God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Pont most értem onnan vissza Midgard-ba. Melyik része volt annak bonyolult? <#confused>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tanította meg a játék világosan, hogy az azonos nyúlványon lévő gócokat kell egyszerre kiiktatni? Szerintem totál egyértelmű volt.

De most biztos én leszek a 200IQ-s szupermanus, mert sikerült egy ilyen dedós szintű puzzlet megoldani 😊

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Most miért hazudnék? Megjelenés előtt toltam le a játékot, guide nem volt hozzá. A hive bejáratnál kb 2 percet sem voltam.

Erről van szó nem?

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.22. 19:27:24

My streams: https://beam.pro/oriic

Tikal
Kizárt... nyilván.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Brutál tartalom van a Guide-ban is. 350 oldalon mindent megmutatnak a játékból. Térképek, képességek leírása, minden titkos rejtekhely, stb... Spoileres képeket nem mutatok 😊

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Moby
Óvatosan spoilerezzél plíz 😊

Adversus solem ne loquitor

Tikal
szerintem harmadánál lehet ez, bár még én se toltam végig. mindenesetre ahhoz a helyszínhez képest már több órával előrébb járok és még nem látom mikor van vége, mert nem nyílt még meg minden hely...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Kizart, hogy elsore bejutott barki. Az, hogy milyen sorrendben es melyik nyulvanyikat kell leutni, az kizart, hogy elsore ment barkinek. Pont eltalalta trial and error alapon. Nem.

PS5 II PSVR

Moby
Téged akartalak felhozni Ulthanitónak, aztán úgy gondoltam nem fogom még én is bántani 😄

Ulthanito
Letoltam egy haromoras etapot, ez a fenyhidas palya nagyon nem jott be.

Feltennem sánta móninak a kerdest, hogy nem tudtak volna meg egy kicsit bonyolitani a jatek menujet?

PS5 II PSVR

orichalcos
8-10 óra kb. 😊 (Ha csak a story-t nézzük)
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.22. 19:09:22

orichalcos
Elsőre. Nem is volt még YT guide mikor toltam. Mi nehéz rajta?

darkSectorxxx
Én is meg ismerőseim is kb ugyanitt van. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.22. 18:51:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Kérdés. Mennyi van még vissza a játékból?

most viszem a boszihoz a levágott fejet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
<#nyes>

Tikal
Eddig még nem kellett a YT segítsége, bár ott azért eltököltem pár percet 😊

yesname
Egyenes úton elsőre.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ulthanito
Jelentkezzen, aki a hive-ba YT nelkul jutott be.

Nem hiszem, hogy barki is...vagy csak tobb ora kiserletezes utan.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Srácok az előrendelői játékban van egy VOUNCHER CODE és aki megválna tőle, annak fizetek 2000ft-ot!! Most.
Írjatok PM-et! Köszönöm!

Bonus Itemekhez! <#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
jézus atyaisten megint milyen rész volt. Particle effektek iszonyat durvák. Kár, hogy ilyet alig látunk játékokban, utoljára talán az infamousbe volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát ja. Ezen a Challenge szinten nem egyszer van hogy a gyerekkel lövetem őket, őt körbeveszik hárman, én meg azon töprengek hogy most mégis mi a bánatot kéne csinálni... Itt egyszerűen nem működik a régi GoW-ok technikája hogy a láncot pörgetve bevetem magam és mindenki dől-borul (ja, mert nincs is lánc... <#vigyor4> ), mert ha egy mögéd kerül kicsit hosszabb már kész a baj...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Most már jobban megy. A lényeg, hog válassz max 3-4 támadást, a többit hnyagolni, ami neked tetszik, és úgy már sokkal fluidabb a harc.

Tikal
Tegnap tulajdonképpen csak azt csináltam, jó pár óra belement 😊

Tikal
Még a harmadánál járhatok saccra, de már elmorzsoltam egy öröm könnyet, hihetetlen jó a cucc... küldetés neve van a spoiler-ben
The Sickness, ne nyisd tovább mert erős spoiler van benne huuu, ezt nem vártam, eddig ez volt a legjobb rész a sztoriban, és végre Kratos visszatért a régi önmagához, aki eddig hiányolta az most megkapta 😊 Mekkora zúzást fog ez még végig vinni te jó ég

TDC Geronimo
Ah elmentem mellékküldetéseket csinálni és azt vettem észre, hogy elrepült 3 óra 😄

Hihetetlen jók az opcionális zónák is. Combat meg egyre durvább. Fejszedobás helyett sokszor én is L1+R1et nyomok 😄

Rage47
borzasztóan félre tudok nyomni olykor. valamikor azt sem tudom, mit csinálok, főleg mikor jön egy hirtelen akció egy qva nagy ellenféllel és több kisebbel 😄 eléggé oda kell figyelni, koncentrálni
még nem tudom, hogy ez jó-e, vagy nekem csak a batman-harc akció való 😄
darkSectorxxx
Jaja. 😊
Mer kevés xp-t ad. De vannak brutál OP képességek, nagyon op-k, de a játék szopás még kihívás módban is.....
Ballance módban ez még mindig szerintem HC rétegnek van, a Causal játékosoknak a legkönynebb fokozat alternatíva szerintem....

De így a játék kb felénél, BRUTÁL jót tett neki ez a sok változás...összetettebb a játék.

Moby
Szerencsére sokat nem kell ott turkálni, nem töri meg a játékot.

darkSectorxxx

n000rbi
Nekem ott jött meg igazán a játékhoz a kedvem. Mesés.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Kandurex-nek is igaza van meg neked is, nekem ez sokszor a problémám....

darkSectorxxx
Igen, van mit megtanulni. 😊

Moby
Nekem eddig ez nem tűnt vészesnek, maximum olyan megközelítésben, hogy a menü rémesen kusza. Ezt egyetlen reviewban sem látom, pedig ez pl egy negatívum a játékban. Alapvető szabályokat nem tart be. Vannak fegyverfejlesztésekhez kapcsolódó kombók fegyverek főmenüben. De vannak kombók a képességek menüben is. Egységes nézet sehol nincs. Borzalmas az egész. egy idő után betanulható a mi és hol, de ez nsgyon gyenge része a játéknak.
Én konkrétan a tutorialt sem tudom értelmezni néha. De az önmagában sem jó, amikor alapfunkciók tutorialja 5 lépésben tud csak elmagyarázni valamit.

Kandurex
Annyi a lehetőség a harcba, hogy néha azt se tudom mit csináljak 😊

Meg amikor 4-5 -en vannak akkora kavalkád van...hinnye, specilaizálódnom kellene.

darkSectorxxx
<3 köszönöm! Tetszik a dolog.

(és termelődnek újra ellenfelek?)

Rage47
kapott valaki a jatekaim.hu-ról kulcsot?
TDC Geronimo
4k HDRbe odabaszott 😄 Színek kivitték a szemem

Moby
moby30_HU

Tikal
Az a helyzet hogy most is látom, és el tudom olvasni, csak mikor sok a szöveg vagy gyorsan változik, akkor egy idő után fárasztó a szemnek. Nem véletlenül rakták bele.

Tikal
nem mondod?! 😄 <#eljen>

orichalcos
Mindenhova vissza lehet majd menni.

Moby
Kellett pár nap, hogy eljusson a hír Kaliforniába: vannak ilyen hóbortok a világ másik felén, miszerint tizenöt méterről néznek ötvenöt colt.
A fejlesztés néhány éve alatt nem volt olyan prioritás, hogy a kézben tartott telefon méretére készítenék a játékot. <#vigyor1>

Kandurex
Ha nem lehet visszamenni, hol lesznek a mellékküldetések, szívességek ilyesmik?

Kandurex
Valamiért csak eszükbe jutott, mr. Tökéletes! <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.22. 10:59:35

Moby
Vagy inkább nem az egérmozit bámulni. De ezt már átvettük a 4K kapcsán.
Nekem az initial is tökélees volt.

Ulthanito
Nahhh, most érkeztem meg oda, hogy kezdem letenni a hajam a játéktól, ahogy az egyes helyszínek kinéznek. Most értem a
hídforgatós központ hubhoz a boszival

Anyám, ahogy az megvan csinálva.

Viszont azt érzem, hogy rohanok a játékban, nem tudok visszamenni a korábban meglátogatott területekre, alaposan átnézni, hogy minden ládát összeszedjek.

Szóval kicsit vissza kell vennem a progressből, példázul sztem még egy mellékküldit se csináltam meg. 😞

PS5 II PSVR

Kandurex
Van benne ajtó is. Nem fényes. Fábul van e!

Na jó, ez még a határon volt na!

Kandurex
Eleve így kellett volna kijönni vele!

balee4
Mi is az id-d?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Moby
😞 = 😊
Mobilon nem megy a gépelés 😊

Moby
Befutott az 1.12. Lehet feliratméretet állítani.
Ki van nyalva a seggetek 😞