God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.25. 13:01:50
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Talán ma.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pontosan arról van szó, hogy a rendelkezésedre álló információk hiányosak, ezért gondolod hogy nem nagy cucc. Aztán ahelyett, hogy meghallgatnád a másikat, vagy utánanéznél csak nyomod tovább, hogy nem nagy cucc.
"Ha egy játékban nincs átvezető videó, akkor azon vágni sincs mit." 😄 Na pont itt az érdem, hogy úgy oldották meg, hogy úgy érzed nincs átvezetés, és ami a gomb csapkodások között van "cutscene", azt nem úgy éled meg ahogy más játékoknál...
És nem is feladatod, engedd el. Ha még két hétig győzködsz sem gondolok majd mást. Belinkelheted ide a kurva életet, az se érdekel. El se kell olvasnod, amit írok, semmit se kell vele csinálnod. Lépj tovább, és kész. Ilyen egyszerű.
Ha egy játékban nincs átvezető videó, akkor azon vágni sincs mit. A harcjeleneteket, meg ahogy bolyongasz, értelemszerűen nem kell vágni. Pont. Vége. Stop. End of story. Period.
PS5 II PSVR
megnézted egyáltalán?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az szerintem pont egy cutscene.
PS5 II PSVR
Nyilván a játékmenetben értelmezhetetlen a vágás, vágni csak folyamot lehet, filmfolyamot. Ami itt nincs.
PS5 II PSVR
Ők azok, akik soha nem halnak meg, minden bosst elsőre vágnak, max másodikra, minden fejtörőt 10 másodperc alatt oldanak meg. TOPLEL
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.25. 11:02:52
PS5 II PSVR
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ekkora játékot vágás nélkül megcsinálni iszonyat nagy meló
Meghalni nem skill 😄
"Te akkor sétaszimulátorozol Kratos-szal, néha meg elcsűröd a fejszét. LOL"
Én kérlek megölöm ugyanazokat az ellenfeleket akiket te (közben kinyitom azokat a ládákat, amiket te nem). Csak te megpandel közben sokszor, én meg nem.
Szerintem te nyomod jobban! <#banplz>#banplz>
Hozzáteszem, én nem értek az operatőri munkához, de ez nem hangzik nagy durranásnak nekem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.25. 10:43:45
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Azt írtam, hogy a harcrendszer veleje nem a beszari módon dobálózás a fejszével. hanem a millió melee és rúnás attack, skill, és azok kombinációja. S persze, ha a helyzet megkívánja, a dobálózás.
Te akkor sétaszimulátorozol Kratos-szal, néha meg elcsűröd a fejszét. LOL
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.25. 09:36:51
Egy senki vagyok! A legjobb részét skippelem el a játéknak! <#buck>#buck>
Figyukamá, az nem része ám a játéknak, hogy esel-kelsz percenként. Mármint a tiednek igen, oké, én ezt látom, de amúgy nem. A készítők nem voltak fewlkészülve kellően a fakezűekre <#nevetes1>#nevetes1>
Guruláshoz: vesszek meg úgy emlékszem, hogy Darky azt írta itt, hogy a gurulás az kétszer lenyomva a KÖR. S mivel én ilyet nem csináltam a játékban soha, arra mondtam, hogy akkor fingom sem volt, hogy gurulni lehet. Én végig az X-et nyomtam kitérésekhez, egyszer, sokszor, bárhányszor...tehát gurultam. 😊
PS5 II PSVR
Szerintem butaság azt mondani, hogy a fejszedobálás csirkéknek való. A meele-vel kombinálva nagyon jól lehet taktikázni. (hardon szükség is van rá egyes helyzetekben) Persze ehhez gondolkodni is kell <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR