Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Máris jobban megéri a Stronghold az összes hátrányával együtt. :-) Kár, hogy Heart of Rage végső boss olyan hosszú és unalmas és nehéz túlélni ha bemész a lootért. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.25. 15:25:21
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Azóta felszedtem még egy kis geart is, meg a Ranger mellett a Stormom is végre 413, úgyhogy azzal is utodk majd GM1-ezni legalább.
Ma lekéne este darálnommég 3 Strongholdot meg kb 80db Outlawot, hogy meglegyen a maradék 2 heti challange.
Maala köszi az infót! Bár megnéztem és csak olyan 70% volt a luck nekem, de akkor észben tartom, amit írtál. Supply olyan 40% kb nekem, így esik annyi, hogy mindig akad lőszer és reprair, így már egy ideje Ammo Augmenteket se használok.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.02.25. 06:31:15
Elég sokan észrevételezték, hogy jelentősen csökkent a nem fix MW és Legendaryk száma, erre a főfődev beismerte, hogy bizony elkúrták, majd javították.
Ez még szerintem nem gond, főleg egy PvE játékban, ahol nincs semmi kompetivitás, max megunod, ha nem esik sokáig semmi, és kihal a játék.
Ezzel egyidejűleg jópáran tesztelgették a Support +% Luck skillt, mondván, hogy ha 100% felé mész (tehát 101%-tól már), akkor konkrétan megszűnik működni (azaz olyan, mintha 0% lenne). Én eddig kb. 150%-al toltam, aztán most végre össze tudtam hozni egy 98%-ot (90% alatt csak nem mennék, hogy néz az már ki), és hát nekem is úgy tűnik, hogy sokkal jobb az eredmény. Eddig volt, hogy csak a fix GM-ért kapott MW-t dobta ki, most már azért jó pár extrát is ad. :-) Érdemes a Supply x% Droprate-re is ránézni, már 30% is érezhetően megdobja a dropok számát.
TL;DR: Ne menjetek 100% Luck felé.
Ugyanígy érdemes gyűjteni az x% Harvest Bonus cuccokat, GM2-3-ban bemész harvestelni és ~250-300%-nál 3-4-5 MW Embert ad.
Ja, és mióta rájöttem, hogy ugyanazon component MW és Epic formájából egyszerre is fel lehet rakni, máris nem hiányzik annyira a dupla Herald nerfje, mert visszatértek a jó kis OP sebzések a Stormmal... Cserébe a ~470-es gear levelért. Így már lesz különbség a high level javelin buildek között.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
For the coinz 😊
Kinek kedve lesz csapatni vegyen fel <#eplus2>#eplus2>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Hátránya, hogy bugos volt a lelkem, és minden egyes küldetés után a Forgeban úgy jelezte, hogy új fegyver... Ezért amint nem volt már hasznos (más fegyverre is kaptam nagyobb Supply % +Luck-ot), bezúztam.
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
- The final boss in the “Return to the Heart of Rage” stronghold and crit path mission will now properly appear if a squad of freelancers wipe before reaching it.
- HDR on consoles can now be properly turned on.
- Fixed a number of issues that were causing players to crash.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Falba beragadó ellenfél miatt 2/3-nál félbeszakított GM2 legendary contract. :-) Hmm hmm hmm...
Az uzenet 15:00 ora kornyeken jelent meg, es 1-2 percenkent benyomta a kliens, hogy 2:00:00 ora mulva serverleallas (vagy restart? nem emlekszem mar), aztan 01:55:00, stb. Igy ertettem a 17:00-et, mert kb akkorra igerte, de en korabban kileptem a jatekbol, nem vartam meg 😊
A dungeon es egyebek vegen csak par sec van, aztan kidob mindenkit, az mas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.23. 17:15:52
A küldetések legtöbbje ilyen, szerintem Freeplayben érdemes tevékenységnek a "bámészkodás, material, stb" belőni. Kb. mindenhová elmehetsz (Strongholdokat leszámítva), ahol a küldetések játszódnak. És egyébként is, World Event farmmal minden gyorsabb, van, hogy csak 3 Hivet/Scorpion tojástelepet/Lőszerraktárat/stb-t kell kinyírnod, Stormként 1 ultiból megvan, aztán feltakarítod a maradékot, és kb 2. perc alatt meg is van a Treasure chested (GM1 nehézségen, tehát teljes a loot-tábla). Igazából itt van a legnagyobb hiányérzetem, 4 ember egy ekkora világba rohadt nagy pazarlás, lehetne pl. 16 fő, a mostani GM3-at feltolni GM1-re, stbstbstb...
A loot az teljesen véletlenszerű, majd olyan ~20 környékén elkezdenek esni epic gearek, amiken, ha szerencséd van, lesz Supply % Drop és Supply % Luck, amik a kapott loot mennyiségét és minőségét javítják (legalábbis perpill ez a konszenzus, hogy ezt csinálják, csak akkor a Supply % Speed mit csinál? 😄 Valszeg a Supply gear skill recharge idejét csökkenti, de érdekes a másik 2 legfontosabb statushoz hasonlóan elnevezni)
Egyébként amíg nem voltam 30-as, nekem is Freeplayben esett a legtöbb masterwork (MW), de azóta meg áttolódott ez a Strongholdra... GM1 elég gyorsan megvan, és ~100% körüli Supply % Luck, meg 50% körüli Supply % Drop elég jól adja a MW-ket, mint az esti kép is mutatja (bár az még drop nélkül volt, amin amúgy is dolgozom még).
5*24:
Minden javelinnek van 3 egyéni slotja, az egyikben 2féle, a másik 2-ben meg 5-5 féle felszerelés. Ha unlockolni szeretnéd az epic blueprintjét valamelyiknek, akkor menned kell vele 4 (zöld-uncommon), majd 8 (kék-rare), végül 12 (lila-epic) küldetést/world eventet úgy, hogy rajtad van közben a felszerelés. Az 5-5öt párosítva szépen, és megszorozva az epichez szükséges összesen 24-el jött ki a matek... Aztán erre majd rájön a Masterwork Blueprint, amit felszerelve menni kell majd még egyszer 35-öt az unlockig. Jó esetben ugyanúgy párosával... Mert ahogy nézem, hiába gyakorlatileg egy fejlesztett gear az MW / Legendary, attól még nem számít bele a zöld-kék-lila unlockjába... :-( (egyébként a "support" slotban - amiben csak 2-féle felszerelés van javelinenként - nincsen MW / Legendary tudtommal, úgyhogy azokat érdemes minél előbb unlockolni epic szinten, és rerollolni a neked megfelelő statokkal)
Ellenben a fegyverekkel (Cortex / Challenge / Weapons), ahol 50 sima ellenfél (zöld), 25 elite (kék), és végül 10 legendary kell (lila), azonban itt MW blueprinthez is 10 legendaryt kell "megölni", és a kettőt számolja egyben. Ki tudja, lehet, hogy a gear-es rész bugos?
Fun fact: csak bele kell sebezni a fegyverrel 1x, és annak kell a kezedben lennie, amikor meghal, ahogy észrevettem.
Ahogy látom egyébként, a HP-csík kijelzése (is?) javításra került a patchben.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.23. 16:58:47
Hat, csak lvl6 vagyok, probalgattam a rendszereket, craftot, forget, parbeszedeket, stb., atfestettem a javelint, mert kaptam valami preorder skineket, aztan mentem par story missiont, egy contractot meg freeplayben vagy 3 orat. A missionok kozul az utolsot mar privateban, mert meguntam, hogy mint egy szaros betepett vadlud csapat, ugy mentunk - egy repul elol, a tobbi koveti, se bameszkodas, se material, semmi, csak rush.
Storm eleinte nem tetszett, aztan jott hozza par kiegesztito es elerhetove valt par komponens, na ugy mar mindjart mas 😊 Marskman egyik kezben, geppuska a masikban, skill charge boost cuccok a robotban es szinte nem is lovok, csak a kepesseggel pusztitok. Foleg az ulti tetszik. Eddig hasznalhato loot csak freeplayben esett, gondolom direkt.
At 5x24 missiont mire erted?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.23. 16:14:41
Valaki talált valami patchnotest a mai peccsről?
Valamint frissült a road map is.
Nálam 10 órája megy,egyszer se volt ilyen.
De bosszantó lehet biztos sajna akinél előjön.
De köszi,félreteszem és majd egyszer..
Azt igérték, hogy day1 patchben ez már javítva lesz. Ezekszerint nem sikerült 😞
TomStorm10
Én Ranger-el kezdtem de várom Stormot hogy kipróbáljam.De Colossust meg Intert is😄
40.000 creditet kaptam kezdésre egyelőre nem tudom mire költsem
Azt nem tudom mikor vagy hogy lehet új Javelint feloldani így új játékot kezdtem de elvileg megmarad a másik mentés.
Spoiler amúgy a Jav.unlock vagy lehet tudni?