Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Melyik is az? Mert egy ilyen játékot nem lehet 1-2 év alatt összehozni, tehát már fejlesztés alatt kell, hogy legyen, akkor meg általában bejelentik.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szerintem tolerálhatatlan az inkompetenciájuk. A motor szar, a fizika szar, a szerverek szarok, viszont az fps dropok erős gépen gyakorlatilag megszűntek, simán 60-90 között vagyok végig, ez pozitív. Maga az ötlet is pozitív, a nagy map és a többi, meg az, hogy óriási igényt elégít ki a játék. (Amíg egy AAA cím el nem söpri 1, 2, vagy 5 év múlva.) Bár ezt csakis új playerek tekintetében mondom, aki most fanboy-já válik, az valszeg sokáig kitart amjd, úgy mint pl. WoW esetében.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Igen erről minden nap, minden héten, mindenki pontosabb véleményt kap. <#awink>#awink>
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Pár hete bemutatták az első próbát, nagyon jó volt, nagyjából lagg mentes volt. 1 hete volt teszt próba, sajnos játszhatatlan volt a lagg miatt az újítások ellenére is. Most új verzió van megint. Látom a fejlődést, tetszik, de össze vissza dobál a potato szerverek miatt, crash, stb.
Leírtam a tapasztalatomat. Mások is megírták a tapasztalataikat, amiből pontosabb végeredményt kap mindenki. Nem tetszik? Sajnálom...
Egyébként meg a játék árát az nem szedi ki 1-2 hónap alatt aki fogyi, vagy nem játszik.
Miért játszom még mindig vele? Mert szeretem az alapjátékot és érdekel a teszt szerveren lévő játék.
Kiváncsi vagyok az Europa milyen lesz. A Frontnite-ban nekem nagyon idegen az építkezés, viszont ebben rombolható lesz a környezet, ami viszont szimpatikus. Személy szerint szánalmasnak tartom, hogy 2017-ben felrobban egy gránát és semmi nem változik az ajtón és ablakon kívül.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ez a "rubberbanding" már megint vmi új kifejezés a lag-ra? Minden évben máshogy hívjuk ezt a jelenséget? :)
Lehet én vagyok már túl öreg, de vicces, hogy mostanában mindennek más nevet találnak ki.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Korábban is volt már, hogy próbáltam használni, rengeteget belelőttem, de túlélték...:((
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.28. 23:31:37
Hogy mi más történt még? A játék folyamatosan össze vissza dobál, a szokásosnál is nagyobb lagg. Játék végén crash, mikor már a vacsiért küzdesz. És persze megöl az a 3-as csapat, aki rettentő messziről futottak be a végső körbe, hegyről lefele, folyamatosan lőttem őket, de csak pár találat fröccsent, a többi eltűnt a levegőben. Ha azok akkor tisztességgel meghalnak, akkor...de nem. :(
Ez a sok fos mind a teszt szerveren ömlött a nyakamba néhány kör alatt, ja és mivel Duo nincs, így ha ketten mentek, 95%, hogy ovisokkal dob össze...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.28. 23:14:47
Kénytelen lennék én is macro-val lőni... :)
PST: Nov 27, 6PM – Dec 1, 2AM
CET: Nov 28, 3AM - Dec 1, 11AM
KST: Nov 28, 11AM - Dec 1, 7PM
IGN.hu:
"Nem meglepő módon a tömeg egy része ráadásul nem csupán vásárolt az őszi leértékelésen, de bizony játszott is valamit, ha már ott volt, a legtöbben méghozzá a terjesztőrendszer rekordtartóját, a Playerunknown's Battlegroundsot. A szoftvert volt olyan óra, amikor egy időben közel 2,8 millió felhasználó nyüstölte – vagyis már közel félmillióval több, mint az októberi rekorddöntéskor. Miután az elképesztően népszerű Battle Royale program továbbra is hétről-hétre az első helyet foglalja el a Steam legkelendőbb címei között, így biztosak lehetünk benne, hogy legkésőbb karácsony környékén meglesz a legújabb mérföldkő, a hárommillió felhasználó is, de mi nem lepődnénk meg, ha már előtte sikerülne túllépni ezt a pár éve még elképzelhetetlen rekordot."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A másik meg amit nem értek, hogy hogyan lesznek összedobva a két platform játékosai. Én örülök a kontrolleres srácoknak, mert nem lesznek ellenfelek, de vajon ők is örülnek majd nekem?
Nem vagyok rambo, de azért meg tudok nyerni egy face to face párbajt is, de jobban élvezem a becserkészős módszert.
Újabban megfigyeltem, hogy nagyon kevesen nézelődnek hátra futás közben. Volt, hogy egy srác után futottam 2-3 percig, mert sok volt a fedezék, és nem akartam távolról rálőni. Egyszer megállt inni, aztán nyekk. :D Meg ugyan ez a szitu, futok utána, bement egy házba én meg szépen megvártam míg összeszed mindent és a másik oldalon lévő kijáratnál lelőttem.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2017.11.26. 14:07:08
Na ott tanultam meg a felhasználó kijelentkezése billentyűkombinációt (mert ugye azokat vette, csak a képernyőt foglalta be a fagyi). Ha jól emlékszem, windows gomb, fel-fel, enter, jobbra, enter. Akkor kirúgta a sámlit az oprendszer minden alól, de csak kijelentkezett (és visszajött a kép is ugye). És gyorsabb volt a géppel visszalépni xp-re, mint egy teljes restartot nyomni.
Manapság már nem olyan a menü, de szerencsére a gép sem, plusz az ssd gyorsan bootol :)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Lag = több
Vaktöltény = több
<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.26. 12:34:11