1053
God of War 2018
  • Tikal #613
    Sajnálom ha nem érted mi a probléma. A választ megkaptad egyébként is...
  • darkSectorxxx #612
    PM-be írt. ami nem baj, miattam ne legyen gond ebből.... nem haragszom, csak nem értem kicsit mia a baj ezzel, de nem rontom el más dolgát. Nekem nem fontos itt kérdezni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.26. 22:35:11
  • Tikal #611
    Irtam neki privátot, arra válaszolt itt :)
  • TDC Geronimo
    Nem fogtad fel mire írta mi? :D
  • darkSectorxxx #609
    Ezt most komolyan mondod?
    Töröljem a GOW topikban a spoiler mögötti spoileres kérdést?

vagy konkrét napi baszogatás?

mert én most törlöm a kibaszott faszra az üzenetet, csak érdekel azért a válaszod.
  • Tikal #608
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    faszért nem játszol inkább ahelyett hogy elbaszod az élményed...
  • TDC Geronimo
    Ilyet mi a picsának spoilerezel el magadnak? Ez volt a játék legnagyobb meglepetése, én is ma jutottam el oda és fogalmam se volt róla, mert sehol se mondták. Nem véletlen...
  • Seth
  • TDC Geronimo
    Bár még nincs vége, de már most biztos vagyok hogy ez csatlakozik nálam a zelda botw és a last of us mellé 3.nak a top 3 all time játékok közé
  • Tikal #603
    haha, a poén az, hogy ugyan ez a patch már egy ideje kint van, és a PS-m mindig alvó módban van, mégis akkor kezdi el fel rakni amikor bekapcsolom. F U SONY!
  • darkSectorxxx #602
    Halkan megsúgom, hogy a Give a God of War fokot a mobok miatt hagyják abba, nem a boss-ok miatt. :)

Még csak nem is a legnehezebben nyomom
    Végi liftes rész QUIT RAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Myselor
    ez pontosan így van azok elég durvák tudnak lenni.főleg amikor fogalmad sincs róla hanyas szintű a tear kijönnek és one hit.az azért elég szar xd ezlért kell később megnézni őket :D
  • Tikal #600
    hm, pont beszéltük haverral, hogy tulajdonképpen a nagy boss-ok nem is olyan nehezek, pl a lentebb említetten is mindketten átmentünk elsőre, és nagyobb szopó van a Valkürökkel vagy ha nem készültél fel akkor a realm tear-ekből jönnek néha elég durva ellenségek. Szóval mindkettőre érdemes visszatérni a vége felé, mikor már komolyabb cuccaid vannak.
  • Tikal #599
    haha, végre ott vagy :D
  • Myselor
    jah oké :D amúgy a valkűrök szemétládák szerintem elég nehezek ha nem elég fejletten mész hozzájuk meg ugye az ilyen one hit mobok amik a portalból jönnek.más nehéz ellenfél tényleg nincs.
  • darkSectorxxx #597
    Kár veszekedni, mindenki játsza a saját stílusában szerintem....
  • darkSectorxxx #596
    "aki szerint nem nagy dolog az sem, amit Lobos csinál"

Várj, ezt így konkrétan nem mondtam soha.
    Sőtt Lobos egy Das isten, többek közt, meg Happy Hob is. :)

De olyat mondtam, hogy egy boss parry-zése meg a giccsparáde nem egy isteni képesség terméke. :)
    Ez igaz.
  • Seth
    Pedig elsőre ment, mondjuk én csak normálon tolom( kristályt én még egyet sem vettem,de biztos vagyok benne, hogy Moby-nak is elsőre megy majd).A lökéshullámra: látod, hogy nem figyelsz? Írja a játék, hogy pajzzsal védhető, és tényleg, no damage
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.26. 18:05:32
  • TDC Geronimo
    Konkrétan a tutorial írja, hogy blockolhatod. Engem normalon ami meg tudott kicsit izzasztani az a

opcionális miniboss volt, de ebből lesz még egy pár ahogy néztem
  • Myselor
    én sem bírtam azt a dobbantóst kikerülni de ment anélkül is :D
  • Myselor
    én nekem is volt 1-2 próba a történetet akarok nehézségen asszonnyal ott elsőre.második végigjátszásban viszont normalon ment elsőre is.
  • TDC Geronimo
    Úristen te... Na itt látszik hogy te vagy a balfasz már megbocsáss. Főleg a második spoileres pontod, mivel az nem úgy van ,ahogy leírod, de egy hatalmas tutorial szöveg még figyelmeztet is rá. El kéne fogadnod, hogy veled van a baj :D
  • Ulthanito
    Most nyírtam ki a .

Négyszer haltam meg. Őszintén, nehezen tudom elképzelni, hogy normál vagy nehezebb fokozaton valaki itt elsőre átmegy rajta úgy, hogy a movesetjét sem ismeri. Ráadásul az egyik támadás
    amikor dobbant a lábával, és jön a lökéshullám
    kivédhetetlen, mindenképp sebez.

Tényleg szívesen megnéznék egy ilyen videót, hogy csinálja bárki is halál nélkül, hogy tanuljak belőle, mit csinálok rosszul.

A revive cucc használata szintén halálnak számít, szóval az nem ér, hogy bár háromszor meghaltam, csak újraélesztettem magam.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 17:52:45
  • TDC Geronimo
    URAMISTEN. Najó tears of joy
  • n000rbi
    Ezt rendszerszinten kellene javítani. Egy ideje minden patchelés így működik: letölt + copy rohadt sokáig.
  • ppista
    Reggel közel negyedóra volt mire befejezte. Majd "peccselik" ezt is remélem.
  • Tikal #586
    Nekem ezek elég gyorsak, egy két perc, hm.
  • Ulthanito
    Ide nekem az oroszlánt! :-D
  • Myselor
    annyi az egész hogyha eszetlenül neki rontasz bossoknak bárminek főleg ha tömegesen jönnek akkor nagyobb esély van rá hogy elborulsz mintha gondolkodsz és lassabban gurulgatva védekezve harcolsz ez olyan mint a das.neked az a hibád hogy kapkodós türelmetlen vagy.ezért halsz többet ennyi.:d
  • TDC Geronimo
    Naponta patchelnek, de ez a copying megőrít. 10 perce nézem ahogy "másol"
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.26. 12:29:57
  • Ulthanito
    Én nem marom, hozzá se szólnék soha, mindig megtalál a baromságaival.
  • Ulthanito
    Ezzel engem nem fogsz te fenyegetni kicsit se.
  • Moby
    Ne marjátok egymást pliz. Bohóckodás megy itt, nem fikázás. Egymással se tegyétek.
  • n000rbi
    Na akkor most leállsz ezzel a stílussal, vagy megint megint elmegy egy kis szünetre Ulti papa.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.26. 09:16:57
  • Ulthanito
    Akkor a fasznak olvasod?

Amúgy meg én sosem vitattam, hogy vannak nálam ügyesebbek (az viszont biztos, hogy nem te vagy az ), keversz Darkyval, aki szerint nem nagy dolog az sem, amit Lobos csinál...

Szerintem pont nem én vagyok itt az, aki másikat fikáz azért, mert valamit épp másodjára vagy ötödjére csinál meg.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.26. 09:09:16
  • n000rbi
    El kellene fogadnod, hogy igenis léteznek az univerzumban nálad ügyesebb játékosok is. Nincs ezzel semmi baj. Ez az állandó vergődésed arról, hogy ki, mit és hogyan csinált meg, mert Neked épp nem ment elsőre, kezd elég fárasztó lenni.
  • Ulthanito
    Amúgy én hajlamos vagyok arra, hogy a legnagyobb főbossnak is úgy nekirontok, hogy csak úgy porzik a lábam alatt a talaj, begőzöl az agyam, aztán nem törődök semmivel. :-D

Itt is megfigyeltem, hogy volt olyan, hogy 3-szor bebasztam magam eszetlenül a mobok közé, lenyomtak, aztán negyedikre elkezdtem gondolkodni, hogy ezt hogy is lenne jó megcsinálni. :-d
  • Ulthanito
    Lárifári, több órányi videót tudok feltenni, amikor alázok, mégsem jelenti azt, hogy nem haltam meg egyszer sem. :-p

Seeing is believing
  • Moby
    Szerintem megvan az egész Fáfnir etap felvétele, otthon fellövöm. De nem 3 óra, csak talán másfél lehet. Nekem nincs 3 órám egy nap játszani sajnos :( De legalábbis tegnap nem volt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.26. 07:52:05
  • Myselor
    persze.de azért a harci stílusát bemutatta vele. a lényeg ez végülis