7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Igen, de még mindig teljesen alkalmatlan a játékmód esportra. Csodálkozom, hogy 5 hónap alatt nem csináltak erre külön egyet. Az első 15 percben kb ember nem hal meg, mivel szépen mindenki helyezkedik, majd a 3. körnél elkezdődik az adok kapok, a végét , az utolsó 2 kört meg szinte lehetetlen értelmesen közvetíteni, mert másodpercenként egy ember elesik. Ez így ebben a formában baromság. A versenyzők is lenyilatkozták már, hogy teljesen rng a játék, főleg a vége.
    1. Normális kb úgy lenne, hogy az elején kisebb fehér, kb mint a 2. Utána lassabb kék, utolsó két körnél sokkal lassabb kör és picivel több idő.
    Vagy.
    2. Nem kell két kör, elég lenne egy, ami megjelenik az elején jó nagyba, majd fokozatosan húzódik megy össze, aki azon kívül marad, kerül, instant halál 4 mp után, mint a Battlefield-be. Oszt ennyi.
  • Fujiryu
    Sokat fejlődött a stream minősége ez már kifejezetten élvezhető.
  • Jim Morrison
    am ti rendesen halljátok az ellent? én alig hallom ha vannak körülöttem :( ismerősöm aki notin tolja, alaplapi hang, logitech füles kombóval. én meg... erre nincs valami tippetek? :)
  • nortsen
    Az lehet, én csak szeptember óta játszom.
    Amúgy érdekes, mert maga az UE4 editor elég kóser, nem probléma neki a víz normális elhelyezése, mert hát az is csak egy textúra, a megfelelő shaderrel. Kíváncsi vagyok a fejlesztők válaszára, már ha lesz nekik.
  • Rocco27
    A Crysis 2-nél nem az volt a botrányos, hogy a víz volt a pálya alatt, hanem, hogy az feleslegesen volt mega durván agyon tesszelálva és így elpocsékolva az erőforrások nagyrésze, ami ráadásul akkor és pont véletlenül ATI/AMD kártyán rossz hatékonysággal futott az aktuális kártyáin.
    Mint kiderült ez egyik szándékos piszkos húzása volt (a sok közül) az Nvidiának...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.24. 19:01:28
  • Running
    Remélem nézitek, jó kis meccsek vannak: Katowice
  • Jim Morrison
    ez a hatranya ha az engine editor alapbol vizzel rendelkezik :))
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.24. 10:07:30
  • Rocco27
    Hehe, akkor neked kimaradt az a régi és katasztrófális bug az életedből, hogy beeshettél a pálya alá a víz szintjéig és onnan mindent láthattál a pályán (player+loot) addig míg ki nem másztál valamelyik parton. Csapatban ez hatalmas nem fair segítség volt...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.24. 07:31:20
  • nortsen
    Aha, hát fasza. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.24. 01:31:49
  • ntex
    https://gamer.hu/2018/02/23/csodalkozol-hogy-keves-az-fps-ed-meg-talaj-alatt-tenger-van/
  • nortsen
    Kéne valami link, hogy ezt honnan veszed. Én még nem láttam a vizet a pálya alatt.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.24. 00:51:48
  • nortsen
    Igen, kéne egy amolyan gyakorló map. Bár ettől még a school / hacienda most már nem fog megváltozni szvsz.
  • Metalmilitiakid
    Tök király amúgy, hogy 2 napja stabil 130 fps lett végre a beállított DPI al, leszedtem a 5.3 gb patchet, mindegy hogy van a killcam és társai, megint 70 fps folyamat microlagg... Imádom ezt a gémet....
  • Dency
    Crysis 2 feeling? Ugyanez volt a crysis esetében is hogy a város alatt ugyanúgy számolta a virtuális óceán geometriáját
  • Normen76
    A grafikával tényleg a legfőbb baj az, hogy a pálya alatt egy tenger van, és azt is számolja a VGA + minden objektum, lépcső, korlát stb. a talaj alá nyúlik, néha 50 méterekre is, vagy még tovább és a VGA ezt is számolja. Ha rendesen lenne megépítve a pálya, egy 1050 TI-vel ultrán meglenne a 60 FPS fixen. Sajnos a fejlesztők nem tudnak az unreal4 ben rendesen dolgozni, lövésük nincs a motorról. Kókányolnak gyakorlatilag. Mennyivel jobb lenne, ha nem a grafikával kéne foglalkozni, hanem a többi tartalmat lehetne csiszolni. Nem csoda ha egy autó a semmitől, vagy egy 10 centis sziklától elrepül a holdig, vagy épp blokkol ha a szikla a talaj alatt 40 méterre hózódik még és valójában egy hegy teteje, csak épp nem látjuk az egészet.
  • Running
    Csak másik játékmóddal lehetne megoldani, oda átmennének a instant lőni vágyók, illetve több ember. Miramar valóban nagy lett, 20%-kal nagyobb mint kéne.
  • nortsen
    Arról beszélek, hogy nem szabad akaratból ugranánk ki. Tudom az sem jó, de a tény az akkor is tény, hogy nem 100 emberrel játszunk, hanem csak ~45-el. És aki nem ugrik darálóba, arra ez biztosan igaz.
  • Zozo0122 #4360
    Nem feltétlen kevés. Tök jól meg lehetne oldani egy hegyvonulatot körbe szakadékkal, őrtornyokkal, stb :D
  • Spészgószt
    Szabad választás van...ok akarnak meghalni rögtön...hidd el ha 100x100 lenne a map akkor is egy pontra ugrana a fele csakazert is...
    legjobb lenne a Lobbyban állna a gép és beszállási sorrend lenne...ugrani meg kidobna visszafelé sorrendben :DDD tehat ha gyorsan beszálltál az elején akkor a végén dobna ki automat... :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.23. 18:44:05
  • nortsen
    Egyébként felőlem lehetne nagyobb is a map, de akkor nem kéne az elején feleződnie a játékosoknak, azaz át kéne dolgozni a szabad kiugrás elvét. Bár azt is tudom, hogy ez ellen sokan hangot adnának, de az sem normális, hogy a játék elején meghal a játékosok fele.
    Nagyobb hegyek azonban jók lennének, de sztem ahhoz kevés a 8x8.
  • Running
    Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
  • Spészgószt
    Nekem 100 fölötti DPI a monitorom...akkor most mivan???
    103 körül...
    A játékban halálra idegesít, hogy ha messzire nezek minden él csikozik atlosan... Amikor kiugrok a gépből a part is recés... távolba nem is látom az ellent kurvaszar...mindneki kiabál hogy itt meg ott van de semmit nem latok...
    Akkor ez ezért lenne???
    Mit állítsak át hogy javuljon?
    16:10 es 22 colos eizo monitor...ok grafikára van nem játékra de nah... Szépnek szép de csak 6 ms es 60Hz itt szart se érek a 98% adobe rgbvel es az 1billio fölötti színnel :)))
  • Running
    Próbáld meg. Vírusírtó csendes mód, vagy kikapcs, futtatás rendszergazdai módon, próbáld settingsben váltogatni az ablak típust, illetve játék ellenőrzése, kb ennyi még, ami eszembe jut.
  • Lebowski
    Én is erre jutottam. Nyomtam neki integrity-t, de minden oké volt. Eleinte az nvidia exp.-re gondoltam, de letiltottam és még mindig csinálja. Lehet letörlöm a picsbe, és csak drivert rakok fel, majd újranyalom a pubgay-t is.

Köszi mindenesetre :)
  • Spészgószt
    A 2 új láda már bent figyel...
  • Running
    Nem olvastam ilyesmiről, ha nem crashel, csak ledobja, akkor nálad van valami gubanc szerintem. Valami program okozhatja.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.23. 12:56:23
  • Lebowski
    sziasztok. olyan problémával találkozott már valaki, hogy a játék indítás után, automatikusan lekerül tálcára és a desktop-ot látom, mielőtt belépnék a lobby-ba?
  • Running
    Még annyi, hogy tök jó lett a kukoricagép megoldás, több fps, kevesebb szerver lag, valamint egyelőre eltűntek az 1223xxx, pingpong nevű emberek. A játék is mintha jobban adná, de bővebben majd jövőhéten, ehhez többet kell játszani. Tegnap mindenesetre adta, ahogy kell. Ha ez így marad, az megint egy jó lépés előre nekik.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.23. 08:37:49
  • Running
    What exactly is the separation of matching queues based on ping?
    Players with lower pings will be prioritized during matchmaking. As a result, players with similar pings will be matched together.

Can I form a party or play with players in different regions?
    You can still form a party or play with players from other regions. Separating matching pool will not stop or cause an issue with starting a match.

What are the criteria for matchmaking when playing in a team with players from different regions?
    The team will be matched based on the player with the highest ping in the party, ie, the player with the worst connection.

What about random matching for duos and squads?
    When forming a team with random players, you will be matched with players with similar pings.
  • Sunsetjoy
    Ha rámondják, hogy tundra, akkor ott lehetnek hegyek, mocsár, sík terület... itt-ott havas részleg. :)
  • Running
    Tegnap kérdezték Shroud-ot, mit szólna egy havas térképhez. Nagyon okos és jó választ adott. Szerinte nem kéne ennyire évszakokra, terület típusra bontani a térképeket, mert unalmassá válik a pálya. Ne legyen csak sivatagos, csak erdős, csak havas, hanem vegyes. Legyen egy térkép, amin hegyek vannak és az rész havas, a térkép alacsony része erdős, vagy kopár, stb... egy térképen belül kell a változatosság.
    Szerintem is sokkal jobb lenne, változatosabb. Butaság lenne a részükről egy csak havas térkép 8x8 km-en.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.23. 08:06:16
  • Zozo0122 #4346
    Amúgy ahogy ez a map kinéz, szerintem eszméletlen jó lehet rajta a harc. Simán elfogadnám havas pályának. Jó helyen van az elválasztás, és a kis sziget is pont elég közel ahhoz, hogy bevállalható legyen az úszás. Jól letartható szűk átjárók, dekoncentrált nagy helyek. Nagyjából ilyesminek kellene jönnie, ez egy jó "esport ready" map lehetne. És lenne midgame.

Csak annyi, hogy városrendezési szempontból, meg energiaellátás és a többi fontos dolgot figyelembe véve egy reális településhálózatban eszméletlen baromság az egész elrendezés :DD
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.22. 23:46:04
  • ntex
    Kurva régi rajongó által készített térkép koncepció. Semmi komoly.
  • nortsen
    Emmeg mi?
  • nortsen
    Legközelebb ott kezdem a keresést. Mondjuk ha nem azzal kezdi, hogy AMD drivert frissített, és az mondja előtte jó volt, akkor máshogyan kezdek neki én is a keresésnek. Na de mind1 is.
  • Running
    Redditen szinte minden infó fent van rögtön, érdemes nézegetni.
  • nortsen
    Én úgy szoktam mondani, hogy aki dolgozik az hibázik, és aki nem hibázik, abból főnök lesz. :)

Amúgy meg szerintem az a hihetetlen, hogy ma már ott tartunk, hogy egy ilyen hiba utáni javítást ennyi idő alatt le tudnak tolni mindenkihez.
    (számtalanszor előfordult már ilyen ezelőtt más játékoknál is)
    Céges viszonylatban amúgy is az a normál hozzáállás, hogy új dolgot teszteljen más, én majd a javítottat teszem fel.
    Mondom ezt úgy, hogy az unokaöcsém egész nap ezzel szopatott, mert nem tudta mi a baj. Running megoldását már csak a patch után olvastam... :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.22. 22:57:48
  • Running
    Nem védi őket, aki dolgozik az hibázik. :D
  • Dency
    Közel sem tökéletes a játék, úgy hogy nem értem miért véded őket. Valami ismerösöd dolgozik ott? Kétlem. Az a gáz hogy nem lehet rámondani hogy kapkodnak és emiatt lenne baj a frissítéssel.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.02.22. 18:00:44
  • nortsen
    Már javítva!

@Dency: Úgy adhatnak ki ilyen hibával valamit, hogy hibáztak. Hihetetlen nem?

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.22. 17:10:59