God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ebben mélységesen egyetértek. A szemem még kurvajó, de hogy 42 colon 2 méterre a feem, és nem látom azokat a kis betüket, de nem azért mert kicsik, hanem mire felvillannak, és a háttérből kiveszem mi van odaírva, OLYAN KIS IDEIG MARAD KINT A FELIRAT, hogy sok mondaton végig sem érek, nem tudom végigolvasni.
De ezen már nem akadok ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékban a 90%-a kb 2 szavas mondatok hálisten.

ÉS SEMMI, 0 azaz nagy 0 szerintem eddig a téma. Nem tudám megmondtani , hogy az elmúlt közel 7 órában mi történt, de ténylegesen, nem arról beszélek hogy a 2 szereplő egymásssla beszélget, hanem a story-ban.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.21. 11:54:41

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát közben segítettek a többiek, de akkor is, a körrel gurulok, az hogy 2x kell megnyomni a guruláshoz a gombot, instant halál.

4 játékban játszottam összesen 1000 órát az emúlt 3 évben amivel 1 gombbal tudtam dodge-olni, tudod te milyen neház átszokni arra hogy ne időbe nyomjam, hanem 1-el előtte kezdjek dodge-olni? 😄 Időbe fg telni, és a legnehezebb szinten ez instant halál, nem is tudom mikorra fogok hozzászokni ehhez.
A gomb 2x-i megnyomása nem tűnik így nagyon bonyolultnak egy játékos szemébe, de én érzem azt a tehetetlenséget a 2 lenyomás közti századmásodpercekben, amikor olyan mintha kiszolgáltatott lennék, és random generátor döntené el, hogy akkor most jókor kezdem vagy nem.

Ez a megoldás egy nagy, ordító nagy hülyeség. 😊

De mindegy.
Ja és a legnehezebb fokozaton, EGYÉ KELL VÁLNI A JÁTÉKKAL, ha nem akarod baltadobálással megcsinálni.
Szó szerint egy ritmusban kell mozogni, nekem egyelőre nehéz felvenni ezt. Iszonyat fura, de igyekszem a játék végéig.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Nem olvashatatlan, csak lehetne nagyobb is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nem tudom megérteni ezt az account -on játék rohasztásos témát. Csak a DISC! <#eljen>

55" tvt 280cm-ről nézem. Tökéletesen olvasható a szöveg.

darkSectorxxx
Na én megértelek.

Ennek a játéknak nem a rombolhatósága lényeg. Sose volt az és remélhetőleg nem is lesz későbbiekben. Itt a sztori és kombós harcon van a hangsúly. Ezek viszont brutálisan jók lettek.

darkSectorxxx
Na a csaj egyel felette ment, ahol én, és az első nagy boss-t elsőre megölte. 😊

Kandurex
Át lehet állítani a gombokat, én is azzal kezdtem, hogy a DAS -os kör gurulósra raktam.

darkSectorxxx
Ha egyszer lenyomtam, mindenképpen megpróbálom, de szerintem nem fog menni, baltadobálással nem hiszem hogy megyek, mert nem baj, ha valaki használja, csak nekm az nem muris. Ha nem megy máshogy, akkor inkáb hagyom.

darkSectorxxx
Persze, csak mondom, hogy Das-ról átszokni erre a kezelsére nekem rémálom
Nekem sem a reakcióval van bal, hanem hogy folyton rossz gombot nyomok.
A kivédés megy mindig ha jó gombra ragasztom az ujjaimat.

Amúgy hozzátartozik, hogy a baltadobálást sokan szeretik használni, az meg nem feltétlen reakció idő függvénye, de akkor is szép.

Kandurex
Ja, én is kerestem, hol lehet méretezni,...😞

Kandurex
A BOY! nyilazása pedig aranyat ér, én már az első mini boss -nál tapasztaltam, sokkal könnyebb volt, hogy elterelte vele a figyelmét. Hardon kincset ér a BOY!

Nagyon meg kell tanulni a harcot, az időzítéseket, ráadásul a gyerek nyilazása bármennyire is értelmetlennek hat sokszor, nagyon fontos.
Az éjjel például
ahol a kísértet először jön társakkal, hát ott elszenvedtem vagy fél órát nem tudom hány halállal. És ez gyakorlatilag a játék eleje még... <#wow3>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Akkor legyél szigorú és legyen csak 9.5 pont, vagy 9 mert nem forgácsolódik minden fa az erdőben, és néhol nem mehetsz arra amerre akarsz. És akkor baj van? Mert szerintem nincs,
Ha megnézed nem adott rá minden újság és weboldal 10/10-et. Szerintem annak is igaza van aki adott, mert az eddigiek alapján az összhatás 10-es. De ha akarom kötözködhetek és valóban itt-ott lehetett volna javítani még, és akkor kicsit kevesebb.

Tikal
Ez hol van, mert ilyenbe még nem futottam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
egyébként se lehet elolvasni, olyan apró betűkkel sikerült kivitelezni a feliratozást <#falbav> Komolyan nem értem a fejlesztőket, hogy egyiknek se jut eszébe hogy beüljön egy normál nappaliba és kipróbálja a játékot? Gondolom kurva jól látszik minden felirat mikor a 28"as monitorjanál ül az asztalnál....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

yesname
Tudtam, hogy sikerül félreértened. Amikor azt írtam, hogy ilyeneket és hasonókat, nem arra gondoltam, hogy pont ugyanezeket. Arra utaltam, hogy ugyanilyen dolgokba minden játékban bele lehet kötni, aminek a játékélményhez marhára nincs köze. Mondhatsz bármilyen játékot ha ismerem már sorolom is mi mekkora gáz, hiszen 2018-ban alapvető dolog kén legyen és másokban ott van. Csa képpen számomra lényegtelen, semmit se vesz el vagy ad hozzá a játékélményhez abban a játékban.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 10:25:42

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ulthanito
Az olyan magasroptu parbeszedekhez, ami a jatekban van, aligha kell magyar felirat.

You are not ready, son.
Father, who was that man?
Don’t shoot before I tell you to.

Stb.

PS5 II PSVR

Tatyla
Örülök hogy mindenki ilyen tökéletesen beszél itt angolul

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
én azon is gondolkodtam, hogy kikapcsolom a feliratot, olyan érthetően beszélnek
Ulthanito
Eszembe nem jutna magyar felirattal játszani bármilyen játékot is. Mi a francnak a magyar felirat? Csak elrontja az összhatást.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nem minden játékban. De az nem igaz hogy azért mert másik játékban van ezért itt is már legitim. Én azt gondolom, hogy 2018 ban már minden eszköz a fejlesztő kezében van ahhoz, hogy ne láthatatlan fallal kelljen megakadályozni, hogy a játékos olyan irányba menjen, amilyenben nem szeretnék. Azt még rémesen gagyinak tartom bármilyen játékban hogyha egy fizikai tárgy ott van előttem azzal nem tudsz kapcsolatba lépni. Akkor ne legyen ott. Vagy ha már ott van akkor legalább hogyha rácsapok a fejszével pattanjon le róla a fejsze. Ezt nem olyan nagy művészetem leprogramozni. 13 éves unokaöcsém pár nap gondolkodás után megcsinálná.

Nem a hangulatról, meg a harcrendszerrol beszéltem. De egy játékban nemcsak a level design szàmít, hanem a játék mechanika is. így lesz komplex egész. Részleteiben nem lehet valamit értékelni, nincs értelme.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 09:06:34

PS5 II PSVR

yesname
Amiket felsorolsz és hasonlókat minden játékban lehet találni. Ezek ilyen kötözködések, melyeknek a játékhoz nincs valós hozzáadott értéke (persze játéktípustól függően). Nyilván egy olyan játéknál, ahol rombolhatóság központúság van, ott nem apróság lenne az, hogy a fejsze átmegy ezen, azon és nincs teljes körű fizika.
A harc pl. nagyon jó, dinamikus, az ütések, találatok visszacsatolása a játékos felé kiváló. A lényeg a történet és előadása, íve, a level design, art, grafikai megvalósítás, hangok, harc, koreográfia és hasonlók, a nagybetűs hangulat.
Nálam eddig valóban 10/10-es.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.21. 09:01:38

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tatyla
US storban nincs magyar felirat ne fárassz már, szerinted akkor nem vettük volna már meg ott?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
Nem attól nem lesz 10-es a játék nálam, hogy Kratos suttyó. Az egy dolog, az valóban ízlés kérdése.

De a láthatatlan fal, mint játékmechanikai megoldás 2018-ban szerintem rém kínos...Meg a nulla fizika az erdőben, vagy bárhol, bármire rácsapsz, átmegy rajta a fejsze, mint a levegőn. Semmi "rombolás" fizika nincs a játékban.

Ez minden, csak nem 10 pontos játék ezek miatt.

Ettől még jó lesz persze, nyomom majd tovább ma.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Mi a szart kódozol? Nem lesz kód! USA store-ban ott a kód, 60 ddollárért. Pláne, ha felesben veszitek...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én egyszer haltam az első bossnál, balanced-on tolom...nekem bőven elég ez is. A mobok többször basznak agyon, mint a boss és a troll tette.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kiválthatod a DaS remastert a legnehezebb fokozaton ezzel!

Challenge feltálalva!

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én nem tettem le a hajam tőle. Szvsz a Horizon legalább ennyire jól néz ki 4K HDR-ben.

PS5 II PSVR

Tatyla
Basszus, szar érzés hogy mindenki tolja mi meg a kódra várunk 😞

Egyszerűen vannak akiknek sokkal jobb a reakció idejük. Nem véletlenül választotta azt a fokozatot. Van aki pedig medium fokozaton is halt többször.
darkSectorxxx
Komolyan, beszarok egy ismerősöm, stream-er csaj, a 3. fokozaton megy, és elsőre pl megölte az első boss-t, nem térek magamhoz....brutális, én meg itt eltörpülök mellette is. 😄
Beszarok neki, de komolyan.

darkSectorxxx
Igen.

Továbbmegyek, nem láttam 1 pillanatot, nem tudtam kifényképezni egy képkockát se, ahol rondának tünne ajáték.
Annyira éles minden és színes és hihetetlen....

A vicc, hogy felbontást növelve játszok, nem fps módban és így is kibaszott sima a futás. Nagyon durván simán fut a játék.

darkSectorxxx
Mivel szinte teljdesíthetetlen a 4. fokozat, vagy csak nagyon sok idő alatt, akik csinálják, azok is jórészt balta dobálgatással, ami nekem nem fun.

Ezért azt hagyom másdoszorra, a 3. azaz "hard" - on megyek, hát nem annyira egyszerű, szopóág van sokszor, de cska a trágya kezelés meg harc miatt, inkorrekt a cucc nagyon.

Legnehezebb fokon majd ha ezzel végeztem, nekiállok, de mgpróbálom nem baltadobálgatássla, mert úgy nem sok tétje van.

TDC Geronimo
sony first party hihetetlen. Egymást nyomják le minőségben folyamatosan

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Nem tudom, én alapból rühellem a túl élénk színeket és a nagy fényerőt, nem tudom nekem tetszene-e egyáltalán a csoda-hdr. Resolution módban meg jól mutat a kalibrált fullhd tv-men is. Oledet én elsősorban a feketéje miatt vennék.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
ja hogy te se abba tolod?! Buuuu 😊

Látnátok egyszer úgy... <#kuss>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 00:28:14

n000rbi
Rendesen kisebbségi komplexusom lesz ettől az állandó négykáhádéerezéstől, hagyd már abba <#banplz>

TDC Geronimo
és te még nem is 4K HDRbe nézed. Na attól dobnál hátast igazán 😛

n000rbi
Na jól van, még játszottam egy bő órácskát. Amit itt láttam az már igencsak tetszik, remélem tud még ilyet 😊

Kandurex
Újra kezdtem, csak azért hogy megint láthassam az első 10 percet.

Úristen! Ettől telibekúrtan van távol minden fejlesztő! A hangulat, grafika, a zene...Kratos badass -ége!

Üt, mint a gőzmozdony a játék!

Van a fejszétől is csak kevésbé ahogy nézem.

Ok ez a Dark Souls-ból szedett nézet nagyon látványossá teszi a dolgokat, de ez leginkáb 1v1 elleni harcoknál működik.

De pl. itt mikor a piactéren egyszerre vagy 8 Draugr jön neked, hát néha elég kaotikus lesz hogy most ki hol van, ami nem egy életbiztosítás mikor 3-4 bekapott találat után reload...

Kandurex
Kábítás csak puszta kézzel meg a BOY! nyílától vanik? Mert azért a fejsze gyakorlatiasabb fegyó mint a parasztlengő, nemdebár?

Kandurex
Najó, ...nagy vót a pofám...az első pár mob megbaszott szárazon,...sokszor. Tanulni kell a harcot. De maradok hardon.

mucsácsó
Amúgy tényleg paraszt Kratos, és sajnálom is a kölköt néha - de valszeg ez majd változni fog, gyanítom lesznek jellemfejlődések..
Biztos okkal van így alakítva az egész.. meg hát ugye most még egy 1-2 további részig fix marad ez a mitológia, úgyhogy lesz idő mindenre... 😄

Egyébként meg übergecidurva az egész, már kb délután 5 óta játszom vele, egyszerűen nemtom abbahagyni 😄
sima base PS4-en tolom, brutálisan néz ki a játék, és tényleg überdurvák a hangok... mikor elmész egy tűz mellett, akkor tényleg úgy pattog meg serceg, mintha melletted lenne 😄 ez emberidegen...

Az első (vagyis második 😛) bossharctól pedig letettem a hajamat kb... atttyaég 😄

Story is nagyon jó, leköti nagyon az embert. Jah, és pirospont a fordításért, tényleg nagyon igényes (eddig)..
Pedig gondolkoztam, hogy angolul tolom majd úgyis, de tényleg szép munka lett az is. 😊

Nekem csak 1-2 apróság bajom van eddig összvissz, az is csak technikai:
- kurvakicsik a betűk szvsz 😄 anno Witcher 3-nál volt ez.. egész közel vagyok a tv-hez, és lófasz nem látok néha 1-1 naplóbejegyzésnél... 😄
- jó lenne custom gombkiosztás, nem csak a 3 sablon :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.20. 22:09:07
Kandurex
Atyaisten, h néz ki ez a játék!? Fülessel nyomom, de olyan hangok vannak...vááá!!

orichalcos
Izé, nem láttad GOW3 utolsó jelenetét? o.O

My streams: https://beam.pro/oriic

Majd kimegy hozzájuk a családvédelem... Hagyjuk már.
Ez egy kitalált történet, most hogy neked nem tetszik, olyan van. De ne kössünk már bele mindenbe.

n000rbi
Dehogy halt meg a harmadik rész végén. Nem nézted meg a stáblista utáni jelenetet 😄