1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
#721 Akkor menj ki Freeplaybe, lesz 4 db barna boltív a térképen, mindegyikhez meg kell X dolgot csinálnod... Tippre a G-vel kezdődő már kész van (Ulti kill), a többihez még kell egy kicsit farmolnod (treasure chest nyitogatás freeplayben, world eventezés, multikill)...
Legalább felfedezheted a világot egy kicsit. :-) -
TomStorm #720 Nem -
#719 A 4 tombot már megcsináltad Freeplayben? -
TomStorm #718 Olyan gondom lenne,hogy nincs küldetésem.Semmi.
Stronghold van csak de azt már 3x megcsináltam.
Lvl 20 vagyok. -
Daermon #717 Este összedobtam egy kis zenés ingame videót a felvett dolgaimból :) (van 2-3 kifejezetten jó OST amúgy)
-
Daermon #716 Szerintem csak Strongholdban szedi fel automatán. -
#715 Egyetlen mentséget, amit ki tudok neki találni, hogy Leg. Cont.-ban utolsó előtti helyszínen esett az MW, és nem az utolsóban. -
Zarache87 #714 Elévileg az MW-tol folfele felkene szednie mindent. :( -
#713 Umm, csak halkan jegyzem meg, hogy teszteltem most egy Legendary Contracton keresztül, hogy felszedi-e automatán a játék a cuccokat, és egy kék és egy MW cuccom bánta, hogy nem. -
#712 Próbáld inkább kontraktokkal, amiket annak a küldetésnek a környékén adnak, azoknál 3-ból 2-nél nekem adott titánt... -
Zarache87 #711 Free playben valami most megbolondult delutanra es javitjak mar. -
Krusade #710 Freeplay-be mennyi a respawn idejük a titánoknak tudja valaki? Dawn Shield Craft missionhoz kéne.:( reggel 1-1,5 órát repkedtem a spawn helyükön és nem találtam egyet se. :( -
Zarache87 #709 Itt a link haver is panaszkodott, hogy ha nem nagyitja ki kicsit a kep :D
2560x1440-ben kisebbek a betuk tudom en is csak kiment a fejembol. -
#708 Bazzzz.. linket inkabb, mint kepet, koszi. -
Zarache87 #707 ok par uj info ami azota valtozott illetve az egyik emberke hulyeseget beszelt.
Eloszor is 200% Harvest Bonus csak 3 embert ad es nem 5 embert ahogy a Youtuber allitotta igy lehet boven fole menni amig meglesz a 5 Ember limit.
Masodszor a Luck-ot teljesen tisztaztak mostmar mert a multkor lista melett egy valami hianyzott. Meg pedig az, hogy a 0-100 elso limit az 100 base luck. Szoval minden Javelinnek 100 a kezdo luckja igy maximum 90 kell, hogy elerd a 190-es limitet.
-
#706 Jaja, még tesztelgetik, hogy minden esetben jól működik-e. :-) -
Zarache87 #705 Yep, de majd meg jon hozza mert nem lett teljes mivel a feher es zold itemek meg esnek. Mondtak amint megoldottak fixaljak azt is. -
#704 Meg is jött még éjjel, csak szerveroldali volt. -
Zarache87 #703 Na egyklis fashion time. Sajnos a Stormhoz meg nem csinaltam semmit mivel azt meg nem nagyon gearelem.
Hulk Buster
Iron Man
Darth Maul Style
Harvester Inty
Gundam Style
Illetve nemsokara jon a loot update is. -
#702 Egy ilyen esne Herald-ból, és asszem nem lenne gondom fegyverrel májusig. :-D -
szergely83 #701 Végül én is ezt tettem. Még mindig tölti, 2 klienst kell updatelni... Lassan be kéne szerezni egy 1000Mbit-es routert :D -
Zarache87 #700 Origin update bug volt most ami neha elofordul :(
Amugy en inkabb ujra raktam az egesz gamet mert igy most 52GB nem is 58GB mint ahogy volt elotte. -
Probatbicol #699 *visszament -
Probatbicol #698 Igen, finalizing fázisban 102 Gb volt a játék könyvtára, de miután befejezte visszanem 54-re. -
#697 Nem-nem, 3gb a patch, 46gb-t csak atporgetett :) -
szergely83 #696 Valamit nagyon elbasztak. Hiába 3GB, ha előtte leduplikálja az egész játékot. Nincs annyi helyem, most rakom át SSD-ről sima HDD-re...
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2019.02.28. 19:37:44 -
#695 46gb a frissites, nalam legalabbis. Utana passz, meg csak most kezdtem bele.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.28. 19:26:15 -
szergely83 #694 Mi a picsa van ezzel a patch-csel? 40GB helyem van, de felzabál mindent. Valakinek sikerült lefrissíteni? Patch után mennyi helyet foglal a játék? -
Daermon #693 Azt leszámítva, hogy teljesen más? :D Én kb 200-250 órát Destiny 2-zten és nagyon szeretem, de az Anthemre átpártoltam még is :)
Kategória kb ugyan az: coop-looter-shooter rpg.
Én elég sokat Destiny 2-ztem, Forsaken +AP természetesen. Gunplayban mindegyik jó nagyon.
A 4 Javelin sokkal jobban eltérő játékélményt ad, mint a D2 kasztjai.
Hasonlóan vannak az abiltyk is: 1 meele + 2 aktiv skill és ulti. Viszont a Componentek, secondary statok miatt több build opció van az Anthemben. Még akkor is, hogy az Anthemben nincs kimondott armor (fejes, test, kéz, láb páncél csak kozmetika) itemizáció (helyette 6 komponens, abilityk, fegyverek). A kombó rendszerről nem is beszélve, ami magasabb szinten nem lesz mindegy dps szempontból :)
Loot is random, és több szintje van (viszont itt csak küldetések között tudsz variálni, ez szerintem jó).
Itt van craft rendszer is, ugyhogy lehet szórakozni, hogy milyen stattal jön a cumó.
Az Anthemben kicsit egysikubbak a fegyverek kinézetre, de csak kicsit.
Mikrotranzakció ugyan úgy csak kozmetikai, tehát opcionális, csak itt Silver helyett Shard néven van :)
Az end game ugyan úgy farm/grind mindegyikben (meg minden ilyen játékban), item szerzés a cél. A D2 persze jelenleg kiforrottabb, a pár év előnye miatt.
Vannak hiányoságok az Anthemben, de ez fejlődni fog, főleg áprilistól lesz nagyon más (ekkor rengeteg minden jön), de már készül a sztori dlc is (ami ingyenes), meg bug irtás és Quality of Life dolgokat is közben adagolják majd. Rettenetesen nyitottan kommunikála BioWare, és figyelnek a visszajelzésekre.
Nekem jelenleg a top3 ilyen játék:
1. Anthem
2. Destiny 2
3. The Division
Úgyhogy most sem rossz az Anthem, de sokat fog (és kell is, mint minden ilyen játéknak) fejlődni. De 6 napja jelent meg csak, új IP, tehát vannak gyermekbetegségek, de semmi durva. -
Morinad #692 Valaki, aki játszik a játékkal, és játszott a Destiny 2-vel is, leírná, hogy nagyjából mi a különbség a két játék között? Előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Morinad, 2019.02.28. 08:44:39 -
Zarache87 #691 Hat nem panaszkodom a sebzesere foleg mivel kettot tudok loni tarazas nelkul :D
Intyvel meg a tripla dash egybol maxra huzza es meg ammo-t se hasznalok fol ez miatt folyamat tudom hasznalni a fegyvert.
-
#690 Az szép, ez már az a kategória, amire Stormmal ráhúznék egy MW+epic+rare +35% blast dmg componentet, csak a fun kedvéért. :-D -
Zarache87 #689 -
Zarache87 #688 Hey All,
First off, thank you for all the feedback around loot drops, this is what we have heard:
⚫Many inscriptions are not useful to the item they are attached to
⚫Due to this, players need to get many masterworks of the same item to find a “good one”
⚫Players want the frequency of masterwork drops to increase to help with the above OR…
⚫They want us to change how masterwork inscriptions work so that they are more “useful”
There is more feedback, the above is a summary.
This is our plan for changes to go live on February 28th or March 1st (central US time)
⚫ Inscriptions are now better for the items they are on
⚪ This applies to new items earned in Anthem (not existing ones in your Vault)
⚪ If an inscription applies only to the item it is on (gear icon), it will be useful to that item. Otherwise the inscription will provide a Javelin
wide benefit
⚪ For example, an Assault Rifle will not have an item specific +pistol damage inscription. It may have a +electric damage suit wide
inscription (cool for a lightning build)
⚪ Some more information below
⚫ Removed uncommon (white) and common (green) items from level 30 drop tables
⚪ This was a highly requested change and we agree, so that’s that.
⚫ We have reduced the crafting materials needed to craft a masterwork from 25 masterwork embers to 15 masterwork embers
⚪ As you salvage or harvest, you should be able to craft more masterwork items to get the inscriptions you are looking for
⚪ Now that inscriptions are more relevant to their item, this should yield better results for players
Additional inscription change details
Its hard to write a short version of this, but I’m going to try. If we need to add more information later we can do that…
⚫ Current: There are a large pool of inscription options available to roll on items, the inscription pools are generic (e.g. Weapons)
⚪ Every masterwork item has 4 inscriptions – Major Primary, Minor Primary, Major Secondary, Minor Secondary
⚫ Change: Each item type now has a specific set of inscription options for each of their inscription pools. The pools are smaller and are targeted to the specific item type
⚪ E.g. there used to be a Weapon pool, now there is an Assault Rifle pool and the assault rifle pool has 4 pools for each of the inscription
types listed above
⚪ Primary inscriptions are focused on damage or survivability
⦾ Any item specific inscriptions (gear icon) will always benefit the item they are on
⦾ Javelin wide inscriptions (suit icon) will benefit damage or survivability across the whole Javelin
⚪ Secondary inscriptions focus on utility and can be targeted to the item (gear icon) or the entire javelin (suit icon)
There are likely a bunch of questions, we will read through the comments and if we need an additional post to clarify things, we can work on that.
Thanks again for all of your support
Ben
-
Zarache87 #687 Na jott hivatalos valasz a Luck statra az Ursix teszt utan.
Bizonyos moboknak mint az Ursix is fokozott drop rateje van. Gondolom igy az osszes nagyobb enemynek is.
0-100
101-109
110-119
120-129
130-139
140-149
150-159
160-169
170-179
180-189
190+
Szoval ugynezki 190 folott mar nincsen ertelme nagyon a Lucknak. A Luck stat nem csak a minosegre hanem a mennyisegre is hatassal van. Szoval minel magasabb a Luck statod annal tobb loot is lehet.
A Supply statot is elmondt a dev, hogy mire van. A Supply az ammo/hp drop ratet noveli.
Illetve Ben is posztolt reddidtre, hogy jelenleg is dolgoznak szoval ugynezki tuloraznak a sracok bent a loot valtoztatasok miatt :P
Ha szerencsenk van ma mar beszelnek a valtozasrol vagy jon update. -
#686 Flashgitz srác
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Daermon #685 Monthly Gold Challenge kész és minden frakció repu is maxon :D -
Daermon #684 Türelmes és idő milliomos :D De én is hálás vagyok nekik, hogy kimatekozzák a dolgokat. -
Zarache87 #683 nm, de ez a turelmes embereknek koszonheto akik ossze raktak ezeket.
Viszont legalabb tisztabban lehet latni igy most jopar statot. -
EFRM #682 kiraly, koszi