880
Destiny 2
  • Maala
    Season artifactod nincs?
  • Maala
    Első héten az FP EDZ-ben volt, és pont ott volt a nagyobb az engram is, múlt héten őszintén nem foglalkoztam vele, de akkor köszi az infót.
  • Zs0lt1
    Egyébként itt van az oldal ahol lehet nézni, hogy mi dob nagyobbat:
    https://vendorengrams.xyz/
  • Daermon
    900tól csak Prime, Powerful Gear engrammok növelnek tudtommal.
    Nekem pl 925ön Shaxx 917-eseket ad tokenből, mert az sima Legendary Engram.
  • Zs0lt1
    Most IO-van a flashpoint, de ott pont a múlt héten volt szintnek megfelelő engram dropp, szóval ez így nem igaz :-)
  • Zs0lt1
    950-ig.
  • Maala
    Dupla Valor pontok vannak a héten Shaxx-nél, szóval nála is van "event".
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.16. 14:03:39
  • Daermon
    De az IB az Saladin, nem Shaxx. :)
  • Maala
    Az aktualis Flashpoint NPC-je szokott szintnek megfelelot osztani 950-ig tudtommal.

Mivel most IB event is van, ki tudja, lehet, igazad van. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.16. 13:54:41
  • Daermon
    De csak 900ig, utána már nem igen, mivel ő csak Legendary Engramból bont.
  • Zs0lt1
    Srácok Shaxx szintnek megfelelő engramokat osztogat, ha van sok cruci tokened pár szintet lehet vele húzni.
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2019.10.16. 13:17:00
  • Sunrider924
    https://discord.gg/ChMnrF magyar destiny 2 lfg discord csak it csak most, itt lehet probalkozni
  • JethroHUN
    Üdv. Klánt keresek akikkel lehetne raidre, nightfallra menni. H3xHUN a steam nevem.
  • Zs0lt1
    tegnap volt szerver oldali karbantartás, ma lesz update, valószínű ezért kellett elfogadni újból :-)
  • Scooter
    Igen, biztos, hogy patch volt. Úgyabb licenc elfogadás. Minden maradt. Nem is a patch-el volt a gond, hanem ezzel a szöveggel: "Cross save ready". Mondom, már megcsináltam. Paráztam, hogy amit azóta elértem, az visszaáll október 1-re, de szerencsére nem.
  • lammaer
    Nekem is csinálta, biztos vmi patch volt. Gondolom azóta már te is megreszkíroztad és továbbmentél, és tapasztaltad hogy nem történt semmi baj... :)
  • Scooter
    Mi a f*sz van a játékkal? Belépéskor megint "Cross save ready?"
    Október elsején már megcsináltam. Most akkor minek kérdezi meg mégegyszer? Volt valami frissítés? Nehogy nekem nullázza, amit azóta elértem. Viszont ha nem fogadom el akkor vissza*asz a kezdőképernyőre.
  • Sunrider924
    Tovabbra is sajat velemeny de sokan nem jottek a Destiny-bol aztan amikor meghalottak hogy a Bungie meglepte azt amit nem hittek volna es otthagyta a nagy Activisiont akkor sokan csakazert is befizettek, igy szavazva bizalmat a jovendobeli josagoknak. Klanomba is csak az os destiny rajongok vettek deluxot sok bnet-es csak simat vett mint ahogy en is...

Az 5 dolcsi azert filleres faszsag, mert mar vasaroltam a steamen korabban Grim dawnt de azt mar nem tekintettek ervenyesnek, pedig azt is ott vettem toluk, nekem azota is hanyhatnekom van a steamtol....
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.14. 20:43:25
  • Maala
    Azért a "deluxe a vérbeli rajongóktól van" kicsit fals, ha így lenne, akkor nem lenne első helyen... Shadowkeep deluxe megoszlik a vérbeli rajongók és az új vásárlók között, alap Shadowkeep meg csak az újaknál fogy. Forsaken sem profitál a vérbeli rajongóktól, akiknek már megvan.

Az, hogy ilyen formában jöhetett New Light, az azért függ attól, hogy Activision-nak már nem volt beleszólása a dolgokba.

U.i.: Azért az 5 euró is pénz. Itthon. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.14. 20:11:10
  • Sunrider924
    Lehet hogy tevedek de a New Lightnak semmi koze a Steamhez, az a kovetkezo lepes volt platformtol fuggetlenul.
  • Daermon
    Szerintem, de. A New light ezek szerint rengeteg játékost bevonzott és megveszik a kiegeket. 3. hét, hogy a Destiny 2 vezet (pedig az első ugye csak tört hét volt). Ez a Bungienak nagyon jó (meg nekünk is). És akkor gondolom sokan meg akcióba veszik majd meg.
    Nem értem ezt a friend listes dolgot. Manapság azért 5 euro nem pénz. Ráadásul fellehet rakni a Steam pénztárcába is, aztán amikor játékot vesznek egyszer, akkor levonódik az árából majd.
  • Sunrider924
    Itt csak annyi a gond hogy nem a Destinynek tett jot a Steam hanem forditva, akarmilyen platformon listavezetove valt volna a New light-os huzassal, mert emiatt van annyi Forsaken vasarlas meg majd Shadowmoon vasarlas is, a deluxe kiadas az mas az a verbeli rajongoktol van.
    En szemely szerint nem estem hasra a platformvaltastol, Battlenet-en sokkal simabban ment minden, most Steamen meg mindig szarakodas megy hogy nem latom rendesen azokat a klantagokat akik nem fizettek/vasaroltak legalabb 5 dolcsi ertekben es igy nincs jogosultsaguk a friend listhez....ertem en , a penznek nincs szaga...
  • Daermon
    Steam első 3 helyét még mindig a Destiny 2 vezeti :D
  • Zs0lt1
    Hát a 960 necces lesz, ilyen 25% van,hogy a raid vagy a 100k nightfall 1-el nagyobbat adjon. Szóval majd a szezon vége felé lesz kb 960 :D

@lammaer párszor már töröltem karit, most úgy jók ahogy vannak :D
  • lammaer
    Törölni őket és mehet újra a grind :D
  • Maala
    Grat, és jöhet a 960! :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.13. 22:14:38
  • Zs0lt1
    Na, meglettem mindhárom karakteremmel 950 végre, a +13 az artifact plusz szintjei :-)

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2019.10.13. 21:52:55
  • Nomad90Hun
    Néha nem tudom eldönteni, hogy egyesek ennyire csőlátásúak, hogy "csak a boss-t lőjük, és leszarjuk az addokat", vagy nem veszik észre őket, most is strike-ban 3-ára sikerült csak a boss fight, mert addok szétszedtek minket, másodjára majdnem megvolt, csak ugye a kedves csapattárs ahelyett hogy nekem segített volna akin 1 hordányi add volt berohant éleszteni a másik emberkét persze hogy a horda másik fele őt pécézte ki, és szét lettünk kapva, bossnak meg volt 5% hp-ja már kb 2-en le tudtuk volna hozni, na nem baj 3-ikra legalább megvolt.
  • lammaer
    Én hát :)

MIlyennagyszerü hogy mindenhol lammaernek hívnak, igy könnyű beazonosítani :D
  • Maala
    Hát, igazából a grind után kb. 5 perc, amíg elszaladsz Circle of Bones-ig, aztán le oda, ahol a Cryptoglyphet(?) elloptad (de visszafutni már nem kell :D), és közben 4 wizardot kinyírsz.
  • Daermon
    Én most végeztem a grind résszel és megkaptam a boss ölő küldetést. Majd megcsinálom ma vagy holnap :)
  • Maala
    Nekem a Deathbringer lett meg most, egyet lőttem vele, többet nem merek, mert így se tudok járni a gyönyörtől. :-D

Külön öröm, hogy 929-et dobott rá. :-o
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 17:13:09
  • Maak
    Sziasztok!

Lammaer te vagy aki jelentkeztel a Renegades-be?

Ha esetleg pc-rol jonnetek, akkor van meg par hely.
    Utoljára szerkesztette: Maak, 2019.10.12. 16:40:23
  • Daermon
    Végre meglett a forgeból a helm is, így külsőleg is összeállt a kari :)
  • Daermon
    Xur bázsi végre megsajnált és az Engramból sikerült megszerezni a Shards of Galanort :D Úgy is Blade Barraget használok a Hinterrel.
  • lammaer
    "Miért nem lehet ilyen állapotban kiadni játékokat?"

A szoftver sosincs kész, a befektető meg mindíg minél hamarabb akarja látmni a hasznot.... :)
  • Daermon
    Szett vagy nem szett mindegy, mert az Armor 2.0 miatt olyan perket raksz be amit szeretnél. Vannak szettek, de majd kiesnek lassacskán. I betű és Collection fülön nézelődhetsz.
  • Maala
    Aww, tök funok ezek a raidek, elcsesztünk ~4 órát a legelső Leviathan raiddel (ha már azt mindenki tolhatja) haverokkal összesen 5-en, de csak sikerült minimális előismerettel megcsinálni a Royal Poolt. :-D Kár, hogy Pleasure Gardenre elfáradtunk (alkoholtól).

Bár a 2 éves emlékeim inkább hátrány voltak, mint előny szerintem. :-D

De tényleg, ez a játék 2 éve annyira üres és kopár volt egy középfos kampánnyal, aztán mostanra olyan jól kipofozták, teli tartalommal, hogy kb hónapokig fogok tudni vele játszani, és mindig van más, amit épp tolni tudok, vagy mondjuk épp csak Triumphra megyek rá... Vagy szinte bármi.

Miért nem lehet ilyen állapotban kiadni játékokat? :-o Meg akkor már világbéke is lehetne.

/fanboy
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 01:50:30
  • Nomad90Hun
    Hunteremre kéne már valami normális szett, mert hiiába a power lvl 900 ilyen össze-vissza ami épp esik az van rajta.

Melyik az a a szett viszonylag könnyen összerakható, és jó indulásnak?
    Fegyvereknél kezdek inkább handcannon secondary-ra átállni elsődlegesnek meg scout rifle / sniper rifle plusz ha csorda vagy erősebb dög jön van akkor gránátvető. Meg annyi csordás strikeba tesz be gondolkozom hogy visszateszem magam arcstriderre, bár legjobban a nightstalker jött be, most épp a gunslingert kóstolgatom.
  • Daermon
    De a Hammerhead legendary, de ha más slotban Exotic van ugye, akkor ott csak az fér be :)
    Eris adja a questet, ha kész a story.