Shadow of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A Steam-es verziók közül a Croft Edition Bundle az, ami abszolút mindent tartalmaz? Össze-vissza vannak nevezve a kiadások...
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.08.27. 17:41:06
Írtad, nem lett olyan jó? Mi a hiba benne? Gyatra a fordítás? Én nem találtam eddig kivetnivalót. :)
Nem azért vállaltam el a dolgot a TombRaiderS csapattal, hogy anyagi javakat halmozzak fel (valószínűleg ezt az ők nevében is írhatom). Illetve a magyarítás végeredménye sem olyan lett, mint, amilyet szerettem volna, de, aki játszani fog vele, az úgyis észre fogja venni.
De remélhetőleg, így is megannyi kellemes élményt fog okozni a játékosoknak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.21. 13:00:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.19. 13:53:13
A videó a játék első 15 percét tartalmazza (spoiler mentesen)!
A magyarítás nem a végleges állapotot tükrözi, így fordítási hibák, angol szövegek és elírások előfordulhatnak még benne.
Előreláthatólag a nyáron fog megjelenni és a TombRaiderS.hu weboldalról lesz elérhető.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.30. 19:45:52

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.29. 13:19:03
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.26. 01:18:25
[merlinw.org]
Gondolom a key bindingnél kéne beállítanod magadnak.
Csekkolást megér.

Utoljára szerkesztette: chase, 2018.12.23. 22:38:45
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Bezzeg ha split screenbe vegig lehetne tolni kozosen, az jo moka lenne, persze sok helyen elverezne a jatek, mert nem igy lett hozzaallva, pedig az jo moka lenne.
szerintem
szoval az igazsag valahol a ket ido kozott lehet.
szerintem
Szoval csak a fozes lehetett itt tobbsegben :)
szerintem
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Jatekon belul be lehet kapcsolni a "frame" opciot, akkor rajzol egy keretet a kepernyop kore, abban latszik a pontos jatekido.
Ugy ereztem fel evszazadot jatszottam, meglepodtem, hogy 16 ora valamennyit irt. Mindezt hardon 73%-on. Te meg 5,5 x tobbet toltad.
Nagyon rossz passzban lehettel a fomuftinal, konnyen adta magat, meghogy devil may cry :) Akkor mar nehezebb volt amikor eloszor jottek a ... emberek kb 10 darab a ketreceknel. ott meg is haltam vagy 5x.
Igy, hogy az egeszet neztem egyben, kb tenyleg a jatek feleig van a dzsungel, igy nem tunt olyan soknak mar. Hatalmas foldalatti helyszinek nagyon adtak.
Viszont ezek a nagyon bena mellekkuldik, rohangalj korbe a varoson (amit amugy max 2 perc keresztulfutni) es allj meg 10 helyen nagyon szinvonalon aluli ide.
Osszesegeben, kafa volt ez, ha nem a gyengesegeire fokuszal az ember. A indiana hangulat meg egyre jobban jon a feletol az nekem plusz pont volt.
Tovabbra is azt mondom kb gondolkodni nem kellett annyira adta magat minden, neha nem latszodott mit kell csinalni a grafika miatt, vagy mert tul tavol volt, vagy nem lattam a tv-n. Hardon ugye nincs segitseg, se vilagito fal. Szoval olyan 12-14 ora lehetett volna nekem normalon.
Maradt ki talan egy tomb az elejen, ahova nem tudtam bemenni, nem volt meg az eszkoz hozza meg azt megcsinalom, aztan 2 evre felre is lesz teve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.11.05. 22:16:28
szerintem
Aki kiveséz mindent, - tehát tombok, artifactok, szobrok, mellék küldik stb. felkeresése - annak elég hosszú lehet a játék ideje. A steam szerint az enyém 91 óra és 95%-on fejeztem be a játékot, maradt némi mellék küldetés hátra.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2018.11.03. 15:48:29
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
de valamit mokoltak nvidianal is.
This is GeForce Hot Fix driver version 416.64 that addresses the following:
Shadow of the Tomb Raider: Improves game stability
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.30. 12:40:21
szerintem
Hogy a játékról is szó essen, sajna nem változott a véleményem, ez az eddigi leggyengébb TR rész. Megjelenéskor vettem és még mindig csak 30%-nál tartok, annyira nem köt le. Minden második pillanata copy/paste a korábbi részekből, még mindig idegesítően rossz a harcrendszer, gyenge a sztori, a karakterek, rossza szinkron, semmi értelme a crafting és perkeknek. Pusztán két pozitívumot tudok felhozni: szép (bár szerintem a Rise szebb volt), és van 1-2 jópofa puzzle benne.
Sajnálom mert jól indult ez 2013-ban...:/
[merlinw.org]
Kezd uncsi lenni a kornyezet, meg ha a "Barlangosdi reszek" igen kellemes indiana jones-os hangulatot ideznek, gyrerek koromban azert megallt az uto bennem, mikor kivettek a szivet a csokanak es meg dobogott a kezeben. Azert erosen korbelengi ezt a hangulatot, ha nem epp az arbotrzumban ,szedem, a sohasem felhasznalt, gyogyito, mindentlato novenyeket.Illetve idaig a harc is, total minimal volt, a jatekido 1 szazalekat, ha kitette.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:52:40
szerintem
Lehet o az egyik kivetel, akinek rosszabbul megy dx12-ben, de nem ez a jellemzo, es konfig nelkul total haszontalan megjegyzes.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:44:13
szerintem
+ ilyet minek hazudna kinek mi jó származna belőle?
Ez olyan mint a Batman AK az is valakinek rakás szar volt valakinek semmi gondja nem volt... PC sosincs azonos eredmény
Egy az millio teszt kozul, de mivel eddig amugy teszteket sem neztem, csak sajat boromon tapasztaltam, igy nem is ertelek.
teszt1_az_otezerbol
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 11:21:46
szerintem
[merlinw.org]