1053
God of War 2018
-
#412 Sánta mókuska? -
#411 végig is toltad? -
#410 Remélem lesz még folytatás! Ezek a sánta mónikások értik mitől döglik a légy. -
#409 Igaz... -
#408 A "4k hdr-ben" lemaradt -
#407 ahh tuti minden side contentet megcsinálok, mert nem különbözik a main story résztől <3 -
csgj #406 Ó, igen, a cserépedények! :D
De nagyon csípem az újdonságokat is. Például Atreus naplóját, meg úgy általában a gyerkőccel való együttműködést. És az újfajta irányítás is bejön, függetlenül attól, hogy ez nem az a tipikus hack and slash nézet. -
#405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fingom nincs mi a neve, most szedtem ki a fényt és állítottam vissza a kapcsolatot az egyik világgal. -
#404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már HelHeim-ben jársz? Mert a beszólogatások lesznek jobbak is :) -
#403 A játékban egyik legjobban a cserépedényeket szeretem szétverni. :)
A ládák szerintem abszolút a korábbi Gow-os ládakra hajaznak, csak jobb animációval.
Más: Azt nagyon bírom, hogy 7-8 óra játék után
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gyerek elkezdett beszólogatni a faszparaszt apjának. Volt egy rész az egyik miniboss után, amin hangosan felröhögtem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.23. 12:16:37 -
#402 meg a cserépedények is, nem? -
csgj #401 Egyébként most beugrott egy emlék a PS3-as Beyond Two Soulsról. Na, az volt ilyen. Rettentően ordított a PS3 super slim, de aztán hozzászoktam, mert amúgy a játék totál beszippantott. Végül is itt is az lesz. :D Csak én ilyen panaszkodós vagyok. :D De majd elkussolok.
Más: Tegnap éppen csak befejeztem a GOW III Remastered verziót, amikor rögvest utána elindítottam az új GOW-t, és így azért elég nagyot ütött, mekkora a különbség, és mégis mennyi hasonlóság is van. (A ládák például nagyon megmosolyogtatóak.) -
#400 Akkor zúg a legjobban, csak mint minden játék, mikor nyomok egy PS menüt, de egyébként is elég zajos játék sajnos, ezért jó nagy hangerőn tolom :D -
#399 Nem, sajnos ahhoz pont nem nyúltak :( -
#398 Nem, nem az.. játssz tovább...minden ki van találva nagyon jól. -
#397 Engem nem zavar, a fülesben nem hallom. Az más tészta, hogy én főleg inkább este-éjszaka játszom, olyan nagyon nem jó, hogy az egész lakásban hallani, ahogy zúg a gép. Hát most ebben a pártízórában ez lesz, másban meg az enyém nem csinálja. -
#396 Ha magyar store-ban veszed, akkor van felirat. -
#395 Ha a Store-ban veszem a meg a játékot, tehát nem lemezen, akkor is elérhető a magyar felirat, vagy bütykölni kell rajta? -
#394 Ami azért valljuk be eléggé bosszantó. Jól néznék ki, ha tévénézés közben is a televízió sivítana.. -
#393 Naja. Még az én lepasztázott, minden másban rohadthalk gépem is üvölt a GOW alatt. A szart is kitapossa a hardverbül a játék. -
#392 Oda amúgy is vissza kell menni. :D -
#391 A felirat méretét valaki át tudta már nagyobbra állítani? Oké, hogy a menü betűmérete már állítható, de a felirat nem.
Apropó, felirat. Kíváncsiságból kipróbáltam a magyar feliratot. Jesszusom! Ez mekkora szar így! Már a menüpontok fordítása is olyan természetellenes, engem ver a víz tőle bármely játékban. Egyszerűen ezeken mindig látszik, hogy nem gémerek fordítják, azért fordítják például a resources-t zsákmányoknak! :-D TOPLEL -
csgj #390 2017 szeptemberében vettem. Nem tervezem, hogy a PS5 megjelenéséig váltok. X'D Azért én inkább azt szeretném, ha megoldanák egy patchcsel. Persze akkor nem zavart különösebben, amikor nagyon belemerültem a játékba (hiszen áll leejtős és gyönyörű), de van, hogy olyan, mintha mindjárt szétrobbanna a masina. -
#389 Arra a megoldás egy új szériás Pro lenne. Egyébként tényleg zúg ez a fos. Már az asszony is megjegyezte, hogy hagyjam abba a kibaszott porszívózást mert aludni szeretne -
csgj #388 Hali! Én 4K-ban kezdtem, elvégre PS4 Próm van és 4K tévém. Persze választhatnám a több fps-t, de akkor meg nem igazán használnám ki a PS4 Pro előnyét. VISZONT... a játék annyira megdolgoztatja a masinát, hogy förtelmesen zúg bizonyos időközönként. (Furcsamód főleg a menüben, de játék közben meg az átvezetőkben is.) Remélem, erre dobnak majd egy patchet. -
#387 Igen full utólag kimaxolható :) -
Akra #386 Jupp -
#385 A legelső pályára is? -
Akra #384 Mindig mindenhová vissza térsz. Nem lehet elrontani. -
#383 Igen, többek között ez is egy gamedesign hiba sajnos.
A harmadik ilyen után úgy voltam vele, hogy leszarom, nem megyek vissza sehovase, mert képtelenség megjegyezni. -
Gabe18 #382 Ezt én már meg sem próbálom számontartani... -
#381 Annyi helyen kellett elhagynom cuccokat, mert oda valami item kell majd későbbről, hogy azt se tudom hogyan fogom megjegyezni hova kell visszamenni :S -
#380 :) -
#379 Lesznek foglalatos cuccok. -
#378 Így-így.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.22. 21:27:59 -
#377 Ruhába rakod bele -
#376 Olyanokat ír hogy csak fogom a fejem. #372 -es is... -
Gabe18 #375 Én pl. most ezeket a bűbájokat nem értem. Most vettem fel egyet hogy a sötét elfek kisebbet sebezzenek rajtam, de már régebben is volt valami. De ez hol van? Nekem kell beállítani, vagy automatán hozzáadja? Nincsenek ezek a hatások leírva valahol? Biztos elmondta a játék egyszer, de a franc se emlékszik rá... -
#374 Gigalol :D -
#373 A buta degradáló. Egyszerűbb a játékmechanikája. De nálam pl. a bonyolultság nem áll semmilyen relációban az élvezhetőséggel. Egy egyszerű játék is lehet nekem kurvaélvezhető, és egy bonyolult is lehet unalmas.
Én a korábbi GOW-okat is hihetetlenül élveztem, pedig jóval egyszerűbbek voltak ettől. Nem a játékmechanikák miatt rajongok a videójátékokért, hanem az emocionális hatásaiért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.22. 20:29:46