7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Normen76
    Hát az enyém 16 éve elmúlt 14. De ha te is akarsz ilyen, vagy hasonló barátnőt, lehet nem kéne azon kiakadni, hogy állnak a pixel cuccok a pixel női karaktered mellén :)
  • lonvard
    Neem! Közben rájöttem, hogy már most megvehetem 2800-ért a cuccot, meg is vettem, biker crate, jeee. És egy ilyen kivágott nyakú szürke szar. Utálom a kivágott nyakú pólókat. Viszont még mindig jobb, mint az alap szürke póló, így most van egy ruhadarab ami megy a térdvédős nadrágjához és a szürke túracipőhöz.:D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.14. 17:24:05
  • Gabe18
    Úgy érzem kicsit eltúlzod ennek az egésznek a jelentőségét...
  • lonvard
    De én nézegetem FPP-ben is hogy néz ki az aktuális cuccaiban is, pl. az 1-es mellényt nem szeretem mert kilátszik a melltartója és olyan benne mint egy ribanc. Most megvárom ezt a vasárnapi váltást, hogy ismét 700-ról kezdődjön a crate ára, akkor veszek 3 cuccot, és ha semmi nem jön össze, akkor a következő 3000-ből kopaszra vágatom a csaj fejét és meztelenül dobom ki, még a kis alap deréktáskáját is leveszem róla, és azt játszom hogy börtönből hozták és csak úgy kibaszták a többiek közé. És akkor az a játék, hogy mindent terepen kell összeszedni. :)
  • Jim Morrison
    mi a baj? úgyse látod ha rajta van.
    // ugye tudjuk, hogy TPP ben nem játszunk a sok csaló miatt
  • lonvard
    Ja aha. Hát, rohadtul nem tetszik ez a bili. Látod a specnazosok is felhúzzák a rostélyt, hogy lássanak is valamit. Terepen ugyanez a gondom vele. Hogy célozzak ilyenben távolra? Immersion romboló. De majd biztosan jönnek még ki sisakok. El tudok képzelni 3-as sisakot más skinnel.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.14. 16:24:03
  • lonvard
    Jaj de jó, én is akarok egy ilyen barátnőt! Ha már elmúlt 14 éves! :D
  • Normen76
    :) Tévedsz. A barátnőm is női karival játszik :D. Nemcsak te :)
  • Gabe18
    Ja, és az nem hegesztő sisak hanem "Russian Altyn helmet" amit elvileg a Spetsnaz használ.

• Gabe18
    A 3-as sisakot tuti nem fogják lecserélni, az már amolyan "ikonikus" darab ezzel a játékkal kapcsolatban.
    Ha kapsz Desperado ládát, add el a piacon, most olyan ~4 euróért megy, azon a pénzen meg vehetsz pár alap göncöt a karakterre. Tank-top, meg kesztyű is centekért vehető. Persze a tuti cuccokra már 10-100-1000 eurókat kéne költeni, ami röhej.
  • lonvard
    Szerintem csak én játszom női karakterrel. :PP

Tehát a random crate-n semmiképp nem változtathatok. Megnyugodtam, hogy nem cseszem el fölöslegesen a nehezen megszerzett jutalompontokat. :D
  • Sunsetjoy
    A random crate a játékban mindig random. Jelenleg 10-10% esély van a régi ládákra, 40-40% az újabb ládák random elkapására.
    Ha jól akarod öltöztetni, akkor fizess nekik. Vagy várj, talán kapsz valamikor valamit a ládákban.
  • El Gigante
    Bakker, akkor az összes csaj karakter faszi ebben a játékban!:(
  • lonvard
    3-as szintű hegesztősisak elképesztően béna, én fel se vagyok hajlandó venni ha van rajtam egy kettes. Egyszerűen az ember adjon magára. :D (sírva könyörgöm csináljanak egy normális 3-as szintű sisakot)
  • lonvard
    Sziasztok

Picit röhejes,hogy tulajdonképpen csak a ruházati elemekért küzdünk,de nem érdekel mert engem is magával ragadott a játékmenet :D, viszont alapból csak a "random crate" lehetőségem van,nem tudom hogyan tudnék a survivor, desperado, biker crate-ből válogatni. Mi kell ehhez? Most kénytelen vagyok a csajomat melltartóban beengedni az arénába mert tök béna pólói vannak, illetve a chicken dinneres az jó de már teleizzadta. Kellene neki egy szexi fekete tank-top, meg egy ujjatlan kesztyű hogy ne hólyagosodjon fel a keze miközben a sorozat közben rázza a gépkarabély, no meg őszintén szólva kinéztem neki a desperado ládából különböző ujjas és ujjatlan szereléseket, no meg cipőt. Hogy a tökömbe tudnám megszerezni ezeket?
  • Running
    Szuper kép.
  • Szabi #3879

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.01.14. 09:33:52
  • RatBaG #3878
    el kéne olvasni mit ír az item. valószínűleg not tradable until xy, ha más meg megy.
  • Dency
    Spani :D
    Amikor bejött ez a guard faszom féleség már akkor meg csináltam mindent. Tehát nem friss.
  • Madi92
    Gyöngyvirágszál.
    Ha friss az App, akkor is kell várni pár napot. Nekem kettőt írt, mert most telepítettem újra. Idegesítő, de végül is a mi érdekünk szolgálja.
  • Dency
    Steam app android aktiválva és hozzárendelve a telefonszámhoz, még valami? Nem tudok instant eladni semmit amit kinyitok, ha ládát veszek azt el tudom csak megerősítem és kész.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.01.12. 16:30:33
  • RatBaG #3874
    pont az.
    no guard - 15 nap
    email értesítőt - 7 nap
    steam app - instant
  • nortsen
    Életemben először tegnap költöttem "texturára". Már érzem is, hogy agyhalott lettem, mint mások, akik erre költenek. :)
  • Dency
    Kezdetektől fogva nem nyúltam a steam guardhoz. Akkor most mi van?
  • Spészgószt
    Kb jah en se értem ezekenek a cuccoknak az értelmét...ok a lobbyban te lehetesz a jampi...utana meg pofán lőnek 6 km ről ugy viritasz a fehér iskolas öltönyben vagy sárga mackoban...esetleg egy kockás ingben ;) ... Meg ha katonai cumok vagy álca ruhák lennének... Esetleg a gazalarcnak is lenne értelme... talán... En is vettem egy pank csizmát de bazmeg ugy csörömpöl, hogy 2kmrol meghallani... Btw mezitlabas squadban toljuk... Egyből vágjuk ha idegen olalkodik mellettünk... :)
  • Jim Morrison
    ki a fene vesz ilyet egyáltalán? csak feltűnőbb lesz a player
  • Zozo0122 #3869
    Amúgy az a zsír, hogy most az új cuccok miatt a régiek értéke lement :D Tök olcsón lehet kockás inget venni meg ilyenek.
  • Jim Morrison
    azoknak kell csak varni akik baszkuraltak steam guardot. ha te nem baszkuraltad egybol el tudod adni:)

szerintem a play gombot nezne a manus a menuben
  • Dency
    Ha 1 hetet kell várni az eladásokkal akkor hogy vannak már fennt új cuccok a piacon?
  • Sunsetjoy
    Azt hát, szét van csúszva elég vadul :D
  • Running
    Én nem tudom, komolyan. A szöveget alul? :D
  • Sunsetjoy
    Észreveszitek azt, amit a karakterem is csak "bámul, hogy mi van ott?" :D
  • Madi92
    Én is megszívattam magam, mindig letörlöm a mobilhitelesítőt helyhiány miatt. Most felraktam megint, de így is 2 napot várni kell, addig meg kitudja, hol lesznek az árak.Nyitottam egy 15eurós inget, de két nap múlva már lehet csak fele lesz. :S
  • ntex
    eladással ugyanúgy várnia kell a mobil hitelesítő miatt 1 hetet
  • ToxiMaxi
    Valamelyik haverodnak, akiben megbízol add meg a fiókod adatait és ő belép és megveszi/eladja neked.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.11. 16:05:48
  • Rocco27
    Bakker, direkt az új ládák miatt tettem félre korábban néhány tízezer kreditet, erre a gépátépítés miatt beloggolni sem tudok és egy ideig még nem is fogok, hogy kihasználjam a játék eme lehetőségét. :(
  • undY1ng #3859
    5 Euró a 2 új ládából, de sajnos én is megvettem már a héten kettőt, így már elfogytak a ládák. :( De azért elég gyorsan csökkenek a dolgok...
  • Jim Morrison
    én is ritkán kérek ládát, hét elején én is lekértem a ládákat :( na majd legközelebb... :D
  • ntex
    Nekem 7€ be is mászott :) Sajna hétfőn mikor megvettem a szokásos heti 3 ládámat még nem tudtam hogy jönnek az újak, akkor tudtam volna 6-ot venni kapásból. Két kék és egy fehér esett, a két kék 3,5 körül ment el a fehér 1,6 körül (7€ körül maradt meg nálam belőlük) Ismerős 15€-t ki is szedett egyből a 6 ládájából, mázlija volt.
  • Jim Morrison
    biker láda 1.42ről indul, remélem megveszik, ennyiért tettem fel.
    szerk: eladva.huh
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.11. 11:20:55