Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahelyett, hogy egyszerre nézed meg normálisan, 25 részletben nézed meg végig.
Pl. az előző Nightfall-nál még a 25. alkalommal is röhögtem a tavas beszólásain a professzornak. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kivéve ha azt mondjátok hogy már a kezdet-kezdetétől megéri (mint mondjuk a WOT prémium), mert nemcsak extra tartalom hanem ad egy jó nagy kezdeti lökést is...
@Daermon Én is rögtön kieget behúztam, az átköltözést meg hagytam, és inkább 0-ról indultam.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Rohad unalmasak igy a küldetések - amúgy is van bennük elég sok értelmetlen üresjárat, de igy meg végképp gáz ismeretlenekkel tolni.
Persze megértem, biztos hogy ha majd én is 25. alkalommal tolom én se fogok bámészkodni csak grindelni, de igy az elején nagyon kiábrándító az "instanceolt" tartalom...
Igazából egy normális ingame LFG felület kéne nagyon.
Nálam pont a fordítottja van a dolognak, a PUG-tól tud úgy elkapni az agyhugykő, hogy nemigaz... Ahhoz mondjuk az adott "válogatottnak" kell is dolgozni, hogy elérje ezt a szintet. Lassan 20 év gamerkedéssel a hátam mögött, Én már túlvagyok a Tryharder korszakomon, inkább csak a casu gőzkieresztés megy, bár ha valami véletlen folytán összejön 1 jó csapat és megy pörgés, a csapatmunka azt tudom élvezni. Épp ezért szeretek inkább fix ismerős csapattal menni, de persze PUG-ot sem vetem, el, de ott nem csak nekem kell nyitottnak lennem, hanem a másik félnek is, hogy ha rászolnak, hogy "hé pisti ez hülyeség volt" akkor nem sértődős 10 éves kisgyerek hozzáálás kell...
@Daermon, én benne vagyok, 6 körül már szerintem gép előtt leszek. Majd dumáljunk még a dologról.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.10.08. 13:50:35
Ha Clan is kell beinvellek szívesen, de mivel ismerősök elvileg nem nagyon jönnek vissza, így egyedül vagyok. Úgyhogy ezt tessék figyelembe venni klán szempontból: Hungarian Black Army
Warlock azt szereti mindenki mert ha mas nem akkor a Well az buffol/healel/mos/foz/takarit/satobbi....
Titan azt meg mindenki szereti mert Barricade meg Shield/hammer/shouldercharge.
Szerintem huzzal fel mindegyikbol egyet es jatszodj veluk, ha megunod az aktualis maint akkor legalabb lesz mas mivel kikapcsolodj.
Pontositok, on the fly, tehat insta kozepen is mukodik ha athuzol egy cuccot a vaultbol a karihoz instant beadja a karinak, egyetlen kivetel a 100k NF az kezdeskor lockolja a felszerelest ott ez a dolog nem mukodik, de a 100k nightfall az egy nagyon specifikus dolog, jatekosok nagy resze nem is csinalja mert nem matchmaker-es hanem premade-es, discordon szedik ossze hozza az embereket, (kicsit) maceras....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.08. 11:10:58
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.08. 11:00:22
Illetve a Destiny 2 Companion app is lehet hasznos.
Akkor mar mond vegig hogy miert: a masterworked fegyver multikillre orb of lightot ad igy lehet hipp hopp supert feltolteni majd eltolni. Instazasnal nagyon nem mindegy. Masterworked armor meg extra resistet ad az adott slot/armor fuggvenyeben ez meg azert jo mert akkor nem tortenik olyan hogy betolod a supert es elso utesre agyoncsap a boss elemi sebzese. Masterwork jo dolog de draga, kezdo jatekosnak nem prio, inkabb tavlatokban majd, amikor mar tudja milyen fegyver combo-t hasznal es milyen buildet es ahoz megvan minden es akkor go masterwork. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.08. 10:14:42
Ami a forge-ot illeti ott nagyon kellemes a pulse rifle, a handcannon es a machinegun, ezeket porgessed amig normalis /hasznalhato perkest kapsz es amit hosszutavra tervezel azt a cuccot lockold hogy veletlenul ne tudd betorni.
Ha ugyanabbol a cuccbol van kisebb es magasabb szintu akkor a magasabb felhasznalhato infuse-ra azaz a kisebb szintube olvasztod es felhuzod a kicsit a nagy szintjere INGYEN(a glimmer az nem szamit, farmolhato, de nem ker enhancement core-t, vagy mostmar module-t). Ez akkor erdekes ha megkerult az a fegyo/armor amin a szamodra kivanatos perkek vannak es esik egy magasabb szintu varians es akkor hipp hopp felrantod.
Mire kellene rafekudnod? Guglira. Komolyan. A jatek tartalom a Frosaken-el nagyon megugrott, amihez az Anual pass csak meg rapakolt aztan most a Shadowmoon, hat elso nap azt ereztem hogy belefulok a sok kuldibe, azt se tudtam mit prioritizaljak/merre pedig van vagy 800 oram mar a jatekban, vegigjatszottam a teljes year2-ot.... Kerdesed van akkor google a baratod es amint eleget "tanultal" a jatekrol mar el tudod donteni hogy pontosan mit is akarsz pvp vagy pve es milyen cuccot akarsz farmolni hozza, milyen builden milyen classal/subclassal stb. kerdezhetsz itt forumon is de a gugli tobbet tud , szerintem.
Forge: szerintem az egyik legjobb DLC volt. Egyrészt ellehet vele lenni (én szeretem). Kérdés, hogy van DLC-d vagy sima New Light? Mert az ingyenesben nem eshet Forge Exotic.
Lilákat craftolhatsz, amik alapból is jó kis fegyverek, de 2 nagyon kiemelkedik: a kinetic Pulse Rifle: Blast Furnace, az egyik legjobb a játékban, sőt! A másik pedig a Machinegun: a Hammerhead, ami az egyik legjobb power weapon.
Szóval: igen, érdemes forgeolni, ha nincs jó fegyvered. Viszont érdemes addig csinálni míg Rampage perket nem dob, az PVE az egyik legjobb, de PvP-ben is jó. Ez szinte minden fegyóra érdemes, és a forge is kiváltható persze, mert sok jó fegyver van.
Kedvencet meg majd érdemes Masterworkre fejleszteni.
De pl most 900+osként minden rare cuccot ledaráltam, remélem nem volt hiba 😄
Csak a lilákat szoktam betenni vaultba, bár ott is ha van már egy magasabb power level ugyanabból akkor a kisebbet ledarálom (ez sejtem hogy nem túl okos mert nézni kéne a modokat, mert ha jól értem az számít igazán)
-----------
Más: könnyen megszerezhető értelmes Exotic fegyverről tudtok? Eddig egy Riskrunnert sikerült szerezni, a villámozó üzemmódja igen kellemes tud lenni...
Kutakodtam a neten, vki írta hogy a Bad Juju még relative könnyen megszerezhető és jó PVE cucc, el is kezdtem a questet nade amikor szebesültem a 18 tribute megszerzésével - az egy élet munkájának látszik 😄
Szóval inkább megcsináltam az első Forgeos fegyverem (Hammerhead machine gun), és nekiálltam egy másodiknak - itt annyi lenne a kérdésem, hogy van értelme a forgeval tökölni? Mert ugye ez is "csak" lila cuccokat dob, mint ami random esik mindefelé, nem?
Igazság nem tudom mire kéne ráfeküdni aminek értelme is van, túl sok a lehetőség...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.08. 09:44:32
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én csak beletekergettem, de jól tolták.
Azért lassan alakul a karakter 😊
Ahol megérkezel jobb kéz felöl, ahogy mész Shaxxhoz a Curcibles palihoz.
Nekem nagy kedvenceim kineticben a Hand Cannon és a Pulse Rifle.
Energyben meg Shotgun vagy Sniper álltalában, esetleg íj.
Power slotban meg fixen Machinegun van.
Persze majd főleg max power levelen 😊 addig változik, mert nem mindig upgradelem a kedvenceimet, hogy maradjon modul fejleszteni.
Egy kérdés: a megszerzett cuccokat nincs lehetőség valahol tárolni? Erre még nem jöttem rá. Nem olyan régen tolom. F-betűvel be szoktam őket beolvasztani.
Meg, ha lesz időm befejezni majd a Holdat, neki állok a Wayfarer titlet kiszedni (már “csak” a 3 itemes collection hiányzik).
Vagy ez tényleg annyi difi amennyinek látszik? 😄
Szóval ha jól értem: a Destiny 2 wiki alapján az impact az valójában tényleg a fegyver sebzése. Viszont, a fegyver power értéke meg összehasonlításra kerül a célpontok védelmi értékével, és ha kisebb akkor a sebzés csökken.
Igy lényegében az impact + a fegyver power level és a célpont defense level aránya adja ki a végén azt hogy mennyi lesz a tényleges sebzés.
Időközben elértem a 900as szintet fegyverk és védelem területén (kitapasztaltam az infusiont, igya kék "darálék" fegyverek segitségével szépen 900ra húztam a kedvenc lila fegyóimat illetve az egy darab exoticot is ami esett). Mostmár csak egyesével megy fel a oot minősége, pl esett már 902, 904 de nagyobb nem, szóval olyan érzésem van mintha ez a 900 valami cap (limit lenne) lenne
Na most az krdés hogy arányaiban az hogy 900 vagy 905 számit e bármit, vagy innentől kezdve már a spéci fegyók gyűjtögése, a spéci modok meg a különféle extra perkek gyűjtögetése lesz a fontos, nem a power level hajhászás...
@lammaer
Amúgy igen power lvl ami számít, mert ha azt nem növeled nem fognak jobb cuccok esni. Lehet pl. olyan item, ami a stat-ban kicsit rosszabb mint ami rajtad van, meg exotic, helyett pl. csak rare, de ha magasabb a power lvl-je akkor jönni fognak jobb cuccok, meg a másik, hogy gear-ben szerintem fegyverre amit mondtak, amivel jól érzed magad, viszont armor statokat tekintve nézd meg melyik az a stat ami neked fekszik és az kicsivel legyen erősebb a többinél, de legyen mindenből.
Én végül is kikötöttem a hunter mellett, bár van egy warlockom is amit majd húzogatok, egyelőre a subclass amit nem tudok eldönteni melyik legyen, most épp nightstalker van berakva way of the pathfinder-el, és a smoke bomb elég komoly buffot ad ahogy elnézem, mert mentem 2 menetet arms deal strike-on másodikon már az volt berakva, végső bossfight elején eldobtam a füstgranyót, beleállt mindenki, és a boss konkrétan addig nem élt, hogy az első pajzsos toronyba fel tudjon menni, mondjuk kapott ott mindent.<#idiota>#idiota>
Elsőben meg vagy 5 percig szívtunk vele.
Am Arcstrider is tetszik marhára, illetve a nightstalker gránátjaiból a tapadós jó helyre dobva csúnyán le tudja aprítani a bossokat meg a wave-eket.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.10.06. 11:50:47
Utána meg a perkek és statok. Illetve neked mivel jó lőni.
Impact a hátralökés mértéke sebzéskor, nem a sebzés maga.
egy kis segítség kéne , hogy lehetne lehívni vehicle? Látom másoknál , hogy meg jelenik a semmiből , csak úgy rá ugranak . Sokszor jól jönne.
Utoljára szerkesztette: otto13, 2019.10.05. 15:40:02
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
@Malaa: nem teljesen vágom... a damage az az "impact" stat nem? Ha azonos, akkor miért lenne erősebb a 874es mert 2 lőszerrel több fér a tárba? 😄
@Nomad: nyilván izlések és pofonok. Nekem jobban bejönek a kisebb tűzgyorsaságú de nagyobbat sebző fegyverek, nem szeretek "tunkolni" az SMGkkel. DE szituációfüggő, amikor szűk helyeken megy valami instance harcakkor én is vmi automata fegyvert viszek azt spammolom a lőszert, de pl az open world részeken jobban bejön a kicsit lassabb, távolról szedegetős játékmód.
De egyelőre még próbálgatom mi merre meddig.
A kérdés lényege nem a fegyvertipusra vonatkozott, szimplán szeretném megérteni hogy tudom eldönteni melyik fegyver a jobb, és pont ebből volt az inventoryban kettő ugyanolyan....