Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Remélem nem kamu. Bár szerintem holnap már nem fog jönni, mert 5 óra van hátra és még nem volt tweet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
test Server update 2
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.21. 21:53:39

Készítettem én is a saját ámokfutásaimból egy összeállítást. Csak erős idegzetűeknek, mert nem veszett el bennem shroud. 😉

Running
gz

A játék végén a kör a Military szigeten, az észak keleti dombságra szűkült. 7-en maradtunk. Az utolsó épületeket elhagyva mennünk kellett fel a dombra nekünk is, de 2 ember szaladgált a tetején és állandóan lövöldöztek valakire. Társam kicsit távolabb tőlem elhelyezkedett és nem vártam tovább, feldobtam egy gránátot a fájukhoz lesz ami lesz alapon:

Telibe mindkettőt. Felmentem kilootolni őket, mivel szükségem volt ellátmányra és AWM is volt náluk. A társam nem várt meg, hogy meggyógyítsam magam és felpakoljak, az önfejűen rászaladt arra akit meglátott, ami egyben a vesztét is okozta. Végül farkas szemet néztem az utolsóval és mikor már kör se nagyon volt sikeresen befejeztem a küldetést:

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Running

Running
Jó kis videó volt.

TDC Geronimo
Documentary.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS has taken the world of online PC shooters by storm in 2017. But who is the man behind the moniker? We sit down with Brendan Greene to talk about his love of military shooters, his journey into mod development and the success of his first game.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.20. 19:15:44

Első találkozásom SOLO-ban olyanokkal akik teamingeltek. ÉS tudták, hogy melyik sarokban vagyok, úgy, hogy meg sem mozdultam. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

És jöttek is a csalira? 😊
Silenceres mini14 wtf? 😄 Mi volt akkor még a dropban? M249 vagy Kar98?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.19. 23:47:26
Fujiryu
Na ma megint bemákoltam magam egy győzelembe. Ködös map, Militaryra szűkül, gondoltam hajókázom a híd helyett, mert ott mindig lelőnek, aztán ezt találtam a ködben. A fűruha mellé még egy silenceres mini14-et is sikerült szerezni, onnan meg már tényleg csak arra kellett figyelni, hogy a körben legyek <#violent>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Van benne potenciál szerintem függetlenül a szerencsefaktortól. De persze még van hova fejlődni, de a stream nagyságrendekkel élvezhetőbb volt mint a korábbi versenyekről akármi, szóval még a végén valami használható dolog is lesz belőle.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Két kört néztem meg igy bele-bele pillantva. A vége tényleg kemény volt, amikor akkora körbe ahol "hagyományos" meccsen olyan 20-30 ember szokott maradni, itt még 63 várták a leszámolást. Facebook-on meg szidják a közvetítést, de hát szerintem lehetetlen volt a végén normálisan követni az eseményeket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Running
Kettőt néztem eddig végig. Érdekes, és szórakoztató, főleg a vége, amikor kitör a totális káosz. Szerintem ez a játékmód nem alkalmas versenyre. Az eleje unalmas, a vége meg szerencse és káosz, kevés taktikai lehetőséggel. Egy normális versenyhez, esporthoz kontrolláltabb játékmód illene, mint a jelenleg.
Kisebb változtatásokkal, egy esportra alkalmas külön játékmóddal nagy siker lehetne.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.19. 14:37:03

Fujiryu
Nem tudom innen valaki nézte-e a tegnapi IEM Oakland PUBG meccseket de szerintem egész jók voltak, főleg a korábbihoz képest.

Running

Sunsetjoy
Valahogy így? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szabi
ha ide benyitnék, szerintem vissza is a csuknám az ajtót 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Csak nekem hiányzik a játékból a killcam?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Running
Gondoltuk sráccal kiteszünk csalit:

Running
Ez valami divat dolog, mert ezer éve szerepel ez a szárítóköteles faszság a játékokban és mindben igénytelen szarul néz ki.

Sunsetjoy
Tudom, hogy kukacoskodás, de a szárítókötélen lógó ruhák egy elhagyott környezetben (ami tehát x ideje kakukk) miért vannak olyan jó állapotban?
Vagy poénból majd fel lehet őket venni, mint a filmekben, amikor menekül valaki a kerteken át és egy szárítókötélen lógó ruhákból új külsőt tud varázsolni magának? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Running
Új képek a sivatagi térképről:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dedikált szerver és mod támogatás "örökéletűvé" tehetné a játékot - persze ha az alapjátékhibátlan -, de mivel ezek a dolgok manapság üzlet rombolók, kétlem hogy szándékukban állna ezek kiadása.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Amúgy én azt vettem észre, hogy elég gyakran rám jön a vörös zóna. Gyakori, hogy egymás után 2-szer is zaklat. Elég nagy a pálya, hogy ilyen ne forduljon már elő, ennek ellenére mégis...

Running
Új térkép mellé kéne gyakorló pálya, illetve új játékmód is, hogy változatosabb legyen a kontent. Reméljük szerepelnek ezek is az elképzelések között.

TDC Geronimo
Elvileg lesz megjelenésre új UI, a 2d/3d meccsrögzítés és új map.

Ja én is ismerek olyan hero-t, aki leszarja, sosem ölte még meg, de én sem tartozom ezek közé 😊
Én sem féltem, de mostanában elég gyakran kinyír. Tegnap pl. négyen egy autóban ülve hajtottunk át egy red zone-on a kör felé, már majdnem kiértünk belőle erre a szélén telibe kapott minket 😄 Aki látta a kill feedet vagy magát a robbanást biztos jót röhögött rajtunk 😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.16. 13:08:32
8 hónap alatt egyszer estem földre és egyszer ölt meg a vörös zóna. Ha megvan a lehetőség akkor óvatosabb vagyok vele, ha tökmindegy, mert menni kell akkor keresztül megyek rajta ami gyakoribb...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.16. 12:16:51

Vörös területtől konkrétan már senki sem fél, ezért azzal biztosan kell kezdeni valamit.
Running
Na igen, valamint a vörös zóna is kapufa, masszív fps droppal. Gázosítani kéne a területet, folyamatos hp csökkentéssel a területen, ha nincs rajtad, vagy a zsákodban maszk. Ezt az ötletet már mondták nekik egyébként, nem az én agyszüleményem.

"+- A cipő levételt büntetném hp csökkentéssel házon kívül."

Jogos. Már mindenki mezítláb rohangál. Tekintve azt, hogy mennyi nehéz terep van a játékban, a cipő viselete kötelező kellene, hogy legyen.
Akár lehetne az is a megoldás, hogy +HP-t ad ha van rajtad cipő, mert a sebződést nem értené a sok vérpista.
Running
Tegnap sikerült teszt szerveren tolni kb 2 órát. Tapasztalatok.
+ Vaulting nagyon jó lett, sokat dob a játékélményen, bugok persze vannak, de jóval kevesebb mint amire számítottam
+ Jármű, motor fizika, sokkal jobb lett
+ Halkabb lett a zuhanás, homokfutú, stb
+ Optimalizáltabb területek, Poly + 20 fps nálam
+ Új zöld terület jó lett
+ Fegyverek új pozíciója, használata jobb lett
+ A füstgránát nagyon hasznos lett
- ESŐ még mindig hangos, miért???
- Új autó hangok, jobbak lettek, de még mindig nem az igaziak, a 3 üléses motor hangja pl tiszta vicc
- Specta mód nekem totál bugos (eltűnő fegyvermodell) volt és pontatlan
- 2 óra alatt 4-ünknek kb 2-3 crash, meg befagyott töltőképernyő
- (A lagot nem írom, mert nem EU szerveren folyik a teszt, csak egy hülye hiszi azt, hogy 200+ pinggel folyamatos lesz a játék)
- Túl sötét lett az árnyék, lobby is baromi sötét, meg a játékban is, 100%-ra kellett húzni a világosítást
- A térkép sok helyen kapkodva van javítva, vagy nincs javítva, még mindig sok az illesztési hiba, a növényzet lóg a levegőben, stb...

+- A cipő levételt büntetném hp csökkentéssel házon kívül.

Ha tippelnem kéne, megjelenésre még lesz egy + térkép, meg némi bugtalanítás. 1.0 néven, de kb 8.0 szinten fog megjelenni a játék. Lehetett volna jobb, de így sem rossz, kb nyár elején jutnak el arra a szintre, ahogy meg kéne jelennie, de láttunk már ennél rosszabbul is megjelenő játékot. Remélem bírni fogják, mert nekem az jön le, hogy sok a meló, vagy nehéz, és kapkodva dolgoznak. Vagy több ember kéne, vagy nagyobb tudással...a csúszásokat be kéne hozniuk, a pénz megvan rá.

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.16. 08:09:36

Nekem megengedték, hogy nyomjam még utána is. Ki kell érdemelni! <#mf2>

Tehát még megy a tesztelés? Én azt olvastam, hogy CET, nov. 15. 3:00-ig éles. Rosszul írták?

Ezt a cikket rakta ki ide valaki, ebben ez áll 😄
Én azóta is csak azon tolom, de ma késő este már atom-laggos volt végig. Loot felszedése, dobása, lövések, mozgások akadozva mentek AS-en és NA-n is.

Volt egy 1v1 harcom. A játékos fura volt, mert oldalasan csak "szaladgált" mikor lőttem, aztán egy pillanat alatt rám fordult és hallottam egy sorozatot fél másodperc alatt, de abban a pillanatban már a padlót mostam...Köszi laggocska. Felszedtek és később megöltük. 😄
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:37:42

De mit keresel a teszt szerveren? Nem úgy volt, hogy csak hajnali 3-ig lesz kipróbálható az új cucc?
Sisakot nem tudtam felvenni, a kör végén cserélnem kellett volna már, mert majd le esett rólam, de 25x próbálkozásra se dobta le vagy cserélte le az újra. 8 Medic földön. A táskámban 0. Egyet nem tudtam felvenni. Mintha befagyott volna a Top10-ben a játék...

Mondjuk fura volt, hogy nem nagyon tolja senki sem barátlistáról teszt szerveren, már értem miért. Mondjuk "stabilt" se tolják már sokan, sokan kiléptek a játékból vagy csak szüneteltetik...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:22:57

Ez a teszt szerver egy kalap szar. Csak AS és NA szerver van, de mindkettőm a pingem valami 300-500-as. Nem veszi fel és dobja el a cuccokat...<#falbav><#falbav>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:18:03

Oké. A színszűrő volt bekapcsolva valahogyan. Gyakorlatilag a Windows billentyű + Crtl + C -vel ki és bekapcsolható.
Nem tudom, hogy én vagy a játék állította el, de mindenesetre nagyon fura. Ha valaki hasonlóan járna a Windows 10 alatt a Gépház -> Személyre szabás -> Színek -> Kontrasztos megjelenítési beállítások -> Színszűrő alkalmazásánál kapcsolhatja ki.

Srácok, ilyet még nem *******! Nyomtam egy Solot, majd a végém mögém került valaki és meghalltam. A képernyő fekete fehérré változott. Eddig ismerős a story. Kiléptem a játékból és még mindig fekete fehér. Újraindítottam a gépet, detto. Ezek mi a szart raktak a teszt szerveren lévő mai kis frissítésbe? <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 21:20:07

Játékosállomány megvan hozzá, hogy akár több különböző játékmód is tudjon futni párhuzamosan. Több jármű, változatosabb pályaelemek, fegyverek, játékmódok, pályák.
Running
Rákérdeztek már erre, mondták, hogy mostanában nem lesz, sansos, hogy még pár évig nem készül folytatás. Mondjuk logikus, azért egy Battlefield is két év supportot kap, akkor Pubg 2 sem lesz 2020 előtt. De ha jó lesz, jöhet az is, mert ezek a mai Battlefieldek már nem nekem valók, túl gyors a játékmenetük, túl sok minden történik egyszerre és rohadtul elfáradok tőle, főleg úgy, hogy este meló után fáradt is az ember.

SötétBarom
Most borítékolhatod is a második részt 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Running
Tegnap nem tudtam játszani, csak 30 percet néztem Twitch-en. Nagyon jónak tűnt, alig várom hogy a teszt szerveren kipróbálhassam. Annyi lehetőség van ebben a játékban és ha most kicsit lassan is, de jó irányban fejlődik. Jó lenne, ha még pár évig fejlődne.

"nem lesz kedvem belépni a simába, amíg ki nem jön "

Szerintem pont ez az ok, amiért sietni fognak a kiadással. Ahogy elkezd fogyni észrevehetően a népesség a live szerveren, úgy fogják ők is felgyorsítani a kiadást.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.15. 10:32:22
Új hangot kapott, igen.

Csak most az a gond, hogy annyival jobb így, az új fejlesztésekkel a game, hogy valószínűsítem, hogy nem lesz kedvem belépni a simába, amíg ki nem jön minden 😄