God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendesen felpörgetet úgy megvan koreografálva az egész.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hogy mondták, hogy hardest a menő <#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Give Me God of War nehézség, ami a legnehezebb, és egyben számszerint a 4., túlmutat, azon, amit egy normál gémer tud. Merem állítani, hogy egy Dark Souls 3, vagy Bloodborne ng7+ szinten is könnyebbnek tűnt nekem.
A játék, vagyis e nehézség egyik nagyon nagy fő oka, hogy az ellenfeleket ki lehet lökni az egyensúlyukból, de csak amíg nem gondolnak ütni egyet, aközben, hogy csépeljük őket!
Vagyis ha kombózunk, aimán megszakíthatják.
Bármennyire is szép a dolog, ez jórészt az miatt is mert ehhez brutál sok gyakorlás kell elsőnek, ismerni a játék rendszerét, és mivel nem lehet váltani nehézséget, de szeretnék még halálom előtt túladni a játékon, és nem lehet visszaváltani menet közben nehézséget, azt hiszem, hogy itt elsőre elég lesz egyel alatta is.
Ehhez kell tapasztalat, mit fejlessz, hová ki ellen mi a jó, stb.
Reggel amit gyors belenéztem, nekem abból ez jött le.
Kis ellenfeleknél max 3szor kell kombózás közben visszaütniük és mehet előről. És nem tudsz kikerülni senkit.
Ja ez meg a másik a dodge-olás. Olvasztott aranyba kellene önteni a kezét annak, aki kitalálta a duplán a kört nyomd megoldást... LoL
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A hekkenszless játékokról is azért jöttem le, mert szerintem ember nincs, aki annyi kombót képes megjegyezni és aktívan használni is, ami azokban van...
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Combat bászki már most olyan hogy kb összes gombot használni kell kontrolleren lol 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként toltam egy kicsit, kibebaszott brutális.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.04.19. 20:25:17
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont csak holnap este kezdem el. Azt mondta a boltos haver, hogy amiota a bolt megvan, meg soha semmilyen jatekbol nem adtak el ennyit, mint ebbol. Segitettem bepakolni nekik, tenyleg jo sok doboz volt. 😊
PS5 II PSVR
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nemrég beszéltem a boltosokkal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.19. 18:37:05
Csinálj KÉPT! Vagy meg se történt!!
THE GODS OF OLYMPUS HAVE ABANDONED ME !!!! <#beka3>#beka3>
PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR
Egyébként megvan a játék. 😊 Gyönyörű a Limited.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.04.19. 13:36:44
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
My streams: https://beam.pro/oriic
Valami 360-akat hordtàl be nekik vagy mivolt, onnan az ismeretség. Nem? De 😊
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR