436
Shadow of the Tomb Raider
-
TomBond #356 Hogyan lehet tüzes nyílra átváltani? Egyszerűen nem sikerül. Gyártottam, tehát van de hiába váltom át, nem ég a nyílvessző.
-
#355 -
#354 Mondjuk ertheto, hogy csinalnak par tomb-ot amit ketten lehet csak megcsinalni, de nekem ez igy keves.
Bezzeg ha split screenbe vegig lehetne tolni kozosen, az jo moka lenne, persze sok helyen elverezne a jatek, mert nem igy lett hozzaallva, pedig az jo moka lenne. -
#353 -
#352 Csak a pontossag kedveert megneztem, ha pl meghalsz akkor a jatekon beluli jatekido is visszatekeredik a checkpoint-ig.
szoval az igazsag valahol a ket ido kozott lehet. -
#351 Ha elalszol ittasan ha csak almodban nem csapsz a pause-ra, akkor szamol tovabb ugye.
Szoval csak a fozes lehetett itt tobbsegben :) -
#350 Igazad van, a játék frame az csak 42 órát mutat. Akkor valószínű sokat voltam főzni, illetve ittasan elaludhattam a játék előtt többször is és amiatt ketyegett az idő Steam alatt. -
#349 uhh, nagyon durva vagy, te aztan szeretsz szoszmotolni :) 91 ora... Most ertem a vegere, bar a steam nekem is 27-et ir, de ugye az csak azt nezi fut-e a jatek. ha pl leallitod es elmesz fozni, akkor az szamlal tovabb. Milyen nehezsegen toltad?
Jatekon belul be lehet kapcsolni a "frame" opciot, akkor rajzol egy keretet a kepernyop kore, abban latszik a pontos jatekido.
Ugy ereztem fel evszazadot jatszottam, meglepodtem, hogy 16 ora valamennyit irt. Mindezt hardon 73%-on. Te meg 5,5 x tobbet toltad.
Nagyon rossz passzban lehettel a fomuftinal, konnyen adta magat, meghogy devil may cry :) Akkor mar nehezebb volt amikor eloszor jottek a ... emberek kb 10 darab a ketreceknel. ott meg is haltam vagy 5x.
Igy, hogy az egeszet neztem egyben, kb tenyleg a jatek feleig van a dzsungel, igy nem tunt olyan soknak mar. Hatalmas foldalatti helyszinek nagyon adtak.
Viszont ezek a nagyon bena mellekkuldik, rohangalj korbe a varoson (amit amugy max 2 perc keresztulfutni) es allj meg 10 helyen nagyon szinvonalon aluli ide.
Osszesegeben, kafa volt ez, ha nem a gyengesegeire fokuszal az ember. A indiana hangulat meg egyre jobban jon a feletol az nekem plusz pont volt.
Tovabbra is azt mondom kb gondolkodni nem kellett annyira adta magat minden, neha nem latszodott mit kell csinalni a grafika miatt, vagy mert tul tavol volt, vagy nem lattam a tv-n. Hardon ugye nincs segitseg, se vilagito fal. Szoval olyan 12-14 ora lehetett volna nekem normalon.
Maradt ki talan egy tomb az elejen, ahova nem tudtam bemenni, nem volt meg az eszkoz hozza meg azt megcsinalom, aztan 2 evre felre is lesz teve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.11.05. 22:16:28 -
#348 Végig vittem, összességében nagyon kellemes élményeket okozott mind történet ügyileg, mind látványban, mind pedig a fejtörőkben. Az akció jelentek is jók voltak, mert ott is agyalni kellett a katonák kijátszásán, ha nem akarsz harcba bonyolódni, bár ha van muníciód, elég könnyen ki lehet iktatni egy-egy alakulatot, bármilyen cuccban is vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végső Boss harc kicsiit elcsépelt volt nekem ezzel az 5x kell megölni a bosst, de ha pl. a harmadiknál meghalsz, akkor kezdheted a melót előröl. Felesleges sztem ez a fajta ügyességi elem bele, enélkül is jó lett volna a vége. Herótóm van egyébként is a kurva nehéz boss fightoktól egy kaland játékban. Az ilyesmi a Devil May Cry-ba való nem ide.
Aki kiveséz mindent, - tehát tombok, artifactok, szobrok, mellék küldik stb. felkeresése - annak elég hosszú lehet a játék ideje. A steam szerint az enyém 91 óra és 95%-on fejeztem be a játékot, maradt némi mellék küldetés hátra.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2018.11.03. 15:48:29 -
#347 nekem semmi bajom nem volt a jatekkal egyszer sem fagyott ki dx12-ben.
de valamit mokoltak nvidianal is.
This is GeForce Hot Fix driver version 416.64 that addresses the following:
Shadow of the Tomb Raider: Improves game stability
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.30. 12:40:21 -
#346 Én az összhatást nézem, lesz*rom a vizet:) -
#345 Hát azért azt állítani, hogy a Rise szebb volt, sztem nagyon nagy túlzás. Csak nézd meg a vizet, ott a Riseben valami elmosott, nem átlátszó (szürkés) hömpölygő maszlag lett.A Shadowban legalább van víz, amit lehet használni is, nem csak belefulladni. A Rise is szép volt, de ott nem volt még ennyire részletgazdag, vegetációval telített a táj. Itt sokkal több és részletesebbek ezek az objektumok. Én 54%-on állok és nagyon sok órám van ehhez képest benne, kb. ha lehet hinni a steamnek, akkor 70. De én mindent felkutatok és összeszedek. -
Although #344 Ennél nagyságrendekkel rosszabb sztorikkal adnak el milliós példányban játékokat. Gyengébb felépítéssel, karakterekkel. Ez 3 részre osztott karakter fejlesztés se volt ultra gáz. Nem tudom letisztult ahogy sokan mondják vagy butított a kezdethez képest. Nálam összességében elfogadható játék lett. A három rész. Lehetett volna jobb is. Válalható lett. -
Although #343 Ízlések és pofonok. Persze érteni kell angolul de nálad ez nem gond. Szóval meglepett ez a nem fekete fehér gonosz. Egész Paiti rész vagy hogy írják a fő sztori. A vége is. A mondandó egyértelműen a sorszerűségen forgott. Mit miért teszünk. Vannak gyenge részei ez egyértelmű, kicsit összecsapott de nem rossz. A gyerekkor beillesztésével kaptunk egy befejezést. Ami nem befejezés csak a kezdet. A felnőtt Lara előtt. Tetszett jópár karakter. Érdekes volt a box védőinek felépítése. Nem szokványos mese lett. Nem kiemelkedő nem rossz. Egyszerűen érdekes. -
#342 Mit számítanak a tesztek, ha a tech support kommentjeinek 90%-a arról szól, hogy DX12 alatt instabil. Ráadásul a legutóbbi két patch is DX12 javításokkal foglalkozik és még mindig problémák vannak vele. Az hogy nálam is crash-el két konfigon is (i5-6600/1070, i5-8600/1080Ti) az másik dolog.
Hogy a játékról is szó essen, sajna nem változott a véleményem, ez az eddigi leggyengébb TR rész. Megjelenéskor vettem és még mindig csak 30%-nál tartok, annyira nem köt le. Minden második pillanata copy/paste a korábbi részekből, még mindig idegesítően rossz a harcrendszer, gyenge a sztori, a karakterek, rossza szinkron, semmi értelme a crafting és perkeknek. Pusztán két pozitívumot tudok felhozni: szép (bár szerintem a Rise szebb volt), és van 1-2 jópofa puzzle benne.
Sajnálom mert jól indult ez 2013-ban...:/ -
#341 na de, hogy a jatekrol is essen szo, szerintem mar messze tul vagyok a felen, es oke, hogy csilli-villi ez a zold dzsungel, de harminc eve s az okozott oromot a nepnek, ha nem zold palyan ment 20 percig, hanem a kovetkezo palya, mar kek volt es aszfaltos.
Kezd uncsi lenni a kornyezet, meg ha a "Barlangosdi reszek" igen kellemes indiana jones-os hangulatot ideznek, gyrerek koromban azert megallt az uto bennem, mikor kivettek a szivet a csokanak es meg dobogott a kezeben. Azert erosen korbelengi ezt a hangulatot, ha nem epp az arbotrzumban ,szedem, a sohasem felhasznalt, gyogyito, mindentlato novenyeket.Illetve idaig a harc is, total minimal volt, a jatekido 1 szazalekat, ha kitette.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:52:40 -
#340 Semki nem allitotta, hogy hazudott. Csak kijelentett valamit, teljesen feleslegesen, amit talan a sajat boren tapasztalt. Mindenfele hasznos informacio nelkul.
Lehet o az egyik kivetel, akinek rosszabbul megy dx12-ben, de nem ez a jellemzo, es konfig nelkul total haszontalan megjegyzes.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 20:44:13 -
#339 Ez a pc szépsége ahány konfig annyi modon viselkedik a game.
+ ilyet minek hazudna kinek mi jó származna belőle?
Ez olyan mint a Batman AK az is valakinek rakás szar volt valakinek semmi gondja nem volt... PC sosincs azonos eredmény -
#338 ezt aztan kijelentetted, kozben 5000 tesztet megnezhetsz, sokkal jobban megy dx12-ben a legtobb kartyan(ertsd ati es nvidia). Nem a latvany kedveert jatszunk azon.
Egy az millio teszt kozul, de mivel eddig amugy teszteket sem neztem, csak sajat boromon tapasztaltam, igy nem is ertelek.
teszt1_az_otezerbol
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.23. 11:21:46 -
#337 DX11 módban játszatok, sokkal stabilabb, gyorsabb és semmi különbség látvány tekintetében. -
Még dolgozik a youtube! -
#335 dx12-ben jott elo az utolso patch ota. (ami par napja volt) De ma elinditva a steamet megint toltott le hozza valamit. Lehet mar javitottak is a hibat. -
#334 -
#333 Egyet értek, valahol én is így vagyok. Hájp ide vagy oda egyes játékoknál, ha 10% után nincs az az érzésem naponta, hogy szeretnék vele játszani munka után, akkor az sajna süllyesztő, még ha 50-60 EUR-t is kiadtam rá... És nem azéért mert lefikázom, egyszerűen nem kapcsolom be , mert nem érzek rá ingerenciát.... Na most ennél nem így van, imádom az egészet, az atmoszféráját, a feladatokat, a tombokat én is detto, stb..stb. sztem állati jó. Kár hogy manapság olyan qrva nagyok lettek az elvárások egyeseknél, hogy egy ilyen játékot olyan könnyedén lehúznak, leminősítenek sokan, véleményem szerint tök indokolatlanul. Már-már arra gondolok, hogy sok ilyen kritikusnak semmilyen játék nem jó, mert kiégtek, nem találnak semmilyen játékban élvezetet. -
Although #332 Sokkal rosszabbra számítottam. Ez a cég tartja a színvonalat amivel elkezdte ezt az új vonalat. Sokaknak kevés néhányaknak elég. Egy kis mozis élmény amit te játszol. Van olyan jó mint a Lara filmek. Persze erre mondják az nem nehéz. :) -
Although #331 Oké hétvégén kihasználva a visszamondás lehetőségét megvettem a játékot.
Pár észrevétel.
1. A sztori és a karakterek semmivel sem rosszabbak eddig mint az előző részeké.
2. A játék nagy játéktérrel rendelkezik nagyobbal mint az előzök. Jelentősen.
3. Jók a tombok nem rosszabbak mint a korábbiak.
Stb. stb. Talán vannak akiknek ez 60Jurot is megér nekem a, szóval a 40-et nem bánom.
Eddig pont az a színvonal ami a korábbiaké. Persze ez sokaknak kevés nekem pont elég egy kis kikapcsolódásra. Tudva a kiscsaj a képzelet szüleménye. Nehéz feladat ez a shadow of Tomb Raider. Szenzációs a gyerekkor beillesztése. Nekem egy nem hardcore játékosnak.
Éedekes ez lehet mondani szubjektív a történet és a karakterek megítélése. Szerintem van az a pont ahol értékelhetetlen. Szoktam mondani ami nekem szar történetbe az tényleg szar. Ez nem az. Gyerekes? Ez az egész az :) -
#330 Na időközben találtam rá megoldást:
Flickering on Shadow of Tomb Raider -
#329 Annak a jelenségnek mi a pontos, vagy szakmaibb megnevezése, amikor a vízesés, köd, füst vibrál, tikkel, villog? Ezt DX12 alatt tapasztalom és elég zavaró. A benchmark 3. felvonásában például piszkosul villognak ezek a grafikai objektumok. Csak szeretnék rákeresni a neten, de ha ezeket írom be, nem mutat eredményt, azonban azt kötve hiszem, hogy csak nekem egyedül lenne ezzel problémám a világon. :) -
#328 Eddig egyforma a tapasztalatunk. :D -
#327 Eddig azt mondanam, hogy meg egyszerubb lett ez a jatek, ha meg lehetett valamit mit egyszerusiteni (20%-nal jarok) lehet majd maskepp gondolom kesobb. Hard-on tolom, semmi erzekeles, hint. total bugyuta feladvanyok. a legtobb extra, pont az utadban van elasva, eldobva, ami nem feltetlen baj, mert nem szeretem gyujtogetni oket, de kulonosebb erofeszites nelkul eleg sokat osszszedtem. Tuti az elozo reszevel tobbet kuzdottem meg segitsegekkel is, persze nem ebben rejlik a szepsege.A torteneti szal unalmas, a kicsi lara vergagyi. Eddig az elozo resz sokkal jobban bejott.
Egy helyen nem birta belassulas nelkul(a dzsungelben a falu) dx11-es modban, atkapcsolva dx12-ben, nem lassult be. Ami erdekes mert az elozo resze nvidian eleg hektikus tempot produkalt dx12-ben, nem is abban toltam.
A lenyegre terve, ennel a resznel, elokap egy fotot a megoldashoz, illetve walkie-talkie-n kapja a masik infot. Na ez hardon total elmaradt. Hirtelen nem is tudtam, mi a kulcs. mondjuk elsore rahibaztam az 5. "kodokra".
Erre gondolok pontosan. Ezt, hogyan gondolthattak amugy?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.16. 13:09:22 -
#326 -
#325 Ohh igen bekaphatjak. Tegnap kiprobaltam, legalabbis csak volna, mert nem indult el. Konfig ablak bejott, utana katt a playre, toltogetett fekete kepernyo majd kilepett. Tokoltem feleslegesen ket orat.
Ma elinditottam es siman mukodott, hihetetlen. ja igen volt steam update, de nem tudom, koze volt-e hozza. szerintem a csuda denuvonal nem mukodott valami. -
Reg5 #324 Hazajöttem munkából, települt egy Steam frissítés, és most MŰKÖDIK :D De boldog vagyok :) -
#323 Nevezd at a movies/pc/000_000_000_Logos.bik filet es probald meg ugy! -
Reg5 #322 Visszatértem 1803-ra. Így se jó :( Asszem egy időre jegelem a játékot, majd pár nap/hét múlva visszanézek, hátha.
-
#321 Aha...:/ -
#320 Gépházban, Frissítés és biztonságban / frissítési előzmények megtekintése / frissítések visszavonása. -
Reg5 #319 Hogy kell visszaállni rá? Még nem csináltam ilyet. -
#318 Állj vissza 1803-ra. 1809-el sok a gond. Vissza is vonták. -
Reg5 #317 Hmm, van némi változás. Ha elindítom, és kitabolok az asztalra, tehát a kvázi a háttérben fut, akkor bejönnek a céglogók. De ha belekattintok, akkor kilép. Érdekes.