1053
God of War 2018
  • darkSectorxxx #412
    Sánta mókuska?
  • TDC Geronimo
    végig is toltad?
  • Kandurex
    Remélem lesz még folytatás! Ezek a sánta mónikások értik mitől döglik a légy.
  • TDC Geronimo
    Igaz...
  • n000rbi
    A "4k hdr-ben" lemaradt
  • TDC Geronimo
    ahh tuti minden side contentet megcsinálok, mert nem különbözik a main story résztől <3
  • csgj
    Ó, igen, a cserépedények! :D

De nagyon csípem az újdonságokat is. Például Atreus naplóját, meg úgy általában a gyerkőccel való együttműködést. És az újfajta irányítás is bejön, függetlenül attól, hogy ez nem az a tipikus hack and slash nézet.
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fingom nincs mi a neve, most szedtem ki a fényt és állítottam vissza a kapcsolatot az egyik világgal.
  • Tikal #404
    Már HelHeim-ben jársz? Mert a beszólogatások lesznek jobbak is :)
  • Ulthanito
    A játékban egyik legjobban a cserépedényeket szeretem szétverni. :)

A ládák szerintem abszolút a korábbi Gow-os ládakra hajaznak, csak jobb animációval.

Más: Azt nagyon bírom, hogy 7-8 óra játék után
    a gyerek elkezdett beszólogatni a faszparaszt apjának. Volt egy rész az egyik miniboss után, amin hangosan felröhögtem.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.23. 12:16:37
  • Tikal #402
    meg a cserépedények is, nem?
  • csgj
    Egyébként most beugrott egy emlék a PS3-as Beyond Two Soulsról. Na, az volt ilyen. Rettentően ordított a PS3 super slim, de aztán hozzászoktam, mert amúgy a játék totál beszippantott. Végül is itt is az lesz. :D Csak én ilyen panaszkodós vagyok. :D De majd elkussolok.

Más: Tegnap éppen csak befejeztem a GOW III Remastered verziót, amikor rögvest utána elindítottam az új GOW-t, és így azért elég nagyot ütött, mekkora a különbség, és mégis mennyi hasonlóság is van. (A ládák például nagyon megmosolyogtatóak.)
  • Tikal #400
    Akkor zúg a legjobban, csak mint minden játék, mikor nyomok egy PS menüt, de egyébként is elég zajos játék sajnos, ezért jó nagy hangerőn tolom :D
  • Tikal #399
    Nem, sajnos ahhoz pont nem nyúltak :(
  • Tikal #398
    Nem, nem az.. játssz tovább...minden ki van találva nagyon jól.
  • Moby
    Engem nem zavar, a fülesben nem hallom. Az más tészta, hogy én főleg inkább este-éjszaka játszom, olyan nagyon nem jó, hogy az egész lakásban hallani, ahogy zúg a gép. Hát most ebben a pártízórában ez lesz, másban meg az enyém nem csinálja.
  • orichalcos
    Ha magyar store-ban veszed, akkor van felirat.
  • Rita79
    Ha a Store-ban veszem a meg a játékot, tehát nem lemezen, akkor is elérhető a magyar felirat, vagy bütykölni kell rajta?
  • Ulthanito
    Ami azért valljuk be eléggé bosszantó. Jól néznék ki, ha tévénézés közben is a televízió sivítana..
  • Moby
    Naja. Még az én lepasztázott, minden másban rohadthalk gépem is üvölt a GOW alatt. A szart is kitapossa a hardverbül a játék.
  • orichalcos
    Oda amúgy is vissza kell menni. :D
  • Ulthanito
    A felirat méretét valaki át tudta már nagyobbra állítani? Oké, hogy a menü betűmérete már állítható, de a felirat nem.

Apropó, felirat. Kíváncsiságból kipróbáltam a magyar feliratot. Jesszusom! Ez mekkora szar így! Már a menüpontok fordítása is olyan természetellenes, engem ver a víz tőle bármely játékban. Egyszerűen ezeken mindig látszik, hogy nem gémerek fordítják, azért fordítják például a resources-t zsákmányoknak! :-D TOPLEL
  • csgj
    2017 szeptemberében vettem. Nem tervezem, hogy a PS5 megjelenéséig váltok. X'D Azért én inkább azt szeretném, ha megoldanák egy patchcsel. Persze akkor nem zavart különösebben, amikor nagyon belemerültem a játékba (hiszen áll leejtős és gyönyörű), de van, hogy olyan, mintha mindjárt szétrobbanna a masina.
  • Kandurex
    Arra a megoldás egy új szériás Pro lenne. Egyébként tényleg zúg ez a fos. Már az asszony is megjegyezte, hogy hagyjam abba a kibaszott porszívózást mert aludni szeretne
  • csgj
    Hali! Én 4K-ban kezdtem, elvégre PS4 Próm van és 4K tévém. Persze választhatnám a több fps-t, de akkor meg nem igazán használnám ki a PS4 Pro előnyét. VISZONT... a játék annyira megdolgoztatja a masinát, hogy förtelmesen zúg bizonyos időközönként. (Furcsamód főleg a menüben, de játék közben meg az átvezetőkben is.) Remélem, erre dobnak majd egy patchet.
  • darkSectorxxx #387
    Igen full utólag kimaxolható :)
  • Akra
    Jupp
  • Ulthanito
    A legelső pályára is?
  • Akra
    Mindig mindenhová vissza térsz. Nem lehet elrontani.
  • Ulthanito
    Igen, többek között ez is egy gamedesign hiba sajnos.

A harmadik ilyen után úgy voltam vele, hogy leszarom, nem megyek vissza sehovase, mert képtelenség megjegyezni.
  • Gabe18
    Ezt én már meg sem próbálom számontartani...
  • TDC Geronimo
    Annyi helyen kellett elhagynom cuccokat, mert oda valami item kell majd későbbről, hogy azt se tudom hogyan fogom megjegyezni hova kell visszamenni :S
  • darkSectorxxx #380
    :)
  • yesname #379
    Lesznek foglalatos cuccok.
  • yesname #378
    Így-így.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.22. 21:27:59
  • TDC Geronimo
    Ruhába rakod bele
  • TDC Geronimo
    Olyanokat ír hogy csak fogom a fejem. #372 -es is...
  • Gabe18
    Én pl. most ezeket a bűbájokat nem értem. Most vettem fel egyet hogy a sötét elfek kisebbet sebezzenek rajtam, de már régebben is volt valami. De ez hol van? Nekem kell beállítani, vagy automatán hozzáadja? Nincsenek ezek a hatások leírva valahol? Biztos elmondta a játék egyszer, de a franc se emlékszik rá...
  • n000rbi
    Gigalol :D
  • Moby
    A buta degradáló. Egyszerűbb a játékmechanikája. De nálam pl. a bonyolultság nem áll semmilyen relációban az élvezhetőséggel. Egy egyszerű játék is lehet nekem kurvaélvezhető, és egy bonyolult is lehet unalmas.
    Én a korábbi GOW-okat is hihetetlenül élveztem, pedig jóval egyszerűbbek voltak ettől. Nem a játékmechanikák miatt rajongok a videójátékokért, hanem az emocionális hatásaiért.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.22. 20:29:46