Shadow of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadow of the Tomb Raider Croft Edition szerintem az összes DLC-t tartalmazza
grebber
Sose volt olyan kb semminél ami mindent tartalmazna..Mindig lesz pár plussz fos ami kell mellé hogy teljes teljes legyen ha ez a cél.

Next PC upgrade: 2022

Hello!
A Steam-es verziók közül a Croft Edition Bundle az, ami abszolút mindent tartalmaz? Össze-vissza vannak nevezve a kiadások...
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.08.27. 17:41:06

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy Cozumelbe még majd vissza tudok menni? mert úgye nem tudtam összegyűjteni mindent...köszönöm szép estét!

Millió hála a magyarításért, én is nekikezdtem.
Írtad, nem lett olyan jó? Mi a hiba benne? Gyatra a fordítás? Én nem találtam eddig kivetnivalót. :)
Köszi szépen, kezdem újra a fordításotokkal. :)
TBTPumpa
Köszönöm a lehetőséget, de nem szükséges.
Nem azért vállaltam el a dolgot a TombRaiderS csapattal, hogy anyagi javakat halmozzak fel (valószínűleg ezt az ők nevében is írhatom). Illetve a magyarítás végeredménye sem olyan lett, mint, amilyet szerettem volna, de, aki játszani fog vele, az úgyis észre fogja venni.
De remélhetőleg, így is megannyi kellemes élményt fog okozni a játékosoknak.

Steam kívánságlistám van (meg PayPal számlám is), de az azokon lévő játékokat majd szépen sorjában beszerzem, ahogy anyagi lehetőségeim engedik. Nem azért van, hogy elvárjam, hogy mások beszerezzék nekem az ottlévő címeket. Mindenesetre, köszönöm a lehetőséget! Találsz jobb helyet is annak a pénznek, szerintem. :)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.21. 13:00:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Sajnos az nem megoldható. A Windows Store cuccok védve vannak, ott nincs lehetőség a fájlok módosítgatására.

akyyy
mivel ez a triológia záró darabja, és mindháromhoz elkészült a fordítás, és mostanában 'adakozó' hangulatban is vagyok, az lenne a kérdésem, hogy lehet valahogy támogatni titeked/téged ? akár anyagilag, akár valamilyen (Steames) játék formájában? <#buck>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grebber
MS Store variáns nem szerkeszthető?

TBTPumpa

grebber
Windows store-os megoldás soha nem lesz megoldható a magyarítás ügyileg?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.19. 13:53:13

akyyy
dikk, de szép logóm van, meg sok csillag <#wow1><#idiota> amúgy a játékra értettem :D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TBTPumpa
Igen, a magyarítás tartalmazza az eddig megjelent DLC-k fordítását is.

akyyy
Látom ki lett twitterezve, hogy a héten kész lesz, úgyhogy Humblen meg is vettem a Croft Editiont. Ebben benne van a Season Pass, így az összes DLC benne van?

TBTPumpa
Egy kis ízelítő a Shadow of the Tomb Raider készülő magyarításából:
//www.youtube.com/embed/PdigX5-AVcg

A videó a játék első 15 percét tartalmazza (spoiler mentesen)!

A magyarítás nem a végleges állapotot tükrözi, így fordítási hibák, angol szövegek és elírások előfordulhatnak még benne.
Előreláthatólag a nyáron fog megjelenni és a TombRaiderS.hu weboldalról lesz elérhető.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.30. 19:45:52

TBTPumpa
RTX Patch megérkezett:
//www.youtube.com/embed/32GG5pMkrcU

TBTPumpa
Az új DLC megjelenésének alkalmából:

Vagy: Users-Admin-- Documents --Shadow of the Tomb Raider -- sokszámjegyű könyvtárban vannak a mentések. Oda kell bemásolni is utána.
Húú köszi. Be van kapcsolva :)

PiszkosFred
Kapcsold be - ha eddig nem volt -, a steam felhot a mentesek tarolasara. Jobb klikk a jatekon, tulajdonsagok, frissitesek, steam felho pipa.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.29. 13:19:03

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok.Januárba össze lesz szerelve az új gépem,s addigra nem fogom tudni kijátszani a játékot,de folytatni szeretném. Steam-en megvettem megjelenés napján(keveset tudok játszani gépen) s azt szeretném kérdezni hogy a mentéseket hogy tudom kivenni belőle,hogy ugyan ott tudjam folytatni? Előre is köszönöm a segítségeteket.

MerlinW
Ha ismét kiválasztod az aktuális fegyvert a speciális lőszerek között váltogat.

[merlinw.org]

MerlinW
Kontrolleren LB. Ott tudsz gyógyulás, látás, védelem buffokat tolni magadra. Utóbbi kettőhöz képességet kell venni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.26. 01:18:25

[merlinw.org]

Szia.
Gondolom a key bindingnél kéne beállítanod magadnak.
Csekkolást megér.
chase
Itt vajon mire gondolt a költő? Melyik billentyűvel lehet előhozni a herbal mixtures listát? (nem, nem a kérdőjellel)

Utoljára szerkesztette: chase, 2018.12.23. 22:38:45

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Eddig semmi gondom nem volt a játékkal, tegnap elkezdtem felderíteni a Rejtett várost és kb. egy félórányi séta után a hang iszonyatosan torz lett, a beszédhang olyan, mintha robotok társalognának gégemikrofonnal, szóval nagyot esett az élvezeti faktor. Járt már így valaki? Van valakinek tippje a megoldásra?
Felhozod a gyorsablakot, pörgetsz legyártod majd a középső egér gomb azt hiszem.

Kontrollerrel játszom ott az RT a sima nyíl, az RB-vel pedig a speciális nyilakat lehet kilőni.
rage
Nem csak ketten lehet megcsinálni

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hogyan lehet tüzes nyílra átváltani? Egyszerűen nem sikerül. Gyártottam, tehát van de hiába váltom át, nem ég a nyílvessző.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/SApQ-DRAG1c

alma2
Mondjuk ertheto, hogy csinalnak par tomb-ot amit ketten lehet csak megcsinalni, de nekem ez igy keves.
Bezzeg ha split screenbe vegig lehetne tolni kozosen, az jo moka lenne, persze sok helyen elverezne a jatek, mert nem igy lett hozzaallva, pedig az jo moka lenne.

szerintem

TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/cml-jt8jeyE

alma2
Csak a pontossag kedveert megneztem, ha pl meghalsz akkor a jatekon beluli jatekido is visszatekeredik a checkpoint-ig.
szoval az igazsag valahol a ket ido kozott lehet.

szerintem

alma2
Ha elalszol ittasan ha csak almodban nem csapsz a pause-ra, akkor szamol tovabb ugye.
Szoval csak a fozes lehetett itt tobbsegben :)

szerintem

Rita79
Igazad van, a játék frame az csak 42 órát mutat. Akkor valószínű sokat voltam főzni, illetve ittasan elaludhattam a játék előtt többször is és amiatt ketyegett az idő Steam alatt.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

alma2
uhh, nagyon durva vagy, te aztan szeretsz szoszmotolni :) 91 ora... Most ertem a vegere, bar a steam nekem is 27-et ir, de ugye az csak azt nezi fut-e a jatek. ha pl leallitod es elmesz fozni, akkor az szamlal tovabb. Milyen nehezsegen toltad?
Jatekon belul be lehet kapcsolni a "frame" opciot, akkor rajzol egy keretet a kepernyop kore, abban latszik a pontos jatekido.
Ugy ereztem fel evszazadot jatszottam, meglepodtem, hogy 16 ora valamennyit irt. Mindezt hardon 73%-on. Te meg 5,5 x tobbet toltad.
Nagyon rossz passzban lehettel a fomuftinal, konnyen adta magat, meghogy devil may cry :) Akkor mar nehezebb volt amikor eloszor jottek a ... emberek kb 10 darab a ketreceknel. ott meg is haltam vagy 5x.
Igy, hogy az egeszet neztem egyben, kb tenyleg a jatek feleig van a dzsungel, igy nem tunt olyan soknak mar. Hatalmas foldalatti helyszinek nagyon adtak.
Viszont ezek a nagyon bena mellekkuldik, rohangalj korbe a varoson (amit amugy max 2 perc keresztulfutni) es allj meg 10 helyen nagyon szinvonalon aluli ide.
Osszesegeben, kafa volt ez, ha nem a gyengesegeire fokuszal az ember. A indiana hangulat meg egyre jobban jon a feletol az nekem plusz pont volt.
Tovabbra is azt mondom kb gondolkodni nem kellett annyira adta magat minden, neha nem latszodott mit kell csinalni a grafika miatt, vagy mert tul tavol volt, vagy nem lattam a tv-n. Hardon ugye nincs segitseg, se vilagito fal. Szoval olyan 12-14 ora lehetett volna nekem normalon.
Maradt ki talan egy tomb az elejen, ahova nem tudtam bemenni, nem volt meg az eszkoz hozza meg azt megcsinalom, aztan 2 evre felre is lesz teve.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.11.05. 22:16:28

szerintem

Rita79
Végig vittem, összességében nagyon kellemes élményeket okozott mind történet ügyileg, mind látványban, mind pedig a fejtörőkben. Az akció jelentek is jók voltak, mert ott is agyalni kellett a katonák kijátszásán, ha nem akarsz harcba bonyolódni, bár ha van muníciód, elég könnyen ki lehet iktatni egy-egy alakulatot, bármilyen cuccban is vannak.

A végső Boss harc kicsiit elcsépelt volt nekem ezzel az 5x kell megölni a bosst, de ha pl. a harmadiknál meghalsz, akkor kezdheted a melót előröl. Felesleges sztem ez a fajta ügyességi elem bele, enélkül is jó lett volna a vége. Herótóm van egyébként is a kurva nehéz boss fightoktól egy kaland játékban. Az ilyesmi a Devil May Cry-ba való nem ide.

Aki kiveséz mindent, - tehát tombok, artifactok, szobrok, mellék küldik stb. felkeresése - annak elég hosszú lehet a játék ideje. A steam szerint az enyém 91 óra és 95%-on fejeztem be a játékot, maradt némi mellék küldetés hátra.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2018.11.03. 15:48:29

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

alma2
nekem semmi bajom nem volt a jatekkal egyszer sem fagyott ki dx12-ben.
de valamit mokoltak nvidianal is.
This is GeForce Hot Fix driver version 416.64 that addresses the following:
Shadow of the Tomb Raider: Improves game stability

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.30. 12:40:21

szerintem

MerlinW
Én az összhatást nézem, lesz*rom a vizet:)

[merlinw.org]

Rita79
Hát azért azt állítani, hogy a Rise szebb volt, sztem nagyon nagy túlzás. Csak nézd meg a vizet, ott a Riseben valami elmosott, nem átlátszó (szürkés) hömpölygő maszlag lett.A Shadowban legalább van víz, amit lehet használni is, nem csak belefulladni. A Rise is szép volt, de ott nem volt még ennyire részletgazdag, vegetációval telített a táj. Itt sokkal több és részletesebbek ezek az objektumok. Én 54%-on állok és nagyon sok órám van ehhez képest benne, kb. ha lehet hinni a steamnek, akkor 70. De én mindent felkutatok és összeszedek.

Ennél nagyságrendekkel rosszabb sztorikkal adnak el milliós példányban játékokat. Gyengébb felépítéssel, karakterekkel. Ez 3 részre osztott karakter fejlesztés se volt ultra gáz. Nem tudom letisztult ahogy sokan mondják vagy butított a kezdethez képest. Nálam összességében elfogadható játék lett. A három rész. Lehetett volna jobb is. Válalható lett.

Ízlések és pofonok. Persze érteni kell angolul de nálad ez nem gond. Szóval meglepett ez a nem fekete fehér gonosz. Egész Paiti rész vagy hogy írják a fő sztori. A vége is. A mondandó egyértelműen a sorszerűségen forgott. Mit miért teszünk. Vannak gyenge részei ez egyértelmű, kicsit összecsapott de nem rossz. A gyerekkor beillesztésével kaptunk egy befejezést. Ami nem befejezés csak a kezdet. A felnőtt Lara előtt. Tetszett jópár karakter. Érdekes volt a box védőinek felépítése. Nem szokványos mese lett. Nem kiemelkedő nem rossz. Egyszerűen érdekes.

MerlinW
Mit számítanak a tesztek, ha a tech support kommentjeinek 90%-a arról szól, hogy DX12 alatt instabil. Ráadásul a legutóbbi két patch is DX12 javításokkal foglalkozik és még mindig problémák vannak vele. Az hogy nálam is crash-el két konfigon is (i5-6600/1070, i5-8600/1080Ti) az másik dolog.

Hogy a játékról is szó essen, sajna nem változott a véleményem, ez az eddigi leggyengébb TR rész. Megjelenéskor vettem és még mindig csak 30%-nál tartok, annyira nem köt le. Minden második pillanata copy/paste a korábbi részekből, még mindig idegesítően rossz a harcrendszer, gyenge a sztori, a karakterek, rossza szinkron, semmi értelme a crafting és perkeknek. Pusztán két pozitívumot tudok felhozni: szép (bár szerintem a Rise szebb volt), és van 1-2 jópofa puzzle benne.

Sajnálom mert jól indult ez 2013-ban...:/

[merlinw.org]

alma2
na de, hogy a jatekrol is essen szo, szerintem mar messze tul vagyok a felen, es oke, hogy csilli-villi ez a zold dzsungel, de harminc eve s az okozott oromot a nepnek, ha nem zold palyan ment 20 percig, hanem a kovetkezo palya, mar kek volt es aszfaltos.
Kezd uncsi lenni a kornyezet, meg ha a "Barlangosdi reszek" igen kellemes indiana jones-os hangulatot ideznek, gyrerek koromban azert megallt az uto bennem, mikor kivettek a szivet a csokanak es meg dobogott a kezeben. Azert erosen korbelengi ezt a hangulatot, ha nem epp az arbotrzumban ,szedem, a sohasem felhasznalt, gyogyito, mindentlato novenyeket.Illetve idaig a harc is, total minimal volt, a jatekido 1 szazalekat, ha kitette.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:52:40

szerintem

alma2
Semki nem allitotta, hogy hazudott. Csak kijelentett valamit, teljesen feleslegesen, amit talan a sajat boren tapasztalt. Mindenfele hasznos informacio nelkul.
Lehet o az egyik kivetel, akinek rosszabbul megy dx12-ben, de nem ez a jellemzo, es konfig nelkul total haszontalan megjegyzes.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:44:13

szerintem

grebber
Ez a pc szépsége ahány konfig annyi modon viselkedik a game.
+ ilyet minek hazudna kinek mi jó származna belőle?

Ez olyan mint a Batman AK az is valakinek rakás szar volt valakinek semmi gondja nem volt... PC sosincs azonos eredmény

alma2
ezt aztan kijelentetted, kozben 5000 tesztet megnezhetsz, sokkal jobban megy dx12-ben a legtobb kartyan(ertsd ati es nvidia). Nem a latvany kedveert jatszunk azon.
Egy az millio teszt kozul, de mivel eddig amugy teszteket sem neztem, csak sajat boromon tapasztaltam, igy nem is ertelek.
teszt1_az_otezerbol

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 11:21:46

szerintem

MerlinW
DX11 módban játszatok, sokkal stabilabb, gyorsabb és semmi különbség látvány tekintetében.

[merlinw.org]