1141
Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Saintgerman
    Addig aszem egyet értünk, hogy a tudás hatalom. Ahogyan a pénz hatalom, ugyan úgy hatalom a tudomány is. Azt mát tudjuk, (nem elmélet) hogy egy kis csapat megszerezte a Földön a pézkibocsátás és kikölcsönzésének (majdnem) egyedüli kizárólagos jogát. A pénz hatalmán kersztül pedig átvette az irányítást szinte minden felett, nem csak a politika, hadsereg, egészségügy, média, zene, filmipar... stb.. de a tudomány felett is. Pontosan a tudomány játszik kulcsszerepet az elnyomásunkban, mivel a számunkra hozzáférhető tudománynál ők nem csak elméletben vannak sokkal magasabb szinten, de a gyakorlatban is alkalmazzák azt. Ugye nem gondolod, hogy érdekük velünk megosztani a tudásukat ? Ha pedig ez így van, akkor az is világos, hogy tűzzel vassal visszatartsák tőlünk a tudást, és az új felfedezéseket. (kivéve ami nekik is érdekük)

A konteó fogalmat egyébként a CIA találta ki JFK kivégzésének kapcsán, és ahogyan ott nem igaz a hivatalos verzió, ugyan így áll ez a tudománnyal is. Addig tudnak rajtunk uralkodni, amíg képesek lesznek távol tartani tőlünk a valós tudást.

A dolog veszélye szerintem éppen a hivatalos verziók megkérdőjelezés nélküli elfogadása. Ha féretesszük azt amit tanítottak velünk, és tanulmányozzuk csak az elmúlt 250 év valódi történelmét, akkor nem csak az válik világossá, hogy kik térítették el az emberiséget és kik ők, de az is, hogy mi az érdekük és céljuk velünk.
  • TokraFan
    A probléma nem azzal van, hogy ezeket az elméleteket valaki leírja, hanem azzal, hogy sem az alkotó, sem a befogadók jelentős része nem a helyén kezeli -persze jó okkal-! A tudományos terminológia szerint, ezek maximum teóriák lehetnének, de azok is csak akkor, ha a jelenlegi tudásunk alapján legalább elméleti síkon levezethetők lennének. Ebben az esetben lehetne tudományos teóriaként értelmezni, melynek bizonyításáig azonban még semmiképpen nem beszélhetünk róluk tényként! Számos ma már tényszerű folyamat kezdte "pályafutását" egy elméleti fizikus agymenéseként, melyet persze nem légből szokás kapni, hanem az eddig megismert tényekből, megfigyelésekből levezetni. Ha kísérletekkel is bizonyításra kerül, akkor szépen beépül az ismert tudományba és a gyakorlatba is.

A asztrálsíkkal és egyéb misztikus dolgokkal -nem részeltezem, mert te is tudod, hogy a kitalációk száma nagyjából már végtelen-, az a gond, hogy tényként beszélnek róla, tudásként definiálják, annak ellenére, hogy elvi levezetésük 99%-ban nem köthető jelen ismereteinkhez -tehát az elmélet is kitalációk során alapul-, gyakorlatban pedig még alapszinten sincsenek bizonyítva!
    A dolog veszélye tehát nem az, hogy valaki felvet valamit, hanem az, hogy tényként kezelik, ezzel megtévesztve másokat is és saját magukat is (persze a megtéveszthetőség előfeltétele a tanulatlanság, ezt azért gyorsan tegyük hozzá).
    Sok esetben konkrét cáfolat is van -pl. vízerek és hasonlók, sokszor elvégezték a kettős vak kísérletet és minden esetben csúnyán elhasaltak ezek a hülyeségek-, ennek ellenére továbbra is megy a hülyítés és a valós tudomány lejáratása! No ez itt a baj!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.05. 00:09:46
  • TokraFan
    Emoto-hoz csak annyit, hogy bár tudósnak kiáltja ki magát, valójában nem az, ugyanis Japánban pl. a természetgyógyászok is kaphatnak doktori címet, csak éppen nem a tudományos akadémiától, hanem a saját szervezeteiktől. Vagyis az a Dr. nem pont olyan Dr.!

Emoto-ról v2: Többször kérték tőle a kísérleteinek pontos -tudományos igényességű- dokumentálását, melyet SOHA nem teljesített! Ehhez jön, hogy az egyik munkatársa -akit emiatt azonnal kirúgott-, megkérdőjelezte az eredményeit arra hivatkozva, miszerint maga látta, amint a vízmintákat egy fedetlen petri csészében helyezte a mikroszkóp alá, így már eleve nem teljesül egy egzakt tudományos bizonyítási tétel, mivel a minta ilyen körülmények között szennyeződhet.
    A másik amit érdemes tudni, hogy Emoto "csodálatos kristályait" megismételt kísérletek során, eddig még soha, senki nem látta és a tudományos akadémia többszöri kérésére sem volt hajlandó bemutatni! Amit tudunk azt onnan tudjuk, hogy írt egy könyvet, melyhez csatolt képeket. Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ez mit jelent? Gyakorlatilag több ezer felvételből kiválaszthatta azokat a képeket, melyek legjobban passzolnak az elméletének egy adott szakaszához. Tehát amikor arról beszél, hogy csodás/vallási épületek előtti vízből vett mintát látunk a képen, mely szintén csodás mintázatot mutat, akkor arról valójában senkinek fogalma nincs, hogy az:
    1. valóban abból a vízből származik-e
    2. A többi ezer képen ugyanaz a vízminta milyen egyéb formációkat vett fel, adott esetben borzasztó csúnyákat is.

Ezekre a kérdésekre az egyetlen forrásunk maga Emoto, aki ezt állítja és kész! Nos, talán nem kell bemutatni, mekkora kamu ez az egész így, és szó nincs arról, hogy a csúnya gonosz tudományos elit akarja őt elnyomni, vagy nem megérteni. Valójában csak arról van szó, hogy Emoto is kever-kavar össze-vissza önnön anyagi érdekei mentén, megtévesztve a tudatlan, ám az ilyesmire fogékony tömegeket.

Apró megjegyzés a végére: A szépség eleve relatív! Az, ami Emoto-nak szép, lehet, hogy számomra ronda. A zenével kapcsolatban szintén ez a helyzet. Ami az egyik embernek szép zene, a másiknak nem az. Értelmes ember ilyen kijelentést nem tesz!
    Tehát Emoto az ég világon semmit nem fedezett fel, és főleg soha semmit nem bizonyított a zavgyaságaiból!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.04. 23:37:22
  • maki85
    Na egy jó linket adtál neki, illetve a másik hóna alá is egy mankót

Az alábbi nem az gondolatom, de egyetértek vele:

"Vegytiszta ezotérai a köbön.Azért hadd említsek némi fizikát csak egy kiragadott jelenségben. A víznek játszott zene nem egy homogén hang, hanem frekvenciák sokasága. A zenekar hangszerei mind más és más freqvenciát adnak ki. Masaru Emoto meghalt 71 évesen. Az én nagyapám 84 évet élt, talajvizet ivott a kútból, amibe néha belefulladt egy macska, meg béka is vot benne néha.Nagyapa belehajított némi oltott meszet s három nap múlva itta a vizet - én is s más is. S ha minden jól megy genetikai örökségem által én is simám meg kell éljem legalább a nyolcvanat. Ja,a vörösbor azért besegít."

Az pedig csak az én véleményem, hogy a víznek annyi szerepe, mint oldószer, ezért is vélekednek a tudósok úgy, hogy a közvetítő anyag más folyadék is lehet.
  • Zephyr Retiring
    Na végre, valami hasznosat is linkeltél már

A hangok mellett nem árt tisztában lenni, az élet egyik másik alapvető "anyagával" is: a vízzel.

" A természetes vízben gyönyörű kristály alakzatok jelennek meg a csapvízzel ellentétben és még pompásabb, ha a víz zenei aláfestést is kap. Ugyancsak látványos változásokat okoz a kristályokban, ha a természetes víznek különböző szavakat mutatunk, mint például hála vagy ostoba..."

• Saintgerman
    Ok, ez eddig rendben is van. Az egyik baj ezzel csak az, hogy nem mindnyájan vagyunk egyformán naprakészek a tudomány állásával, és könnyen konteósnak kiáltják ki azokat, akik szélesebb tartományból képesek letölteni az infot. A másik meg az, hogy a 'Multiverzumnak' csak a 0,005% át vagyunk képesek az öt ézékszervünkel befogni, mivel a többi az általunk fogható álományon kívül esik. Eszközöket a dolgok bizonyítására meg csak akkor készítünk, ha azokat egyszer már érzékeltük. Szemléltetésnek egy régebbi videó alább:

https://www.youtube.com/watch?v=TdxmJkiZw4w&t=172s

• TokraFan
    Az egyetemeken -reálos vonalon-, a jelenlegi tudományos kutatások eredményeit tanítják. A tudományos folyóiratok publikációiból a legújabb eredmények megismerhetők. Ezek közös jellemzője, hogy kutatók ezreinek kezén mentek már át és tudományos igényességgel bizonyították. A teóriák esetén ez utóbbi természetszerűen hiányzik, de ezt nem is kezeljük tényként, eszerint is tanuljuk.
    Ezzel szemben Mari néni noname blogjáról tudás biztos nem származik, maximum csak elmebaj.

A konteóban az a legviccesebb, hogy miközben az elméletek alapját mindig valamiféle szupertitkos összeesküvés, vagy titok képezi, addig furcsa módon az isten háta mögött fotelból netezgető biztonsági őr, vagy műkörmös mucika mégis tudni véli mindazt, amit egy komplett világ elől sikeresen titkolnak el évtizedek óta. Persze a pszichológia erre is magyarázatot ad, semmi titok és misztikum nincs ebben sem.
  • Saintgerman
    Te tudod, hogy hol lehet a tudást szerezni ? Elárulnád nekünk is ? Azt nem kell felsorolnod, hogy hol nem lehet szerezni, mivel a legtöbb ilyen, és a legtöbben onnan is szerzik be..
  • TokraFan
    Jó gondolat, csak tanulni ott kéne ahol valós tudást lehet szerezni! A Fény Gyermekei Blog és az Asztrálsík Látók klubja nem ilyen hely!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.03. 04:34:02
  • TokraFan
    A Nap nem üreges, hanem nincs! Nem létezik! A létezését csak a NASA akarja velünk elhitetni egy világméretű összeesküvés keretében. A Föld pedig lapos, ezt biztos helyről tudom, egy elmebetegekből álló fésztyúk csoportban is megmondták, úgyhogy nem vita tárgya!
  • Saintgerman
    Aki hinni akar, annak elég, ha templomba jár. Aki tudni akar, annak tanulni kell... az örökkévalóságig. Én az utóbbit választottam.
  • Zephyr Retiring
    12 év? Nem semmi. De ez nálam már a fanatizmus kategória :)
    Szerintem ez 12 percben is megvitatható ha hiszel benne, ha pedig nem, akkor 12 élet is kevés lenne hozzá..
  • Saintgerman
    A link: http://humansarefree.com/2015/07/soul-catching-net-we-are-recycled-at.html
  • Saintgerman
    Mivel a földi lét legfontosabb állomásához értünk, ne elégedjünk meg annyival, hogy "és kész", még ha a válasz kicsit komplikáltabb is, mint gondolnánk.
    Hogy hogyan is riszajkolják a lelkünket, kevesen foglalkoznak vele otthon, de itt van egy angol oldal, ami összefoglalja azt, amit a másik topikon 12 éven át (részben) vitattunk.

"What is the Reincarnation Trap / Soul-Catching Net / Soul Net?

The idea is that upon death, our soul or consciousness separates from the body and then undergoes a process where its memory is wiped clean and it is recycled – reincarnated – into another body to repeat the same process.

In this way the Earth becomes a literal prison planet from which it’s very difficult to escape.

The soul net is placed there as an artificial energetic grid (not the natural energetic grid of ley lines of Planet Earth) to prevent any soul from getting through.

Thus the Earth remains a closed system where new people are constantly born for the purpose of powering the economy and generating (negative) emotion for the Archons to feed off, not remembering Who They Are or what the real situation is.

The soul net ensures the planet remains a trawling ground for the Archons to trigger our emotions (which they expertly do through the media, war, fear and other methods of deception) so they can get fed."

NE hagyd magad átverni a fehér fénnyel, és ne szállj be at alagútba Ez egy újabb csapda !!!

"The Soul Net Relies on the Trick of the "White Light"

We have been told through various sources that the white light at death is something to head towards. Hollywood films such as Ghost promote this. People who have experienced OBEs (Out of Body Experiences) mention it.

Yet what if, as David Icke, Wayne Bush and others have suggested, the white light at death – and light itself (in this context) – is the trick? What if light is the source of the deception? After all, the Illuminati and other Secret Societies worship Lucifer, the Light Bearer.

Michael Tsarion talks about the occult weaponization of light.

Cameron Day talks about why he is no longer a lightworker, because of the false duality and the fake “light”.

What if the New-Age talk of “light” is another trap? What if light is the source of the matrix prison planet? What if light is the mechanism for the soul net?

Sounds far out? It is, so let me now introduce the various sources, old and new, which are suggesting this concept.

When independent sources, especially from different time periods, all come forth with the same idea, it’s a good sign that the information has validity."
  • Saintgerman
    Köszi, cserébe én is hozok egy infot arról, hogy hogyan lehet olyan fake világokat teremteni mint a miénk.. is. (angol)

https://www.youtube.com/watch?v=HKj6M1UHS7U
  • SODRAAS
    Nem is all szandekomban meggyozni senkit, hiszen azzal megszegnem az I. torvenyt ;) en csak atadtam a rendelkezesemre allo infot, te pedig szabadon donthetsz rola, hogyan hasznalod fel ez az egesz lenyege.
  • Saintgerman
    Sajnálom, de nem győztél meg. Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt pár évtizedben azzal foglalkozom, hogy hogyan vagyunk manipulálva az általunk érzékelhető világon túlról.
  • SODRAAS
    Mivel az elso szamu es legfontosabb torveny a szabad akarat serthetetlensege, amit az eletek kozt biztosan nem fog neked megszegni senki, ezert nyugodtan legyel benne biztos. Mondom ezt en, aki soha semmiben nem biztos, meg magamnak sem hiszek :D
  • Saintgerman
    Annyira azért nem lennék benne biztos, hogy mind tudatosan választottuk..
  • SODRAAS
    Hat pont ratapintottal, mi most mind direkt tudatosan valasztottuk ezt, mert hatalmasat ugorhatunk, azert is van itt most kozel 8 milliard lelek, mert mind itt gyulekezik, megragadva ezt a lehetoseget ;)
  • Saintgerman
    De hát nem az lenne éppen a cél, hogy ne vegyük komolyan ezt az életet, ha tudatában vagyunk annak, hogy a Föld egy karantén, a testünk pedig a szellemünk börtöne ?
    Na és ha az életek között az emlékezetem teljes tudatában vagyok, akkor miért éppen a karanténba esek bele, ha lenne számtalan más opcióm is ? (kivéve, ha valami tudatos céllal jöttem... ilyen csak kevés van)
  • SODRAAS
    Igen ezt most lehet, hogy igy gondolod, de az eletek kozott nem, akkor ugyanis a teljes emlekezeted birtokaban vagy, es, ha nem lenne felejtes, es biztosan tudnad, hogy a fizikai test halala nem a veg es meg sok minden mast, amire jelenleg nem elmlekszel, akkor nem tudnad komolyan venni ezt az eletet es lehet csak szorakozgatnal egy par eleten keresztul ahelyett, hogy fejlodnel.
  • Saintgerman
    Számokkal behatárolni ugyan olyan értelmetlen lenne, mint a magasabb D-k ben vagy realitásokban időhöz kötni valamit. Egy szóval: végtelen.

Az nem az Úr volt, hanem Jehova... ő meg nem több mint egy árchon (jinn) vagy ha úgy tetszik egy démon.
  • maki85
    Légyszi áruld már el, hogy egy "szellemnek" hány fizikai élete lehet, és mely az az időpont mikor elkezdődhetett a léte a szellemi síkon???

Amúgy pedig az emberi tudat már ott elbaszarintotta, amikor anno nem fogadott szót az Úrnak.
    Az Ő átka pedig elég nagy súllyal esik a latba.
  • Saintgerman
    Avagy, eszi nem eszi, nem kap mást ? Na de ki osztja a bónuszt ?

A jelenben igen agy kalamajka lenne belőle, az igaz. De ha már megbarátkoztunk vele, mennyivel felszabadultabb lenne az élet halál tudat nélkül ? Nem beszélve arról, hogy az előző életeink tapasztalatait is felhasználhatnánk a jelenben, és következő létünkhöz is...
  • Zephyr Retiring
    Szerintem a felejtés nem választható opció. Azt "kapod" és kész. Bónuszként az új életedhez.
    Mármint ha feltételezzük, hogy élhetünk több életet is egy "szellemként".
    Ha nem lenne felejtés az előző életeinkről, az igencsak nagy káoszhoz és tudatos karmához vezetne, hiszen az előző életekben elkövetett dolgok, erősen befolyásolhatnák a jelenlegi életünket..
  • Saintgerman
    A "felejtés fátylát" nem hiszem, hogy "józan" állapotban szabadon választanám... ha csak,.... nem akarnák egy hatatalmas ugrást elkövetni egy egyetlen inkarnáción belül a szellemi evolúciómban..
  • SODRAAS
    "A szabad akaratot szó szerint értettem, akarat korlátok nélkül. Ebbe bele tartozik az is, hogy emlékezz az előző életeidre, és magad határozhasd meg, hogy hol, mikor, hová milyen valóságba vagy létformába akarsz tovább költözni, vagy újra testesülni."
    Ezeket pont mind te hatarozod meg a szabadakaratoddal es, ha ezt a foldi emberi letformat valasztod, akkor vallalod a felejtes fatylat is mert csak igy van ertelme a jateknak ;)
  • Zephyr Retiring
    Ezek szerint neked már megy a levitáció? :D

Az öreg Bill egy hosszabb előadásába is belenéztem pár percre (csak hogy ne érje szó a ház elejét)..sajnos számomra egyáltalán semmi humoros nincs benne, pedig standup akart volna lenni amit csinált. Ott meg nem árt némi humor is. De hogy jön ide ő?

Szerinted inkább rá (és a hülyéskedéseire) kellene hallgatni, mintsem a tudósokra, aki legalább tudják is miről beszélnek?

Ezt a gyíkemberek élnek köztünk feltételezést amúgy is nehezen emésztem. Ugyan minek lennének itt egyáltalán? Mi lehetne ittlétükkel a céljuk? Ezt az energiaelvonást tőlünk emberektől szerintem hagyjuk is. Hiszen szerinted amúgyis csak futó progik vagyunk, tehát a tőlünk elvont energiákkal amúgysem érnének semmit sem. (a 22-es csapdájába estél)

Az időutazás sajnos nem csak nekem gond. Még Einstein-nek is nehézséget okozott, pedig könnyen lehet, hogy sokkal okosabb volt egykoron, mint itt ma bármelyikünk :)
  • Saintgerman
    Gondolhattam volna, hogy ha valakinek az időutazás is gond, akkor nehézségei lesznek a levitációval is.
    Meg azt is, hogy nem fog valaki egy órát át nézni "Pityeszt", ha meg van neki a maga szilárd kis világa, amibe oly görcsösen kapaszkodik.
    Nézd meg akkor Bill Hicks et két percben, de még az első 30 mp is elég... és ő nem tudós (volt), hanem parodista.

https://www.youtube.com/watch?v=FYOOjYUmoUY
  • Zephyr Retiring
    Tudom mi a szabad akarat, és azt is, hogyan értelmezed. Vagy inkább hogyan értelmezed félre :)

A szabad akarat sem feltétel nélküli opció. Vannak bőven ki nem mondott "antirészegységei". Egy példa: akarj repülni! De ne miattam, vagy másokért, hanem önmagadért. Akarj repülni azért, hogy megértsd: a szabad akarat sem mindenható. De előtte egy dolgot azért ígérj meg nekem: az első próbarepülést nem egy magas épület tetejéről próbálod meg :D
    Legyen inkább kezdetnek egy sima konyhai szék ülőlapja a kezdő pozíció, így legrosszabb esetben is max csak egy bokatörés fogja tudatosítani benned, hogy például erre sem képes a szabad akarat :D

Ha valami rejtélyes csoda folytán mégis lebegni és repkedni kezdenél a konyhádban körbe-körbe, akkor azonnal jusson eszedbe: "ez most csak egy álom" :)

Ezt a gyermeki ártatlan hiszékenységet arról, hogy mi valójában csak egy háttérben futó programok vagyunk, nagyon díjazom :)
    Témát illetően igen: a magyarhoz ragaszkodom, Dienes Pityeszhez már kevésbé..
    A holografikus világegyetem elméletével mások is foglalkoznak már, valamenyire képben vagyok magam is. Nem állítom, hogy nem létezik valahol vakamelyik dimenzióban már ilyesmi is..de nem itt és nem most, és mi nem benne élünk, hanem itt a Földön két lábbal. Vagy féllel, vagy semennyivel, kinek ugye milyen sors jutott..
  • maki85
    Basszus, de jó is lenne, ha te is értenéd, amit leírtál:)))
  • Saintgerman
    A szabad akaratot szó szerint értettem, akarat korlátok nélkül. Ebbe bele tartozik az is, hogy emlékezz az előző életeidre, és magad határozhasd meg, hogy hol, mikor, hová milyen valóságba vagy létformába akarsz tovább költözni, vagy újra testesülni.

Abból gondolom, hogy a valós létünk nem "itt" van. Ami "itt"van, az csak a vetületünk, ami átmenetileg szét van kapcsolva a valós önmagunktól. Na most ha a kapcsolat nem szakad meg a kettő között, akkor emlékezhetünk az előző életeinkre. (sokan vannak, akik ha csak keveset is, de emlékeznek) ... Következő kérdés: mi az a "valós önmagunk"... ez már az ABC ből a D... és ez nem fog menni...
    Inkább nézz meg egy filmet Dienes Istvántól (ha magyarhoz ragaszkodsz), ő elmondja egy órában, hogy mi az a holografikus világegyetem, és mik vagyunk mi.
  • Zephyr Retiring
    Egyrészt, már megint elfogadtál tényként egy elméletet (szabad akarat) másrészt össze is kötötted egy olyan dologgal, amihez semmi köze sincs (emlékezés).. :)
    Szép! És még azt hittem, én vagyok a legnagyobb álodozó itt, de már látom: tévedtem :D

Most már ne hagyd annyiban és légyszi fejtsd ki miből gondolod, hogy aki szabad akarattal rendelkezne az emlékezhetne az előző életeire :)
    Vagy én értettelek félre, és nem erre gondoltál?

Ha pedig számodra már túl unalmas a "program", hát tegyél ellene! Légy hacker és hekkeld meg a főprogramot :D
    És ha már sikerült, nekem is hekkelhetnél egy lottóötöst a hétre :) Aztán egye-fene, ha bebizonyítod nekem, hogy a te kezed van a nyerésem hátterében, megosztozunk a suskán ;)
  • Saintgerman
    "Mennyivel jobb (lenne) már egy olyan virtuális valóság-féle dolog, hogy mi magunk vagyunk egy "bazinagy" kompjúter winchesterén a terrabájtok között megbúvó bitekben egy szabad akarattal rendelkező manifesztáció"

Ha szabad akarattal rendelkeznénk, akkor emlékeznénk az előző "programjainkra" is, de megválaszthatnánk a következő manifesztációt is. Itt a baj, hogy nem rendelkezünk... és ahogy mondod, "túl unalmas" már (nekem) a felakadt lemezen újra pörögni és ugyan azt ismételgetni..
  • Zephyr Retiring
    Továbbra is azt állítom, vagy túl sok sci-fit néztél, vagy túl sokat játszottál a számítógépeddel, ezért gondolod így

De megértem én: túl unalmas is lenne egy egyszerű földi halandóként tengetni a mindennapjaidat. Enni, inni, aludni, dolgozni meg ilyesmik.
    Mennyivel jobb (lenne) már egy olyan virtuális valóság-féle dolog, hogy mi magunk vagyunk egy "bazinagy" kompjúter winchesterén a terrabájtok között megbúvó bitekben egy szabad akarattal rendelkező manifesztáció
    Persze a szabad akarat az csak egy "hologram", és nem pedig a "valóság", hiszen a valóságban én nem a laptopom billentyűjén pötyögök most is, hanem csak egy program vagyok, aki abban reménykedik, hogy valami vírus nem fogja megtámadni ..de ha meg mégis, akkor sincs semmi vész, hiszen kompjúteridő szerint 2017 11.15-én már egészen jó emberi vírusirtók léteznek, úgymint lázcsillapító meg köhögéscsökkentő pirulák..

Most is azon gondolkodom épp, amin nemrég Neo is elmélkedett, hogy a piros, vagy a kék pirulát vegyem be ma estére..
    Mert mint tudjuk, a kék az nem más, mint a KŐKEMÉNY valóság
  • Saintgerman
    Pedig én személyesen is találkoztam vele úgy 30 éve, és láttam, hogy töri az utat..
    Négy nyelvet se nehéz beszélni, ha 3-4 nyelvű régióban nől fel... (mellesleg én is beszélek hármat) Sikeres kutató volt, de idejét múlta...

Na és olyan van, hogy kutya, macska, tyúk tudomány ? Mert ha van, akkor van hivatalos tudomány is. Ahogyan meg van a tyúknak a maga tudománya, megvan 7,5 mlrd "emberling" nek is a tudománya. És ahogy a tyúknak van gazdája, úgy van az emberlingnek is, akinek megint más a tudománya.

Pedig a sumér agyagtáblák szövege óriási történelmi anyagot hordoz, ami legalább 6 ezer éve íródott. Hogy ha ezek alapján behelyettesíted Odint Annu val, a Nibiru ról, a két fiát Enlil és Enkit a trónkövetőkkel, akkor arra a következtetésre juthatsz, hogy a Föld népeinek a legendái mind ide vezetnek vissza. Mi tovább, ők az elkövetői az ember teremtésének, ami nem több, mint génmanipuláció, Homo Erectus felturbózása, és a mi "szellemünk" bezárása a Mátrix ba.
  • Zephyr Retiring
    Däniken sosem volt úttörő, mint ahogy kisdobos sem :) Viszont kiváló séf lett, aki négy nyelven is beszél és mivel főfoglalkozású sikeres író is egyben, sokat utazik.

Olyan sincs, hogy hivatalos tudomány. Csak tudomány van és áltudományok. Ezért minden, ami tudományosan nem bizonyított, az jelenleg is áltudomány. Bármennyire is szeretnék ennek sokan az ellentettjét.

Ettől még infókat mérlegelni valóban lehet, sőt nem is árt.

Ha előrehaladott tudással szemléljük a mítoszokat és legendákat, azok akkor is csak mítoszok és legendák maradnak. Legjobb esetben készül belőlük egy jó film (mondjuk mint a Thor).
    De ettől még nem tekinthetjük igaznak, hogy valaha valóban élt mindennek atyja Odin, bátor felesége, és két trónkövetelő fia, akik ki nem álhatták egymást.
    Ez csak egy szép, régi ó-skandináv mese, amit tanulság gyanánt egyszer egy jó író megalkotott.
    Olyan jó író, mint Däniken is..
  • Saintgerman
    Erich von Däniken úttörő volt a témában a maga idejében, de téged nem lehetne azzal vádolni, hogy napra kész vagy a dolgokban, ha elsőre ez ugrott be. Mára már a "mi lenne ha" helyett konkrét tények vannak, amik részben beigazolódtak. Van egy hivatalos technika/tudomány a dolgozó birkák számára, és van egy másik az elitnek, ami legalább 50-100 evvel előbbre van. Ez a tudás nincs is annyira elzárva (mivel nem lehet) mint gondolnák, hanem az emberek vannak annyira lebutítva, hogy a valóság helyett megelégszenek egy sz@ros kis kütyürüvel is (pl handy), ahelyett, hogy számukra is (már) elérhető infokat mérlegelnék. Däniken óvatos volt a megnevezéseivel, de erre már nics szükség. A teljes világtalanok számára már nyugodtan lehet úgy is beszélni mint pl. Dr. Steven Greer, úgy sem értenek semmit sem.

Hogy ha egy előrehaladottabb tudással szemléljük a mítoszokat és legendákat, akkor bezony azok sokkal közelebb vannak a valósághoz, mint a hivatalos történelem tanítás. Mi több, az is világossá válik, hogy a jelenlegi elit idegenektől vette át hatalmat, vagy azok helytartói a Földön.
  • Zephyr Retiring
    Konkrétan kik teleportálnak és időutazgatnak? :)

Régebben magam is olvasgattam hasonló sztorikat egy Däniken nevű fickótól. Egész érdekes dolgokat figyelt meg az egykori maya és egyiptomi kultúrákról is. Bár amikről ő írt, azok is inkább csak mítoszok és legendák, mintsem tudományos tények. De bírtam a "mi lenne, ha...?" stílusát ahogy írt. Meg a "nem lehet, hogy...?" is tetszett. Persze az cseppet sem zavarta a történetek mesélése közben, hogy néha egy egy állítása ellent mond a jelenleg ismert fizikai törvényeknek :)

Amúgy természetesen nem okoz gondot 22 ezer fényév megtétele. Pontosan ugyanúgy vagyok rá képes, mint te magad, csak én már olyan sokszor csináltam, hogy mostanra már berozsdásodtak a memóriamoduljaim..