7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4337 Most komolyan hogy adhatnak ki ilyen munkát a kezükből? Teszt szerveren ez nem tűnt fel senkinek vagy akkor minek a teszt szerver? -
#4336 Akinek a patch után akadni fog a játék, kapcsolja ki a deathcam-ot és sreplay-t. Ideiglenes megoldja, azt csiripelik a madarak. -
#4335 Am most kicsit utána olvastam és azt hittem hogy nagy DPI os a monitorom, de nem. Mert 96 az alap DPI a winben, ha e feletti monitorod van az számítana nagy DPI beállításnak, de az enyém az 95,78 as, szóval pont telibe a 96 os alapon van. Szal fogalmam sincs miért működik... Betudom annak, hogy mert windows/pubg/alienek :D -
#4334 Nem létezik. -
#4333 Nem néztem bele, de sejtem a DPI beállítástól függ :D Csak így a nevéből gondolva. -
#4332 Azt néztem, hogy nekem alapból be volt pipálva, ami neked nem és megoldotta. Érdekes, mitől függhet ez? -
#4331 Én is kipróbáltam már 2x, de nekem a célzás hiányzik nagyon. Pubg ben is alig használom a tartott jobb gombot, itt meg szinte csak az van ha nem csipával vagy, engem az irritált erősen. -
Rocco27 #4330 Játszottam egy keveset a Frontnitevel. Szépen futott, nem volt lagg, bugok miatti meghalás, csalók tömkelege, stb. Beléptünk és halomra gyilkoktam mindenkit. Azonnal megvolt kellemes sikerélmény. Bár sokáig tiltakoztam a meseszerü grafika ellenl, de el tudtam fogadni. Amit viszont nem az az építkezés és nagyon könnyü rombolhatóság.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.22. 09:31:01 -
#4329 Zombiszar mindenhol van...pubg-ben is van zombi szerver... Szerintem nincs olyan game ahova ne pakolnak bele... Gondolom botok helyett pakolták bele a scum ba is tesztelni... -
nortsen #4328 Ezek a mese grafikájú izék teljesen más lapon említendőek sztem. Én sem bírok ilyenekkel játszani.
Olyan ez mint a BF Heroes vs BFxy
Ez a SCUM jó fajta, csak a zombikat kéne mellőzni.Remélem csak opcionális lesz.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.21. 22:37:48 -
#4327 Nem játszom azzal, minek menjek oda?
Tavaly március óta játszom ezzel, most már egyre kevesebbet. Had szóljam már meg, ha lófasz content nem jön hozzá
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.21. 21:42:24 -
#4326 Tök jó, bekapcsoltam, bejöttek nálam a lagok, amik eddig nem voltak :D -
#4325 Ha annyira fasza a játék minek jársz még ide vissza sírni, hogy ez mennyire szar? Menj inkább a Fortnite fórumra örülni az mennyire jó. Sokkal egészségesebb. -
#4324 Mehetne bannerba az infó. -
Zozo0122 #4323 Running bedobta asszem. Ezek a guide-ok alapok, itt indul a PUBG, mert addig hulladék az egész :D -
#4322 nem, már csinálom is
'Magas DPI-méretezésű működés felülbírálása
A méretezést elvégezte'
Ez kéne? nálam alapból nincs bepipálva, ha bepipálom a legördülőben alkalmazás, rendszer, rendszer (kibővített) van
szerk: windows doksi szerint alkalmazás kell nekem
szerk2: waow, ez tényleg sokat dob :O
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.21. 19:46:58 -
#4321 Aki nem a fórumot bújja csak játszik annak nem :D
De am érdekes módon ha ennyire alap, hogy hogy egyikőtök se dobta be ezt az infót, hanem a procimat kezdtétek szapulni ? -
#4320 Értem, nem kritika, csak én nem játszom mesés grafikájú játékkal, mert nem a stílusom. -
Zozo0122 #4319 Ja, de hát ez alap. Ezt mindenki megcsinálta itt már nem? Ez kötelező. -
#4318 Attól, mert olyan az art még nem gyerekeknek való. A másik meg itt a supportról volt szó. Az meg ott kifogástalan. -
#4317 Na gyerekek bárkinek ilyen gondja van mint nekem itt a megoldás.
Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
A microlaggoló 70 fps ről stabil 120 fps és kb 80-90% os kártyahasználat.
Running thx a tippért hogy hol keressem a megoldást!! -
#4316 Nem tudom, egy Fornite nálam teljes kapufa, ha 25x jobb lenne se játszanék olyasmivel, ami a 9 éve unokaöcsémnek való. A SCUM viszont ezévben jön, és játékmechanikában sokkal jobb lesz és grafikailag is, ez tény már most. -
#4315 Jön fel? 3,5 millió concurrent usert már hetekkel ezelőtt elérte. Mondjuk azzal foglalkoznak is meg ugye AAA devek nem ilyen hobbidevek, mint bluehole -
Zozo0122 #4314 Jelen pillanatban a Fortnite. Simán annak tekinthető, gőzerővel jön fel, sőt több nagy PUBG streamer is váltott rá. -
#4313 mi lenne a konkurencia? (komolyan kérdem, ránézek) -
#4312 Nézz rá a konkurenciára és akkor rájössz mi a baj. -
#4311 Mondjuk nem értem, mitől ekkora az elvárásotok. Igen a csíterek miatt lehet sírni, mivel most tényleg van sok, ezek már tények, ezzel a témával sürgősen kezdeni kell valamit.
Egyébként két hónap se telt el, amikor is megtömték 2-3 új fícsőrrel meg egy új térképpel a játékot.
Most jelezték, jön a roadmap, lesz pár hónap múlva új térkép, jön a ping lock, a csíterek ellen is alakul a sztorijuk, meg van csomó más is, amit nem neveztek meg. Mit szeretnétek még? Ne legyenek ládák, azok mindig lesznek, meg nem a csíterek ellen alakult csapat foglalkozik vele, hanem grafikus, meg modelezző, ők nézzenek ki a fejükből, ameddig vannak csalók, vagy mi?
Én azt érzem, hogy már az is kevés lenne, ha minden héten új térkép jönne. Persze, tudom, 2 hónap alatt semmi sem történt. De nem lehet, hogy azért, mert most készülnek el azok a dolgok, amiket két hónapig gyártottak? -
#4310 Néha egy-egy skint felteszek én is a kariimra... de a többség úgy néz ki mint amit most húztak le valakiről a buzibárban, vagy épp egy strihelni készülő kurvát akarnak felöltöztetni. Ettől van herótom már nem kicsit :) Legyen csilli villi, színes.. eh nem is kommentelem tovább, úgyis értitek :) -
ntex #4309 A roadmap am szvsz tök felesleges. A legjobb példa erre a 7 Days to Die nevű zombi tűlélő játék. kb. 2013 óta early accesben van, volt roadmapjuk: Link
Mondanom sem kell hogy az itt szereplő feature-k kb fele a mai napig nem került be a játékba, vagy nem úgy ahogy itt le van írva, hanem pl. leegyszerűsített változatban, csúsztatgatások mennek a feature listában, mindig jön az update végén a lista hogy mit nem tudtak befejezni, van amit már 3-4 nagy content frissítés óta halogatnak. A fejlesztés itt is csigatempóban halad, háromnegyed éveket kell várni egy nagyobb update-re ahol érdemi content is jön a játékba. És még mindig nem látszik az alagút vége, a játékból már alig van eladásuk, látszik hogy rohadtul elment már a kedvük az egésztől, ha jól tudom párhuzamosan már ők is fejlesztenek egy másik játékot is.
Itt PUBG-nél annyi a különbség hogy kihozták EA-ból a játékot mert meg lett ígérve, közben meg ugyanúgy kb. beta fázisban van a játék, az 1.0 megjelenése óta kb. többet léptek hátrafelé mint előre, és csak az ígérgetés megy össze vissza.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.21. 17:15:57 -
#4308 en alap szettben nyomom. alap gatya, polo, cipo nelkul :/ -
Zozo0122 #4307 Manapság amúgy a játékosok többsége egyszerűen igényli az eye candyt. Én is, a PUBG karakterem is szépen be van öltöztetve, és csizmában nyomom, szarok rá, hogy hangosabb kicsit :D (Persze ésszerű keretek között, nem veszek 300 eurós bandanát...)
Viszont ja, kell a mögöttes tartalom és a road map, nagyon örülök, hogy kiraknak elénk valamit elvileg márciusig, mert ismétlem, én kötelezővé tenném minden fejlesztőnek. -
#4306 Eljátsszak ugyanazt a forgatókönyvet mint a H1Z1-ben kb... csak ott 120 000 online körül tetőzött a rekord (ma jó ha van 5-6000), itt meg 3 milla felett volt. Ontják a szart kifelé, ruhák, cipők, ládák, a játék meg nem fejlődik sehova kb. Bevonzanak még pár millió playert :), A steamen még pár milliót a skinekkel, ládákkal és lassan a feledés homályába vész majd a játék. Közben elkezdenek beérni az érdekesebb, szebb, tartalmasabb haonszőrű gamák és átveszik a stafétabotot. Nem mondom hogy most lesz, de 2 évet adok kb. Esetleg marad párezer, esetleg pár százezer fanatikus akik nem tudnak már róla lejönni mint drogról, de beáll a játék körül a csend :). Hát... nem mondom hogy nem jólcsinálják, amit lehet kihoztak belőle.. nem lehet a szemükre vetni, összehozták, megpróbálták, bejött.. már mindegy mennyi munkát tesznek bele, százszorosan megtérült a befektetett energia és a pénz is. -
Zozo0122 #4305 Jön 2 új láda, ezekkel a skinekkel:
-
Zozo0122 #4304 -
#4303 csgo ezer éves, ez meg most jelent meg -
#4302 tegnap ment ki valamire való update test szerverre. amúgy ezek szerint nem vágod csgo-t, több hónap után az új ládák a nagy update :( Legkevesebb melóval jár
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.21. 13:35:41 -
#4301 PC Players: an update introducing two new crates with new items is now live on Test Servers.
Bicskanyitogató. Minőségi content 2 hónap után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.21. 13:33:58 -
#4300 medvecsapda
adok egy szaros ládát majd neked ha ilyen lesz a játékban :D -
Zozo0122 #4299 Havas, de csak ha lesznek lekövethető lábnyomok, legalább 5 percig. 2018 van, meg kell oldaniuk :D Mekkora lenne már lábnyomok alapján levadászni valakit...és akkor már lehetnének medvecsapdák és így tovább. (Álom) -
#4298 Elvoltam vele egy darabig, de elviekben meglesz a megoldás, otthon ki is próbálom majd. Egyik tag i5-6500 al szenvedte pont ezt mint én és utána jó lett neki.