1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
  • Zarache87
    Na par uj info a statokrol.
    Luck mostmar 100%, hogy bugos egy gyerek csinalt 300 ursix killt es lemerte, hogy mekkora valtozas van benne.
    A 220% koruli Luck ugyan olyan volt szinte mint a 0%. A 90%-99% Luck is inkabb a trash loot rarityn valtoztat mintsem a MW/Legendary dropon arra a GM nehezsege tobbet ad.
    Harvest Bonusbol 200% eleg es az ember dropra is hatassal van a Luck igy 90%-99% Luck a legjobb a 200% Harvest melle. A 200% folotti Harvest mar csak a szurke matik mennyiseget noveli mert az ember max dropja 5.
    A Supply drop rate stat megse a hp/ammo hanem talan tobb loot johet ezt most tesztelik.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Javelin Icon Applies to the Player across the board

Gear Icon Applies only to the gear that the inscription is actually on

Some of these overlap, and can be either Javelin OR Gear inscriptions

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Increases Drop Rates:

- Ammo +% Drop Rate --- More Ammo

- Repair +% Drop Rate --- More Healthkits

- Supply +% Drop Rate --- More Items OR Ember (needs testing )

Increases Drop Quality:

- Ammo +% Pickup Amnt --- More Ammo per Drop

- Repair +% Amnt --- More Health per Drop

- Support +% Luck --- Chance for Better Items per Drop (Affects Embers)

- +% Harvest Bonus --- Crafting Materials (Affects Embers)

Javelin Stats:

- +% Pickup Radius --- Increase the distance you will pickup items that are dropped

- +% Thruster Life --- Increases how long you can fly before overheating (Broken?)

- +% Thruster Speed --- Increase how fast your jets cool down

- Overheat +-% Delay --- Reduces the time it takes to start recovering from overheating

- [Element] +% Resist --- Reduces damage taken from attacks of that element

- Armor +% Dmg Resist --- Increases resistance to (physical?) damage

- Armor +% Max --- Increases your green bar (Weapon/Universal/Support only)

- Shield +% Max - Increase your blue bar (Weapon/Universal/Support only)

- Shield +% Delay --- Reduces the time it takes to start recovering your shield (Broken?)

- Shield +-% Refresh --- How quickly your shield recharges once it starts recovering

Augments Weapons:

- Weap +% Dmg --- Damage output

- Weap +% Clip (or) Weap +% Mag Size --- Magazine Size

- Weap +% Ammo --- Ammo Reserves

- Weap +% Fire Rate --- Rate of Fire

- Weap -% Reload Time --- Reload Speed

- Weap +% Blast Dmg --- Explosive Damage (Grenade Launchers)

- [Weapon Type] +% Dmg --- Listed Weapon Type

Augments Skills:

- [Keybind] +% Dmg --- Listed Skill Damage Increase

- Gear +% Dmg --- Skill Damage Increase

- [Keybind] +% Speed --- Listed Skill Cooldown Reduced

- Gear +% Speed --- Skill Cooldown Reduced

- Gear +% Charges --- Increases the number of times you can cast a skill per cooldown

Augments Javelin (Combat):

- Ultimate +% Dmg --- Ultimate Skill Damage Increased

- Ultimate +% Speed --- Ultimate Skill Cooldown Reduced

- Melee +% Dmg --- Melee Attacks/Skills Damage Increased (Weapon/Universal only?)

- Combo +% Dmg --- Combo Damage Increased

- Combo +% Targets - Detonating primed enemies chains to additional enemies.

- Critical +% Dmg --- Critical (Weakpoint?) Hits Damage Increased

- Support +% Speed --- Support Skill Cooldown Reduced

- Elemental +% Dmg --- Elemental Skills/Procs/Weapons Damage Increased

- +% Dmg --- All Damage Increased (Weapon/Universal only?)

- +% Force --- Reduces Damage Required to Cause a Stagger Effect

- Effect +-% --- Increase All Status Effects Applied to Enemies (Statuses That Do Not Prime Enemies Instantly Will Prime Them Quicker)

- [Element] +% Effect --- Increase All Status Effects Applied to Enemies from Listed Element

Class Specific:

- Storm Combo Augment --- Increases the number of combo chains by 2

- Combo +% Aura Eff --- Increases the damage that Interceptor Aura pulses for (Verified Broken)

Glossary:

- Impact --- Single Target Damage

- Blast --- AOE damage; Damage that hits multiple targets

- Fire ---Elemental - Damage over time --- +25% against armor, -25% against shields

- Ice --- Elemental - Freezes enemies, Usually high status effect --- +25% against shields, -25% against armor

- Thunder --- Elemental - Builds up, damage spreads to nearby --- +50% against shields, -50% against armor

- Acid --- Physical - Reduces resistances --- +50% against armor, -50% against shields

- Melee --- Physical - Affects both your melee attack and melee skills

- Guns --- Physical - Mostly Impact damage, but Grenades do Blast damage

Speed Formula:

[Gear Cooldown] = [Base Cooldown Time] / (1 + [Total Speed Bonus])

Difficulties:GM1: +700% health/damage; +100 magic find

GM2: +1500% health/damage; +150 magic find

GM3: +3200% health/damage; +200 magic find

Itt egy kis lista a tobbi statrol illetve hamarosan jon update vagy az updaterol info ami ugye a drop ratet allitja majd.
  • Daermon
    Ez fincsi fegyver :D
  • Zarache87
    Amugy nem is ertem, hogy ha eros nekik meg a ST miert nem TM-be mennek?
    Tudom, hogy a loot miatt jonnek ST-be mert a sok legendary miatt ott jobb a loot esely, de a rovid run helyet oket kell felszedegetni vagy valahol bujkalnak. Alapbol mar a lada fazisoknal erzodik, hogy mennyire gyengek neha az emberek igy TM sokkal jobb lenne nekik amik ki gearelodnek.

Mondjuk a 98%-os builden nekem ezzel eleg EZ a DMG :D
    A labaira alapbol 100k folott sebzek ha terde borul akkor 400k+ is lehet a dmg, az meg mar csak hab a tortan, hogy kettot tudok loni mielott dashel ujra kene taraznom.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.02.27. 13:43:25
  • Daermon
    Én tegnap a Temple of Scar GM1-en szivtam meg, mert az okosok nem birták a bosst. Állandóan feküdtek mind a 3-an :D az utolsó kocka hp 10 perc volt, mert egyedül kellett leölnöm a legendary addokat (lőszer keresés, rohangálás-repülés, stb), hogy éleszteni tudjam valamelyik nyomit :D
  • Zarache87

Na ez a ket video alaranylag hasznos is a Harvesthez :D

A Luck test meg lassan halad mert a ket randomot mindig carryzni kell ST-ben.
    ST 93%-98%
    Run 1: 2 MW, 1 Lego
    Run 2: 2MW, 1 Lego
    Run 3: 3MW, 0 Lego
    Run 4: 2MW, 0 Lego
    Run 5: 2MW, 0 Lego
    Run 6: 1 MW, 1 Lego

Csak vegre olyanok is jonnenek be akinek a segget nem kell vegig carryzni :D
  • Daermon
    Ben Irving tweetje alapján, lesz valami infó loot ügyben holnap
  • Zarache87
    Egyik twittnel volt, hogy egy picit novelnek majd, de folyamat figyelve lesznek ezek es alitgatnak majd.
    Ja bemutatom neked Darh Ceptort

Ez a 93% build amit most tesztelek :D
  • Maala
    300%-nál 4-5, 350%-nál fix 5. De nyilván a darabszám a fix, nem a típus. De sokat kell hozzá craftolni, kell hozzá dupla harvest bónuszos cucc is. :-D

Merre írta már megint Ben Irving, hogy állítanak a dropon? :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.26. 22:04:00
  • Zarache87
    Na most majd kell menni ketszer 10 ST-t megnezni mekkor a kulonbseg 93% es 226% Luck kozott.
    Ja tenyleg majd allitanak meg a drop raten egy picit felfele.

#Maala hany % Harvestnel dropol 3-5 MW embert a harvest?
  • Zarache87
    Hat ugye ez meg az osszesitet statra mert mindkettore vonatkozik igy.
  • Maala
    Hmm, azt hittem, hogy HP-ra a repair van, ammo-ra meg az... ammo. :-D Emberre meg ott a Harvest. Jó tudni. :-o
  • Zarache87
    Supply az a health es ammo packra vonatkozik osszesitve elvileg persze attol meg novelheti ennek a szintjet is.
    Tenyleg a Sigilek kozul neked van kek gear CD sigiled? Mert en csak lilat es zoldet latok.
  • Maala
    Hát, meg tudnám nézni már 101%-on is, de én 98%-on használom. Előtte ~150% körül volt, és kb lófasz se akart esni a garantáltakon kívül... Azóta meg azért esik bőven, SH-nként 3-4, és napi 1-2 legendary is befigyel.

Supply % drop-ot kéne még tesztelni, hogy több loottal az "új" loot szintje is nő-e, vagy csak több trash-t kap az ember...
  • Zarache87
    Luck neked hany %-ig mukodott mert ahogy neztem a 101% az rossz lootot terem. Most majd a 200%-ot probalom ujra, de betudom loni ephogy 100% ala is.

Amugy a skillek nalad se mennek mar MW skillel ugye? Mert valamelyik patch utan lett ilyen pedig a fegyverknel eleg kenyelmes az, hogy MW-el vegig huzod.
  • Maala
    TM-ben 2. Chest azert meg midig tobb elite (2 fegyvert szoktam itt 3. Kuldiig felguzni), de legendarykben tenyleg hianyos... ST 8-11, HT 6-8, TM 2-6, legalabbis nalam... szoval fegyverhuzas nalam elobb egy TM, majd egy ST kor szokott lenni, es maxos is, megvan az MW blueprintig.

Azota azt is kitapasztaltam, hogy egyszerre mindket fegyvert lehet huzni 1 legendaryval... beteg.
  • Maala
    Harvest nem volt kerdes sosem, muxik, minel tobb, annal jobb. 300-350%nal mar 5-6 ember jon, akar MW is.

Luck, ami ugy tunik, bugos, legalabbis miota levettem 150%rol 98%ra, esik nekem a garantalton kivul mas is, es legendary is.
  • Zarache87
    Hat jelenleg van aki allitja, hogy 100% Luck folott bugos van aki meg azt, hogy mukodik. En is most ezt akarom megfigyelni a 200%-os luck buildemmel. Viszont a Harvest mar 55%-tol jo azt meg nem neztem meg 100% folott, de 55% kornyeken fixen 2 MW Ember jon csak ha dropol.
    Matit inkabb Free Playben erdemes gyujteni GM 2 vagy GM 3 mig a MW/Lego Stronghold GM1/GM2.. Strongholdok kozul a ST (Scar Templom) es a HR (Heart of Rage) sokkal tobb lootot adhat mint a TM (Tyrant Mine) mivel az elite es legendary mobok mennyisege joval nagyobb.
  • EFRM
    most akkor mi a konszenzus pontosan a harvest es luck buildeken? 100% max vagy legyen több?
  • EFRM
    köszi, visszatettem normalba, mert a hard/gm1 tenyleg jatszhatatlan jelenleg
    normalon legalabb van esely :D
    Utoljára szerkesztette: EFRM, 2019.02.26. 10:30:19
  • Zarache87
    Naja meg igyse eszeveszett a tempo a vasrosban. Hat eleinte vegyel fel minden mert szukseg lesz ra illetve valtogasd a skilleket, hogy legalabb a lv 1 mastery meglegyen igy majd craftolhatod is oket.zoldre. Intyben es Colossusban tudok tanacsot adni mert haver Colossus en meg Inty vagyok. Illetve majd lv 30-on erdemes a normal build melee egy Luck es Harvest buildet kiepiteni. Harvest Free Playben nagyon jo tud lenni mig a Luck Stronghold farmra. Most tesztelem az uj Luck buildem es eddig jonak tunik mert egy megkezdett Strongholdba leptem be a 2 lada utan es igy is 2 MW lett a jutalmam. Illetve a mostani builden meg a dmg-et kell finom hangolnom mert ugynezki egyenlore csak 30k AOE rugasokat tudok kihozni, de lehet az uj Sigil comboval most joval fole lovok :D
  • PiszkosFred
    Latom a kepeken, hogy ti mar masik ligaban jatszotok es mar csillagaszati ertekeknel jartok, de en egyelore lvl11-en maximum zold szintu cuccokat lootolok, igy azzal kapcsolatban kerdezem, hogy azokat muszaj porszivoznom, vagy megkapom. Az megnyugtato, hogy kesobb majd legalabb a tenyleg jo loot nem megy karba. :)

Hasznalom a sprintet, nonstop, de minimalis a sebessegkulonbseg, igy azzal is egy vicc a kozlekedes a varosban.
  • Zarache87
    Quick Play-en sokan be bugositjak a missionoket es utana ugymarad ezert Easy/Normal a leghatekonyabb modszer ha a 25 quick play kell.
  • Tibitron79
    Teljesítmény növelésre inkább vegyek még 8 gigát ( igy lesz 24 giga) vagy nyomjam fel az i3-as procit a minimum konfigban írtra?
  • Daermon
    Rochelle Neil (Faye) szinkronizál, ugyhogy készülget a sztori folytatás :)
  • Zarache87
    Sprint mukodik Tarsisban illetve Masterwork es Legendary itemeket automatan folveszi a game ha ottfelejtetted. A boss dropot automatan messzirol felporszivozod.

#654 Nem a Day 1 patch volt a ludas hanem egy kesobbi aminel csak 11 oran keresztul volt erezheto a drasztikus drop. Mondjuk most is rohadt jo a drop ha az ember nem Tyrant Mine-ban es Free Playben probal csak farmolni. Ma tobb olyan run is volt ahol 4-5 volt a legkevesebb MW drop. Illetve csak tegnap jott 3 legendary miutan meglett az uj farm hely. Most azota megfeljebb toltabb a Luck-ot es nyomunk majd haverral jopar kort.
    Amugy aki ertelmesebb dropot akar az menjen Heart of Rage-be vagy Scar Templomba. Sokkal tobb ott az elite es a legendary enemy igy a loot is sokkal jobb.
    Gz a legendaryhoz amugy a Harvest Bonus is jo rajta.
  • EFRM
    wow ez a quickplayes cucc kurva bugos :DDD
  • Maala
    Wow. 2/4 jó stat? Bármikor. :-D
  • Maala
    Azért akik sírnak, azoknak főként volt Origin Premier accessük, nekik a patch meg szerdán jött, szóval volt az 3 nap is.
  • N3mus
    Igen de szerintem most nagyon vissza vették a dolgokat. Konkrétan ma kb 3-4 órát játszottam és csak a stronghold végi fix masterwork esett pedig van 92% luck is hozzá. Még a day 1 patch előtt is jobban esett.
  • BladeW
    RAM mérettől függ mennyi mindent tud előre betölteni. Alapvetően a töltési időt csökkenti igen, de ha pálya közben kell swapolni valamit akkor HDD-ről jóval lassabb lesz az elérés, és attól is beröccenhet.
  • PiszkosFred
    Hat, nagyon jo lenne, ha ez lenne a helyzet. Egyszeruen a vegso bossok utan nincs ido minden a harc kozben kiesett random "rombuszt" osszeporszivozni, foleg utolso harc utani 5-7 secben. Oke, nyilvan ezek limlom dolgok, de lowlvl szinten (lvl11) az ember minden kis szarnak orul. :)

Kovetkezo patchben konyorgom emeljek meg a Tarsis haladasi sebesseget, mert ugy erzem magam, mint egy reumas csiga egy dungeon crawler jatekban... Meg az always run opcioval is frusztralo ez a seta...
  • TomStorm
    Eddig csak utolsó lettem mindig mert kontrollerrel játszottam de ma áttérek egér+bill!
  • Zarache87
    Itt igazabol arrol van szo, hogy egyik nam varatlanul magas lett a drop rate es 11 oran keresztul ment ez. Azt alitottak vissz az elozo allapothoz, de tuti lesz egy kis finomhangolas mert paran nagyon vissza sirjak azt, hogy minden bokorban MW drop volt. :D
  • TomStorm
    Na most végre lesz pár napom játszani!
    Megjelenés óta nem volt igazán időm:)

Annyi,hogy l8-on még feloldottam Interceptort és ugye Ranger-el kezdtem.
    Következő Storm lesz majd Colossus.

Elég vad ez az Interceptor:D tetszik!
  • N3mus
    Mindent megkapsz a végén még ha nem is szedted fel ( elméletben bár amilyen bugok vannak még a játékban én inkább oda mennék :) )

A másik meg most kicsit gáz a loot rendszer lehet várni kell 1-2 napot mire átnézik a dolgokat.

https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/au9jnx/for_those_saying_bioware_hasnt_acknowledged_this/
  • Maala
    Nem vagyok meggyőződve róla, hogy előre betölti a textúráit az újonnan megjelenő moboknak... Elvégre tökéletes EA termékről van szó, és 2019 van.
  • Maala
    Nekem sokáig nem működött (nem integrált hangkártyám van), aztán jól le kellett kb. tiltani minden más eszközt (monitor hangszóró, stb), amit nem használok Anthem közben, azóta már hallottam kommunikálni 2 embert! :-D

De nem tudom, hogy ők hallottak-e engem. :-(
  • Zarache87
    En folyamat hasznalom ha hulye a csapat tars vagy csak free playbe vagyok. A silence beallitasa utan tokeletesen mukodik.
  • Tibitron79
    A gtx 750 4 gigával szerintem nem rossz azért. Ma vettem 8 giga ddr3 1333mhz ramot, és érezhetően jobb lett. Már nem szaggat a harcoknál úgy, repülni is lehet szépen, igaz low minden, de játszható és így se csúnya. Még a min procit szeretném elérni az Intel Core i5 3570 30k.ért már megvan. SSD ennyit számít harcoknál? nem csak a töltő időt csökkenti pl?
  • BladeW
    https://www.ea.com/games/anthem/buy/pc-system-requirements
    link alapján pont nem ram kell neki. Amit leírtál inkább videokari és SSD.