Shadow of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers

Még dolgozik a youtube! <#worship><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

alma2
dx12-ben jott elo az utolso patch ota. (ami par napja volt) De ma elinditva a steamet megint toltott le hozza valamit. Lehet mar javitottak is a hibat.

szerintem

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rita79
Egyet értek, valahol én is így vagyok. Hájp ide vagy oda egyes játékoknál, ha 10% után nincs az az érzésem naponta, hogy szeretnék vele játszani munka után, akkor az sajna süllyesztő, még ha 50-60 EUR-t is kiadtam rá... És nem azéért mert lefikázom, egyszerűen nem kapcsolom be , mert nem érzek rá ingerenciát.... Na most ennél nem így van, imádom az egészet, az atmoszféráját, a feladatokat, a tombokat én is detto, stb..stb. sztem állati jó. Kár hogy manapság olyan qrva nagyok lettek az elvárások egyeseknél, hogy egy ilyen játékot olyan könnyedén lehúznak, leminősítenek sokan, véleményem szerint tök indokolatlanul. Már-már arra gondolok, hogy sok ilyen kritikusnak semmilyen játék nem jó, mert kiégtek, nem találnak semmilyen játékban élvezetet.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Sokkal rosszabbra számítottam. Ez a cég tartja a színvonalat amivel elkezdte ezt az új vonalat. Sokaknak kevés néhányaknak elég. Egy kis mozis élmény amit te játszol. Van olyan jó mint a Lara filmek. Persze erre mondják az nem nehéz. 😊

Oké hétvégén kihasználva a visszamondás lehetőségét megvettem a játékot.

Pár észrevétel.
1. A sztori és a karakterek semmivel sem rosszabbak eddig mint az előző részeké.
2. A játék nagy játéktérrel rendelkezik nagyobbal mint az előzök. Jelentősen.
3. Jók a tombok nem rosszabbak mint a korábbiak.
Stb. stb. Talán vannak akiknek ez 60Jurot is megér nekem a, szóval a 40-et nem bánom.
Eddig pont az a színvonal ami a korábbiaké. Persze ez sokaknak kevés nekem pont elég egy kis kikapcsolódásra. Tudva a kiscsaj a képzelet szüleménye. Nehéz feladat ez a shadow of Tomb Raider. Szenzációs a gyerekkor beillesztése. Nekem egy nem hardcore játékosnak.
Éedekes ez lehet mondani szubjektív a történet és a karakterek megítélése. Szerintem van az a pont ahol értékelhetetlen. Szoktam mondani ami nekem szar történetbe az tényleg szar. Ez nem az. Gyerekes? Ez az egész az 😊

Rita79
Na időközben találtam rá megoldást:
Flickering on Shadow of Tomb Raider

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Annak a jelenségnek mi a pontos, vagy szakmaibb megnevezése, amikor a vízesés, köd, füst vibrál, tikkel, villog? Ezt DX12 alatt tapasztalom és elég zavaró. A benchmark 3. felvonásában például piszkosul villognak ezek a grafikai objektumok. Csak szeretnék rákeresni a neten, de ha ezeket írom be, nem mutat eredményt, azonban azt kötve hiszem, hogy csak nekem egyedül lenne ezzel problémám a világon. 😊

darkSectorxxx
Eddig egyforma a tapasztalatunk. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

alma2
Eddig azt mondanam, hogy meg egyszerubb lett ez a jatek, ha meg lehetett valamit mit egyszerusiteni (20%-nal jarok) lehet majd maskepp gondolom kesobb. Hard-on tolom, semmi erzekeles, hint. total bugyuta feladvanyok. a legtobb extra, pont az utadban van elasva, eldobva, ami nem feltetlen baj, mert nem szeretem gyujtogetni oket, de kulonosebb erofeszites nelkul eleg sokat osszszedtem. Tuti az elozo reszevel tobbet kuzdottem meg segitsegekkel is, persze nem ebben rejlik a szepsege.A torteneti szal unalmas, a kicsi lara vergagyi. Eddig az elozo resz sokkal jobban bejott.
Egy helyen nem birta belassulas nelkul(a dzsungelben a falu) dx11-es modban, atkapcsolva dx12-ben, nem lassult be. Ami erdekes mert az elozo resze nvidian eleg hektikus tempot produkalt dx12-ben, nem is abban toltam.

A lenyegre terve, ennel a resznel, elokap egy fotot a megoldashoz, illetve walkie-talkie-n kapja a masik infot. Na ez hardon total elmaradt. Hirtelen nem is tudtam, mi a kulcs. mondjuk elsore rahibaztam az 5. "kodokra".
Erre gondolok pontosan. Ezt, hogyan gondolthattak amugy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.16. 13:09:22

szerintem

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

alma2
Ohh igen bekaphatjak. Tegnap kiprobaltam, legalabbis csak volna, mert nem indult el. Konfig ablak bejott, utana katt a playre, toltogetett fekete kepernyo majd kilepett. Tokoltem feleslegesen ket orat.
Ma elinditottam es siman mukodott, hihetetlen. ja igen volt steam update, de nem tudom, koze volt-e hozza. szerintem a csuda denuvonal nem mukodott valami.

szerintem

Hazajöttem munkából, települt egy Steam frissítés, és most MŰKÖDIK 😄 De boldog vagyok 😊

PiszkosFred
Nevezd at a movies/pc/000_000_000_Logos.bik filet es probald meg ugy!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Visszatértem 1803-ra. Így se jó 😞 Asszem egy időre jegelem a játékot, majd pár nap/hét múlva visszanézek, hátha.

darkSectorxxx
Aha...:/

Dante73
Gépházban, Frissítés és biztonságban / frissítési előzmények megtekintése / frissítések visszavonása.

http://www.freetvmaci.info/

Hogy kell visszaállni rá? Még nem csináltam ilyet.

Dante73
Állj vissza 1803-ra. 1809-el sok a gond. Vissza is vonták.

Hmm, van némi változás. Ha elindítom, és kitabolok az asztalra, tehát a kvázi a háttérben fut, akkor bejönnek a céglogók. De ha belekattintok, akkor kilép. Érdekes.

darkSectorxxx

Igen. Az alaplapom meg Inteles, annak most ellenőriztem.

darkSectorxxx
Nvidia vga/drivered van?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.12. 17:12:09

darkSectorxxx
Aham, pill megnézem, a file check tutira nem oldaná meg ezt.

Igen. Windows 10 Home 1809,

darkSectorxxx
Jajj bocs, az éjszakai ügyelet hátránya. 😊

Akkor annyit még hogy win10-et használsz?

Most frissítettem a VGA drivert is, a Steames ellenőrzést is megcsináltam, de semmi 😞 Még arra gyanakszok, hogy utolsó win10 update miatt szart be, de azzal meg nem tudok mit kezdeni.

darkSectorxxx: Írtam, hogy az, dobozosan van meg.

Próbálj meg egy fájl ellenőrzést Steamen. Nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér.
darkSectorxxx
eredeti?

Üdv,

Megvan a játék eredetiben. Kb 8 órát játszottam vele, aztán pár napig pihentettem. Most újra elő akartam venni, de nem indul 😞 Elindítom, fekete képrenyő és visszadob az asztalra. Steames fórumokon Bitdefenderrel voltak problémák, nekem Eset Smart Security van, de ha lekapcsolom se megy. Valaki találkozott már ezzel a problémával?

TBTPumpa
Íme az első DLC:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.06. 08:38:28

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rita79
Egyébként szerintem ott van a nehézségbeli különbség a feladványokban a játék beállításait illetően, hogy nem jeleníti meg a segítséget, vagy csak ha nagyon közel mész az adott kapcsolóhoz/karhoz. Gondolom könnyű változatban már a terembe/barlangba/stb. való belépéskor nagyítóval látható a megoldási út. Mert feltételezem a megoldási útvonal nem módosul a nehézség változtatásával, az fix.

darkSectorxxx
Ő, Hardon tolom a játékot már most. 😊 BB óta a legnehezebben mindent, kivéve a God of War, az beteg nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.23. 17:26:19

Rita79
Játszál hardon, majd meglátjuk mit fogsz mondani a feladványokról.... És akkor az még nem is very hard, ahol állítólag a lehetetlenség néhány helyen a megoldás.

darkSectorxxx
Ha pl magamra gondolok.
Amit mondtál az fasza, hogy hozza a TR feelinget mert copy-paste 3. rész. 😄
Meg örülök annak, hogy autentikus, de hol a játék?

Hol a harc meg a feladványok? Hol a játék?

Rita79
Eddig szerintem nagyon jó a játék, nem értem a fanyalgókat. Abszolút hozza a TR feelinget (még ha a 90-es évek TR-jeit veszem alapul akkor is), jól kidolgozott játék, figyel a részletekre. Az elhagyatott helyek nagyon egzotikusak és beszédesek. Arról tanúskodnak, hogy több éve, vagy több száz éve még véres rituálék voltak a dzsungel azon pontján. Hogy épített olyan helyekre az ember ilyen gigászi építményeket, szobrokat? Mi történhetett ott korábban? Szóval látványos, sejtelmes, részletgazdag játék.

Rita79
Kártyát váltottam (lásd:leírásban) köszönhetően a pangó és várakozó piacnak, elég jó áron sikerült hozzá jutnom az 1080Ti-k plafonjához. Ezzel 4k-ban Lara 46 fps átlagot fut az elég elavult i7 4790 rásegítésével. Ezt a teljesítményt mindent grafikai beállítást maxra húzva hozza, kivéve az SMAA4x-et, mert ott 60%-ra csökken az addig tapasztalt frame, nagyon megeszi ez az erőforrást. De még úgy is 30fps. Tapasztalat alapján ez a kártya (bár tény, hogy extreme) majd 90%-al gyorsabb a 980Ti OC-tól. Tehát nekem pont jó lesz 1,5-2 évig, a lényeg, hogy ne szaggasson 4k-ban, viszonylag maxra húzott grafikai beállítás mellett.

darkSectorxxx
Ja vágom, mert van nekem egy, csak érted mi a furcsa, eddigi játékokban is gyakorlatilag egy TP volt mégsem volt specifikus kapcsoló.
Azt hittem valami plusz funkció
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.21. 19:58:59

Maxtreme
mert ez más mint 1 szimpla kontroller. a jobb oldala gyak. 1 touchpad.

darkSectorxxx
Van sok port, amivel ment eddig a kontroller és nem volt kapcsolo hozzá. 😄
Azért nem értettem.

darkSectorxxx
Őizé, de minek van külön fícsör? 😄
Külön opció? 😄 ennyire nagy dolog hogy egy hivatalos kontrollerrel lehet játszani, a hozzá tartozó platformon. 😄 lol
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.21. 14:09:28

Maxtreme
hát igen. Végül is egy port vagy mi a fene 😊

Maxtreme
pont arra amit ír 😊)

Anno a Witcher 2-t láttam először az emberünktől, nem rossz szerintem. egy időben néztem is mit érdemes megvenni teljes áron. Le is zártam majd egy steames leárazáson jó olcsún megvesszük 😊 Egy menetre jó lesz 5e forintért 😊

darkSectorxxx
Skacok!

Mi a rézfánfütyülője az a STAM KONTROLLER opció a Shadow TR-ben? mire jó az?

Béluska74
Itt látszik,hogy gamepad-re lett írva az irányítás. Jó lett billentyű+egér kombóval is az ilyen helyeken kibukik,hogy mire termett.

If you give a little love you can get a little love of your own

Dante73
szóval, nem bug, ficsőr... <#eplus2>

Maxtreme
hmm köszi meglesem! a gamepad jó 5let, nekiesek azzal is ha nem jön össze.
szerk: Valóban, a 2 irányt kell egyszerre nyomi! 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.09.20. 19:57:58

Béluska74
Ez nekem is előjött. Két gombot nyomtam amikor tekerni kellett a kart és megoldódott. Mintha gamepad irányítása lenne.

If you give a little love you can get a little love of your own

Maxtreme
Asszem belefutottam egy "enyhe" bugba. Annak a karnak kéne becsukni zsanérokat (gondolom).. hang van, csak épp nem történik semmi.

Oszt ilyenkor? 😊
Próbáltam játék restartot is, nem segít.