1053
God of War 2018
-
#572 Ha jól látom, ez csak egy kétperces videó, nem?
Az kevés, nagyon kevés...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:46:05 -
#571 linkelte a videóját is ulti -
#570 Tudod, ahogy az angol mondaná: seeing is believing.
Amíg nem látjuk, addig csak írott malaszt, amit mondasz (meg persze más is). :-D
Fellősz mondjuk egy 3 órás streamet, aztán meglátjuk, hogy halsz-e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 07:42:23 -
#569 Óó, i see! Jól néz ki.
Mondjuk a sörnyitó gyakorlatiasabb darab :) -
#568 Na újabb 2 és fél óra elment felfedezésre és mellékszálakra. Főszálon alig haladtam :D
Iszonyat jó a pályadesign.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 00:31:39 -
#567 Ma kipucoltam Fáfnir kamráját. Viszont valamit nagyon nem úgy csinálok ahogy kellene, merthát ma sem sikerült meghalnom.
Elfutottam, mint egy gyáva nyúl :(
Ulthane, szerinted hol rontom el? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#566 Jajj norbinak nem fog ez tetszeni
Amúgy egyetértek :D -
#565 úristen mi epikség volt megint. Közben rámzúdult egy rakat mellékküldetés, csinálom is mind :D -
#564 Ma végre én is elkezdtem ezt a játékot, te szent szar hogy néz ez ki 4Khádéerben atyaúristen, ha tíz évre megrekednénk ezen a szinten azt se bánnám, még sok ilyet pls -
#563 van hogy ő játszik addig én nézek segítek neki aztán cserélünk főként bossoknál jövök én .meg ha ő elfárad.jó így játszani .közben egyedül is játszom másik profilon ^^ -
#562 Nekem olyan sörnyitós kéne.
Egyébként az amcsi gyűjtői sokkal durvább. Az a Mimir-es kulcstartó kurva jól néz ki.
-
#561 2 féle is van.
Ez ami nekem is van
Meg a sörnyitó -
#560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!libabőr, egyik legjobb rész volt a sztoriban -
#559 Na, ma elértem egy olyan részhez, ahol vigyorogva, majdnem könnyes szemmel játszottam, elkapott a nosztalgia
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megkaptam a Káosz pengéit, embertelen jól volt felvezetve az egész, és iszonyat királyul építették be a harcrendszerbe, úgy hogy újszerű is legyen, de azért a régi mozdulatokkal dolgozik mégis. -
#558 Valakinek nincs egy fölös kulcstartója? :) -
#557 Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, mennyire tetszik a játék, a Limited után a gyűjtőit is megvettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#556 Hagytuk abba? Ezt hogy csináljátok, ő tolja az analóg karokat, te meg a gombokat vereted? :) Vagy ő külön konzolon játszik, és két játékot vettetek? Vagy felváltva? Vagy te csak nézed, ő tolja? -
#555 az is meglesz nyugi. ^^ de játszani is akarunk , meg mindent megakarunk csinálni a játékban.story szerint kb háromnegyedénél hagytuk abba hétfőn.szóval most kicsit kalandozunk aztán folytatjuk a storyt. -
#554 Jövő heti szabin én is több időt tudok már rá fordítani majd. Nagyon bevonz, ha egyszer odaülök. -
#553 Neeeem, nem a sörnyitó.
Eze. Mondjuk súlya ennek is van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#552 Én is megpróbáltam, de annak durva súlya van, viszont, mint sörnyitó ideális :) -
#551 Én igen. Ha leülök, 4-5 órát simán tolom, persze szünetekkel meg minden, de jobban rá tudok hangolódni a játékra, mintha ha csak két órát tolnám esténként. A credits után is csak ültem percekig, le is pörgött :D -
#550 Tegnap még felfedeztem egy új területet, meg küldetést, el is ment vele pár óra :) -
#549 S az miben nyilvánul meg? -
#548 Semmi nem lesz ebből szerintem. Inkorrekt a játék. :) -
#547 Inkább menjetek ki a jó időben a természetbe, ne kockuljatok 5 napig a konzol előtt! -
#546 úgylátom senki nem híve itt a végigrohanásnak.helyes ^^ én is hétfőn játszottam utoljára.pénteken folytatjuk asszonnyal.én is alig várom már.aztán 5napig nyomjuk végre ^^ -
#545 Nekem csak holnap, de már kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből az egészből így a játék felénél. -
#544 Függő itt mindenki, nem is kérdés!
-
#543 Nekem is ezen jár az agyam önkéntelenül is egész nap. Vén hülye fejjel felraktam kulcskarikámra a gowos kulcstartót :D (mondjuk ez legalább egy igényes darab) -
#542 Igen, pontosan azért mondják ezt, mert fogalmuk sincs. Én sem tervezem letenni a kontrollert. Nyilván amint bővül a család úgy változni fognak a prioritások és úgy leszek, mint Moby, hogy csakis késő este játszok, amikor már nincs más tennivaló, de én egy badass gémer nagyapa szeretnék majd egyszer lenni, akivel bármikor lehet beszélgetni a játékokról :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.25. 13:01:50 -
#541 Dettó. Sok a meló, rohadt fáradt vagyok estére, úgy meg nem buli :( -
#540 Pont múltkor a zeldánál most meg a gow kapcsán gondolkodtam el, hogy milyen jó, hogy a gaming a hobbim. Annyi embert ismerek akik szerint a játékok még mindig csak gyerekeknek valók és fogalmuk sincs, hogy a mai modern játékok milyen mély dolgokkal foglalkoznak és milyen szintű már már művészi alkotások. Imádok ilyen játékokkal játszani, imádom ezeket megtapasztalni és én szerintem sose fogom ezt kinőni, de szerintem nem is kell. -
#539 Vasárnap óta nem játszottam :(
Talán ma. -
#538 ah este folytatás, már alig várom :y -
#537 -
#536 LOL,most már nem tetszik? Én is csak a véleményem írtam le, amire te reagáltál, majd kijavítottalak mert nem értetted miről beszélek, vagyis hogy töltés vagy vágás... majd mikor azt mondtam, oké, tényleg nem érdem #518, célozva rá, hogy hagyjuk akkor, te jöttél megint hogy igen nem az :D Szóval én már elengedtem ott és akkor, te akartad megint meg magyaraázni nekem hogy az nem érdem.
Pontosan arról van szó, hogy a rendelkezésedre álló információk hiányosak, ezért gondolod hogy nem nagy cucc. Aztán ahelyett, hogy meghallgatnád a másikat, vagy utánanéznél csak nyomod tovább, hogy nem nagy cucc.
"Ha egy játékban nincs átvezető videó, akkor azon vágni sincs mit." :D Na pont itt az érdem, hogy úgy oldották meg, hogy úgy érzed nincs átvezetés, és ami a gomb csapkodások között van "cutscene", azt nem úgy éled meg ahogy más játékoknál... -
#535 Miért van az, hogy egyesek sportot űznek abból, hogy a saját véleményüket letolják mások torkán, ha a fene fenét eszik? Figyelj, nem fogsz meggyőzni arról, hogy ez milyen nagy érdem, ha a rendelkezésemre álló infók alapján szerintem nem az.
És nem is feladatod, engedd el. Ha még két hétig győzködsz sem gondolok majd mást. Belinkelheted ide a kurva életet, az se érdekel. El se kell olvasnod, amit írok, semmit se kell vele csinálnod. Lépj tovább, és kész. Ilyen egyszerű.
Ha egy játékban nincs átvezető videó, akkor azon vágni sincs mit. A harcjeleneteket, meg ahogy bolyongasz, értelemszerűen nem kell vágni. Pont. Vége. Stop. End of story. Period. -
#534 Persze, és én sem ezt csinálom kizárólag. Kicsit komolyabbra fordítva a szót ez csak arról szólt, hogy a keményebb mobokkal én nem állok le huzakodni. Evadelek, eltávolodok, belebaszom a fejszét. Repeat. Eleve nem is mindenki győzhető le dobással, mert pajzsosak és/vagy védekeznek a fegyverükkel. -
#533 a játék operatőre is
megnézted egyáltalán?