7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Rocco27 #4417 1) Minek ismételjem att amit te magad előttem már megoszottál?
2) A hír értéke, hogy a jelenlegi trend a láthatatlanság a csalók körében...
Any problem?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 10:52:27 -
#4416 Igen, szerintem is hír értékű, hogy csalnak a játékban, eddig senki nem tudott róla, soha semmikor nem szoktak egyébként fps-ben sem.
Arról nincs kedved írni, milyen jó, hogy új fícsőrök érkeznek a játékba? Segítek:
> in-game friend system
> voice chat in main menu
> vehicle and limb penetration system
Valami ilyet várok helyette: "őőő nincs jobb dolguk, minek ez, esportready, böff, tele van csalóval, röff, desynces a játék, minek a chat böff, szar az egész, szar a játék, 700+ órám van benne és 5x visszakerestem az árát, röff..." -
ntex #4415 Nem feltétlen a nyitáson van a hangsúly, inkább magának a ládának az eladásán. A csalók nagy része több accal játszik. A ládák aktuális árát figyelembe véve, átlag 2-3 eurónyi bevétellel számolsz neki az eladott ládákból egy accról. Ha csak 5 accal játszik (van aki 10+-al) az 10-15 eurónyira emelkedik hetente. Kínában 8 euró körül van a játék, egy hét alatt majdnem két játék árát megkereste. -
Zozo0122 #4414 Egészségükre, 6-ot tudnak nyitni. -
El Gigante #4413 pénzt keresnek a ládákkal -
Zozo0122 #4412 Mindig van ezek szerint lejjebb. Gratulálok a sok élettelen köcsögnek :D Jó kis életcél killek nélkül sebezhetetlenül tetvészkedni... :D -
ntex #4411 Tegnap pont belefutottunk egy ilyenbe... Visszanézte egyik társunk replayben, valahol Pecado-ban volt és nem sebződött...
Ez volt a srác (már banolva van elvileg, a screent a meccs után két órával csináltam, mi voltunk az első ilyen gerinctelen módon nyert meccse):
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.05. 23:26:43 -
Rocco27 #4410 Ez mekkora WTF? Miez már? OMG!
PlayerUnknown's Battlegrounds - újabban láthatatlanná és sebezhetetlenné teszik magukat a csalók
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.05. 22:49:27 -
#4409 mikor ilyen nagy mapon a simmi közepén kell futni? kb két bála között nem lehet elfutni mert instant megölnek, ha belevesszük a lassulást. ez nem swat4 -
#4408 óóóh...csak nem lábonlövést fejlesztenek..... nyami nyami ... realisztikusabb lenne picit , ha lelassulna a meglött ellenfél... igencsak megváltozna a futkározásból lövöldözés.... -
#4407 PUBG_FWG
Community Manager
Our test servers are going up this week! We are currently polishing and debugging the test build.
We are going to be introducing an in-game friend system, voice chat in main menu and vehicle and limb penetration system. We are going to need your feedback on all the new features, especially the new penetration system, so please join our test servers later this week. Detailed patch notes will be posted in a couple of days.
We hope to see you there! -
#4406 -
#4405 A mai játékok közül jelenleg a legrosszabb netcode-al rendelkezik a Tarkov, bizonyíthatóan. 2. helyen áll a Fornite, 3. helyen a PUBG, a különbség csak annyi, hogy a Tarkov-ban azért nem 100 embert kell mozgatni, hanem 5-10-et. -
ToxiMaxi #4404 Még jó, hogy nem vettem meg az Escape from Tarkov-ot. Elképesztően szar a network része. Ahhoz képest a Pubg egy álom... Többi játék mennyivel előrébb tart. Igaz a COD:WW2 nem a legjobb. -
#4403 Tegnap végre 4-5. próbálkozásra összejött a drophunterkedés. elsö dropban aug, másodikban awm. de ami a legjobb, hogy két 8x volt benne! duoztunk csak red dotunk volt. nagy mák volt, ha az nem jön nincs vacsi -
nortsen #4402 Ja, hogy a SCUM is UE4... :) Ezt csak most láttam. -
nortsen #4401 Kicsit olyan érzésem van, hogy ez a motor alapjait érinti, ezért gondolom úgy, hogy ennyi (ne legyen igazam).
De ha valaki ilyen típusú játékra készít motort, az előnyből fog indulni. Mondjuk érdekes hogy a H1Z1 nem küzd ilyen hiányosságokkal.
Na majd a SCUM (vagy más). :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.04. 17:40:29 -
#4400 Barátom kis videója, ezért csak spoilerben. Igazából a videót nézve jöttem rá, hogy mennyire nem tudom hogy kell karral lőni (kb videó fele) (Prókat nézve kb semmit se tudok).
Mindig túlságosan emberek elé célzok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó lenne valami gyakorló lövölde :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.04. 14:58:32 -
#4399 Szerintem dolgoznak rajta, hogy a motor is képes legyen rá, más kérdés, hogy sikerül e és mikor. -
nortsen #4398 Tegnap pl rám dobtak egy gránátot, ami nálam nem lett eldobva, nem is volt hangja, az enemy nem dobta el, aztán meg felrobbant, megöltek vele.
Szóval a netcode egy dolog, de a desync egy másik...
Az biztos, hogy mindkét jelenség egy olyan dolog, amire sokan lerakják a játékot.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez a játék ennyit tud, ebből jobb már nem lesz, így várom a többi jelentkezőt. -
#4397 30hz fölé addig nem fog menni, ameddig ennyi embernél a motor nem képes rá.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.04. 10:15:12 -
#4396 szervert-klienst is jól megterhelné az tuti -
ntex #4395 Jó lenne ez, 200 indulóval :D Sajna a játék a 100 embert se nagyon bírja. -
#4394 megy a 10man squad -
#4393 én meg lelőnép ump vel szikla mögött kempelve, tudja hol a helye -
#4392 Ha shroud ellen kéne játszanom, ki se állnék, csak leborulnék elé és kiabálnám, hogy nem vagyok rá méltó, nem vagyok rá méltó. :)))
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.01. 18:31:31 -
#4391 nyald meg !!! :D elvitted a vacsinkat... -
Gibor #4390 Azért 5ből 3at megnyertek futás közben -
#4389 Tegnap a twitch-es emberek meccsén shroud csapata hogy beszopta, úristen. Gondoltam megnézem, mekkorákat fognak lőni, erre az elejétől a végéig a kör után futottak. Az első háromba még beértek, de a végén már esélyük sem volt. Jól beszívták, esélyük sem volt. -
#4388 legenda
-
Duo WIN!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2018.02.28. 20:48:28 -
#4386 Nem mertem leugrani mert folyton hallottam valakit mellettem kúszni :D
-
#4385 Twitch Rivals Presents: PUBG Invitational -
#4384 Végre megint egy szép win ;)
-
nortsen #4383 Én inkább azt mondanám, ha nézem, kedvem támad játszani. Már már azt hiszem hirtelen, hogy én is vagyok olyan jó, majd belépek, és nem. :) -
Zozo0122 #4382 Ti nem érzitek úgy mostanra, hogy ezt a játékot jobb nézni mint játszani?
-
Gerileveri #4381 Andy nagyon erős, ha lenne mellette egy hasonló képességű és két megbízható support játékos akkor a Method még jobb lehetne. -
#4380 Az Avangar nyert. Optic, C9, Method nagyot játszott. Viss, Break, a TSM játéka nagy csalódás volt, nagyon rossz helyezkedések, nagyon rossz csapatmunka. Nem tudom mi volt velük, ennél azért több van bennük. -
#4379 ma 3 meccsből 2 win és egy második hely. ahol másodikak lettünk, ott 1v1 be kerültem és az emeleten volt az ürge. elkezdtem lőni, de az ablakrács mindent megfogott és ő lőtte le
btw, effect sound le volt véve.... most kimaxoltam... egy pöppet jobb -
ntex #4378 Ez am szerintem is jó ötlet lehetne, legalábbis kipróbálnék egy olyan játékmódot ahol úgy szűkül a kör hogy nem lennének fázisok, hanem elindulna befelé random helyre, 30 perc alatt érne be így jó lassú lenne de akit elérne és kint marad belőle instant halna. A randomitása így is megmaradna legalább, meg nem kéne mégsem annyira rohanni előle mert lassan haladna befelé így akik a map szélére ugrana azoknak is lenne pár percük lootolni. Alapból rohadt idegesítő számomra hogy utolsó két három fázisnál is még kényelmesen hátba lőhet egy elkésett érkező, mert még mindig simán ki lehet healelni a kör sebzését ha van nálad 7-8+ first aid. Olyan kicsi körnél ne kelljen már kifelé is sasolgatni, pont elég befelé is...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.25. 10:57:49