Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem ezt a friend listes dolgot. Manapság azért 5 euro nem pénz. Ráadásul fellehet rakni a Steam pénztárcába is, aztán amikor játékot vesznek egyszer, akkor levonódik az árából majd.
En szemely szerint nem estem hasra a platformvaltastol, Battlenet-en sokkal simabban ment minden, most Steamen meg mindig szarakodas megy hogy nem latom rendesen azokat a klantagokat akik nem fizettek/vasaroltak legalabb 5 dolcsi ertekben es igy nincs jogosultsaguk a friend listhez....ertem en , a penznek nincs szaga...
@lammaer párszor már töröltem karit, most úgy jók ahogy vannak 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.13. 22:14:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2019.10.13. 21:52:55
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
MIlyennagyszerü hogy mindenhol lammaernek hívnak, igy könnyű beazonosítani 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Külön öröm, hogy 929-et dobott rá. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 17:13:09
Lammaer te vagy aki jelentkeztel a Renegades-be?
Ha esetleg pc-rol jonnetek, akkor van meg par hely.
Utoljára szerkesztette: Maak, 2019.10.12. 16:40:23
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A szoftver sosincs kész, a befektető meg mindíg minél hamarabb akarja látmni a hasznot.... 😊
Bár a 2 éves emlékeim inkább hátrány voltak, mint előny szerintem. :-D
De tényleg, ez a játék 2 éve annyira üres és kopár volt egy középfos kampánnyal, aztán mostanra olyan jól kipofozták, teli tartalommal, hogy kb hónapokig fogok tudni vele játszani, és mindig van más, amit épp tolni tudok, vagy mondjuk épp csak Triumphra megyek rá... Vagy szinte bármi.
Miért nem lehet ilyen állapotban kiadni játékokat? :-o Meg akkor már világbéke is lehetne.
/fanboy
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 01:50:30
Melyik az a a szett viszonylag könnyen összerakható, és jó indulásnak?
Fegyvereknél kezdek inkább handcannon secondary-ra átállni elsődlegesnek meg scout rifle / sniper rifle plusz ha csorda vagy erősebb dög jön van akkor gránátvető. Meg annyi csordás strikeba tesz be gondolkozom hogy visszateszem magam arcstriderre, bár legjobban a nightstalker jött be, most épp a gunslingert kóstolgatom.
Eris adja a questet, ha kész a story.
Szóval szerintem döntsd el, hogy mit használsz (gránát, melee, super) leginkább, és az ahhoz tartozó skillt húzd. A másik háromból meg Mobility inkább PvP-re fontos, mint PvE-re (szerintem), HP mindenhol jó, és bár a HP gyógyulási sebesség (ha jól értem?) is univerzális, de én inkább a +HP-ban szoktam bízni a játékokban, mint a lesebződés utáni gyógyulásban.
Illetve annyi extra fűszer van benne, hogy más elementalnál más fegyverhez tartozó modokat tudsz berakni, pl. Hand Cannon az Void, Solar az SMG, MG meg Arc cuccba tudod berakni. Riskrunnert én is imádom, főleg, mióta kihúztam rajta a Catalystet is.
A Holdon lévő szettnek meg pl. van egy extra slotja, és bizony a sztoriban sem tudsz addig tovább menni, amíg nem szeded össze a szetet (szerencsére ez elég gyorsan meg van a játék bőkezűségének hála).
Daermon: A Hammerhead az nem Legendary? Főleg, ha Rampage-ről beszélsz, Exoticokon nem szokott ennyire átlag skill esni. 😞
Melyik küldi a Deathbringeré? A Peacebringer skinjébe beleszerettem. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.11. 18:44:03
Az armornal, ha elolvasod akkor irja hogy az adott sebzes ellen nyujt vedelmet amikor superbe tolod. Nincs is szebb latvany mint amikor kezdo verpistike betolja a supert es instant kilovik belole.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.11. 17:31:39
Van értelme szetteket gyűjteni, vagy arra menjek rá hogy a defense érték legyen maximalizálva, lényegtelen hogy a helmet az prodigal, a chest mimetic, a cipő meg tangled web...
Illetve a páncéloknál mi a energia tipus (arc, solar, void) jelentősége?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.11. 17:04:51
Hammerheadet imádom, ha nem a Thunderlord van bent. Elég stabil + Rampage perk, + Backupmag mod 😊
Amúgy én is keresgélem hogy lehetne további exoticokat beszerezni, de mindegyik olyan marha grindelősnek tűnik....én éppen a Mida Multi-Tool-on dolgozom, az viszonylag könnyű, már a vége felé járok...
Az ugrálásoknál burst vagy strafe glide-t használj.
UI- van magyar destiny 2 LFG discord is.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.09. 20:12:45
Pont szükségem van a 23. raidre, amikor még az elsőn se voltam....
Tényleg, klán nélkül ti hogy tudtok raidre menni? Ha jól láttam ott nincs automata csapatösszerakás mint a strikeok/cruciblek esetén, tehát az saját szervezés kell legyen... Van 6 span akit felrángattok amikor raidelni van kedvetek?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.09. 15:48:57
Én múlt hét csütörtökön néztem bele 2 év után a játékba, Curse of Osiris (átlagos), Warminds (jó), Forsaken (legjobb), Shadowkeep (legjobb 2) történeteket végigjátszva tegnap jutott el a "végére" 62 óra után... Azzal a kikötéssel, hogy Forsaken post campaign tartalmába még csak bekukkantottam, mert a heti challengek resetje miatt be kellett fejeznem Shadowkeepet tegnap. :-P
Közben meg csináltam, amihez épp kedvem volt, NAGYON sok dolgot lehet csinálni az elején, de tényleg, az a 63 quest limit nagyon nem szép dolog a fejlesztőktől. :-( :-D Forsaken és Shadowkeep nélkül is van benne elég tartalom, az a kettő meg még megduplázza.
Lassan belekezdek Hunterba és Warlockba is, kíváncsi vagyok, hogy a) hogyan fogok haladni, b) mennyire lesz nehéz a kihagyott "lore" cuccok megtalálása, c) a Triumph/Collection feltöltése.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.09. 15:35:23
Szóval, ha nincsenek meg az olyan Gyatlovot idézve: 3,6. Nem jó, de nem is tragikus. 😊
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.09. 13:45:57
De mivel a Shadowkeep az aktuális vedd csak azt, Forsakent meg majd akcióban, ha limitáltak az anyagiak.
Érdeklődni szeretnék, hogy a 2 kiegészítő közül mindkettőt kötelező e megvenni, vagy elég csak a legújabbat?
(A Free verzióájával játszottam eddig.)
Lehet hülye kérdés, de valaki okosítson ki! 😊
Köszi szépen előre is!
Nem tudok caprol, csak kurva uncsi volt glimmert farmolni, miutan megvolt a spider weekly a francot se erdekelte a glimmer farm tovabb...az egyetlen cap a jatekos monotonia turese volt, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.08. 19:44:23
A sántikálós rész meg nagyon hasonlított a Mass Effect 3 végén, amikor mászol Sheppel a fény felé a Földön.
Hogy vágná tarkón valaki, aki kitalálta ezt a trope-t. :-)
A redwar érdekes, bár azon gondolkodom miért tűnik annyira ismerősnek.. konkrétan emlékszem arra a dávid csilagra ami körbefonja a travelert, meg a főgononsz is totál ismerős. Plusz emlékeztem arra a részre is amikor light nélkül sántikálok a folyóban... pedig életemben nem játszottam a destinyvel... nem volt már valahol egy másik játékban ez a story? 😊
U.i.: Servers down. T_T
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.08. 19:27:52
Glimmer, ujabban minden bounty glimmerbe kerul, a modolas glimmerbe kerul, az infuse glimmerbe kerul, a masterworkozas glimmerbe kerul... agyfasz, kellett 2 nap amig egyenesbe jottem a glimmer mennyiseggel, most van 76k, de ezzel se tudok all out megvenni minden bountyt....
Más: elértem a 250K glimmert, van vmi értelmes amit lehet csak glimmerből venni ami esetleg később jól jön?
Masreszt a jatekban hangsulyos az ugyessegi resz, ha hibazol es leesel/meghalsz akkor a jatek hatrebb pakol, minel tobbszor hibazol annal tobbszor buntet/annel messzebb rak vissza attol a ponttol ahol meghaltal, ellenben az, aki legelol jar unlockol ujabb respawn checkpointokat tehat nem feltetlenul a te buntetesed helyszinen fogsz respawnolni hanem a legfrisebb unlockolt checkpointon.
Nem utolso sorban meg amikor mar sokadik alkalommal csinalod ugyanazt az instat akkor mar csak le akarod tudni a leheto legyorsabban, es itt a sokadik alkalom akkora szam lehet amitol siman leesel a szekedrol, de majd a tapasztalat megmutatja neked is, ha meglesz majd az a pinnacle weapon kuldi ahol granatvetohoz kell mobkilleket grindolni es a killcounter az boven 1k folott van.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.08. 17:56:23