God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fejem: 😮
Adversus solem ne loquitor
My streams: https://beam.pro/oriic
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megvan a kérelem ps4-en meg kösz a follow-ot.
Amúgy ez új profilod vagy mi? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.22. 02:31:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja és honnan tudom, hogy mi a főküldetés?
És igen, amit meséltem, Das-ban kibaszott irritáló amikor a fegyód elakad a kis szar alagutban a falba és utána nyakonbasznak a mobok...nem mindig jó, egy sima causal játékba nem, itt szopás lenne.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.22. 01:10:26
PSN ID.: Beegabor
Az hát, nem is értem egyesek milyen open-world-ről beszélnek. Csak mert van egy nagy tó középen? 😄
Welcome back btw. 😊
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.21. 23:39:08
De már vereti a God Of Wart, és imádja. Csodálatos. Nem vártam tőle sokat, szal hülyeség lenne azt írnom, ogy túlszárnyalta a várakozásaimat, mert akkor is így lenne, ha nagyon magasak lennének az elvárásaim.
Szerintem ez a legjobb, ami történhetett evvel a szériával. A korábbi kváziopenworldról haluzó posztok megvezettek, ezért újra is kezdtem a játékos teljesen más felfogásban, mert ez olyan full cső, amilyen volt mindig.
Más.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.21. 23:38:48
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kratos pedig egy majom akinek dühkezelési gondjai vannak, anti hős, a genyóbbik fajtából. Hidd el, szerintem még puhult is a mentalitása az előző részekhez képest. Ő először üt, mindig, minden esteben, másodjára is..aztán kérde..ja, nem, üt. Hát ja.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 20:47:37
PS5 II PSVR
De ha mar hasonlo,kaliberu jatek kell, ott a Horizon. Pont ugyanigy fest 4k hdrben, es megis megoldottak a fejlesztok...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 20:48:39
PS5 II PSVR
Fasza / 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jól néznénk ki ha megakadna mindenben a fejsze, viszahíváskor lenne nagy meglepetés 😄
Kratos suttyó? Mikor nem volt az?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 16:02:55
Ellenben nem tudom játszottál-e valamit a régi részekkel, de nekem a játék első 6 órás részén, ami kb megfelel a nomrál fokozat 2-3 órájával, több rejtett útvonal stb van mint a régi részekben, csak halkan jegyzem meg, ahol te vagy most rövid idő után, a térkép töredéke, még nem látod milyen a pályaszerkezet! 😊
Ha valami kevésbé cső akkor a 7 részből ez az.
Uncharted 4, az kicsit más, de ott ezt a féle EPIC dolgokat nem fogod látni, amit itt megjelenít a gép, sok ellenfél, csillivilli támadások meg effektek, ez komplxebb harc, mint amit az U4 bármikor is fel tudna kínálni. 😊
Értem amit mondasz, de ez a lávány ilyen, ennek ára van, annak is, hogy ellövöd a fejszét, és több részecske mozdul meg 40-50 fps számmal, mint bármely játékban összesen eddig.
Ennyire futotta, ez a pro....😊"ez apró" 😄
Szóval érted, az egész játékot 25-30 órára lőtték be, utólag tudtommal visszafelé bejárható lesz minden, nem olyan töpörödött ez a világ, a régi Gow-okban a rejtett láda az volt, hogy leestél egy szakaszon és nem előre indultál el, hanem megfordultál mert a kamera szöge miatt a hátad mögött nem láttad hogy van egy láda...kb ennyi volt a rejtett rész...😄
És ezzel mindjárt igazolod a 2. bekezdésedben....majd kicsit később visszatérhetünk rá, mi lesz a véleményed. 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.21. 15:54:52
Ami viszont rohadtul tetszik az a mellékküldetések. Reggel 10kor leültem játszani, toltam kb 3 órát, mire rájöttem, hogy hoppácska, én eddig nem is a fő sztorit csináltam, hanem egy halom mellékküldetést, és felfedezgetést... 😄 És ez nagyon tetszett. Ilyen nem volt az előző részekben. Na, de majd nyilván a játék előrehaladtával finomítok a véleményemen, vagy romlik a megítélésem a játékot illetően, majd látjuk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az is tiszta röhej, hogy a világverő Kratos, aki Zeust is legyőzte meg minden istent, és többtonnás köveket emelget lazán, az nem tud fellépni egy 30 centiméteres sziklakiállásra. ASDASDASDAS TOPLEL.
Vannak nagyon látványos helyszínek benne, kellemes játék a hibáival együtt.
A Kratos suttyóság faktora elég magas még mindig, a kisgyerekkel nincs nagyon bajom.
Ja, a sztori az rém csalódás eddig. Egy mondatban összefoglalom.
Ez azért nekem gyengus, bár igaz, hogy a TLOU is pont ezt tudta. Menj el A-ból B-be, és vidd el Elliet magaddal.
Holnap folyt köv, remélem lesz benne fejlődés minden tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.21. 14:43:19
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.21. 14:14:52
Jaa, az a filmszínész? Nem jut eszembe a neve, de hasonlít egy filmbeni karakterre! 😄
Hát az valami eszméletlen volt. 😄
Epicség faktor.
Kár hogy a kiscsávó aki a lelke lenne a történéseknek, nemhogy nm izgat, de sokszor irritáló a sok beszólása, nyavajgása.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA