1053
God of War 2018
-
#492 Tökre ugyanígy vagyok, meg el is szoktam minden olvasgatni, kurvára érdekel az egész story, meg minden kis apróság...egyszerűen ez tényleg emberidegen, ez valami új szint a gémingben... utóljára a Witcher 3-mal voltam így talán, hogy érdekeltek a mellékküldik meg az egész lore...
istenüberkirály, én sem akarom, hogy végelegyen, végig ez van bennem... ez olyan, mint egy szerelem :'D
Kb ugyanott tartok, ahol ti, és egyszerűen képtelenség letenni...
Egyszerűen gyönyörű az egész, mind zeneileg, mind vizuálisan über...sokszor nem akarom elhinni, amit látok egyszerűen :D
Eddig minden játékomat eladtam, amint kipörgettem, de szerintem ezt eskü nem lesz szívem.
...viszont ami ma megfogalmazódott bennem; a kövi rész, ami gondolom már csak PS5-re fog jönni...na AZ hogy fog kinézi majd? valószínűleg ugyanúgy elhagyjuk az állunkat, mint ahogyan azt a mostani résztől is folyamatosan teszem :D pedig base PS4-en tolom...
...az meg hogy GOTY-e a játék vagy sem, az nem kérdés - ezt max az RDR2 körözheti le, más aligha... :D Spiderman is tuti gecijó lesz, de ekkorát az sem fog ütni (de aztán majd kiderül.)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.25. 01:25:14 -
#491 Jó a játék, de kihívás módban is agyfasz ez a játék a végefelé. Köszönöm, ha ezt megcsináltam, sohatöbbet semmit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.25. 01:22:41 -
#490 Szerintem azt ott én véletlenül kigliccseltem, mert a harmadik oltárt egyszerűen átdobtam a hídról. Azaz elengedtem a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sárkányt, mielőtt átmentem volna a kapun. Aztán persze a végén ott kötöttem ki az oltárnál, ahol ott is voltak ezek a papok, de addigra már nem volt miért oda bemenjek :) Nem vagyok biztos, hogy ez így lett kitalálva, elivileg nem láttam rá, de valahogy sikerült kidobnom a kerítésen át. A játék túlélte, tehát nincs para :D Persze az is lehet, hogy ez tök normál dolog. -
#489 #367
Megvan :) Így már tudom. Nem maradt ki, csak az nem volt fejtörő :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.24. 23:59:32 -
#488 Igen az az opcionális rész (is) nagyon jó volt. Kicsivel vagy csak hátrébb mint én, de még rengeteg minden van előttünk :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.24. 23:57:48 -
#487 Ugyanígy vagyok. Mindent felszedek, mindenhova elkalandozok, mindent megszerzek, megnézek, stbstb.
A nehézség azért az interneten túl van lihegve. Nem mentem neki hardon, mert mindenki azt írta lehetetlen, és normálon is nehéz. Hát nemtudom. Eddig 1x sikerült meghalnom, mert átrántottam egy ilyen világhasadékon két 4 szintel keményebb mobot, akik egy ütéssel lecsaptak természetesen.
A kaptárból kijöttem, most mennék vissza a füsthöz a hegyre, szerintem már kellett volna taláálkoznom ulthane fejtörőjével, de nekem ilyen nem volt. Kihagytam valamit? Hol van ez?
Most voltam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sárkánynál, akit kiszabadítottam, meg a tűztrollnál, akit szétkaptam. Nem rohantam vissza a füsthöz, kalandozok.
Megunhatatlan csoda ez a játék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.24. 23:51:23 -
Evoluti0N #486
Nem volt egy nagy was ist das. -
#485 nem lehet szerintem, számoltam. -
#484 LOL most esett le miről beszélsz. kb 10 másodpercbe tellett rájönni a "nagy" fejtörőre :D -
#483 én is így érzek :D fantasztikus.de még egyszer tuti végigviszem utána nehezebb fokozaton is ^^ -
#482 Nézelődök én is , mellékküldetéseket is csinálom, összeset meg fogom. Sose akarom, hogy vége legyen. Ma nem tudtam tolni, de holnap beleugrok ismét -
#481 hol lehet megnézni mennyit játszottunk vele? -
#480 #479
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 20:46:34 -
#479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felére tippelném, nekem amúgy 30 óra lett a játék, és minden területet 60-70% között csináltam meg, tehát nézelődtem bőven, meg megcsináltam minden mellék küldit is, kivéve a gyűjtögetőseket
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 20:47:39 -
#478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb felénél -
#477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb felénél -
#476 Kb. A jatek hanyad reszenel tartok, ha most vagyok a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hegy gyomraban, es szepen igyekszunk fel a tetejere? -
#475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első realmet toltam le, most tartok ott, hogy megyek a hegyre egy bányán keresztül és egy kör alakú liftnél hagytam abba, ami már 2* elakadt felfele menet. Kb mennyinél járhatok? -
#474 moby, norbi, köszi! -
#473 BOY -
#472 Az objektív vélemény az egy oxymoron. Tanuld meg. -
#471 Nem könnyűn játszom, balanced-on. És soha nem dobálózom ellenfélre baltával. -
#470 Ha tévedsz akkor enyim a ps. :) -
#469 Persze, ez így van.
Nem is a vita miatt, csak én is ugye szubjektíven írtam egy véleményemet, persze mindig szubjektív. -
#468 Könnyű fokon gondolom, nyugisan baltákkal dobálózni.Amúgy meg a fenti 2 fokon elég necces annélkül. -
#467 leültem meló előtt egy 30-40 percet játszani, de rájöttem, hogy ezt egyben kell inkább 2-3 órát :/
erősebb vagyok és beleszoktam a harcba, így már tök jó csatákat lehet nyomni, nagyon eltalálták szerintem a harcot is - eleinte nem tetszett
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.24. 13:43:52 -
#466 Pókember biztos nem lesz ilyen jó, erre a PS-m is felteszem, én amúgy se rajongok a karakterért. Red Dead Redemption biztos jó lesz sztoriban, de mivel egy mikrotranzakcios fos halmaz lesz a multija ezért nálam már itt elesik a címtől, de single részt nézve nem hiszem hogy lesz rá egy szavam is, de majd meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 13:09:24 -
#465 Ahány ember, annyi év játéka, teljesen felesleges lesz majd januárban azon vitázni, hogy kinek miért az év játéka lett egy bizonyos játék.
Pókembert én bottal se, a RDR első része nem volt rossz, de nem lett nedves a bugyim tőle. Annyira ez a western dolog nem jön be, a filmekben sem szeretem, szóval vélhetően ez is egy tisztességes iparosmunka lesz. -
#464 Hát, tudod hol járok a sztoriban, de odáig egyetlen gurulás nélkül jutottam el.
Ugyanis ma tudtam meg, hogy lehet gurulni is a játékban, nemcsak kitérni!
Vélhetően az egész játék végigvihető egyetlen gurulás nélkül is. :) -
#463 Pókembör minden lesz nálam csak év játéka nem.
RDR 2-től meg rettegek, milyen lesz majd. -
#462 Föleg hogy jön egy poókembör megy egy reddedkóbojság -
#461 Lehet év játéka, mert látvány, hang, szavatosság, történet, tartalom itt mind valamiért egyben van, ahogy a csillagok állasa.
De van néhány sületlenség, ami mellett nehéz elmenni szö nélkül. :) -
#460 Azt az 1 kis arréb vánszorgást azt száron harc közbe, még a gurulással is egy rakat fos. -
#459 Köszönöm szépen! :) -
#458 Szíved joga év játékának kikiáltani most is, én csak felhívtam a figyelmed arra, hogy lehet, hogy korai. -
#457 Én itt soha nem vitatkozom, csak a gondolataimat írom le. -
#456 Izleseken nincs mit vitatkozni, nem is tudom ki mondta. Legyszives ne keverd mar ossze a kitalált ev játéka címemet az Oscar díjjal. Annak adom es akkor amikor akarom. Nyilván te jobban tudod milyen játékokkal szoktam játszani es milyen címek érdekelnek, de ha majd májusban bejelentenek egy játékot ami decemberig megjelenik es jobban fogom szeretni mint a GoW-t akkor majd meg követem magam es elveszem tőle az ev játéka cimet :D
Olyan ez amugy mint mikor kikiáltják a forma 1 bajnokot ev közepén mert mar matematikailag nincs esélye másnak. Legyszives találj magadnak mást... -
#455 Nem vitának szántam, csak véleménynyilvánításnak :)
Ha nem élvezed hagyd ott. Én is próbálom már minden játékban azt követni, hogy nem akarok gépiesen mindent megcsinálni. Ami jó benne, azt kiszedem. Ami nem, azt otthagyom. -
#454 Megpróbálom őket 4-5-ször, ha nem sikerül, otthagyom. Eddig egyet hagytam ott. Annyira nem érdekelnek a cuccok, amik a ládákban vannak, szóval nem lesz álmatlan éjszakám, ha kimarad.
-
#453 Lehet megmosolyogtató, de legalább racionális. Majd év végén nyilatkozz az év játékáról, addig még jöhet bármi amiről nem gondolnád, még is jobban tetszik majd. Lehet nem is nagy cím lesz.
Olyan ez, mint a negyedik futam után kikiáltani világbajnoknak Hamiltont a Forma 1-ben.
Ugye már te is látod a csacskaságod?