1053
God of War 2018
  • Kandurex
    Most már jobban megy. A lényeg, hog válassz max 3-4 támadást, a többit hnyagolni, ami neked tetszik, és úgy már sokkal fluidabb a harc.
  • Tikal #331
    Tegnap tulajdonképpen csak azt csináltam, jó pár óra belement :)
  • Tikal #330
    Még a harmadánál járhatok saccra, de már elmorzsoltam egy öröm könnyet, hihetetlen jó a cucc... küldetés neve van a spoiler-ben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The Sickness, ne nyisd tovább mert erős spoiler van benne [spoiler]huuu, ezt nem vártam, eddig ez volt a legjobb rész a sztoriban, és végre Kratos visszatért a régi önmagához, aki eddig hiányolta az most megkapta :) Mekkora zúzást fog ez még végig vinni te jó ég
    [/spoiler]
  • TDC Geronimo
    Ah elmentem mellékküldetéseket csinálni és azt vettem észre, hogy elrepült 3 óra :D

Hihetetlen jók az opcionális zónák is. Combat meg egyre durvább. Fejszedobás helyett sokszor én is L1+R1et nyomok :D
  • Rage47
    borzasztóan félre tudok nyomni olykor. valamikor azt sem tudom, mit csinálok, főleg mikor jön egy hirtelen akció egy qva nagy ellenféllel és több kisebbel :D eléggé oda kell figyelni, koncentrálni
    még nem tudom, hogy ez jó-e, vagy nekem csak a batman-harc akció való :D
  • darkSectorxxx #327
    Jaja. :)
    Mer kevés xp-t ad. De vannak brutál OP képességek, nagyon op-k, de a játék szopás még kihívás módban is.....
    Ballance módban ez még mindig szerintem HC rétegnek van, a Causal játékosoknak a legkönynebb fokozat alternatíva szerintem....

De így a játék kb felénél, BRUTÁL jót tett neki ez a sok változás...összetettebb a játék.
  • Moby
    Szerencsére sokat nem kell ott turkálni, nem töri meg a játékot.
  • darkSectorxxx #325
  • n000rbi
    Nekem ott jött meg igazán a játékhoz a kedvem. Mesés.
  • darkSectorxxx #323
    Kandurex-nek is igaza van meg neked is, nekem ez sokszor a problémám....
  • darkSectorxxx #322
    Igen, van mit megtanulni. :)
  • Moby
    Nekem eddig ez nem tűnt vészesnek, maximum olyan megközelítésben, hogy a menü rémesen kusza. Ezt egyetlen reviewban sem látom, pedig ez pl egy negatívum a játékban. Alapvető szabályokat nem tart be. Vannak fegyverfejlesztésekhez kapcsolódó kombók fegyverek főmenüben. De vannak kombók a képességek menüben is. Egységes nézet sehol nincs. Borzalmas az egész. egy idő után betanulható a mi és hol, de ez nsgyon gyenge része a játéknak.
    Én konkrétan a tutorialt sem tudom értelmezni néha. De az önmagában sem jó, amikor alapfunkciók tutorialja 5 lépésben tud csak elmagyarázni valamit.
  • Kandurex
    Annyi a lehetőség a harcba, hogy néha azt se tudom mit csináljak :)

Meg amikor 4-5 -en vannak akkora kavalkád van...hinnye, specilaizálódnom kellene.
  • darkSectorxxx #319
    <3 köszönöm! Tetszik a dolog.

(és termelődnek újra ellenfelek?)
  • Rage47
    kapott valaki a jatekaim.hu-ról kulcsot?
  • TDC Geronimo
    4k HDRbe odabaszott :D Színek kivitték a szemem
  • Moby
    moby30_HU
  • Tikal #315
    Az a helyzet hogy most is látom, és el tudom olvasni, csak mikor sok a szöveg vagy gyorsan változik, akkor egy idő után fárasztó a szemnek. Nem véletlenül rakták bele.
  • Tikal #314
    nem mondod?! :D
  • orichalcos
    Mindenhova vissza lehet majd menni.
  • Moby
    Kellett pár nap, hogy eljusson a hír Kaliforniába: vannak ilyen hóbortok a világ másik felén, miszerint tizenöt méterről néznek ötvenöt colt.
    A fejlesztés néhány éve alatt nem volt olyan prioritás, hogy a kézben tartott telefon méretére készítenék a játékot.
  • Kandurex
    Ha nem lehet visszamenni, hol lesznek a mellékküldetések, szívességek ilyesmik?
  • Kandurex
    Valamiért csak eszükbe jutott, mr. Tökéletes!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.22. 10:59:35
  • Moby
    Vagy inkább nem az egérmozit bámulni. De ezt már átvettük a 4K kapcsán.
    Nekem az initial is tökélees volt.
  • Ulthanito
    Nahhh, most érkeztem meg oda, hogy kezdem letenni a hajam a játéktól, ahogy az egyes helyszínek kinéznek. Most értem a
    hídforgatós központ hubhoz a boszival

Anyám, ahogy az megvan csinálva.

Viszont azt érzem, hogy rohanok a játékban, nem tudok visszamenni a korábban meglátogatott területekre, alaposan átnézni, hogy minden ládát összeszedjek.

Szóval kicsit vissza kell vennem a progressből, példázul sztem még egy mellékküldit se csináltam meg. :(
  • Kandurex
    Van benne ajtó is. Nem fényes. Fábul van e!

Na jó, ez még a határon volt na!
  • Kandurex
    Eleve így kellett volna kijönni vele!
  • balee4
    Mi is az id-d?
  • Moby
    :( = :)
    Mobilon nem megy a gépelés :)
  • Moby
    Befutott az 1.12. Lehet feliratméretet állítani.
    Ki van nyalva a seggetek :(
  • orichalcos
    Az egész játék egyik legszebb területe van ott.
  • Moby
    Tegnap még meglátogattam a

Fejem: :O
  • orichalcos
    Mai napig csomó helyen van még ez így sajnos. :(
  • orichalcos
    Persze, utolsó küldetés után oda mész ahova akarsz. (Fő küldetést mission fül mutatja, azt hiszem "utazás" néven)
  • n000rbi
    Na, jól van akkor, welcome back :) Csodálkoztam is, hogy nem talállak a friendlisten, de azt hittem csak kidobáltad a fölösleget :D
  • n000rbi
    Kandur pls...
  • Tikal #296
    ugye tudod, hogy még a mult században is igen uramozás ment még itthon is? A játék meg nem az 1900-as években játszódik...
  • darkSectorxxx #295
    Üdv.
    Megvan a kérelem ps4-en meg kösz a follow-ot.
    Amúgy ez új profilod vagy mi? :)
  • darkSectorxxx #294
    Kicsit agyfasz igen. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.22. 02:31:21
  • darkSectorxxx #293
    Vissza lehet menni a játék vége után is? vagy mr nem a kimaradt helyszínekre?
    Ja és honnan tudom, hogy mi a főküldetés?