God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az a lényeg hogy szopj vele, hogy nehéz legyen, mert jutalmat kapsz érte, viszont at is ugorhatod oket mert nem kötelező a sztorihoz. Kettőre emlekszem amikor időre kellett es nehéz volt, de a többségüket inkabb nehéz megtalálni, remélem azzal mar nincs baj.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Vannak köztük erősebbek meg gyengébbek, ha nagyon nem érzed hogy menne inkabb menj at másikra, de amugy mindegyik nehéz es vannak saját trukkjeik, én csak későbbi szinten álltam neki.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Megmosolyogtató az amit te írogatsz ide folyamtosan😊
A véleményem meg hadd legyen mar az ami, igy tudtam kifejezni azt hogy mennyire kurva jo jatek számomra. Biztos jo lesz a Detroit, meg valakinek a Spiderman de engem meg azok nem érdekelnek annyira.... a Red Dead Redemption 2 lehet még kurva jo és várom is de biztos nem lesz év játéka nálam ha a rockstar bele teszi a shark kártyáit már pedig bele fogja...

n000rbi
Tehát a gurulás még mindig két gombnyomás. A sima kitérés egy.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ulthanito
Ízléseken nincs mit vitatkozni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Miért lenne két gombnyomás a gurulás? Nyomod az X-et, és az kitér a támadás elől.

PS5 II PSVR

Moby
Isten éltessen Gero és Oric!

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Gero, Ori, boldog születésnapot mindkettőtöknek! <#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó lesz ez a photo mode, már várom 😄

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.24. 09:53:44

darkSectorxxx
Sajnos igen, ha nem Ballance-on mész, akkor előtte gyakorolj egy from software játékban ng+7 szinten és utána látok esélyt végigvinni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekem a gamebreaking a játékban:

Pc-n tesztelték a játékot.
Mert max ott lehet időbe ledobni a jeleket sok helyen.

Amiket nem teszteltek vissza:
1. Mi a fasznak 180 fokos furdulat? Minek az?
2. A pajzs, csak pont szemből véd. A parry is.
What?
3. 2 gombnyomás a gurulás.
What?
4. Hitbox egy fos, olyan némelyik ellenfél ütése, mint betárcsázós nettel pvp-zni das3-ban.
Kb mindegy hozzáérsz-e a testéhez, fagy fegyveréhez az ellenfeleknek, akkor is sebződsz.

Egyelőre ennyi jut eszembe kb 20 öra után.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mi alapján vannak sorolva az ellenség szintjei? Level 5 vagyok és nem bírok egy kibaszott valkűrt se megölni. Kihívás fokozat. Eddig is szoptam,de ez már nem normális,hogy pajzson keresztül 1-2 ütés vagyok. Picur fullos eposzi, ő már fejlődni se tud.
Nem értem mi a f@sz van...

Moby
Ne kúrjatok már fel! Az egyik legjobb dolog a játékban, imádom őket!

Ulthanito
Azt én is! <#taps>

(a fényest)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.24. 08:54:04

PS5 II PSVR

Ulthanito
<#nezze> #433
<#nezze> #426
<#nezze> #436

Ahelyett, hogy lököd a simán megy faszság mantrád, inkább olvasd figyelmesen a topikot, hogy én a negyedik vagyok, aki ezt szóváteszi...

Nem, senkinek nem megy simán, mindenki szopogat vele pár percet...vannak köztük egyszerűek, de vannak köztük lényegesen nehezebbek is..

Tegnap este beszétlem egy barátommal, ő még nem játszik vele, de mondtam neki, hogy van ilyen benne, s egyből az volt a reakciója, hogy ő az ilyennél fogja szétbaszni a kontrollert, mert ő is gyűlöli az ilyen öncélú megoldásokat játékban, szerinte sincs rá az ég világon semmi szükség.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.24. 08:55:27

PS5 II PSVR

n000rbi
Én még nem piszkáltam az enyémet, de igazán csak a térkép alatt jön meg a hangja gow alatt. Az előző dzsuva leszedésére mit használsz?

darkSectorxxx
Ja azt vágom, de csonakkal a nagy tónál el tudsz menni titkos vízpartokhoz, na ott a tüskéset. 😊
Vagy mikor mész a fényért na az a doboz. Hagytam is a ge.ibe. 😊

Kandurex
Nekem eddig egy volt emlékezetes, ...ott szoptam egy pár percig, viszont az almát adott!

A helye:

A Midgard tó közepén baloldalon.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Egy átlagos játékosnak simán mennek ezek a harangos részek. Ulti nem átlagos 😊

darkSectorxxx
Milyen fokon?

darkSectorxxx
A ládaknál, amiknek 3 kék szimbólum van, azokat ledobni iszonyat csisz idő alatt, attól agyfaszt kaptam egyik nap. <#zavart2>

yesname
Nem tudom. Nekem maximum harmadikra sikerült eddig mindet megcsinálni. Igaz még csak a második világnál vagyok, de erre is igaz: meg van az ideális pozíció, kiindulás és sorrend. Semmi extra.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Az alapján amit írt miért lenne az...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ulthanito
Add el, aztán majd amikor már nagyon akciós lesz, akkor megveszed digitben. Én is ezt tervezem.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Év játékáról megmosolyogtató áprilisban beszélni...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na, pontosan emiatt akartam írni. Azért lenne egy-két kedves szavam ahhoz a balfaszhoz, aki kitalálta az analóg stickkel történő harangdobálást fejszével. Mégis mi a retkes faszért, de komolyan? Garantálom, hogy aki kitalálta, egyet sem próbált meg végigdobálni, mert ha megtette volna, azonnal az lett volna a reakciója, hogy most komolyan, a faszparaszt játékost álljunk le szívatni ezzel, hogy egy kimondottan nem célzásra kitalált kontrollerrel precíziós játékot játszassunk vele?!

Anyád.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Én látom a fejemben. 😊

Azért ezek a kontrolleres irányítású fejszehajigálások időre, hogy kinyiss egy ládát, ez tud idegesítő lenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mucsácsó
Én nekem egy is van már egy jópár órám lehet benne eddig, de zseniális az egész, tényleg nem tudok rajta fogást találni, mindig meg tud lepni folyamat valamivel a játék... egyszerűen LEHETETLEN abbahagyni 😄 rég éreztem már ilyet, ezt nálam tényleg max a From játékok tudták max elérni, más semmi talán... 😊 még szerintem van bőven vissza, főleg hogy csinálgatom a mellékszálakat (ÖRÖMMEL!!!! ami nagy szó...), meg tényleg minden megnézek, mert egyszerűen emberidegen ez a látvány és hangulat...

...amúúúúúúgy arról tudni valamit, hogy lesz-e valami DLC/kieg-szerűség, vagy erről még semmi infó? 😊
Moby
Most meg azt nem látom, miért nem több? <#banplz>

Tikal
vége😞

Nem hogy év játéka, de évek óta nem jatszottam ilyen jót...nagyszerű utazás volt😊
Zene nagyon adta végig, es a rendezés is remek volt, nem nagyon lehet belekötni semmibe.
10/10

TDC Geronimo
Most már látod mitől 10/10? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Éééééédes istenem ez a GOD OF WAR...
Nekem nem lesz szívem leadni ezt a lemezt. Ez egy mestermű.

/üvöltő gép visszaszívva. Fejlemények vannak pasztázás ügyben. Valami van, de inkább csak sejtések. Majd írok róla hosszabban valahol. Valami istentelen módon el van baszva a pró hűtésfelfogatásával. Röviden: elbaszódott a pasztázás csak úgy. Nem csak a gow üvöltött, hanem minden. Szétkaptam megint, lepasztáztam, megint kussol. GOW sem hangos. Valszeg attól baszódik el, hogy fülesállványként használom a gépet. Hosszabban majd ha biztos lesz a dolog.

TDC Geronimo
Most csináltam nemrég első realmet és a barlangba a hegynél mentem fel egy kör alakú felvonón, ami sokszor elakad. Ott hagytam abba

TDC Geronimo
Lesz folytatva, mondták hogy maradnak még itt a következő rész/részekre

Kandurex
Hol jársz?

TDC Geronimo
video blocker extension... én release előtt felraktam és SEMMIT nem láttam ebből a játékból. Összes gow videót elrejti.

A másik... 13 órát toltam és most olvasom hogy kb a játék 15%nál lehetek csak. WTF. Ez lesz vagy 40 óra nekem

Kandurex
Hogy a mocskos Youtube mindig beajánlja az utolsó boss fight videót, még jó, hogy gyorsan elkapom a szemem, mert kis ablakba ott van...bár már így is van gyanúm 😞

Kandurex
Nem - nem. Csak úgy jött. Ezt folytatni kell. Ezt a világot. Minden adott, nem kell full előről kezdeni a fejlesztést, talán nem kell 5 újabb év 😞 akarom, kell!

Tikal
Baldur-t alakító színész rohadt jó, már a Justified-ban is szerettem, jól hozza itt is a karaktert 😊

TDC Geronimo
a "BOY" olyan op már nálam, mint a szar 😄

Szénné fejlesztettem

darkSectorxxx
Sánta mókuska?

TDC Geronimo
végig is toltad?

Kandurex
Remélem lesz még folytatás! Ezek a sánta mónikások értik mitől döglik a légy.

TDC Geronimo
Igaz... <#banplz>

n000rbi
A "4k hdr-ben" lemaradt <#banplz>

TDC Geronimo
ahh tuti minden side contentet megcsinálok, mert nem különbözik a main story résztől <3

Ó, igen, a cserépedények! 😄

De nagyon csípem az újdonságokat is. Például Atreus naplóját, meg úgy általában a gyerkőccel való együttműködést. És az újfajta irányítás is bejön, függetlenül attól, hogy ez nem az a tipikus hack and slash nézet.
Ulthanito
Fingom nincs mi a neve, most szedtem ki a fényt és állítottam vissza a kapcsolatot az egyik világgal.

PS5 II PSVR

Tikal
Már HelHeim-ben jársz? Mert a beszólogatások lesznek jobbak is 😊

Ulthanito
A játékban egyik legjobban a cserépedényeket szeretem szétverni. 😊

A ládák szerintem abszolút a korábbi Gow-os ládakra hajaznak, csak jobb animációval.

Más: Azt nagyon bírom, hogy 7-8 óra játék után
a gyerek elkezdett beszólogatni a faszparaszt apjának. Volt egy rész az egyik miniboss után, amin hangosan felröhögtem.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.23. 12:16:37

PS5 II PSVR