1053
God of War 2018
  • Ulthanito
    Azért volt már jó pár olyan nagyon szűk helyszín, ahol egyszerre sok mob jött, ott baltamesterkedni nem lehet egyszerű.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például az első találkozás a farkasokkal.
  • Ulthanito
    Amúgy szerintem van.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a boszi magyarázzak Kratyosnak, hogyan működik a világok közötti átjárás, híd állítgatás, meg az univerzum

az szerintem pont egy cutscene.
  • Ulthanito
    A töltőképernyő az valóban érdem, azt el is ismertem. A vágásról beszélek,..
  • Ulthanito
    Ergo akkor nincs benne mit vágni...

Nyilván a játékmenetben értelmezhetetlen a vágás, vágni csak folyamot lehet, filmfolyamot. Ami itt nincs.
  • Tikal #528
    ilyen egyszerű volt...
  • Ulthanito
    Abszolút. Mindenki játszik, ahogy akar. Egy játékstílus sosem mércéje semminek, bár egyesek előszeretettel használják e-penis méregetésre meg önigazolásra, hogy ők milyen ügyesek, bár pont ezeket az embereket nem látta még soha senki játszani! .

Ők azok, akik soha nem halnak meg, minden bosst elsőre vágnak, max másodikra, minden fejtörőt 10 másodperc alatt oldanak meg. TOPLEL

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.25. 11:02:52
  • Tikal #526
    LOL, de látod, neki még ez se tűnt fel, de nem érdem...
  • Tikal #525
    biztos egyetlen egyszer se kellett végig gondolnia, leirnia, megbeszélnie, eltervezni, csak fogták és leprogramozták :D
  • yesname #524
    Nincs benne cutscene sem. :D
  • TDC Geronimo
    de nem ám :D

Ekkora játékot vágás nélkül megcsinálni iszonyat nagy meló
  • Moby
    Amúgy meg tolja mindenki ahogy tudja. Nem ez a lényeg ebben a játékban. Remélem még sokáig fogjuk itt heccelni egymást. Nem akarom, hogy vége legyen...
  • Moby
    "Skill"
    Meghalni nem skill :D

"Te akkor sétaszimulátorozol Kratos-szal, néha meg elcsűröd a fejszét. LOL"

Én kérlek megölöm ugyanazokat az ellenfeleket akiket te (közben kinyitom azokat a ládákat, amiket te nem). Csak te megpandel közben sokszor, én meg nem.
    Szerintem te nyomod jobban!

• Ulthanito
    Szerintem tényleg nem az. Mivel ez egy interaktív játék, és nem film, nem érdem. Az, hogy az a pár cutscene ami van benne vágatlan, az tényleg döntés kérdése csak, bármelyik fejlesztő megcsinálja. A játéknak ennél sokkal nagyobb érdemei vannak.

Hozzáteszem, én nem értek az operatőri munkához, de ez nem hangzik nagy durranásnak nekem.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.25. 10:43:45
  • Tikal #519
    tudom, de én nem arra akartam felhívni a figyelmet...
  • Tikal #518
    nem ez nem érdem..igazad van...
  • Ulthanito
    Ez mondjuk mitől érdem? Rendezés kérdése, ez nem technikai bravúr.
  • Ulthanito
    És töltés sincs helyszínek között sehol, csak, amikor a játékot töltöd be indításkor.
  • Ulthanito
    Szövegértelmezés elégtelen!

Azt írtam, hogy a harcrendszer veleje nem a beszari módon dobálózás a fejszével. hanem a millió melee és rúnás attack, skill, és azok kombinációja. S persze, ha a helyzet megkívánja, a dobálózás.

Te akkor sétaszimulátorozol Kratos-szal, néha meg elcsűröd a fejszét. LOL
  • orichalcos
    Szörnyű vagy. Tessék meghalni legalább párszor...
  • Tikal #513
    Egyébként van egy két rész amikor rád ugrik egy draugr mikor belépsz valahová, de egyik sem halálos...
  • Tikal #512
    Nem töltés, vágás. Tudod két jelenet között pl egy cutscene-ben. Az egész játék egyetlen hosszú shot mint a Birdman film.
  • n000rbi
    Engedd el :D (mindenki értette és tudja miről beszélsz, rajta kívül)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.25. 09:36:51
  • Tikal #510
    he?
  • Moby
    Mondjuk ki: gyáva nyúl módjára kihagytam vagy száz halálanimáció megtekintését.
    Egy senki vagyok! A legjobb részét skippelem el a játéknak!
  • n000rbi
    Persze, mert Darky megcserélte az interact és evade/roll gombokat, így ami nálad x, az nála kör :)
  • Moby
    "Így a fele játékot kihagyod gyakorlatilag"

Figyukamá, az nem része ám a játéknak, hogy esel-kelsz percenként. Mármint a tiednek igen, oké, én ezt látom, de amúgy nem. A készítők nem voltak fewlkészülve kellően a fakezűekre
  • Ulthanito
    Én ezt a szót, hogy csirke, ki se ejtettem a számon. Azt mondtam, hogy szerintem pusztán fejszét dobálni, ahogy Moby írja, hogy senkinek még a közelébe se megy, az féljáték, és a harcrendszer veleje pont nem ez. Kombinálva oké, nyilván nem véletlen tették a játékba.

Guruláshoz: vesszek meg úgy emlékszem, hogy Darky azt írta itt, hogy a gurulás az kétszer lenyomva a KÖR. S mivel én ilyet nem csináltam a játékban soha, arra mondtam, hogy akkor fingom sem volt, hogy gurulni lehet. Én végig az X-et nyomtam kitérésekhez, egyszer, sokszor, bárhányszor...tehát gurultam. :)
  • n000rbi
    Nem kell a mellédumálás, valld be, hogy a fejszedobálás lehetőségét is csak tegnap fedezted fel

Szerintem butaság azt mondani, hogy a fejszedobálás csirkéknek való. A meele-vel kombinálva nagyon jól lehet taktikázni. (hardon szükség is van rá egyes helyzetekben) Persze ehhez gondolkodni is kell
  • Ulthanito
    Egyáltalán nem szívok vele, kurva jókat harcolok és darálok be mindenkit, Közben én is kapok egy-egy pofont, de talpra állok utána. De a játékban kialakított harcrendszer veleje pont nem a "remegő térdekkel messziről dobálom a fejszét" stílusra lett kihegyezve. Így a fele játékot kihagyod gyakorlatilag, állítsd át a nehézségi fokot Only story-ra, és ugyanott vagy.
  • Moby
    Akkor szopjál. Nekem mindegy, Ki amit szeret,
  • Ulthanito
    Nem mondtam, hogy feszt halok, csak azt, hogy normálon azért haltam már párszor meg.

Dehogynem sebez a melee, tolj rá rúnákat, olyat stunnol meg fagyaszt, mint a kurvaélet! Nekem ez a fejszedobálós játékmód nem jön be. Nem szeretem az ilyen beszari játékmódot, olyan ez, mint a Das-t pajzzsal végigtolni. Nem férfiembernek való.

Tegnap is olyan killing spreet csináltam normálon, hogy Darky nem hitte, hogy jól lát és ilyet is lehet a játékban. :)
  • Ulthanito
    Tudom ajánlani az análzsírt, maradt még itt pár tégely több fórumozónál is az elmúlt évekből.

Gravelord Nito-tól pár cseppet én is félretettem, de remélem megérted, hogy azt nem adhatom neked.
  • Moby
    Igen, 10+ óra alatt 1x haltam meg. Pontosan. Mondjuk nem is tudom hogyan lehetne többször, mer 2 lavór újraélesztőkő van nálam, abból eddig 1-et használtam el.
    Nem ugrik rám senki, ugyanis senkihez nem megyek közel. Még véletlenül sem. Egyrészt mer veszélyes, másrészt meg nem sebez a meele faszt sem. Távolról dobálom rájuk a fejszét. Elbaszom a levegőbe, pusztulgurul minden. Ha feszt halsz normálon, akkor valamit kurvára nem jól csinálsz.
  • Ulthanito
    Tegnap toltam megint egy két és fél órás etapot vele, kétségkívül nagyon egyben van a játék. de valahogy én azt az überkirály érzést nem érzem. A zene elképesztően jó, valamint a hangok is. A sztori nekem eddig csalódás, az irányítással nem vagyok nagyon kibékülve, a harcrendszer az klassz lett, mindenki megtalálja benne a saját stílusát.

Ami a vizualitást illeti, vannak benne átlagos helyszínek is bőven, de szerencsére van benne néhány elképesztően kinéző is.

Valahogy nem érzem azt munka közben, hogy viszket a tenyerem, és szaladnék haza játszani vele, mint anno a Bloodborne-nál például.

Tényleg klassz, tényleg jóm tényleg az átlagos játékok fölé emelkedik, egyedi, hangulatos, de nálam valahogy az az X-faktor nem akar jönni.
  • Ulthanito
    Nem vágás, töltés.

• Ulthanito
    Na persze, 10+ óra alatt egyszer haltál meg, TOPLEL. Még a legkönnyebb fokozaton is el lehet esni egy új helyszínen, ahol nem tudod, hol jön rád a sok mob, vagy amikor először találkozol farkassal, és egyből rád ugrik...

Én is normálon tolom, nem számoltam, hányszor haltam meg, de azért egy-egy halálba simán belefut az ember.

Feljebb semmi pénzért nem tenném egy fokkal sem.
  • Tatyla
    Na picit késve megjött nekünk is a kód 5500/koponya. Délután kicsit játszok is vele mert este Bosszúállók premier előtt
  • Tikal #495
    Amúgy az vágjátok, hogy nincs egyetlen egy vágás se a játékban, az egész egy folyamatos shot :)
  • Tikal #494
  • darkSectorxxx #493
    Méghogy Give Me God of War fokozat!? Nagy büdős lofaszt!