7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zoolee1976
    Sziasztok!Kérdésem az lenne hogy van még itt valaki akinek szintén akad crashel napok óta a játék?Szaggat mint az állat időközönként,tekeri a vinyót és játszhatatlan!?Eddig nem volt gond és az a pár másik játékom gond nélkül szépen fut.Most is crash hiba miatt voltam kénytelen abbahagyni.A másik pedig az lenne,hogy hiába használok 7.1 fülest nyilt téren nem lehet megállapitani a lövések irányát,mármint hogy merről jött.Erről esetleg tud valaki valami bővebbet mondani!?Előre is köszi!
  • ToxiMaxi
    Előbb utóbb törvényi szabályozás kell majd, mert a játékipar már így is nagyon komoly tényező. Persze ez egy messzebb mutató dolog, hogy a felhasználót lehessen beazonosítani (akár itt is a fórumon). Én nem vagyok ellene, mert nincs félnivalóm de gondolom lenne olyan, aki hevesen tiltakozna ellene.
  • Running
    Ez egy nagyon jó lépés, de szélmalomharc, ameddig a fejlesztőknek a csalás plusz pénzt jelent csak. Komoly szankciók kellenének, akkor nem lenne divat csalni. lásd belinkelt magyar pubg arcok. Ameddig büszkeséggel tölt el embereket, hogy csalással kerekednek mások fölé és közönsége is van, támogatókkal, addig változás nem lesz, mert komoly baj van a fejekben is, mert később a munkájában, az életében is ugyanerre lesz büszke.

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.16. 09:44:54
  • Normen76
    Végre valami... bár csepp a tengerben:
    Kínában nem viccelnek! 120 PUBG cheat fejlesztőt tartóztattak le

Nem akarok sírás és panasz hullámot elindítani a fórumon, csak szerettem volna ha tudtok róla. Hátha valaki nem olvassa a gamer.hu-t.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.16. 09:28:51
  • Normen76
    Hát nézőpont kérdése :) Az online játékokban, ha úgy tetszik avatart irányítasz. Én úgy vagyok vele, inkább a lehető legjobban hasonlítson rám, ha már az én avtarom, mint egy nőre. Ha nő játszik, ő meg nyomja női karival, legalább tudni, hogy ki, kicsoda. Illetve nem tudni, mert mindenki össze vissza választ karaktert nemileg. Persze nem azt mondom hogy baj, mindenki azt választja amit akar. De attól senki nem homár, ha férfiként, férfi karival játszik. WOW-bn anno Dranei voltam, mert elég magas is vagyok, meg akkoriban nyomtam lazán 115 Kg-ot :). Nem éreztem volna jól magam, ha egy NightElf nő lettem volna :D.
  • JaSoN HuNTeR #3930
  • nortsen
    Azért látod a mosolyt a végén, ugye?

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.15. 15:35:10
  • BEAST #3928
    Ilyen baromságot is régen olvastam már. Ha lelő valaki azt nézem honnan tette és mivel, kit érdekel, hogy milyen a karakter és van e rajta sapka...
  • nortsen
    Akkor is nő maradok, mert őket jobban szeretem!
    Arról nem beszélve, ha egy nő intézi el a férfi squadot, az megalázó.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.15. 15:11:31
  • Jim Morrison
    pont ezért kapcsoljuk ki a character rendert na meg a +10 fps-ért
  • nortsen
    Amúgy meg inkább egy nőt nézegessek a loot képernyőn, mint egy tesztoszteron gyilkológépet. Nem vagyok én homár.
  • nortsen
    Nem csak te.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.15. 13:59:13
  • Spészgószt
    Btw én konkrét filmes karaktereket tennék be, akiket ossze tudsz rakni... Lehetne madmax láda...lehet vennék... Vagy a csajok kedvéért laracopf ;)
    Fujos festék se lenne rossz, lehetne jelolgetni.
    Illetve ha van merszed, meccs közben is beugorhatnal ernyovel, ha a haverok mar elindultak, de te lemaradtal... Amugy kicsit kevesebb fegyver se ártana...szerintem túl sok... végjátékban csak mocsari szörny ruha hangtompítós awm 15x scope az alap amikor kicsinalnak (a kör másik széléről) én meg max 2Xscope kala plusz mikrouzi kombommal hasalok egy gödörbe... És örülök ha sisakom is van nem csak bukó ;)
  • Running
    Biztos jó lesz az nekem?! :))))
  • Spészgószt
    :) vagom en...ez alap...azert kerdeztem a földönkívüliek felől...felcsillant a szemem, hátha ő az anál szondás és van újabb sztorija nekünk...
    (Keresed a gumiban a "seggbekurtak a földönkívüliek-et" ) ;)
  • Running
    Ugyan dehogy, most már biztos, hogy troll. Legalább vicces a topik, nem azt kell minden nap olvasni, kit milyen csaló lőtt le.
  • Spészgószt
    Te figyu már... Földönkívüliek nem kurtak seggbe véletlenül... Igy bugyiban szaladgalva... Kinézném belőled siman...
    A serpenyő az ellen is véd ;) csak szólok...
  • jetblack
  • Jim Morrison
  • lonvard
    Melltartó-bugyi felszereléssel indulni figyelmeztetlek, hogy nehezített pálya! :Ja és ugye a profik azok átrohannak a pályán, ruházattal nem foglalkoznak. Na most meztelenül indulva ezzel is törődni kell, mert feltöri a beton a talpat, meg hát a füves pályán nincs is olyan meleg. A mexikói környezetnek jobban fekszik a félmeztelen futás, oké. Szerintem megőrülnétek ahogy látnátok hogy fogy az idő és én azzal bíbelődöm, hogy próbálgatom a pólókat, melyik áll jobban! :-D (jó manapság már tudom mi a helyzet ezért azonnal látom mi kell, mi nem kell)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.14. 21:22:35
  • Szabi #3915
    :D
  • LasCar16
    Így csirke vacsi után, 3000 bp-ért csinálok én is egy kopasz kreol nőt, remélem kiteljesedhetek így in-game ahogy te is. :D
  • lonvard
    Á ez nem trollkodás, én tényleg így játszom, mivel a PUGB-hez nincsen sztori, nincs semmi, így megtöltöm tartalommal a magam részére. Végül is teljesen mindegy, mivel a legjobb védőfelszerelés sem ér semmit ha nincs szerencséje az embernek és 1 másodperccel hamarabb veszik észre. Mire felfogja mi történik, már lebontották a védelmét. Lényegében majdnem mindegy milyen fegyverünk van, meglepően gyilkos fegyverek a géppisztolyok is, és majdnem mindegy milyen páncélunk van, ha nincs szerencsénk mellette. Persze hosszútávú statisztikákban megmutatkozik a különbség, nyilván többre jut valaki jobb felszereléssel hosszútávon, de ahogyan én játszom úgy szinte mindegy, tehát nem fogok rágörcsölni a lootra. Mióta vintorzzal nyertem, azóta akkor se idegeskedem, ha 60 lőszerrel megyek bele a végjátékba valami karabéllyal. Simán lehet nyerni. Ha nincs szerencsénk, akkor meg semmi se segít. :)
  • Madi92
    Nem biztasd, nekem tanulnom kéne, de már fél órája csak frissítem a topicot, hátha ír. :D
  • Zozo0122 #3911
    Nem tudom, hogy milyen állapotodban írsz ide, vagy mi ez amit itt előadsz, de maradj még :DDD Kiégeted a topikot, és nyilván trollkodsz, de szeretném azt hinni, hogy te tényleg komolyan gondolod ezeket :D Amíg ki nem vágnak, mert valakivel durva vitába kerülsz, addig is előre látom, hogy jókat fogok itt ma röhögni :D
  • Madi92
    Mi van itt gyerekek. :D
  • lonvard
    Túl nagy. Pedig állítólag golyóálló. A közelharci fegyverek inkább rajzfilmszerűek, nem illenek a felszerelés közé. Ideális esetben egy gépkarabély többféle távcsővel, egy oldalfegyver. 3-as védőmellény, 2-es sisak, 150-200 lőszer, kötszerek, pár gránát és kész.
  • Gabor77
    Atya ég. Akkor serpenyővel játsszál, az biztos jól áll egy nő kezébe.
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2018.01.14. 20:50:07
  • lonvard
    :-D
  • lonvard
    Hát nézd én játszom a játékot, ami nem csak annyiból áll, hogy megpróbálok jobb lenni, hanem hogy csinálok magamnak egy immersion növelő szabályrendszert, amibe nem fér bele hogy egy hegesztősisakban rohangáljak a prérin. Például női karakterrel a nehézgéppuskához akkor se nyúlok, ha az az egyetlen fegyver. Nem bírja el. :) Ha lehet egyetlen fegyverem van, valamelyik gépkarabély, amihez több féle távcsövet igyekszem gyűjteni, és akkor egyszerre sniper és közelharci fegyver is. Ha viszont sks-t találok, akkor mellé csak könnyűgéppisztolyt viszek. A mini-14-et nagyon szeretem, az egy női karakternek nagyon jól áll. A KAR-hoz akkor se nyúlok, ha az az egyetlen fegyver, egyszerűen túl ormótlan. Oldalfegyverem összesen 1 tartaléktárral mindig van, mert úgy szexi. És mindehhez nem kell buzinak lenni, elég hozzá ha nem vagyunk fantáziátlan kockák, ugyebár. :D
  • JaSoN HuNTeR #3905
    ok csá
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2018.01.14. 20:27:44
  • jetblack
    Ennyit Csak ennyit tudok erre mondani
  • LasCar16
    Bocs de te egytől Elton Johnig terjedő skálán mennyire vagy buzi?
  • Szabi #3902
  • lonvard
    Ne értékeld túl, ez a játék olyan mint a póker, hogy van benne egy méretes szerencsefaktor, és a legbénább ember is kijöhet belőle győztesen, ha úgy dobja neki a gép. :D Nekem kb. 10 óra játékkal megvolt az első győzelem, pedig totál béna vagyok. Nem is volt túl jó lootom, végül egy alap vintorzot tudtam felmutatni a 10-es tárjával, 30 milis lőszerrel. Feküdtem egy mélyedésben, és végül rám szűkült a játék. Körülöttem hullottak az emberek, végül annyi volt a dolgom, hogy kimásztam a peremre, és a felém kétségbeesetten rohanó szerencsétlent, akit össze-vissza mart az a köd ami követ minket, elkezdtem lődözni. 3 tárat lőttem ki mire megmurdelt. :-D
  • lonvard
    Na jó, kérdezd meg a barátnődet, hogy kit választ, engem vagy téged. Meg fogsz lepődni! Ha engem, akkor én is. :D
  • Normen76
    Hát ezaz, egy faszi, öltözteti a női karakterét.. babázgat.. Azért nem hordja a játékban lévő legjobb védelmet... mert szerinte az szarul áll :D. Hát erre biztosan harapnak a csajok :) Sok sikert :). Hát én akkor is hordanám ha kosárfonással lenne összefonva a fejemen betonvasból.. ha ez adja a legjobb védelmet, ez adja. Persze nem vagyunk egyformák, és milyen szerencse hogy nem :D
  • lonvard
    Pont hogy felcsillan a csajok szeme, hogy íme egy igényes pasi, aki nem öltözteti hegesztősisakba a női karakterét, mert fontos neki, hogy nőies maradjon az embertelen körülmények közt is! :D
  • JaSoN HuNTeR #3897

Első FPP winem, soloban, 37 órát játszottam összesen a játékkal, az TPP 29-30 óra allgametimeal volt meg.
  • Running
    Kiégtem.