99
  • hawkie22
    Ez megint olyan, aki a régi filmeket szerette és rajongóvá vált, akkor az ezt is meg fogja nézni és szeretni fogja.
    Én az elsö trilógiát anno 1990-ben láttam, karácsony este, kivettük VHS-en és megnéztem egyhuzamban a 3 filmet egymás után. Akkor 7 éves voltam. Azóta, ha kijön új Star Wars film, azt elsöre csak és kizárólag moziban. Nyilván vannak gyermekbetegségei a 7. résznek is, de én el tudom nézni neki. Ha megjelenik egy X-szárnyú vagy egy gigantikus csillagromboló a vásznon, akkor én visszahullok a gyerekkkorba, 1990-be és ez nekem arra másfél-két órára elég. Nem érdekel, hogy van-e rendes sztori vagy egy régit dolgoznak fel egy kicsit megváltoztatott módon, nekem ez akkor is Star Wars és ez így van jól.
    Másnak nem tetszik, nekik ez a véleményük. Én meg erre a kis idöre jól szórakozom. Nem vagyunk egyformák. A 8. résztöl se várok világmegváltást, meg új sztorit vagy ilyesmit, viszont amit igenis elvárok, az a következö: Jedi kardozás, látványos ürcsaták. Se többet, se kevesebbet. És akkor megint egy kis idöre visszacsöppenhetek a gyermekkoromba. Ezt jelenti nekem a Star Wars.

Remélem, hogy ha a fiam is eléri azt a kort, ahol levetíthetem neki a régi filmeket, akkor ö is hasonlóan fog érezni majd. Bár valószínüleg nem, se hát ez van. :)
  • yamato41
    Így van! Egyál trágyát, az a sokmilliárd lény nem tévedhet...
  • Axlkenobi
    Nem akarok ennyiből messzemenő következtetéseket levonni, de megint van jó néhány olyan pillanat, ami arra enged következtetni, hogy az eredeti trilógia további remake-eléséről lesz szó, de ne legyen igazam.

A karakterekkel nem tudok mit kezdeni. Az újak közül Rey-t csíptem az első részben, de Finn és Kylo rohadt idegesítőek voltak, Poe meg szimplán szürke és semmilyen. A régiek közül nyilván jó érzés lesz újra látni Leiát és Luke-ot, de nem tudom tudnak-e kezdeni velük valami értelmeset, mert a TFA-ban sikerült mindhármat lenullázni.

A látvány és a zene rendben van, de az egy SW-nél alap. No, mindegy, remélem, hogy ha már az első hat rész eredetiségét nem is éri el, azért a TFA-nál kreatívabb és innovatívabb lesz.
  • Totti5
    Akkor a több jó filmet nézd, amire meg mások nem kíváncsiak. Iyen ez, kinek mi...
  • yamato41
    Én nem néztem meg moziban...
    Egy film minél alacsonyabb inteligenciára teszi a mércét, annál több potenciális nézője van. Jó példa erre a Halálos iramban (jó a zindex filmnézetős videója, erről jutott eszembe). 60-as IQ-val már simán érthető, 115 fölött meg már nem. No de a társadalom 80%-a ebben a kategóriában van (és most itt kiváló alkalom lenne politikai párhuzamre, de jusztse). Ez nyilván nem jelenti azt, hogy minden tömegfilm rossz. Viszont azt igen, hogy nem tömegfilmek között nagyságrendekkel több jó film van. No mindegy, kinek a pap...
  • Ironman2
    Nekem már az előző részben is idegesítő volt Rey,nagyon túljátssza a szerepét.
  • Stockbauer33 #12
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudtam h megharapja vki.Direkt volt :)

Végre gigantikus űrcsaták.Profin megkoreografált Jedi harcok.Biztos szar lesz :DDDD

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.14. 19:41:17
  • kalapos01
    "Sok mindent elárul a közönség "ízléséről" ez a "siker", mert a 7-es egy nagy rakász sz*r."

Pont annyit árul el, mint a tiedről. Mert a siker azt jelenti, hogy sokakat érdekelt a film. És, hogy sokan megnézték. És te is megnézted. Nincs több kérdésem.

(Tényleg azt hitted, hogy a bevétel nagysága a tetszési indextől függ?)
  • Alexease
    Tortenet vezetesben es uj dolgokban (messze) elmarad(nak) az eredeti(k)tol, de foleg az 1–3. resztol. De hat 2017 van, uj mozi generacio, az SW-bol kozonseg film lett, a lassan nyugdijas rajongokra nem lehet alapozni;)

Kicsit komolyabb tortenetet vartam a 7. resztol, de logikusan a nezettsegre es biztosra mentek. Nem volt rossz, de inkabb csak "tortenes" volt benne, nem "tortenet".

Valszeg a 8. resz sem lesz mas, ez majd a 5. reszt "koveti": a fiatal jedi tanitgatasa, az uj birodalom szetcsapja a jonepet, az uj akcio hosok akcioznak, es osszessegeben jol megszivjak ;)
  • Alexease
    http://muszaj.hu/ :)))))))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.04.14. 19:18:27
  • tomboy013
    A plakát nagyon király, az előzetes kedvcsinálónak jó, de majd biztos jön egy rendes előzetes is.
    Biztos a film is nagyon jó lesz, a 7. rész sem volt rossz. Kíváncsi vagyok Kylo Ren fejlődésére mert marha nagy potenciál van a karakterben. Luke-ot jó lesz viszont látni. Nagyon jól beadagolják a régi karaktereket is, sokat hozzátesznek a feeling-hez.
  • Stockbauer33 #7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a fanyalgóknak------------NEM MUSZÁLY ÁM MEGNÉZNI
  • Totti5
    Nagyon várós.
  • yamato41
    Sok mindent elárul a közönség "ízléséről" ez a "siker", mert a 7-es egy nagy rakász sz*r. Lapos, kiszámítható, unalmas történet, pocsék színészi játék, az egész egy nagy píszí keretbe csomagolt sz*rkupac. Az eredetiség legapróbb szikráját is kiölte belőle a pénzsóvárság, ami körülveszi. Ford durván alkesz ábrázata és Parkinson-kóros mozgása saját maga paródiájának is gyenge. Hihetetlen az egész...
  • hitman1028
    remélem nem megint egy halálcsillagot akarnak felrobbantani xd
  • InfoCsill
    Elég szar hogy női karakter a main karakter, a vicsorgó frusztrált nők nem mutatnak jól a mozivásznon, éljen a feminizmus (not).
  • CairoJack
    Tök fasza kis előzetes volt, aztán a film meg gondolom pont olyan sz*r lesz, mint az Ébredő erő...
    Ezért nem megyek el moziba, az biztos!
  • scagnetti
    Hát ettől nem ba*szódtam hanyatt!