7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zoolee1976 #3975 Ballisztika elvileg Arma 3 as,akkor az komoly.Az durván élethű hogy csapkodja a 9mm golyózuhatag a pali mellényét és ő közben pár lengőborda törés és egy két mellényen áthatolt golyó közben nyugodtan becélozza a fejed és lő.Ezt is a kínaiak csinálják a legjobban, gondolom a 3000 éves buddhista tanokban le van ez írva, hogy hogy éred el a nirvánát egy golyózápor közben.Ebben a játékban a legnagyobb kihívás hogy ha nyugodt tudsz maradni legalább az indítása utáni fél órában! Esetleg ha ez valakinek megy akkor szívesen várom a játékviteli tanácsait!!! -
#3974 :))) nah jah a golyók egy részét CSAK te látod...a server oldalra el se jut, azaz másik "meg se kapja"...sokszor latom en is a fröccsöt aztán ellőnek es 0 hitem volt...pfff thx...
Ettől szarabb mikor telibe verjuk egymást frocsog a ver szana szét...megdeglek visszanezem es neki marad 2-3 hpja....grrrr
3halálbol 2x ez van...idegölő ...Vagy jön a gyerek elkezdem lőni pakk pakk pakk ver ver ver ő lő egyet és én fexek...visszanezem... Kapja rendesen... közben fogja nagy lelki nyugalommal becélozza a fejem es egyet lő...ok ez az en hibám testet lőttem...de fasze nincs itt is olyan hogy ha lonek rád agyba fobe kapod ezerrel, akkor ne nagyon tudj már célozni pontosan...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.01.19. 10:43:36 -
Zoolee1976 #3973 Köszi a választ.Ezek tőttik a mélytorkot én meg kapom közben akkor a lófa.zt a kloákámba és közben hitegetnek a nagy büdös vérfröcsögéssel.Tudtam hogy valami nincs rendben itten,lehet át kell térnem a kalandjátékokra!? -
#3972 Mert nálad a 4 találatból, csak kettőt, vagy egyet, vagy egyet sem rögzít a szerver oldal, csak a kliens oldali vért látod. Há így te azt látod, folyik vér öcsém, oszt nem hal a csávó, közben a szerver szerint te meg nem számítasz éppen, mert az aktuális mély torkok 3-at tőttik jenőék.
Battlefieldekben kiszámoltuk egyszer, hogy kb a golyók 20% tűnik el a semmibe random, pedig ott mérföldekkel volt jobb a motor, meg a szerver, meg minden. Ez pl igaz volt rpg találatra is, saját bérelt szerveren lőttük fejbe a srácot 10 méterről és nulla sebzéssel élte túl, csak az épületen jelent meg korom mögötte. Há van ilyen, nehéz megemészteni, de az élet nem habostorta, a rock&roll meg nem egy tánc. -
Zoolee1976 #3971 Köszi a válaszokat gyerekek!A virtuális memória átállítása megoldotta a problémát ideig óráig,de most megint kezdi.Azt mondjátok már el hogy lövik a lv3 mellényem és én is az övét nekem betalál 4 lövés neki kettő és tendenciózusan én patkolok el.Fegyverek és a lőtt testrész ugyan az.A sokadik eset már ez és kezd idegesíteni, talán kevés az fps-em(40-70 között ingadozik),vagy egyszerűen csak sorozatos balszerencse? -
ToxiMaxi #3970 Ez korábban a spectator nézetben is így volt. Nem értettem haver, hogy találja el, az ellent, pedig nem is rá céloz. Egyszerűen nincs szinkronban a kettő. -
#3969 Van ez a highlights funkció, ami rögzít minden kill-t.... a többiek biztos tudnak többet erről. -
ntex #3968 Amúgy közben kiderült hogy csak nálam mutatta szarul a killcam, tényleg egy használhatatlan fos. A csávó elvileg látta a fejem, csapattársam mondta aki ott volt hogy nála meg látszódott a fejem... Nem is értem minek rakták be ha ennyire megbízhatatlan. Le is szedem inkább a videót. -
#3967 fúú baszki, megvan az első csirkepöri soloban! kiugrik a szívem!
kár, hogy ilyenkor nincs ilyen nyertes kill cam, kíváncsi lennék, hogy sebződött-e a 4 gránáttól, amivel megszórtam korábban. -
#3966 A minap egyik squadban kilőtte a csapatunkat egy csaló, úgy, hogy mindannyian betonfalas házban voltunk, és nem láthatott ránk. Visszanéztük a kameráját... ott feküdt vagy száz méterre egy másik betonos épületben, lőtte a betonfalat belülről, meg a lépcsőt.
Közben meg mi haltunk meg épp... -
ntex #3965 Nekem nem megy olyan jól FPP-ben (lehet azért mert keveset játszunk ott), másrészt ott is ugyanúgy találkoztunk már ilyenekkel :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.18. 22:37:38 -
#3964 hiába mondjuk, hogy csak az fpp... :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.18. 22:32:58 -
ntex #3963 Túl sok a tehetséges játékos megint.
-
#3962 azért akad mint állat,mert továbbra is képes ez a szar játék megenni 6 giga ramot a második körben...kilépek,bezárok mindent,hanghiba meg lag miatt 200 méterről nyílegyenesen jön nekem a gyerek kocsival,0 hit a fejébe...kilépnék,updating-nél kifagy,újraindítom,kifagy...mai estém 2 sorban. -
nortsen #3961 Amúgy érdekes lenne látni, mint ahogy itt írta is valaki, hogy ha megjelennének a taposó aknák, c4-ek. Bár lehet elcseszné a mostani játékmenetet.
Én amit most a legjobban várnék, a hangok átdolgozása, a pályaválasztás, vmi új pálya, és ping lock. A pálya meg valami olyan kéne, ahol a szabadban is lehet bujkálni. Havas "miramart" nem nagyon szeretnék. Egy Far Cry szintű dzsungel nekem jobban bejönne.
-
nortsen #3960 Detto -
#3959 Most is van ertelme!!!! sokszor elképedve nezem a deathcamen mekkora tuzijatekot csinal az ak... N csoda hogy utana 6kmrol kiszednek mert latja hol a torkolat tűz -
#3958 Viszont mingyá' lenne értelme flash hidert használni :D -
#3957 Nekem van 5.1 füles is meg házimozi is, minkettő az erős középkategóriából, de ha nem a fülest használom akkor úgy érzem mintha fél kézzel vagy fél szemmel (fél füllel?) játszanék. Sokkal jobban adja vissza fejhallgató a hangokat. -
#3956 Szerintem az is számít, hogy a játékos milyen lakókörnyezetben játszik, vannak-e külső zavaró hanghatások (család, utcai forgalom, kutya, stb.), illetve az, hogy a hangszóró/hangfal milyen nála.
Szóval neked tökély az általad leírt módszer, máshol lehet, hogy nem járható út.
(amúgy nekem is volt két hangkártyám korábban ugyanilyen leosztásban, mert lusta voltam dugdosni a kábeleket füleshez, vagy átállítgatni:) -
#3955 A fejlesztők, hogy Erangel-ről ideiglenesen kiszedték az esős és ködös időjárást, átdolgozzák, mert nagyon sokat leléptek, mikor ezek jöttek. Az esős nagyon hangos volt, a ködössel sok gond nem volt szerintem, de tény hogy több időt is lehetett volna rá áldozni.
Egy éjszakai nagyon hangulatos lenne, más kérdés, hogy óriás szopás játszani sötétben. -
#3954 esős max akkor, ha lehet az esőt halkítani.... (de jó lenne ha redzonenál nem kellene levennem a fülesem...) éjszakai meg... gondolod lesz nightvision meg ilyenek? kétlem. -
Zozo0122 #3953 Ezek szerint csak én nyomom füles nélkül hangfallal? Mármint úgy, hogy 2 hangkártya van a gépben, az előlapira dugom a mikrofont, de mindent körülöttem hallok 5.1-en. Sosem volt hangból adódó problémám, mindig tudom honnan lőnek. -
nortsen #3952 Az valóban igaz, hogy a legnagyobb baj a hátsó hangokkal van, de ez nem igaz a jó minőségű 5.1 v 7.1-re. Én egy 15e Ft-os 5.1-es cuccal kezdtem (most nem ugrik be a márkája), ami eltört, és azután lett a Tiamat 7.1. Mielőtt a Tiamatot megvettem kipróbáltam egy raklap valódi 5.1-et és virtuális 7.1-et, ami mind gagyi volt. A legnagyobb baj a virtuálisokkal volt, leginkább a hátsó hangokkal. A többi inkább a hangzásban vérzett el. A vicces, hogy a 70e Ft-os Tiamat éppen csak tudja a 15e Ft-os cuccom hangzás minőségét, de sajnos az már vagy 15 éves, már rég nem lehet kapni.
Szóval a PUBG-ben nekem semmilyen hátsó hanggal nincs bajom. Az irányokat elég pontosan meg tudom mondani, kivéve a fent és lentet.
A supressor, torkolat tűz hangja és a becsapódás hangja közötti irány különbség sokszor megtréfál, de ez egy jó fícsör a PUBG-ben.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.18. 10:18:36 -
Madi92 #3951 Nekem valami HC mód hiányzik. -
#3950 1. További optimalizálás, csalók számának eredményesebb csökkentése
2. Hangok finomítása, vaulting továbbfejlesztése, jobb közelharc (pl: ütés tussal,rúgás,fojtogatás, melee fegyók dobása)
3. Új járművek, lőfegyverek,kiegészítők, (szárazföldi aknák,repeszakna)
4. Esős,ködös, éjszakai pályák (dinamikus időjárás?)
5. Több kozmetikai cucc -
#3949 Igen, szó volt róla, hogy dolgoznak ezen is. -
#3948 9. A partról a víz alatt úszóra lövést gondoltad? Ott ugye minél nagyobb a lövedék ereje, annál hamarabb esik szét darabokra, pláne ha szögben érkezik. -
#3947 Utoljára, amiben tökéletesen lehetett hallani mindent, nekem a CoD4 volt. Bementél a pálya közepére, és hallottad ki merről érkezik, fut vagy, gyalogol, mászik, mit csinál. Zseniálisan meg volt csinálva. A battlefield-ek ilyen szempontból mind szar volt, azt sem hallottad sose, ha 2 méterre mögötted trappolnak full menetfelszerelésben.
A PUBG kb a kettő között van, sok minden azonosítható hallás szerint, de néha olyan, mintha bugos lenne, nehéz eldönteni, hogy tök hülye az ember, vagy össze-vissza megy a hang. Ha foglalkoznak majd vele, jó lesz ez, ahogy a gépjárművek hangja is mennyit fejlődött.
Egyébként én márciusig várnék tőlük egy éves tervet, mire lehet számítani tőlük 2018-ban. Írok pár tippet, kíváncsi vagyok ti mire számítotok.
1. Ping lock, csalások elleni védelmek
2. Tesztpálya
3. Térkép választás
4. Ősszel havas pálya
5. Hangok finomítása
6. Új fegyverek, Miramar-ra új jármű
7. Erangel> Átdolgozott ködös és esős időjárás
8. Miramar> Új időjárás
9. Víz alatt is lőhető az ember
10. Kör mechanika finomítása
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.18. 08:06:42 -
#3946 Persze nem mondom, hogy nincs az a 7.1-es füles ami ne lenne jó (főleg ha egy jobb VGA árát is ki tudod rá fizetni) . Ha az ember megfizeti, lehet azért jót találni. Sajnos a legtöbb amire rá van ütve a 7.1, annyit sem ér mint egy minősági stereo. Azért egy jó 7.1-es fülessel sem egyszerű megmondani elsőre, hogy előtted, vagy mögötted szólt a lövés ha a lövés hangjának iránya a karakter hossztengelyével megegyezik. Amíg ezt nem modellezik megfelelően, addig pont ugyanazt hallod ha 30 méterrel előtted, vagy 30 méterrel mögötted durrantanak. Persze lehet tévedek :). Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon hallgattam még csúcs minőségű 7.1-es fülest., amiben nemcsak virtuális a 7.1 hanem valódi hangszórók vannak elhelyezve különféle irányokba.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.18. 07:19:30 -
nortsen #3945 Én Razer Tiamat 7.1-et + Asus Phebus-t használok. Próbáltam sztereóban is hallgatni, de ég és föld.
Ami biztos, hogy a fentet és lentet nem lehet megkülönböztetni, de az irányokat subatomi pontossággal megmondom. :) -
#3944 LOL. Én néha ilyen piros konténerkukára hiszem azt, hogy drop :) -
#3943 Milyen igaz. Hányszor örültem, hogy végre találtam egy járművet, csak hogy egy kupac szemetet találjak. :< -
#3942 -
#3941 Client Optimization
Reduced lowered performance issue when many players were in the same area
Bug Fixes
Fixed the issue where character movement was instantly stopped and adjusted
Fixed the issue where character movement seemed unusual during the replay -
#3940 egy jó stereo++ -
#3939 Ha van rá lehetőség érdemes a játékot SSD-ről futtatni. Szárnyakat kaphat tőle. Nem vészes a játék mérete, elfér az oprendszer mellet egy 128 GB-oson is. Nálunk két gépen van fent a PUBG, akadás nincs a náha elkövetett FPS droppookat kivéve de az szinte észrevehetetlen. Mindkettőn SSD-ről fut. A játék tudtommal nem támogatja a 7.1-et, szal hiába van ilyen fülesed, nem fogod hallani ki jön fentről, hátulról stb. A legtöbb 7.1-es füles amúgy is csak virtuális 7.1. Azt meg jobb inkább nem használni, többet árt mint használ. Egy jó sztereo füles sokszor sokkal többet ér, mint egy rossz, vagy közepes 7.1. Sok gond van amúgy a hangokkal, sokszor alakul ki hang vak folt, amikor elszalad melletted valaki és több méteren át nincs hangja, nem hallod. Főleg akkor van így, ha a másik fél megállás nélkül rohangáll.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.16. 22:26:04 -
nortsen #3938 Én meg ezzel dobom fel a saját hangulatom. :)
Nem tudok azonosulni semmilyen karakterrel, ami a játékokban van. -
#3937 Az akadást nekem megoldotta, hogy a virtuális memóriát átlőttem automatikusról fix értékre..
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2018.01.16. 19:55:57 -
Gabe18 #3936 Annyi biztos hogy a hangokkal elismerten volt gond, ígérték a javítását de azt nem tudom hol tartanak benne.