Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
Erangel-ről kivették a ködös és esős időt? Már mióta nem találkoztam velük.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
tegnap gondoltam én is megyek randomokkal. egyszer squadban egyedül voltam, aztán duoban radtam csapattárs nélkül. 2. lettem, utolsó emberkébe 3at belelőttem minivel közelről de ő ölt meg :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Running
Normen76
Mi is gyakran játszunk NA-n, időnként tényleg sokkal jobban futnak a szerverek mint EU-n. EU-n néha az elején percekig nem lehet játszani annyira cibál visszafelé. AS szintén sokkal jobban fut álltalában mint EU. Így is 80%-ban EU-n toljuk, de ha már meguntok a lagokat NA vagy AS.

Tegnap remek napunk volt. Délelőtt nyertem egy solot, délután nyertünk egy duót, este meg egy szakasz győzelem is beesett :) Bár így lenne minden nap :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.28. 07:38:13

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Zsír :D Nekünk is jött egy squad win ma.
Laza
Azért valljuk be, sokan messiásként várták az 1.0-át, aztán nagyot koppantak, mert sok minden nem változott :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ma toltunk duo-ban egy érdekes kört :D 6 azaz hatan voltunk az egész pályán xDD Az elején az 1 perc után nem indult el a repülő, és kezdtek kilépni az emberek. Mi poénból nem léptünk ki, hogy mi lesz, erre amikor már csak hatan voltunk újra elindult az 1 perc és elindult a játék :D Persze lehoztuk a meccset :D

Meg ugye 1.0 előtt nem volt ekkora lag induláskor.
De teljesen jogos a kérdés, mivel ez nem EU, NA akármelyik szerver kérdése, hanem UE4 probléma, azaz mindenhol ugyanúgy kéne jelentkezzen.
Fax se tudja miért nem laggol nekik (már ha nem valami régi streamet néztek).
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 19:59:24
NA-n játszik, ott nincs ekkora lagg mint EU-n.
SötétBarom
Engem az érdekelne, hogy a nagy streamereknél milyen okból nincs ilyen.. Megnézek 3-4 Shroud videot, non-stop a sulira ugrik a gyerek, és összelő 2 perc alatt 8 killt.. Nálam az első két percben olyan kibaszott rubberband van, hogy nem találok ki ajtókon..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Úgy lehet, hogy egyből oda húzod, ahova tenni akarod. Én nem jobb klikkelek, hanem ráhúzom, hiszen a jobb klikk nem mindig oda rakja ahova akarom.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 18:35:29
Nem igazán ismerem a technológia korlát okát, de ha tényleg emiatt nem megy, akkor tartok tőle, hogy az nem a számítási kapacitás, hanem inkább hálózat sávszélesség lehet. Még az is lehet, hogy anyagi okai vannak, mivel mindent szerver erőforrást bérelnek manapság. Egy irományt szívesen elolvasnék, hogy mi a kihívás ebben.

@Dency: Folyamatosan szívok a "fura" halálokkal, de nincs szükségem rá, hogy ide leírjam. Leírták, hogy a lagok UE pobléma, szóval Epic-nek kell megoldania. A valószínű a tick rate is az.
Normen76
100 playert mozgatni egy 8x8 km-es terepen senki nem tudna jelenleg 64-es tickel. Nemcsak ők, más pénzesebb, népesebb fejlesztők sem. HA tudnának, már rég lenne pár hasonló. Szerintem technológiailag egyszerűen nem tartunk még ott, hogy ezt biztosítani tudják, főleg nem 3 millió online játékosnál. erre még várni kell pár évet. Aki arra vár hogy a PUGB majd 64 vagy 128 tickkel fog szaladni, jó sokáig várhat :)

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Sziasztok aki szeretne egy jó kis közösséget az csatlakozzon bátran Discord szerverunkre!

Link: https://discord.gg/fnZC3y4
Sunsetjoy
Már egy kicsit jobb a maprandomizáló a játékban, de most persze nem úgy adta, ahogy akartam.
Ki akartam próbálni, hogy a videókártyám alapon, meg túlhúzva (+250 core / +320 mem) milyen fps-t produkál.

Persze hogy a régi pályát csak egyszer rakta be, utána meg folyton az újat. Azt a kettőt meg így nem lehet hasonlítani.

Azt viszont láttam, hogy ha az inventoryban kilövi az ember a karakter megjelenítését, az 4-5 fps-t jelent.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jim Morrison
jó lenne ha mondjuk ilyen adaptív tickrate lenne, mint mostanában pár játékban... ha mondjuk nagyon messze van az ellen akkor 16os tick, akcióban meg hasonló szitukban, ahol nem walking simulator akkor meg mondjuk felmenne 32 re.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dency
Arra következtetsz amire akarsz. Én továbbra is tartom azt hogy a laggok és a 20-as tickrate maradni fog akkor ez a játék nem lesz élvezhető. Igazából a legfontosabb dolgok amikhez nem nyúltak hozzá. Aztán majd ne írogass be ide ha fura halálaid lesznek.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
azt nem lehet, hogy 1 klikkre feltegye scopeot? ne pedig jobb klikk majd megint jobb klikk?

Kíváncsi leszek mikor jönnek a "nagyok" a saját BR játékaikkal. Ugyanakkor meg nem is várom, a sok pénz lehúzó, két évente új játékot dobáló, mikrotranzakciókat bevezető rabló bandát.
Idővel nem a use-t fogod használni a cuccok bepakolására, hanem a tab-ot. sokkal gyorsabb, sokkal pontosabb, már ha jó helyre húzogatod a dolgokat. :)
Normen76
Hát igen, sokan szeretnének a játékvilágban ilyen szar játékot letenni az asztalra :)

Aztán ezekből mire lehet következtetni? Hogy kurva sokan játszák, azért mert szar?
A nyilvánvaló problémákat úgy is megoldják idővel.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 16:24:39
Dency
Úgy látom az 1.0 se nyerte el sokak tetszését.

fekvő ellenség előkapja az M16-ot, és egy pillanat alatt a fejemen a kurzor kb. 100 méterről, persze agyonlő.
mi ez ha nem csalás...
Spészgószt
Ezt jo tudni...thx
Sokszor szopat a nyomorek ajto, főleg erkélyeken vagy budiban... Nem veszi fel a cumot csak az ajtot csapkodja ki be....pfff XD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Idővel majd hozzászoksz a gyors loot-hoz, meg hogy mi az amit egyáltalán érdemes felvenni pl. egy olyan szituban amit írsz, hogy "beestek" egy házba.
Az még érdekes lehet hogy a tárgyakat kétféle képen is felveheted. Az alap rácélzol a célkereszttel és felveszed egyesével. Vagy ráállsz az adott tárgyra, vagy tárgyakra, TAB, és a megjelenő menü bal oldalából csak áthúzod/kattintod a kurzorral ami kell a saját cuccaid közé.
A profik szerint az utóbbi a nyerő mert ha rááll a kezed gyorsabb, és elkerülhető hogy mondjuk egy egymáson heverő ing, lőszer, fegyver hármasból már 3x cseréled le magadon a ruhát oda-vissza, de még mindig nem vetted fel a fegyvert... <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát jó első tapasztalat volt akkor, rögtön egy csaló ölt meg :D Sajna mostanság elég sok van, persze lehet normális meccseket is tolni. Nincs fix loot, teljesen random, minden megkezdett menetben. Max olyan területek vannak ahol nagyobb eséllyel találhatsz jobb fegyvereket, scope-t stb.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.26. 23:29:38
Spészgószt
fura egy cucc ez így csgo után :D első meccs 20perc bóklászás után a picsából kilőtt egy jinjang nevű akm el scop és sallang nélkül ...csak egy pötty voltam neki a map másik végén...lol 2 golyóból kampó thx... csávó egy szál alsó gatyában akm-el a kezében :DDD
btw a fegyverek mindig ugyan ott vannak...tehát aki tudja mit hol keressen az előnyben van....? vagy random helyezi el...me eddig komoylan mondom csak sotit találtam...meg valami brutál desertet...lol ahova leugrottam mellém esett egy csákó rohanás be a házba ki mit talál...felkaptam az első fegyvert , hallom fut fel a lépcsőn mögöttem már mellény sisak fegyó minden volt nála....2szer mellbe lőttem a raging bull szerű fegyóval el is feküdt mellényestől :D

sry sok pofázás ...nekem még minden új :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.12.26. 23:25:45

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
Lehet csak a lobbyban levoket mutatja, azokat nem akik meccsben vannak.

Spészgószt
OK thx...a friends list miért offline? kint steamban látom hogy tolja 3-4 cimbi is bent meg 0 mind :(

ha nem akarod az újdonságokat tesztelni akkor elég a sima
Spészgószt
Hi!
Most vettem meg....
két PUBG cuccot pakolt ki a steam... sima és test server....mindkettő kell/ajánlott vagy elég a sima nem a test ! ?
thx

Szabi
a controls-ban találsz autorun funkciót, de ha jól emlékszem, alapból nincs egyik gombra se beállítva :D

"Nulla tenaci invia est via"

Sunsetjoy
Én néha az előre, a futás és a körbenézés gombot is nyomva tartom, amikor futok és nézelődök magam mögé.

Van amúgy automata futás a játékban, megnyomod és megy a teljes sebességével előre, amíg nem ütközik bele valamibe, vagy váltasz sebességet. Korábban talán a = jel volt, én anno átraktam más gombra. Nézd meg a beállításokban, még létezik.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Normen76
HAli ! Auto futás nincs amennyire én tudom. Ha valaki mezítláb lopakodik guggolva közben nyomja a bal ctr-t akkor szinte hangtalanul tud lopakodni. Be lehet vele cserkészni másokat, de van a játékban időnként a hangokban vak folt, egyszerűen nem hallani ha valaki pozíciót vált (bug sajnos) . Kilcam nem pontos sajnos, hasonlóan műkszik mint a spectating, ott sem pontosan azt látod mint a másik fél. Segít pár dolgot felismerni, de 100% ban nem lehet szerintem adni arra amit mutat. Pl. ha valaki recoil csalást használ a killcambol te nem látod mert neked a játék a szerverre érkező adatok alapján generálja le a felvételt, és ebbe nem teszi bele a csalást. Csak következtetni lehet. Azért ne add fel :) sok-sok óra játék kell ahhoz hogy az ember jól tudja ezt a játékot játszani. Pofon egyszerű a megértése, bárki azonnal tudja játszani, de ahhoz hogy jól menjen nagyon sok gyakorlat és nem kis tehetség és jó adag szerencse is kell. Én pl. 700 órát is beletettem már, mégis irdatlan bénán és pontatlanul lövök :) próbállom ellensúlyozni a taktikával, helyezkedéssel. Azért ma is lett egy solo győzelem és egy duo győzelem is, pedig irtó béna játékos vagyok, nagyon rossz reflexekkel.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.26. 20:48:44

Megvettem a játékot és a kérdésem az lenne hogy van e valami"tempóját" futáshoz mert rohadt kényelmetlen ugyanazt a két gombot nyomni órák hosszat ha éppen nincs járművem.Még annyi hogy ha valaki járkál felettem a házban és nem hallom az valamiféle csalás?Mert ha én mozgok azt természetesen hallja az ellen ezt látni a killcambol,pedig a legóvatosabb lábújhegyen járkáltam!Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Szabi
vagy csak Steam-re kerülés előtt vette meg a játékot :D

Hát van akinek hozott a karácsony ajándékot...
Az összes cuccot egy emberről rángattam le:

-piros cipő ~235 euro
-nadrág ~90
-kabát ~413
-kendő ~725

Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.12.26. 18:07:23

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Running
Mert az M416 pontosabb lett, ezért használják a leggyakrabban tunkolásra.

Csak szerintem lett sokkal könnyebb a tunkolás a fegyverekkel? Mintha nem rúgnának vissza akkorát mint eddig... Legalábbis az általam leggyakrabban használt M416-nál úgy vettem észre.
Ezt a mocskos szart, hogy lehet egy 10 fokos lejtőn lecsúszva meghalni? Kb 1 métert estem egy 10 fokos lejtőn. Gratulálok.
Jim Morrison
klasszikus

//www.youtube.com/embed/5y_c3RFccrY

Szabi
nyiháóó

TDC Geronimo
Nekem tegnap volt olyan, hogy csávóba 5 méterről beleeresztettem egy fél tárat M4ből és a death camet visszanézve azt láttam, hogy egyetlen egy golyó se találta el... Úgyhogy a cqc harc az egy d20as dobókocka szintű rendszer kb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sunsetjoy
A múltkor valami kivégzést láttam, lelőtték a streamercsajt, kúszásba került, bejött két fazon, benyomták az ISIS-zenét, majd fejbelőtték nyílpuskával...

Normen76
Én egy időben hasonló helyzetekben mindig azt mondtam : Tartsd meg az aprót, te mocskos állat ! :D

Jim Morrison
Akkor jo, szoktam hallgatozni altalaban csam niggerezes van, de nemetek, oroszok max. Kinai eddig 0 (kb 20 ora att)

Normen76
Még nincs ping lock, távlati terv egyenlőre. Valsz nem is lesz mostanában, és régiózár sem. Amúgy éppen tegnap történt velem az új pályán. Döngetek 100-110 km/h-val az aszfalton. Száguldok, dübörög a rock.. :D Aztán kinyúlok mint a béka, head shot kar98-al. A lövés hangját sem hallottam olyan messziről jött. Visszanézem a kamerát.. csávó lotolgat egy ház tetején, szedi a cuccokat hátán a KAr 98. Feltűnök a látóhatár szélén kb 1 km.re tőle, leveszi a hátától a puskát, scope nélkül fél fordulatból odapukkant, vissza veszi a puskát a hátára és lotolgat tovább kényelmesen. Neve HuangLong31124 vagy hasonló :) (Eu szerón voltam). Ezeken már fel sem húzom magam, visszanézve a kill camot még vicces is volt, ahogy lazán szedegeti a cuccokat, fejbe pukkant miközben 100 Km/h al teperek 1 km-re tőle és szedi egykedvűen tovább a cuccokat, leszarja mi történt :D. Új csata, új lehetőségek, már nem idegesítenek ők sem. Megverte őket az isten már eléggé a 2 centis bránerekkel :D, legyenek boldogok ezzel, legyen boldog karácsonya :D.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.25. 13:08:48

Szabi
mondjuk tényleg sok Kínai van Európában.. :)

jaja, az menő volt, nem is ugrottunk ki előtte, hallgattuk amíg lehetett :DD

nekem az egyik kedvenc jelenetem az volt, amikor sniperrel kiszedtek, odajött a srác lootolni és mondta (angolul), hogy bocsi, ez nem személyes, csak kellet a lootod..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.25. 12:35:27

TDC Geronimo
Nincs még ping lock

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx