Idegen lények és a kompetencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bodogkői:
" Nem bizonyított, hogy az élet magától jött létre."
Kontra Darwin.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 20:32:09
Én tényleg nem értelek téged. Úgy viselkedsz, mintha ezer tüske lógna ki belőled...
Darwin kopogtat a mennyek kapuján
Egyébként a Fajok Eredete így kezdődik:
" A fajok eredetére vonatkozó NÉZETEK fejlődésének rövid vázlatát fogom itt megadni.."
Nézetek és nem TÉNYEK.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 20:22:12
Ezen azért jót kacagtam. Nem kell féltened, az én fejem nem fog megfájdulni.😊
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 20:21:03
De nyitott vagyok bármilyen más megközelítésre. Az erőfeszítésedet előre is megköszönném.
Hú de nagyon buta vagy te. És abból vezette le a relativitás elméletet, igen? Nem. Akkor miért is olvasott vallási iratokat, mert talán az általános műveltség része. Ezzel az érzelmekre hatással semmit nem értél el, viszont egyre nyilvánvaló, hogy troll vagy, mert a trollok módszereit használod.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 20:14:37
A fantázia egy fontos összetevője az elméleteknek. Ami a legendákat illeti, szerintem itt senki sem veszi készpénznek őket..
Más a hit és más a tudás.
Lentebb is írtam már (biztosan olvastad) hogy szerintem nem vagyunk egyedül. Ha innen nézem a dolgot, és hozzáteszem azt, hogy az emberiség eredete máig nincs tisztázva egyértelműen (nehogy itt nekem elkezdj arról áradozni, hogy a majmoktól származunk), akkor miért is ne lehetne igaz is akár a sztori...
Egyértelműen másként tudnám gondolni ezt, ha biztosan tudnánk, hogy a dawini ELMÉLET igaz. De hát ezt senki sem tudja..
Illetve vannak akik úgy hiszik tudják..
És erre szoktam én mondani, hogy a bolond, okosnak hiszi magát, miközben meg az okos néha bolondozik..<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 19:58:46
Ezt azért inkább kihagyom majd, de köszönöm szépen az ajánlót!
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 19:54:10
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 19:52:44
Holnaptól idehaza is bemutatják már a Csillagkapu "utódját"..<#vigyor>#vigyor>
Nem néztél elég Csillagkaput. A piramisokat a Rendszerurak építették, nem az Asgardok.
Miért? Szerintem ez tök hihető..<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>..úgyis tőlük származtak a piramisok. Csak visszajöttek értük..
https://www.youtube.com/watch?v=cbZq2MPYHoY
Ezt muszáj volt idetennem.😄 😄 😄 😄
Ami azt illeti, pont hogy ott az utolsó mondatban van a kutya elásva..ugyanis..
A régi LEGENDÁK szerint, a Földre egykoron TŰZSZEKÉR szállt alá. Valahol a mai Afrika környékén.
AZ a csoport volt a mai emberek őse. És NEKIK az egykori leszármazottaik (elvileg a mai magyar nép) akikről szól az a bizonyos jóslat.
Ami lehet akár hamis jóslat is. A jó kérdés nem ez, hanem az, lehet-e bármilyen VALÓSÁGALAPJA ennek a legendának?
Ne válaszold meg, mert amit erre felelnél, az csak a te véleményed. Nem pedig tudományos tény, ami egyszer akár ki is derülhet.
HA bizonyítást nyer, hogy VAN valóságalapja..de egyelőre ez nem is kérdés...hanem csak ELMÉLET.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 19:29:32
Nem tudományos kérdés, hanem tudományos elmélet.
És addig az is marad, míg bizonyíték nincs a földön kívüli intelligens életre.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.10.09. 19:23:16
Idéznék is belőlük ha megengeded..
1. linked alatt:
"Kihívások az élet számára.... de biztos ismeretek itt még nincsenek."
2. linked alatt:
" viszont ha sikerülne a földönkívülieket felfedezni és velük kommunikálni (CETI, „Communication with Extra-Terrestrial Intelligence”, azaz Kommunikáció Földön Kívüli Intelligenciával), az az emberiség történetének kétségkívül legnagyobb tudományos felfedezése lenne."
Egyéb fontos észrevétel ami felett netán elsiklottam volna még?