívességek ilyesmik? -
#310 Valamiért csak eszükbe jutott, mr. Tökéletes!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.22. 10:59:35 -
#309 Vagy inkább nem az egérmozit bámulni. De ezt már átvettük a 4K kapcsán.
Nekem az initial is tökélees volt. -
#308 Nahhh, most érkeztem meg oda, hogy kezdem letenni a hajam a játéktól, ahogy az egyes helyszínek kinéznek. Most értem a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hídforgatós központ hubhoz a boszival
Anyám, ahogy az megvan csinálva.
Viszont azt érzem, hogy rohanok a játékban, nem tudok visszamenni a korábban meglátogatott területekre, alaposan átnézni, hogy minden ládát összeszedjek.
Szóval kicsit vissza kell vennem a progressből, példázul sztem még egy mellékküldit se csináltam meg. :( -
#307 Van benne ajtó is. Nem fényes. Fábul van e!
Na jó, ez még a határon volt na! -
#306 Eleve így kellett volna kijönni vele! -
#305 Mi is az id-d? -
#304 :( = :)
Mobilon nem megy a gépelés :) -
#303 Befutott az 1.12. Lehet feliratméretet állítani.
Ki van nyalva a seggetek :( -
#302 Az egész játék egyik legszebb területe van ott. -
#301 Tegnap még meglátogattam a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!boszit
Fejem: :O -
#300 Mai napig csomó helyen van még ez így sajnos. :( -
#299 Persze, utolsó küldetés után oda mész ahova akarsz. (Fő küldetést mission fül mutatja, azt hiszem "utazás" néven) -
#298 Na, jól van akkor, welcome back :) Csodálkoztam is, hogy nem talállak a friendlisten, de azt hittem csak kidobáltad a fölösleget :D -
#297 Kandur pls... -
#296 ugye tudod, hogy még a mult században is igen uramozás ment még itthon is? A játék meg nem az 1900-as években játszódik... -
#295 Üdv.
Megvan a kérelem ps4-en meg kösz a follow-ot.
Amúgy ez új profilod vagy mi? :) -
#294 Kicsit agyfasz igen. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.22. 02:31:21 -
#293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vissza lehet menni a játék vége után is? vagy mr nem a kimaradt helyszínekre?
Ja és honnan tudom, hogy mi a főküldetés?