God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Nem mondtam, hogy feszt halok, csak azt, hogy normálon azért haltam már párszor meg.

Dehogynem sebez a melee, tolj rá rúnákat, olyat stunnol meg fagyaszt, mint a kurvaélet! Nekem ez a fejszedobálós játékmód nem jön be. Nem szeretem az ilyen beszari játékmódot, olyan ez, mint a Das-t pajzzsal végigtolni. Nem férfiembernek való. <#pias>

Tegnap is olyan killing spreet csináltam normálon, hogy Darky nem hitte, hogy jól lát és ilyet is lehet a játékban. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Tudom ajánlani az análzsírt, maradt még itt pár tégely több fórumozónál is az elmúlt évekből. <#taps>

Gravelord Nito-tól pár cseppet én is félretettem, de remélem megérted, hogy azt nem adhatom neked.

PS5 II PSVR

Moby
Igen, 10+ óra alatt 1x haltam meg. Pontosan. Mondjuk nem is tudom hogyan lehetne többször, mer 2 lavór újraélesztőkő van nálam, abból eddig 1-et használtam el.
Nem ugrik rám senki, ugyanis senkihez nem megyek közel. Még véletlenül sem. Egyrészt mer veszélyes, másrészt meg nem sebez a meele faszt sem. Távolról dobálom rájuk a fejszét. Elbaszom a levegőbe, pusztulgurul minden. Ha feszt halsz normálon, akkor valamit kurvára nem jól csinálsz.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Tegnap toltam megint egy két és fél órás etapot vele, kétségkívül nagyon egyben van a játék. de valahogy én azt az überkirály érzést nem érzem. A zene elképesztően jó, valamint a hangok is. A sztori nekem eddig csalódás, az irányítással nem vagyok nagyon kibékülve, a harcrendszer az klassz lett, mindenki megtalálja benne a saját stílusát.

Ami a vizualitást illeti, vannak benne átlagos helyszínek is bőven, de szerencsére van benne néhány elképesztően kinéző is.

Valahogy nem érzem azt munka közben, hogy viszket a tenyerem, és szaladnék haza játszani vele, mint anno a Bloodborne-nál például.

Tényleg klassz, tényleg jóm tényleg az átlagos játékok fölé emelkedik, egyedi, hangulatos, de nálam valahogy az az X-faktor nem akar jönni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem vágás, töltés.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na persze, 10+ óra alatt egyszer haltál meg, TOPLEL. Még a legkönnyebb fokozaton is el lehet esni egy új helyszínen, ahol nem tudod, hol jön rád a sok mob, vagy amikor először találkozol farkassal, és egyből rád ugrik...

Én is normálon tolom, nem számoltam, hányszor haltam meg, de azért egy-egy halálba simán belefut az ember.

Feljebb semmi pénzért nem tenném egy fokkal sem.

PS5 II PSVR

Tatyla
Na picit késve megjött nekünk is a kód 5500/koponya. Délután kicsit játszok is vele mert este Bosszúállók premier előtt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
Amúgy az vágjátok, hogy nincs egyetlen egy vágás se a játékban, az egész egy folyamatos shot 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
<#nevetes2><#sniffles>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Méghogy Give Me God of War fokozat!? Nagy büdős lofaszt!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Tökre ugyanígy vagyok, meg el is szoktam minden olvasgatni, kurvára érdekel az egész story, meg minden kis apróság...egyszerűen ez tényleg emberidegen, ez valami új szint a gémingben... utóljára a Witcher 3-mal voltam így talán, hogy érdekeltek a mellékküldik meg az egész lore...
istenüberkirály, én sem akarom, hogy végelegyen, végig ez van bennem... ez olyan, mint egy szerelem :'D
Kb ugyanott tartok, ahol ti, és egyszerűen képtelenség letenni...
Egyszerűen gyönyörű az egész, mind zeneileg, mind vizuálisan über...sokszor nem akarom elhinni, amit látok egyszerűen 😄

Eddig minden játékomat eladtam, amint kipörgettem, de szerintem ezt eskü nem lesz szívem.

...viszont ami ma megfogalmazódott bennem; a kövi rész, ami gondolom már csak PS5-re fog jönni...na AZ hogy fog kinézi majd? valószínűleg ugyanúgy elhagyjuk az állunkat, mint ahogyan azt a mostani résztől is folyamatosan teszem 😄 pedig base PS4-en tolom...

...az meg hogy GOTY-e a játék vagy sem, az nem kérdés - ezt max az RDR2 körözheti le, más aligha... 😄 Spiderman is tuti gecijó lesz, de ekkorát az sem fog ütni (de aztán majd kiderül.)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.04.25. 01:25:14
darkSectorxxx
Jó a játék, de kihívás módban is agyfasz ez a játék a végefelé. Köszönöm, ha ezt megcsináltam, sohatöbbet semmit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.25. 01:22:41

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Szerintem azt ott én véletlenül kigliccseltem, mert a harmadik oltárt egyszerűen átdobtam a hídról. Azaz elengedtem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sárkányt, mielőtt átmentem volna a kapun. Aztán persze a végén ott kötöttem ki az oltárnál, ahol ott is voltak ezek a papok, de addigra már nem volt miért oda bemenjek 😊 Nem vagyok biztos, hogy ez így lett kitalálva, elivileg nem láttam rá, de valahogy sikerült kidobnom a kerítésen át. A játék túlélte, tehát nincs para 😄 Persze az is lehet, hogy ez tök normál dolog.

Moby

Megvan 😊 Így már tudom. Nem maradt ki, csak az nem volt fejtörő 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.24. 23:59:32

TDC Geronimo
Igen az az opcionális rész (is) nagyon jó volt. Kicsivel vagy csak hátrébb mint én, de még rengeteg minden van előttünk 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.24. 23:57:48

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ugyanígy vagyok. Mindent felszedek, mindenhova elkalandozok, mindent megszerzek, megnézek, stbstb.
A nehézség azért az interneten túl van lihegve. Nem mentem neki hardon, mert mindenki azt írta lehetetlen, és normálon is nehéz. Hát nemtudom. Eddig 1x sikerült meghalnom, mert átrántottam egy ilyen világhasadékon két 4 szintel keményebb mobot, akik egy ütéssel lecsaptak természetesen.
A kaptárból kijöttem, most mennék vissza a füsthöz a hegyre, szerintem már kellett volna taláálkoznom ulthane fejtörőjével, de nekem ilyen nem volt. Kihagytam valamit? Hol van ez?
Most voltam a
sárkánynál, akit kiszabadítottam, meg a tűztrollnál, akit szétkaptam. Nem rohantam vissza a füsthöz, kalandozok.

Megunhatatlan csoda ez a játék.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.24. 23:51:23

<#wave>

Nem volt egy nagy was ist das.
Tikal
nem lehet szerintem, számoltam.

TDC Geronimo
LOL most esett le miről beszélsz. kb 10 másodpercbe tellett rájönni a "nagy" fejtörőre 😄

Myselor
én is így érzek 😄 fantasztikus.de még egyszer tuti végigviszem utána nehezebb fokozaton is ^^
TDC Geronimo
Nézelődök én is , mellékküldetéseket is csinálom, összeset meg fogom. Sose akarom, hogy vége legyen. Ma nem tudtam tolni, de holnap beleugrok ismét

Myselor
hol lehet megnézni mennyit játszottunk vele?
Tikal
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 20:46:34

Tikal
felére tippelném, nekem amúgy 30 óra lett a játék, és minden területet 60-70% között csináltam meg, tehát nézelődtem bőven, meg megcsináltam minden mellék küldit is, kivéve a gyűjtögetőseket

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 20:47:39

Myselor
kb felénél
Myselor
kb felénél
Ulthanito
Kb. A jatek hanyad reszenel tartok, ha most vagyok a

hegy gyomraban, es szepen igyekszunk fel a tetejere?

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Első realmet toltam le, most tartok ott, hogy megyek a hegyre egy bányán keresztül és egy kör alakú liftnél hagytam abba, ami már 2* elakadt felfele menet. Kb mennyinél járhatok?

TDC Geronimo
moby, norbi, köszi!

TDC Geronimo
BOY

Ulthanito
Az objektív vélemény az egy oxymoron. Tanuld meg.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem könnyűn játszom, balanced-on. És soha nem dobálózom ellenfélre baltával.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ha tévedsz akkor enyim a ps. 😊

darkSectorxxx
Persze, ez így van.
Nem is a vita miatt, csak én is ugye szubjektíven írtam egy véleményemet, persze mindig szubjektív.

darkSectorxxx
Könnyű fokon gondolom, nyugisan baltákkal dobálózni.Amúgy meg a fenti 2 fokon elég necces annélkül.

Rage47
leültem meló előtt egy 30-40 percet játszani, de rájöttem, hogy ezt egyben kell inkább 2-3 órát :/
erősebb vagyok és beleszoktam a harcba, így már tök jó csatákat lehet nyomni, nagyon eltalálták szerintem a harcot is - eleinte nem tetszett
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.24. 13:43:52
Tikal
Pókember biztos nem lesz ilyen jó, erre a PS-m is felteszem, én amúgy se rajongok a karakterért. Red Dead Redemption biztos jó lesz sztoriban, de mivel egy mikrotranzakcios fos halmaz lesz a multija ezért nálam már itt elesik a címtől, de single részt nézve nem hiszem hogy lesz rá egy szavam is, de majd meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.24. 13:09:24

Ulthanito
Ahány ember, annyi év játéka, teljesen felesleges lesz majd januárban azon vitázni, hogy kinek miért az év játéka lett egy bizonyos játék.

Pókembert én bottal se, a RDR első része nem volt rossz, de nem lett nedves a bugyim tőle. Annyira ez a western dolog nem jön be, a filmekben sem szeretem, szóval vélhetően ez is egy tisztességes iparosmunka lesz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Hát, tudod hol járok a sztoriban, de odáig egyetlen gurulás nélkül jutottam el.

Ugyanis ma tudtam meg, hogy lehet gurulni is a játékban, nemcsak kitérni!

Vélhetően az egész játék végigvihető egyetlen gurulás nélkül is. 😊

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Pókembör minden lesz nálam csak év játéka nem.
RDR 2-től meg rettegek, milyen lesz majd.

Tatyla
Föleg hogy jön egy poókembör megy egy reddedkóbojság

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Lehet év játéka, mert látvány, hang, szavatosság, történet, tartalom itt mind valamiért egyben van, ahogy a csillagok állasa.

De van néhány sületlenség, ami mellett nehéz elmenni szö nélkül. 😊

darkSectorxxx
Azt az 1 kis arréb vánszorgást azt száron harc közbe, még a gurulással is egy rakat fos.

orichalcos
Köszönöm szépen! 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Ulthanito
Szíved joga év játékának kikiáltani most is, én csak felhívtam a figyelmed arra, hogy lehet, hogy korai.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én itt soha nem vitatkozom, csak a gondolataimat írom le.

PS5 II PSVR

Tikal
Izleseken nincs mit vitatkozni, nem is tudom ki mondta. Legyszives ne keverd mar ossze a kitalált ev játéka címemet az Oscar díjjal. Annak adom es akkor amikor akarom. Nyilván te jobban tudod milyen játékokkal szoktam játszani es milyen címek érdekelnek, de ha majd májusban bejelentenek egy játékot ami decemberig megjelenik es jobban fogom szeretni mint a GoW-t akkor majd meg követem magam es elveszem tőle az ev játéka cimet 😄
Olyan ez amugy mint mikor kikiáltják a forma 1 bajnokot ev közepén mert mar matematikailag nincs esélye másnak. Legyszives találj magadnak mást...

Moby
Nem vitának szántam, csak véleménynyilvánításnak 😊
Ha nem élvezed hagyd ott. Én is próbálom már minden játékban azt követni, hogy nem akarok gépiesen mindent megcsinálni. Ami jó benne, azt kiszedem. Ami nem, azt otthagyom.

Ulthanito
Megpróbálom őket 4-5-ször, ha nem sikerül, otthagyom. Eddig egyet hagytam ott. Annyira nem érdekelnek a cuccok, amik a ládákban vannak, szóval nem lesz álmatlan éjszakám, ha kimarad.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Lehet megmosolyogtató, de legalább racionális. Majd év végén nyilatkozz az év játékáról, addig még jöhet bármi amiről nem gondolnád, még is jobban tetszik majd. Lehet nem is nagy cím lesz.

Olyan ez, mint a negyedik futam után kikiáltani világbajnoknak Hamiltont a Forma 1-ben.

Ugye már te is látod a csacskaságod?

PS5 II PSVR