1141
Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Irasidus
    Milyen fekete lyukat írtál te le, amit megtaláltak? Miről beszélsz, mert ez a hír nem erről szólt...
  • Saintgerman
    Ejj má .. egyesek már teleportálnak, meg időutaznak, neked meg ilyen hitvány 22 ezer fényév megtétele is gondot okoz..
  • Saintgerman
    Más hiba is van benne, nem csak ez.... de nem ez a lényeg..
    Azt látom benne, hogy pont akkor találták meg azt a fekete lyukat, amit alább éppen akkor, egy időben írtam le..
  • Zephyr Retiring
    Szerintem ugorjunk át megnézni személyesen, hogy akkor most ez bolygó, vagy törpecsillag-maradvány csupán...
    Hogy is kell 22 ezer fényévet ugrani a hipertérben?
    (A franc aki megeszi, de ezt folyton elfelejtem)
  • Irasidus
    Egy barna törpe csillag körül, egy 13 Jupiter tömegű bolygót? A cím szokásos klikkvadász, a legkisebb csillagtípusnak van egy nála is kisebb bolygója. Hurrá! Hatalmas helyett, törpéket kellet volna írni, de ez tipikus uborkaszezon hír. Érdekes, ha csillagász vagy, de elborult konteosként, nem tudom mit látsz, vagy olvasol a hírben amit én nem? Mit találtak meg? :D
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.11.13. 06:14:51
  • Saintgerman
    No csak.., már a "kutatók" is megtalálták ? https://888.hu/article-van-valami-hatalmas-a-tejutrendszer-kozpontjaban?source=hirstart
  • Saintgerman
    Szerintem a Nap nem szükséges, hogy üreges legyen. Neki más a funkciója mint a többi bolygónak. A Nap egy sokkal magasabb densitiben (vagy rezgés szinten) létező energia halmaz, ami a galaxis közepében elhelyezkedő fekete lyukból továbbítja az "infot" a saját bolygóinak, és azon át nekünk, akik reflektálják azt a hologramot, amit a fizikai vagy valós világnak hiszünk.
  • Zephyr Retiring
    Mit is mondhatnék?

Befolyásos nem vagyok, bár attól függ ez kikre értendő...
    Intelligens is csak annyira, hogy tudjam: az IQ teszt eredménye sem tárja fel a teljes intelligenciát.
    Innovatívnak pont annyira érzem magam, amennyire az is vagyok és ez nekem pont elég is,
    kreativitásban meg fogalmazzunk úgy, akadnak még aranytartalékaim egyelőre..
  • maki85
    Mondd, ezen átsiklottál???:))))

"Azok a személyek, akik az Üreges Föld elméletet támogatták, talán megdöbbenést kelthetnek. Néhányan közülük minden idők legbefolyásosabb, legintelligensebb, leginnovatívabb és legkreatívabb elméi, akik közül sokan adták a tudomány és a matematika gerincét."

Nahát;)
  • maki85
    "csillagkapu"
    Mondod, hogy a Napról (csillagokról) nincsenek infóid, az pedig csúnya lenne, ha elhallgatnád mások elől azokat a tényeket, amiket már megszereztél.
    Nos visszatérve a dologra, szerinted hülye elképzelés lenne az, hogy a Nap tulajdonképpen egy üreges valami, ami tulajdonképpen az általad felvázolt csillagkapu???????
    Mert így már rögtön tisztább lenne a kép.
    Ja, és a gázbolygókkal mi a helyzet???
    Mi gondolsz???
  • Zephyr Retiring
    Érdekes kis olvasmány. Persze akárki írhatta..
    Kedvenc részem belőle: " Északon Ontario környékén Kanadában "kis" emberekről beszélnek még ma is, akik egy föld alatt élt nép volt."

2012 07.12-én utaztam haza az Air Canada járatával Torontóból 2 átszállással Budapestre. Ha nagyon kutakodnék, még a repjegyeket is elő tudnám varázsolni, mert semmi ilyesmit nem szoktam kidobálni. A lényeg: Ontario elég nagy részét bejártam (nyilván nem a teljes részét). de ilyesmi feltételezést senkitől sehol ott még csak nem is hallottam.
    Az ilyen sztorikra szoktam én idézni egyik kedvenc filmidézet-mondásomat:
    "Nem kell mindennek bedőlni mcFly!"
  • Saintgerman
    Azért kezdtem úgy, hogy vessünk egy pillantást a légkörre..
    Itt van a belseje: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/egy-meglepo-tanulmany-szerint-fold.html
    Számtalan van angolul is, de a magyar között ez a kereseteb.
  • Saintgerman
    Kiváló videó !
    Ahogy mondja, 10 év múlva talán már azt is tudják, hogy a Naprendszer összes bolygója lakott.
    Ha az NWO topikra jártak volna, már 10 éve tudhatnák
  • Saintgerman
    Tudsz te logikusan is gondolkodni.
    Hogy a naprendszerek központi napjai másképpen formálódnak e, arról még nincs infom, de elképzelhetőnek tartom, hogy hamarosan egy új fénybe kerülhet, aféle "csillagkapu", ami összeköti ezt a világot az ezen túlival.

Nem csak azért laknak a bolygók belsejében, mert ott fejlődtek ki, hanem azért is mert ott védettebbek, és kellemesebb az élet.
  • maki85
    Erről gondolom van véleményed.
    Vagy szerinted hazugságok halmaza???
  • maki85
    " A bolygók formálódásakor ugyan is jelen van az a bizonyos "sötét anyag" ami egy dióhéj szerű kéreggé formálja a még folyékony masszát és egy üreges labdává válik."
    Szerinted akkor ez az összes bolygóra érvényes a világűrben???
    Hiszen gondolom a "sötét anyag" mindenhol ott van, volt.
    A gázbolygók esetében ez hogyan érvényesül, avagy a Nap kimaradhatott-e ebből a hatásból.???
    Azt azért vedd figyelembe, hogy ha a "sötét anyag" hatása ilyen óriási, a Nap , és a többi csillag sem maradhatott ki a körből.
    Ha ez valóban igaz, akkor talán ezért sem látnak a csillagászok a naprendszer bolygóin életnyomokat, mert azok az üregekben fejlődtek ki.
    Erről mi a véleményed????
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.11.12. 15:21:27
  • Zephyr Retiring
    Ez a cikk nem a Föld üresgességével foglalkozik..
  • maki85
    Basszus neked lehet igazad.:)))
    Ha már az "ujvilagtudat.blog" is foglalkozik ilyennel, akkor nagyon is lehetséges, hogy a Föld belül üreges.
    Legalább is én hajlok rá, remélem a többiek is.
    Bár azt azért ne feledd, hogy valóban tudatosan változtatjuk a környezetünket, hiszen köztudott, hogy azt minden módon szennyezzük, és mégsem teszünk ellene szinte semmit.
    Ráadásul a legnagyobb szennyező, USA, ki is lépett az egyezményből.
    Na de szerintem semmi baj, hiszen úgy is megyünk a föld alá:)))--------izé--:(((((
  • Saintgerman
    Na de ha már a Földnél tartunk, vessünk egy pillantást a légkörre is. Úgy tíz éve még, amikor a chamtrails ról diskuráltunk, az is a konteó kategóriába tartozott. Lássunk csodát, ma már ez sem elmélet, hanem tény. Így lesz ez a HAARP al is, az üreges Földel is, az idegenekkel, meg minden mással is.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/11/mar-nem-osszeeskuves-elmelet-hanem-teny.html
  • Saintgerman
    Na ezt a verziót tanítják a megvezetős oskolákban.. de te mát ismered a frankót is.. (te kis ravasz)
  • Saintgerman
    Ez jó ötlet látod mindig tanul az ember..
  • maki85
    "Veled is azt tanították a zoskolában, hogy a Föld közepében láva van ?"
    Hát bizony csúmyán átverték, mert:

• maki85
    Én a helyedben belépődíjat szednék:)))
  • Zephyr Retiring
    Sebaj, kedves szenzsermen tanár úr. Majd ha lesz kedved elmagyarázhatod.
    Legfeljebb nem értek majd veled egyet
  • Saintgerman
    Veled is azt tanították a zoskolában, hogy a Föld közepében láva van ? Akkor téged is átvertek. A bolygók formálódásakor ugyan is jelen van az a bizonyos "sötét anyag" ami egy dióhéj szerű kéreggé formálja a még folyékony masszát és egy üreges labdává válik...

Na de tényleg nincs kedvem 12 év után újrakezdeni magyarázni... következő alkalommal talán majd a "jó" iskolába fogsz beiratkozni...
    Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.11.11. 20:07:28
  • Zephyr Retiring
    Olvasd és aztán vonj le következtetéseket.

Antarktiszon okosabbak lakhatnak? Hát, ha egy jegesmedve is lehet okosabb...mint mondjuk a hal, amit megeszik, akkor ja.
    Minden egyéb esetben, akinek egy csepp esze is van, inkább melegebb éghajlatra utazik, mintsem oda

A Föld belsejében élet..hmmm...földrajz alapismeretek ugrik be hirtelen. Ha akadna is élőlény aki átjut a litoszféra rétegein, az asztenoszféra közelében, tuti szétfőne. Azokban a rétegekben keletkezik valahol a tűzhányókból is feltörő láva, emlékeim szerint.

Az állatok között rögtön utánunk, emberek után 9 fajt tartanak számon, mint intelligens faj. Itt megismerheted őket
    Jómagam a tehenekről és a bonobókról mondjuk sosem gondoltam volna..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.11. 19:53:10
  • Saintgerman
    Akkor marad 15% feltérképezetlen rész, ahol nálunk akár még okosabbak is lakhatnak. (mondjuk Antarktisz)

Viszont a Föld belseje (ürege) 100% ban feltérképezetlen (a mi számunkra). És ha valóban üreges a Föld, akkor ott is kell legyen élet. Miért ne lehetne magasabb szintű civilizáció ott, mint itt felül ? De én még abban sem vagyok biztos, hogy idefenn az állatok között az ember a "legintelligensebb" faj.
  • Zephyr Retiring
    2011-es becsült adatok alapján a szárazföldünkön 6,5 millió, a tengeri világainkban pedig 2,2 millió, akkor még 85%-os arányban fel nem térképezett és nem dokumentált faj élhetett körülbelül.

Ezen ~8,7 millió (+- 1,5 millió) fajból az emberi faj intelligenciáját elérő, vagy azt meghaladó értelmes fajok száma: zéró. Önmagunkat nem számítva.
  • Saintgerman
    Na itt a baj, hogy csak egy bolygóról van konkrét infód, és az is 99% ig téves.. Te tudod a fajok számát ? én nem.
  • Yourfriend
    Egy rossz példa még nem a világvégét jelenti.:)
  • Zephyr Retiring
    Érthetőnek érthető. Viszont nekem csak egy bolygóról van konkrét infóm. Földnek nevezik. És mint tudjuk, az itt ismert fajok száma jelenleg..
  • Yourfriend
    Ha elég fejlett, elég békés és együttműködő fajok élnek, még több is meg tudna lenni egymás mellett ennyi bolygón. Mellesleg, lehet a fajok társadalmi rétegek szerepét töltik be és egyikből sincs olyan sok. Remélem érthető, amit írtam és nem harapják le ezren ezért is a fejemet.:)
  • maki85
    Eestleg innen merítettél ötletet?????
  • maki85
    Te azt hiszed, hogy neheztelek rád valamiért is??
    Nem kedves Saintgerman!!
    Ha te nem lennél, én kitalálnállak, vagy csinálnék egyet, mit egyet, százat-ezret:))))

"De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek"
    Ezt azért bővebben is elmagyarázhatnád:)))
    Mert téged mi fog megvédeni tőlük???
    Arra pedig gondolni sem merek, hogy beépített vagy, és azért fogod megúszni------------------------(?!)
  • Zephyr Retiring
    Bocsánat, hogy beleszólok, de hagy emlékeztesselek a "titkos" Thor projektre.
    Ott konkrétan csak 9 világot emlegetnek..nem túl kevés az még 83 ismert fajnak is?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak onnan tudom, hogy most néztem meg. Szuper kis mese..persze nem hisszük el mi se..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.08. 14:00:22
  • Saintgerman
    Ahol semmi nem történik, arra reagálni se kell..
  • Saintgerman
    Amíg te ezt itt leírtad, az idő alatt is már kettővel többet ismernek..
  • Saintgerman
    Nagyon szívesen. Remélem hasznodra lesz.
  • Saintgerman
    Örülök, hogy jól szórakozol
    Tudom, hogy hülyének tartotok, lehet, hogy igazatok is van. Na és akkor mi van ? Eggyel több hódkóros szédeleg odakinn...
    De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek..
  • Irasidus
    Én próbáltam kérdezni, hogy itt még is miről folyik a beszélgetés, a végén kiderült, hogy semmiről. Ők maguk vallották be, viszont egymást úgy dicsérik, mintha kötelező lenne. A vége azt lett, hogy nem válaszoltak a kérdéseimre, mert ugye túl kellemetlen volt... Ez tényleg gumiszobába való.