Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van, hát ezt mondtam tegnap is. Nem tudok erre logikus magyarázatot. Max annyi, hogy szeretnék, ha valaki tesztelné még Erangelt is, és nem merik visszavonni az új mapot kijövetelig. De...ha választható lenne, aki sokat játszik, egyszer-kétszer úgyis visszaugrana a régi mapra. Szóval nem vágom, hogy ez így az irodában ülve két pénzkötegszámolás közben senki sem vetette fel, hogy figyu már...mi lenne, ha nem lenne random? 😄
Én sem értem miért nem lehetett választhatóvá tenni, így ezzel is csak azt érik el hogy folyamatosan kilépkednek majd az emberek a lobbyból, ha nem arra a mapra dobja be őket amire menni szeretnének.
Azt az időrabló kurva anyjukat 😄 Indítottam az elmúlt 2 órában kb. 20 meccset, ebből 5x volt sivatagos pálya. Erangelről azonnal kiléptem, az új pályát akarom, de a randommal kell szarakodni 😄 MIÉRT? Miért kell ezen egyáltalán idegeskedni 2017-ben? 😄 De legalább volt 1-2 elég jó menet is.
Jim Morrison
ha, mikor irtam utananeztem es azt irtak friends list only. akkor nem szoltam 😊 koszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Meg tudsz hívni olyat aki nincs a friend listeden, a bal alsó részen ahol ott vannak a steam friendek rá tudsz keresni bárkire in-game név alapján és be is tudod invelni.
Running
Nem volt kirakva, de az XBOX-os változat már a Microsoft szerverein fut, a PC-s még nem. Kíváncsi leszek mikor lesz váltás.

Jim Morrison
Am jó lenne, ha valami invie kóddal lehetőség lenne olyannal is játszani aki nem steam friends.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
na! desert map, 4es squad. csak mi 4en eltuk tul. a vege eleg dara lett, 1x kill kijotz osszesen. csak ne ez legyen az utolso ilyen es akkor nem bantam meg a vetelt😄

Jim Morrison
magyar pubg szerver rengeteg voive chanellel?

TDC Geronimo
is-is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Most itt tényleg ennyi a csaló, vagy a Killcam ilyen bugos? Mert a gyerek távcsövében a kis piros kereszt mintha önálló életet élne, magától keresve a célpontot. Legjobban talán 12-13 mp.-nél látszik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jim Morrison
ja oké, megnyugodtam <#vigyor>

TDC Geronimo
Látszik nem voltál itt eleje óta. Ez már az optimalizált változat. Invel mi a baj? Ha nincs lag gyors, csak általában van <#idiota>

Jim Morrison
most nézem ez alatt ue4 fut? nem hiszem el
szerintem ha test server lesz az alap, utana elkezdhetnenek dolgozni az optimalizacion. az is jo lenne ha inventory gyorsabban mukodne

TDC Geronimo
Mennyivel jobb amikor nem laggol és végre normálisan fut a játék...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.12. 17:03:46

Itt egy új fajta Tommygun, csillag alakban mennek a golyók a csőbe:

Jim Morrison
melyik discordra?

TDC Geronimo
Nem a pénzel van a baj, hanem a tehetséggel. Abból van kevés

Vagy nekünk adnák, akkor mi is előrébb lennénk 😄 (discord-ra majd nézz fel)
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.12. 15:00:14
Jim Morrison
test server érezhetően előrébb tart. ha a sok bevételnek egy részét a fejlesztésre fordítanák már előrébb lehetnének...^^

Akartam írni, hogy ne vedd meg mert sohasem lesz kész a játékunk, 😄 de elkéstem.
TDC Geronimo
10ből 9* régi mapot adta be <#idiota>

Legalább meg tudtam nézni hogyan fut. Jobban fut sokkal, mint előtte, nem csak sivatagos map fut jól.

Running
Már jelezték nekik, hogy ócska az új, meglátjuk lesz e reakció. Szokott lenni, max idő.

Running
Ugorj forgalmas helyre, ott lehet 30 mp alatt kinyírnak.

Jim Morrison
fenti tálcával nem működik rendesen a fullscreen windowed. jól kezdődik 😄

TDC Geronimo
Ez a mai internet kultúra. Minden szarba belekötnek. Ez aztán marha nagy probléma volt. A férfiaknál a zacsi az alsógatyában nem verte ki a biztosítékot. Szánalom.

De ez csak időveszteség, mindenki ki-be fog lépegetni.
Szabi
neeeeeee 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

TDC Geronimo
solo az cancer. Csapatban is csak a társaság miatt jó <#banplz>

Jim Morrison
~20EUR ért beszereztem. Megmondom őszintén, nekem elsőre annyira nem jött be, hogy lootolgatok aztán kinyírnak és hopp elment 30 percem. Remélem duo/squad jobb, mert a többiek imádják, én leginkább csak velük tervezek játszani. Majd kiderül

TDC Geronimo
Én 100%ig biztos voltam benne, hogy random lesz. Nekem nincs ezzel bajom. Most toltam 3 kört, szerencsére egyszer se lagolt most kör elején se, de most megint másfél giga update van. Fegyverekre a fényes shadert visszarakhatnák, mert annyira gagyi műanyag hatása lett most 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.12. 13:01:29

Random a térkép bedobása? MIIIIVAAAAN? Komolyan ezt a kérdést senki nem tette fel ordítva miközben adott idióta ezt kitalálta? Mi az, hogy random? 1. A legtöbb player eleve gyűlöli a randomot bármiben, 2: ha nem olyan mapot kapsz amit akarsz, egyszerűen kilépsz a francba. Időrablás az egész, semmi értelme egy újabb ilyen amatőr húzásnak. 3 napot adok ennek a baromságnak és megváltoztatják úgyis 😄
Running
Kemény. Már engem is beszippantott a mátrix, az ívelt körömreszelőt rendszeresen smg tárnak képzelem. <#nevetes1>

Betegség:
Dency
Én special direkt erangelen akartam játszani,mivel már ismerem jobban mozgok rajta, de 8 alkalomból 6x miramar-t adta be. Legtöbben úgyis az új mapon akarnak játszani.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.12.12. 10:09:23

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Running
Forrás: gamer.hu

Patch teszt szerverre: (A térkép bedobása random lesz, jól elbaszták, kapnak is most ezért jó sok sarat.)

A Lobby
A “Rewards” fül feloldásra került
Mostantól megnézheted a teljesítményed a “Career” és “Leaderboard” füleken

A térkép
Mostantól Miramar mellett Erangel is újra játszható már
Nincs lehetőség pálya/térképválasztásra, így véletlenszerűen dob be valamelyik mapra minket a játék (WAT? PLSNO – a szerk.)
Nedves viszonyokhoz tartozó járműeffektek kerültek be a játékba. Erangelen van csak esős időjárás jelenleg, így ott találkozhatunk majd ezekkel

Járművek
Erangelen is megtalálod mostantól az Aquarail-t / Jetski-t

A tárgyak
A Miramaros Ghillie ruha bekerült az Erangeles dropokba is

Felhasználó felület
A sisakot, mellényt és a táskát jelző HUD elemek mostantól alapértelmezetten bekapcsolva lesznek (eddig külön kellett engedélyeznünk)
HUD felület mögé bekerült egy átlátszó háttér a könnyebb láthatóság érdekében

Hibajavítások
Javították azt a hibát, ami azt okozta, hogy az épületek belül túl sötétek voltak Erangel szigetén
Mostantól az FPP játékok után is jár BP
Javításra kerültek a játékosok rendellenes árnyékai
Az M16A4 neve többé nem szerepel a 8x és 15x scope-ok leírásánál (mivel nem is lehet azokat már rápakolni..)
Javításra került az a hiba, amikor a játékos lépéseit nem lehetett hallani bizonyos körülmények esetén (átlós mozgás, bizonyos cipők viselése stb..)
Mostantól újracsatlakozás után nem találkozunk azzal a hibával, hogy karakterünkből több is létezik a szigeten (pl. kezdő szigeten mutat minket, de közben társainkkal együtt mozgunk stb.)

Szabi
jó hát a teszt azért teszt.. ott úgymond bármilyen hiba megengedett, a nagy kérdés, hogy hogyan lesz ebből hó végéig stabil játék... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ha nem fogsz 5 perc alatt agyrákot kapni a csalóktól vedd meg nyugodtan. Most szerintem squadban van a legtöbb csaló, duo-t nyomtunk délután 2-t egyiket meg is nyertük, utána 4. hely. Nekiálltunk squadozni, 7-ből 5 meccsen csaló volt. Egyébként bőven megéri az árát a játék, 1300 órám már benne van. Szoktam itt dühöngeni a csalók miatt, remélem arra is kitalálnak majd valamit és egy szavam nem lesz a játékra azután sem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.12. 01:21:26
Hát azt könnyebb mondani hogy most is egy-egy jobban sikerült meccs olyan élmény amit más játék nem tud. Azt hogy ebből jelentős hibáktól mentes program mikor lesz, azt szerintem ők maguk se tudják.
De ismerősökkel játszva ez nem lehet rosszul elköltött 30 euro, még jelen állapotában sem.
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.12.11. 21:01:33

Hát most sikerült leépíteni a játékot tegnapról mára a test-en. Folyamatosan crash, a legjobb az volt mikor az egyik után visszamentem a csapatba, csak éppen engem nem jelölt hogy velük vagyok, így a saját csapattársam kezdett ütni-vágni hogy ne tudjam lelőni a felvett fegyverrel... ( bár lehet csak utálnak és kamuztak <#hehe> ) .
Szóval nem tudom mivel próbálkoznak Bluehole-ék de nem jó az irány.

Running
Minden centet megér, akármilyen is. beszippant és nem ereszt.

Jim Morrison
ajj emberek 😞 úgy tűnik én is megveszem. hiába siegehez húz a szívem, ismerőseim ezzel játszanak. Mondjátok, hogy jó döntést hozok, olvasgatom a topikot, ezek szerint van rá esély, hogy rendes játék legyen (ne legyen tele buggal) a közeljövőben?

TDC Geronimo
Valamit elkúrtak a fegyver modellekkel is. Testen olyan, mintha játékfegyverek lennének, matt az egész.

Fujiryu
Remélem ezt a sok dolgot amit itt leírsz azt leírod a hivatalos fórumra is pl screenshottal, hogy hol történtek. Mert pont azért van most kinn a játék a tesztszerveren, hogy ezeket a hibákat a játékosok megtalálják és reportolják a hivatalos fórumra, hogy aztán lehessen javítani. Néhányan itt elvárják a tökéletes játékot egy bétától. Ha ennyire felbasz a játék ne játszatok vele, várjátok meg a hivatalos megjelenést aztán utána hisztizzetek, mert akkor legalább valamennyire jogos.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
Ne, ne legyél ideges, nem teszt szerveren kell élvezni a játékot. Az arra van, hogy teszteld mi szar, így a meglepődéseid okát sem értem. 20. után nyugodtan vergődhetsz itt órákig, akkor már legalább lesz valami alapod erre, de nem sok, mert ha jobban belegondolunk, hogy egy DICE és Electronic Arts duo által kiadott Battlefield franchise is kb megjelenés után 6-12 hónappal válik értelmes játékká, akkor mit válunk pár lelkes arctól?! Csókolom.

LOL, úgy tűnik ma minden fura dolog megtörténik velem ami csak megtörténhet Soloban, hogy minél kacifántosabb vagy szívatósabb legyen a játék.
Nekimegyek a kerítésnek aminek ki kellene történnie, de törhetetlen lett és meghalok az ütközésbe, felborulok a 3 személyes motorral, mert egy tégla feldobott magasan a levegőbe és belehalok az földreesésbe, de az előbb olyan bug volt test szerveren, hogy repülő délről elindult és magától kidobott mindenkit a hangeffektel kisérve. <#action>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.11. 18:14:00

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ez a fagyás kezd egyre idegesítőbb lenni, fullos felszerelésben, kör vége fele megannyi harc után 1v1-ben összeömlik - odaadva az ingyen fraget a másiknak - ez a trágya játék és az ember ne legyen ideges. <#boxer> Duoban vagy Squadban is bármikor bárkinek összeomlik a játék...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.11. 16:28:15

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Running
Ez egy jó lépés, mivel rengeteg bug, crash van a teszten és sok gémbrék bug a térképen is.

TDC Geronimo
Players, the test servers will stay open until PC 1.0 comes out on live servers! The transition to Phase 2 will be relatively seamless and there won't be any downtime today. There will be maintenance periods to deploy patches as needed. We highly appreciate all your help.

hurrá

Ez oké, de valamilyen szinten előre jelezheti a lehetséges kövi szűkülést? Van, hogy pl. a tengerbe dobja, oké, de feltételezhető, hogy akkor az ahhoz közelben lévő tengerpartra fog legközelebb szűkülni?