God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezen már nem akadok ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ÉS SEMMI, 0 azaz nagy 0 szerintem eddig a téma. Nem tudám megmondtani , hogy az elmúlt közel 7 órában mi történt, de ténylegesen, nem arról beszélek hogy a 2 szereplő egymásssla beszélget, hanem a story-ban.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.21. 11:54:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
4 játékban játszottam összesen 1000 órát az emúlt 3 évben amivel 1 gombbal tudtam dodge-olni, tudod te milyen neház átszokni arra hogy ne időbe nyomjam, hanem 1-el előtte kezdjek dodge-olni? 😄 Időbe fg telni, és a legnehezebb szinten ez instant halál, nem is tudom mikorra fogok hozzászokni ehhez.
A gomb 2x-i megnyomása nem tűnik így nagyon bonyolultnak egy játékos szemébe, de én érzem azt a tehetetlenséget a 2 lenyomás közti századmásodpercekben, amikor olyan mintha kiszolgáltatott lennék, és random generátor döntené el, hogy akkor most jókor kezdem vagy nem.
Ez a megoldás egy nagy, ordító nagy hülyeség. 😊
De mindegy.
Ja és a legnehezebb fokozaton, EGYÉ KELL VÁLNI A JÁTÉKKAL, ha nem akarod baltadobálással megcsinálni.
Szó szerint egy ritmusban kell mozogni, nekem egyelőre nehéz felvenni ezt. Iszonyat fura, de igyekszem a játék végéig.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem sem a reakcióval van bal, hanem hogy folyton rossz gombot nyomok.
A kivédés megy mindig ha jó gombra ragasztom az ujjaimat.
Amúgy hozzátartozik, hogy a baltadobálást sokan szeretik használni, az meg nem feltétlen reakció idő függvénye, de akkor is szép.
Az éjjel például
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha megnézed nem adott rá minden újság és weboldal 10/10-et. Szerintem annak is igaza van aki adott, mert az eddigiek alapján az összhatás 10-es. De ha akarom kötözködhetek és valóban itt-ott lehetett volna javítani még, és akkor kicsit kevesebb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 10:25:42
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
You are not ready, son.
Father, who was that man?
Don’t shoot before I tell you to.
Stb.
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS5 II PSVR
Nem a hangulatról, meg a harcrendszerrol beszéltem. De egy játékban nemcsak a level design szàmít, hanem a játék mechanika is. így lesz komplex egész. Részleteiben nem lehet valamit értékelni, nincs értelme.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 09:06:34
PS5 II PSVR
A harc pl. nagyon jó, dinamikus, az ütések, találatok visszacsatolása a játékos felé kiváló. A lényeg a történet és előadása, íve, a level design, art, grafikai megvalósítás, hangok, harc, koreográfia és hasonlók, a nagybetűs hangulat.
Nálam eddig valóban 10/10-es.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 09:01:38
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De a láthatatlan fal, mint játékmechanikai megoldás 2018-ban szerintem rém kínos...Meg a nulla fizika az erdőben, vagy bárhol, bármire rácsapsz, átmegy rajta a fejsze, mint a levegőn. Semmi "rombolás" fizika nincs a játékban.
Ez minden, csak nem 10 pontos játék ezek miatt.
Ettől még jó lesz persze, nyomom majd tovább ma.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Beszarok neki, de komolyan.
Továbbmegyek, nem láttam 1 pillanatot, nem tudtam kifényképezni egy képkockát se, ahol rondának tünne ajáték.
Annyira éles minden és színes és hihetetlen....
A vicc, hogy felbontást növelve játszok, nem fps módban és így is kibaszott sima a futás. Nagyon durván simán fut a játék.
Ezért azt hagyom másdoszorra, a 3. azaz "hard" - on megyek, hát nem annyira egyszerű, szopóág van sokszor, de cska a trágya kezelés meg harc miatt, inkorrekt a cucc nagyon.
Legnehezebb fokon majd ha ezzel végeztem, nekiállok, de mgpróbálom nem baltadobálgatássla, mert úgy nem sok tétje van.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Látnátok egyszer úgy... <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 00:28:14
Úristen! Ettől telibekúrtan van távol minden fejlesztő! A hangulat, grafika, a zene...Kratos badass -ége!
Üt, mint a gőzmozdony a játék!
Ok ez a Dark Souls-ból szedett nézet nagyon látványossá teszi a dolgokat, de ez leginkáb 1v1 elleni harcoknál működik.
Biztos okkal van így alakítva az egész.. meg hát ugye most még egy 1-2 további részig fix marad ez a mitológia, úgyhogy lesz idő mindenre... 😄
Egyébként meg übergecidurva az egész, már kb délután 5 óta játszom vele, egyszerűen nemtom abbahagyni 😄
sima base PS4-en tolom, brutálisan néz ki a játék, és tényleg überdurvák a hangok... mikor elmész egy tűz mellett, akkor tényleg úgy pattog meg serceg, mintha melletted lenne 😄 ez emberidegen...
Az első (vagyis második 😛) bossharctól pedig letettem a hajamat kb... atttyaég 😄
Story is nagyon jó, leköti nagyon az embert. Jah, és pirospont a fordításért, tényleg nagyon igényes (eddig)..
Pedig gondolkoztam, hogy angolul tolom majd úgyis, de tényleg szép munka lett az is. 😊
Nekem csak 1-2 apróság bajom van eddig összvissz, az is csak technikai:
- kurvakicsik a betűk szvsz 😄 anno Witcher 3-nál volt ez.. egész közel vagyok a tv-hez, és lófasz nem látok néha 1-1 naplóbejegyzésnél... 😄
- jó lenne custom gombkiosztás, nem csak a 3 sablon :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.20. 22:09:07
Ez egy kitalált történet, most hogy neked nem tetszik, olyan van. De ne kössünk már bele mindenbe.