God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
meg a cserépedények is, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Egyébként most beugrott egy emlék a PS3-as Beyond Two Soulsról. Na, az volt ilyen. Rettentően ordított a PS3 super slim, de aztán hozzászoktam, mert amúgy a játék totál beszippantott. Végül is itt is az lesz. 😄 Csak én ilyen panaszkodós vagyok. 😄 De majd elkussolok.

Más: Tegnap éppen csak befejeztem a GOW III Remastered verziót, amikor rögvest utána elindítottam az új GOW-t, és így azért elég nagyot ütött, mekkora a különbség, és mégis mennyi hasonlóság is van. (A ládák például nagyon megmosolyogtatóak.)
Tikal
Akkor zúg a legjobban, csak mint minden játék, mikor nyomok egy PS menüt, de egyébként is elég zajos játék sajnos, ezért jó nagy hangerőn tolom 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem, sajnos ahhoz pont nem nyúltak 😞

Tikal
Nem, nem az.. játssz tovább...minden ki van találva nagyon jól.

Moby
Engem nem zavar, a fülesben nem hallom. Az más tészta, hogy én főleg inkább este-éjszaka játszom, olyan nagyon nem jó, hogy az egész lakásban hallani, ahogy zúg a gép. Hát most ebben a pártízórában ez lesz, másban meg az enyém nem csinálja.

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
Ha magyar store-ban veszed, akkor van felirat.

My streams: https://beam.pro/oriic

Rita79
Ha a Store-ban veszem a meg a játékot, tehát nem lemezen, akkor is elérhető a magyar felirat, vagy bütykölni kell rajta?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Ulthanito
Ami azért valljuk be eléggé bosszantó. Jól néznék ki, ha tévénézés közben is a televízió sivítana..

PS5 II PSVR

Moby
Naja. Még az én lepasztázott, minden másban rohadthalk gépem is üvölt a GOW alatt. A szart is kitapossa a hardverbül a játék.

orichalcos
Oda amúgy is vissza kell menni. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Ulthanito
A felirat méretét valaki át tudta már nagyobbra állítani? Oké, hogy a menü betűmérete már állítható, de a felirat nem.

Apropó, felirat. Kíváncsiságból kipróbáltam a magyar feliratot. Jesszusom! Ez mekkora szar így! Már a menüpontok fordítása is olyan természetellenes, engem ver a víz tőle bármely játékban. Egyszerűen ezeken mindig látszik, hogy nem gémerek fordítják, azért fordítják például a resources-t zsákmányoknak! :-D TOPLEL

PS5 II PSVR

2017 szeptemberében vettem. <#vigyor5> Nem tervezem, hogy a PS5 megjelenéséig váltok. X'D Azért én inkább azt szeretném, ha megoldanák egy patchcsel. Persze akkor nem zavart különösebben, amikor nagyon belemerültem a játékba (hiszen áll leejtős és gyönyörű), de van, hogy olyan, mintha mindjárt szétrobbanna a masina.
Kandurex
Arra a megoldás egy új szériás Pro lenne. Egyébként tényleg zúg ez a fos. Már az asszony is megjegyezte, hogy hagyjam abba a kibaszott porszívózást mert aludni szeretne <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hali! Én 4K-ban kezdtem, elvégre PS4 Próm van és 4K tévém. Persze választhatnám a több fps-t, de akkor meg nem igazán használnám ki a PS4 Pro előnyét. VISZONT... a játék annyira megdolgoztatja a masinát, hogy förtelmesen zúg bizonyos időközönként. (Furcsamód főleg a menüben, de játék közben meg az átvezetőkben is.) Remélem, erre dobnak majd egy patchet.
darkSectorxxx
Igen full utólag kimaxolható 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jupp

Ulthanito
A legelső pályára is?

PS5 II PSVR

Mindig mindenhová vissza térsz. Nem lehet elrontani.

Ulthanito
Igen, többek között ez is egy gamedesign hiba sajnos.

A harmadik ilyen után úgy voltam vele, hogy leszarom, nem megyek vissza sehovase, mert képtelenség megjegyezni.

PS5 II PSVR

Ezt én már meg sem próbálom számontartani...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Annyi helyen kellett elhagynom cuccokat, mert oda valami item kell majd későbbről, hogy azt se tudom hogyan fogom megjegyezni hova kell visszamenni :S

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

yesname
Lesznek foglalatos cuccok.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Így-így.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.22. 21:27:59

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Ruhába rakod bele

TDC Geronimo
Olyanokat ír hogy csak fogom a fejem. #372 -es is...

Én pl. most ezeket a bűbájokat nem értem. Most vettem fel egyet hogy a sötét elfek kisebbet sebezzenek rajtam, de már régebben is volt valami. De ez hol van? Nekem kell beállítani, vagy automatán hozzáadja? Nincsenek ezek a hatások leírva valahol? Biztos elmondta a játék egyszer, de a franc se emlékszik rá...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

n000rbi
Gigalol 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
A buta degradáló. Egyszerűbb a játékmechanikája. De nálam pl. a bonyolultság nem áll semmilyen relációban az élvezhetőséggel. Egy egyszerű játék is lehet nekem kurvaélvezhető, és egy bonyolult is lehet unalmas.
Én a korábbi GOW-okat is hihetetlenül élveztem, pedig jóval egyszerűbbek voltak ettől. Nem a játékmechanikák miatt rajongok a videójátékokért, hanem az emocionális hatásaiért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.22. 20:29:46

Ulthanito
Ez kiraly, meg is vennem, ha lenne a jatek olyna tartalmas, mint egy das vagy a bb volt. Azokhoz megvan.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Okok.

PS5 II PSVR

Ulthanito
En a harmadikat talaltam meg, de mar kezdtem aggodni, hogy ez is kimaradt valamelyik tutorialnal 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Pedig van. A lakatlan szigeten, ahol meg senki nem jart, messzel fel vannak kenve a csimpaszkodo utvonalak. Hasonlokepp ahova nagy nehezen Drake felcsimpizett vert pisalva, a shoreline-nak mar ott volt fent komplett bazisa therautokkal. lol Amugy abban a harcrendszer szerintem rem buta, az ittenit meg se kozeliti.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Rosszul emlekszel, semmi gondom nem volt vele. Szeirntem az Norbi volt vagy a vendegmunkas.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lol. Nekem ez kimaradt, hogy az azonoson levoket kell egyszerre. 😊 Alltam ott ot percig, gondoltam a tokom se fogja random azt a 10 plusz bogyot dobalgatni, inkabb megnezem a guideot.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
THX twitchen leszek majd ha gondolod, ott hamarabb látom ha vagy 😊

n000rbi
Ment pü!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Persze, csak a bonyolultsága a harcnak, ott egyszerű, csodálatos, meseszerű, de egyszerű . 😊
Ez nem feltétlen negatívum, persze helyén kell kezelni, de ez a farmolós skilles játékokat jobban imádom, több időre lekötnek. 😊

Moby
Én nagyon szeretem azt is. Annak is megvan a helye. Szerintem nincs avval semmi baj. Most pörgött le pár napja megint. Csodálatoas az a játék. Nincs miért negatívan felemlegetni.

darkSectorxxx
Hát az Uncharted piff-puff-ja ez mellett egy vicc.

TDC Geronimo
Nagyon remélem ND rágyúr a gameplayre TLOU 2ben, mert ezután a játék után muszáj lesz nekik

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a tónál elmész jobbra és ott van 2 opcionális zóna is 3 küldetéssel és egy szellem is ad neked, hogy gyújtsál meg 4 fáklyát.

Ez a rész nekem volt vagy 3 óra.

darkSectorxxx
Van még szerintem, bár én sme találtam többet. 😄 Végülis a 2 is többesszám. 😄

darkSectorxxx
+99999999999999999999999999999999999999999

Kandurex
Hmm, hol vannak a mellék küldetések? Eddig kaptam kettőt a két törpétől, ehh? Hun e?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Amúgy ilyen jó meg mély combat rendszert szerintem még nem láttam

TDC Geronimo
Jóhát ha jól emlékszem neki gondjai voltak zeldával is nem is kevés. Szóval nem csodálkozom 😄

A fényhidas részen nem tudom mi nem tetszik nektek, most vagyok ott
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.22. 19:45:47

darkSectorxxx
~60%

Seth
Én is erre gondolok. Ha itt valaki elakad,arra nincs szavam 😄

PSN ID.: Beegabor