1053
God of War 2018
-
#372 Ez kiraly, meg is vennem, ha lenne a jatek olyna tartalmas, mint egy das vagy a bb volt. Azokhoz megvan. -
#371 Okok. -
#370 En a harmadikat talaltam meg, de mar kezdtem aggodni, hogy ez is kimaradt valamelyik tutorialnal :)
-
#369 Pedig van. A lakatlan szigeten, ahol meg senki nem jart, messzel fel vannak kenve a csimpaszkodo utvonalak. Hasonlokepp ahova nagy nehezen Drake felcsimpizett vert pisalva, a shoreline-nak mar ott volt fent komplett bazisa therautokkal. lol Amugy abban a harcrendszer szerintem rem buta, az ittenit meg se kozeliti. -
#368 Rosszul emlekszel, semmi gondom nem volt vele. Szeirntem az Norbi volt vagy a vendegmunkas. -
#367 Lol. Nekem ez kimaradt, hogy az azonoson levoket kell egyszerre. :) Alltam ott ot percig, gondoltam a tokom se fogja random azt a 10 plusz bogyot dobalgatni, inkabb megnezem a guideot. -
#366 THX twitchen leszek majd ha gondolod, ott hamarabb látom ha vagy :) -
#365 Ment pü! -
#364 Persze, csak a bonyolultsága a harcnak, ott egyszerű, csodálatos, meseszerű, de egyszerű . :)
Ez nem feltétlen negatívum, persze helyén kell kezelni, de ez a farmolós skilles játékokat jobban imádom, több időre lekötnek. :) -
#363 Én nagyon szeretem azt is. Annak is megvan a helye. Szerintem nincs avval semmi baj. Most pörgött le pár napja megint. Csodálatoas az a játék. Nincs miért negatívan felemlegetni. -
#362 Hát az Uncharted piff-puff-ja ez mellett egy vicc. -
#361 Nagyon remélem ND rágyúr a gameplayre TLOU 2ben, mert ezután a játék után muszáj lesz nekik -
#360 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a tónál elmész jobbra és ott van 2 opcionális zóna is 3 küldetéssel és egy szellem is ad neked, hogy gyújtsál meg 4 fáklyát.
Ez a rész nekem volt vagy 3 óra. -
#359 Van még szerintem, bár én sme találtam többet. :D Végülis a 2 is többesszám. :D -
#358 +99999999999999999999999999999999999999999 -
#357 Hmm, hol vannak a mellék küldetések? Eddig kaptam kettőt a két törpétől, ehh? Hun e? -
#356 Amúgy ilyen jó meg mély combat rendszert szerintem még nem láttam -
#355 Jóhát ha jól emlékszem neki gondjai voltak zeldával is nem is kevés. Szóval nem csodálkozom :D
A fényhidas részen nem tudom mi nem tetszik nektek, most vagyok ott
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.22. 19:45:47 -
#354 ~60% -
#353 Én is erre gondolok. Ha itt valaki elakad,arra nincs szavam :D -
#352 Pont most értem onnan vissza Midgard-ba. Melyik része volt annak bonyolult?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tanította meg a játék világosan, hogy az azonos nyúlványon lévő gócokat kell egyszerre kiiktatni? Szerintem totál egyértelmű volt.
De most biztos én leszek a 200IQ-s szupermanus, mert sikerült egy ilyen dedós szintű puzzlet megoldani :) -
#351 Most miért hazudnék? Megjelenés előtt toltam le a játékot, guide nem volt hozzá. A hive bejáratnál kb 2 percet sem voltam.
Erről van szó nem?
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.22. 19:27:24 -
#350 Kizárt... nyilván. -
kutyakiki81 #349 Brutál tartalom van a Guide-ban is. 350 oldalon mindent megmutatnak a játékból. Térképek, képességek leírása, minden titkos rejtekhely, stb... Spoileres képeket nem mutatok :)
-
#348 Óvatosan spoilerezzél plíz :) -
#347 szerintem harmadánál lehet ez, bár még én se toltam végig. mindenesetre ahhoz a helyszínhez képest már több órával előrébb járok és még nem látom mikor van vége, mert nem nyílt még meg minden hely... -
#346 Kizart, hogy elsore bejutott barki. Az, hogy milyen sorrendben es melyik nyulvanyikat kell leutni, az kizart, hogy elsore ment barkinek. Pont eltalalta trial and error alapon. Nem. -
#345 Téged akartalak felhozni Ulthanitónak, aztán úgy gondoltam nem fogom még én is bántani :D -
#344 Letoltam egy haromoras etapot, ez a fenyhidas palya nagyon nem jott be.
Feltennem sánta móninak a kerdest, hogy nem tudtak volna meg egy kicsit bonyolitani a jatek menujet? -
#343 8-10 óra kb. :) (Ha csak a story-t nézzük)
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.22. 19:09:22 -
#342 Elsőre. Nem is volt még YT guide mikor toltam. Mi nehéz rajta? -
#341 Én is meg ismerőseim is kb ugyanitt van. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.22. 18:51:59 -
#340 Kérdés. Mennyi van még vissza a játékból?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most viszem a boszihoz a levágott fejet -
#339 -
#338 Eddig még nem kellett a YT segítsége, bár ott azért eltököltem pár percet :) -
#337 Egyenes úton elsőre. -
#336 Jelentkezzen, aki a hive-ba YT nelkul jutott be.
Nem hiszem, hogy barki is...vagy csak tobb ora kiserletezes utan. -
#335 Srácok az előrendelői játékban van egy VOUNCHER CODE és aki megválna tőle, annak fizetek 2000ft-ot!! Most.
Írjatok PM-et! Köszönöm!
Bonus Itemekhez! -
#334 jézus atyaisten megint milyen rész volt. Particle effektek iszonyat durvák. Kár, hogy ilyet alig látunk játékokban, utoljára talán az infamousbe volt -
Gabe18 #333 Hát ja. Ezen a Challenge szinten nem egyszer van hogy a gyerekkel lövetem őket, őt körbeveszik hárman, én meg azon töprengek hogy most mégis mi a bánatot kéne csinálni... Itt egyszerűen nem működik a régi GoW-ok technikája hogy a láncot pörgetve bevetem magam és mindenki dől-borul (ja, mert nincs is lánc... ), mert ha egy mögéd kerül kicsit hosszabb már kész a baj...