7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4135 Olyan első kört tolt, hogy beszartam. Imádom ezt az embert és marhára hiányzott :D -
#4134 Mindegy, csak legyen etetés újra, mert az mindig vicces. :D A robotdoc is mennyire király lett.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.05. 21:25:44 -
#4133 elég szépeket lőtt. néztem a végjátékot. van az a pénz amiért visszatér, és gondolom új feleséget is vett a sok donateből :D -
#4132 Doc visszatért, ideje volt. Hiányzott már a hülyesége. -
Zozo0122 #4131 A Doc-ot jelen pillanatban 350000 ember nézi, és ebben a pillanatban kapott 5000 dolláros donatet. (rögtön utána még 1300 mástól) -
Zozo0122 #4130 Simán lehet ennyi :D Főleg Kínában...láttam már olyat is, hogy egy egész netkávézónyi gyerek csalt. Gondolom a tulaj engedélyével volt a cheat a gépeken, miközben a köcsögládák napi 20 órát farmoltak ott... -
Icegrind #4129 Tény, hogy rengeteg van, de nem hiszem, hogy ennyi. Ez olyan, mint ha bekapcsolnád a teleshopot és elhinnéd, hogy milyen remek termékei vannak. El akarják adni magukat, nyilván eltúlozzák a valóságot. -
ntex #4128 Tényleg nincs sok csaló a játékban?
Csak januárban több mint egymillió csalót banoltak -
#4127 -
Zozo0122 #4126 Mit kell nézni? Az utolsó fél percet leszámítva nem történik semmi :D Vagy ha a win a lényeg, akkor szép volt! -
#4125 -
#4124 Jaja az utolsó 2 az ma történt. Amikor befordul utánam a golyó és amikor a shotgun lövésből kb 1 golyót regisztrál a játékoson. De alul láthatod is a verziót.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.02.04. 20:55:31 -
Majdnem megvolt ;) Most volt akció ezerrel, a végét elrontottam, de én jobbról hallottam a playert... -
nortsen #4122 Látom te is gyűjtöd ezeket a kincseket. Ezek közül van amelyik a legutolsó két patch után készült? -
Munkie #4121 1 perc után fizikai fájdalmat okozott és piros x :( -
#4120 Egy kis összeállítás.
-
#4119 a te fogyatékos úristened, öregember! -
ntex #4118 1x-2x hallottam már magyarokat beszélni repülőn :) Egyik alkalommal meg ismerősöm egy játékba került velem squadba, ellenfélként :D Felröhögtem mikor megláttam a nevét a kill feedben, knockolták majd megölték. Rá is írtam steamen gyorsan, nem tudta elképzelni honnan tudtam :D -
#4117 Lehet összeakadtunk egyszer kétszer :DD
-
#4116 thx
-
Gibor #4115 link -
#4114 Ezt hol lehet megnézni? mi ez az oldal? -
ntex #4113 Egész jó kis win széria volt ma :) Az 1 killes winnél meghaltam a top10-ben, társam hozta le
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.03. 19:53:09 -
#4112 LOL -
#4111 kempergame... azt a fogyatekos uristened.. KEMPERGAME... szoljal mar steam -nek legyszives, hogy ez a "tag" bizony hianyzik
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.02.03. 18:45:27 -
#4110 Az oké hogy nyersz meg minden, de most ezt szerintem felesleges feltenni yt-ra. Ha fragekkel teli az már más. Sokan nyernek így, semmi újdonság. -
#4109 Nekem nem, én rögzítem, azért ezt elérni sem olyan könnyű, az a helyzet hogy ez a játék erről szól, kempergame. -
Madi92 #4108 És nem lett volna elég, egy screenshoot? :D -
#4107 -
#4106 Ez mi? Volt aki végignézte ezt a 10 perces kempet? -
#4105 -
#4104 En is eladtam pár csgo fegyvert abból vettem a pubg-t ... Az életbe nem töltöttem rá pénzt csak a legelején, amikor megvettem az első op passt... utána minden skinekből jött, nyitottam is pár jót es bele is nyúltam pár ritkaságba...ami idővel jól felértékelődött... Tehat pubgben se árt figyelni a ritkabb most még olcsó cumokra...lasd bandana story...ok itt meg nincs annyi mint csgoban mondjuk...de már érdemes figyelni betarazni pár josagot ;) -
T800 #4103 Lehet, hogy elhamarkodottan döntöttem?! :) -
Icegrind #4102 "Szóval ha napi pár órát játszok, akkor is össze lehet kotorni egy kis pénzt ezek szerint. Itt a célom, hogy visszaszerezzem legalább a játék árát, mert számomra egy picit csalódás volt. (Nem az amire számítottam, és nem is nekem találták ki ezt a BR dolgot... :))"
Pont te beszéltél pénzszerzésről :D
Ha nem tetszik nem játszok vele csak azért, hogy visszaszerezzem az árát ergo pénzt szerezzek. -
T800 #4101 Senki nem beszélt itt pénzszerzésről. Mindössze arról témázgattunk, ha egy játékkal amúgy is eltöltünk 1-2 órát és még pár eurót ki is lehet préselni belőle akkor miért ne kereskednénk az amúgy (számomra semmit nem érő) skinekkel, itemekkel... stb :) -
#4100 Srácok, vállaljatok inkább be valami túlórát meló/suli után, abból több pénzetek lesz mintha erre alapoztok szerintem. :D -
T800 #4099 És mi a véleményetek erre az OPSKINS.COM oldalról? Tényleg ott is el lehet adni a játékban szerzett dolgokat? Csak ott ki is lehet venni a pénzt? Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
Kamu az egész? Illegális? Stb.. Ilyesmire vagyok kíváncsi. -
ntex #4098 Én a PUBG-t is már CS:GO dropok és skinek árából vettem meg (abban az időben még lehetett jókat bizniszelni, ma már nem lehetne úgy), szóval teljesen ingyen volt nekem, azóta ennek a játéknak is visszajött kb a 3x-os ára, amiből szintén vettem 1-2 játékot, és most is van még 83€ körül a walletemen. Hozzáteszem, sosem töltöttem fel rá egy fillért sem :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.02. 11:42:13 -
#4097 Én a játék megjelenésének első napjától játszom (tavaj április asszem), volt hogy 150 000 pontom is volt összeszedve (Bp.). Némely láda a megjelenése napján darabonként 5-7 Eurot ért. Ott volt pl. a GamesCom-os láda amikből eltettem 10 db-ot amikor már nem lehetett venni és az ára kb nulla volt. Nyilván előre lehetett látni, hogy idővel felmegy majd a láda ára, mivel többé nem kapható már. CSak várni kellett. Nemrég felment 7 Euro fölé az ára :) (azóta visszament kicsit) Igaz én sajnos eladtam őket 4-5 Euro közt, de így sem jártam rosszul, pár hétig ültem rajta, és elment jó áron. Skineket nem nyitok sosem, Csak akkor nyitottam amikor még az elején nem voltak ládák, de akkor is ritkán, mert lomokat adtak csak és a piacon pár centért lehetett már kkor is sokféle skint venni. A desperado láda megjelenés napján szintén 7 euro felett ment el. Aki reggel tudott belőle szerezni 3-4 darabot szerencsés nyitással kapásból 20-25 Eurot bezsebelt egy alkalommal. Szal nem akkora ördöngösség ez, csak ki kell fogni a megfelelő időt, vagy kivárni. Ha pangás van , alacsonyak a láda árak nem veszem meg csak a 700 és 1400 bp-s első két ládát a többi zsozsót elrakom. Most is ban kb 50 000. Sokat játszom Soloban is, ha bent vagy soloban az első 5 ben 6-700 bp egy meccs, ha nyersz 1200 is lehet attól függ mennyi a illed. Tévedés ne legyen, szórakozásból játszom, igazából leszarom a skineket és a ládákat :) Nem is örültem amikor bejöttek.. nagy csalódás volt, de tény többszörösen visszahozta a játék árát. Legutóbb a Life s Feudal MMO-t vettem meg belőle és nem is az alapcsomagot, hanem a 45 Eurós középsőt (+ 2 havi prémium) és nem került egy fityingembe sem :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.02.02. 11:27:19 -
#4096 De meg ott van a kedd is... :)
Hétfőn újra lehet venni ládákat...minden madár ezrével dobálják fel marketre... jól lemegy az ára...amikor elér egy mélypontot,akkor kell venni sokat es kedden mikor mar kifogy a lendület a zuhanasból mindenki felpakolt mindent...elkezd visszafelé mászni az ár...
De itt is csak a megjelenés után érdemes spekulalni par napig, mert hát ott van ugye az "adó" a steamfee (0,27%) amit lerant rólad minden eladásnál...igy ha a növekedés kisebbint 30% már nem éri meg... Tehát bunyolult ez...
Mák kell es 1000 felé fogyelni... miből van kevésinek indul fel az ára, minek esik...pl a desperado dragabb volt, de mivel kulcsos ezért az olcsobb biker rávert és már joval drágább...