7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Az ember nagyon szeretne egy téli térképet: Link
  • Rocco27
    Addig mig szolas es velemyeny nyilvanitasi szabadsag van Magyarorszagon es ezen a forumon, addig valoszinuleg ez meg is fog tortenni!
    Ha ez neked vagy a tobbi nehany offolonak nem tetszik, leteznek mas orszagok/forumok, ahol ezek korlatozva/cenzurazva vannak...

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.07. 16:22:14
  • TDC Geronimo
    destiny pvp egy lagos fos ráadásul p2p hálózattal.
  • Running
    6v6-nál, 100 m2 pályán mondjuk ezen annyira nem lepődök meg. Ehhez 2018-ban nem kellett nagy bravúr.
  • Zs0lt1
    elég sokan :p
  • TDC Geronimo
    destinyt még van aki játssza?
  • Zs0lt1
    Owerwatch, Destiny 2 PVP. Se csaló se akadás. Fortnite-ot akkor se játszanék, ha fizetnének érte.
  • Running
    Lesz hát, összefut majd az összes troll, meg kesergő, hogy miért ez lesz és miért nem amaz. Szerencsére 1 hét és visszamennek a saját kis fészkükbe fornite-ozni meg a fene tudja, hova, mert más játékban nincs csaló, bug, akadás, meg semmi, minden szuper, csak a Pubg szar.
  • nortsen
    Lesz itt sírás. :)

• Running
    Holnap érkezik a roadmap 2018: Link
  • Running
    Ezt tegnap láttam, Andy elég kemény. Főleg, hogy tegnap, vagy tegnapelőtt csak fejre lőtt, hogy 58%-ról, 60%-ra javítsa a fejlövés statját. Beteg.
  • RatBaG #4446
    https://clips.twitch.tv/MoistSpoopyMilkMikeHogu
  • nortsen
    Nemtom, én máshogy látom. Szerintem meg foglalkoznak a játékkal, de ezen ne vesszünk össze.
  • nortsen
    Ez beszarás volt. :)
  • Fujiryu
    Szerintem ott kezdődik a probléma, hogy egy ilyen meccsen ahol második lesz a csapat egy csaló miatt problémáznak. Ennek nem szar élménynek kéne lennie és dühöngeni rajta, hanem örülni kéne, hogy nyertetek(mert ez chicken dinnernek számít). Teljesen egészségtelen felfogással játszik a topik többsége és olyan dolgokon húzzátok fel magatokat amiket simán el kéne engedni.

Az meg hogy páran csak azért járnak ide vissza hogy elmondják mennyire szar a játék az meg már tényleg szánalom. tényleg nincs jobb dolgotok mint ide visszajárva a negatív dolgokról beszélni folyamatosan? Végre lehetne egy közösség azokból az embnerekből akik még kitartanak a játék mellett és nem tryhardok és hisztiznek minden szarért de azért nektek akiknek semmi nem jó vissza kell ide járni elégedetlenkedni, nehogy végre egyszer valami értelmes dologról legyen szó...
  • zozoalma
    Sziasztok
    Ma kezdtem a játékot , még nem érzem annyira de nagyon igyekszem.
    Amennyiben lenne "kezdő" játékosnak squad discord Ts3 szivesen csatlakoznék :)
    Higany
  • Running
    Solo-t nem játszottam fél éve. Unom egyedül, max hibákat keresni ugrok le, vagy teszt szerver miatt. Squad-duo ami jó, mi sem megyünk az eredményre, de nem is vicceljük el. Sokszor mondjuk ki is lépünk, ha nagyon az elején elhal valaki, vagy ketten. 30 felett, 40-hez közel már nem számít már senkinek sem egy ingame stat, arra ott az élet.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.06. 18:38:40
  • Zozo0122 #4440
    Én is ilyenek körül, de nekem nem számít, mi sokat hülyülünk. Legtöbb értelme ennek a gamenek soloban lenne, de úgy mára élvezhetetlen számomra, squadban meg nem kell annyira komolyan venni. De amikor hajtottunk magasabb rankra, egyre nőtt a csalók száma is. Csak FPP már jó ideje.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.06. 18:36:31
  • Running
    Nem tudom mi számít annak, squadban 6%, duo 10% volt az előző, most 15-15% eddig.
  • Zozo0122 #4438
    Na jó, de ha kevés gyanús esetet látsz akkor low rankon vagy nem? Roccoék asszem elég magason, ők hajtanak rá.
  • Jim Morrison
    sajnos tévedsz...
  • ntex
    TPP squadban toljuk, jelenleg EU top100-on belül vagyunk (voltam 46. is), utóbbi napokban nem nagyon találkoztunk csalókkal
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.06. 16:56:55
  • Rocco27
    Én értelek. A probléma, hogy nem én írtam le 102.-re is, hogy mennyi a csaló, hanem csak megosztottam a napi PUBG híreket ami egy létező újság linkje és ahol az aktuális csalási módszerről írnak. Valószínűleg sokakat érdekel, főleg ha még nem tapasztalták ezt eddig...ha téged hidegen hagy, ignorálod. Béke.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 16:40:37
  • Running
    Nem érted a lényeget, nem is játszanak, csak sírnak mindenért. Nézz meg egy Tarkov topikot, sok elégedett játékos, pedig annál rosszabb netkódú játékkal még nem találkoztam. Akad, mint a szar, lag és desync hegyek, mégis boldog mindenki, mert szeretik, aztán ha jobb lesz idővel, még jobban szeretni fogják.
  • Running
    Csak arra próbáltalak rávezetni, hogy ha nem csak a negatív dolgokkal foglalkoznál, képes lennék a pozitív eredményekre is koncentrálni, akkor lehet nem kéne a topiklakók felének minden nap sírva álombavergődni.
    Fuji mellett én is köcsög leszek. A ping lock óta:
    kb 10 meccsből ha 1-2 gyanús esetet látok, az fps-em stabil 70-90, lagom nincs, desync nagyon elvétve. Én elégedett vagyok a játékkal, max örülnék neki, ha bugokkal többet foglalkoznának. Még egy fél évet simán adok a játéknak, vagy többet, addig meg hajrá előre, hátha jön jobb, vagy ez lesz sokkal jobb.
  • Zozo0122 #4432
    De itt a fórumon van bárki aki TPP-ben tolja? Szerintem nincs, vagy tévedek?
  • Zozo0122 #4431
    Meg lehet penetrálni a Daciát a kipufogón keresztül :D Az ellenfél addig is nem támad, mert vagy röhög, vagy undorában elszalad :D
  • Jim Morrison
    szóval azóta nem játszottál vele, amióta elfogadható állapotú lett?: ) nem tudom ti hogy tudtatok azelőtt játszani vele (rubberbanding).

Viszont amit továbbra se értek, az a sok csaló miatt rinyáló. Nézem redditen a postokat és 99% TPP ben tolta. Még mindig nem tanulták meg, hogy fpp az élvezhetőbb a jelentősen kevesebb csaló miatt.
  • Zs0lt1
    Mindenképpen személyeskedni kell ugye?

Ha egy éve nem tudnak mit tenni a csalók ellen az mindent elmond. Senki nem mondta, hogy nem dolgoznak vele, csak éppen rohadtul nincs foganatja.
  • Rocco27
    Végül is ebben az egyben van értelme. Bár mint CS:GO-ban is, itt is működik az, hogy egy jó meccs után felvesznek a Steamen barátnak, hogy legközelebb is tudjatok együtt játszani. CS:GO-ban rengeteg külföldi játékosra tettem szert így. A PUBG-ben is előfordult, bár nem gyakran, mivel az esetek 98%-ban ismerősökkel csapattuk.
  • Rocco27
    3 hónapja nem játszom, így nem tudom megitélni saját tapasztalatból, hogy az 1.0 és az azutáni frissítések mennyit javítottak a játékon. Ami viszont tény, hogy folyamatos a botrány a játék körül azóta is. Olvasom napi/heti szinten. Elsősorban a csalók miatt.

Amúgy látom unatkozol és kötözködni van kedved. Szerintem nagyobb mókára és kihívásra tehetsz szert, ha elmész a Gamestar, PC World, stb. oldalakra komment háborúzni (vergődni). Csak nehogy szétcincáljanak...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 14:19:20
  • Jim Morrison
    Szerintem jó a lobby voicechat meg friends list is. Most is toltam 3 randommal, nyertünk. Ilyenkor jó lenne opció is, hogy együtt nyomjunk egy következő kört is.
  • nortsen
    :)
  • nortsen
    Az egyik kizárja a másikat? Nem érkezhet feature, amíg nincs csalás elleni védelem?
    Azon ezek szerint már nem dolgoznak, hiszen egyszerre csak egy dologgal lehet foglalkozni.
    Vagy esetleg azért ekkora a csaló lufi, mert kibaszott sokan játszák, és más játékoknál sincsen ez másképp, csak éppen az a 40e játékos leszarja?
    Hát nehéz kérdések ezek...neked.

Nem mondom, hogy a lenti fícsörök érdekelnek, de nem is fikázom őket.

"vehicle and limb penetration system"
    Amúgy ezt már lehet tudni, hogy pontosan mi?
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.06. 13:01:15
  • Running
    Az elmúlt 6 hónapban nem volt egy pozitív gondolatod a játékról, órási élmény lehet veled egy ts-en lenni. Küld már el nekem is privátba, jól fog jönni, ha öngyi hangulatba szeretnék kerülni, jövök.
  • Rocco27
    Ha kell adok elérést a TS3 szerveremre, van bőven hely és szoba...azért van, hogy a legyen hol lenni.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 12:01:29
  • Zozo0122 #4421
    Ez mi ez a videó :DDDDDDDDD Ha a csalók már ilyeneket tudnak, a fejlesztőbrigád meg ostobán néz ki a fejéből, kb. le is mondhatunk a játékról szerintem :D Zseniális, amit ezek is előadnak :D

Videó
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.06. 11:58:50
  • Zs0lt1
    Kb egy éve lett a játék zárt bétából EA. Azóta nem tudtak mit tenni a csalókkal. Ilyen minimális fostalicska funkciók meg totál feleslegesek a játékba, hogy ingame friendlist meg voice chat a főmenüben. Pláne a discord/teamspeak közösségek idejében.
  • Userx2
    Eddig szinte mindig úgy nyertem, hogy loholtam kör után. Csak azon múlt a dolog, hogy találtam autót. Egyébként megnyúvadtam volna.
    Rocco, most döbbentem rá mekkora noob vagyok, csak skype. :)
  • Rocco27
    > in-game friend system
    Rettentő fontos feature, eddig sem tudtunk barátokat megtalálni és meghívni gondolom.
    Apropó bug mentes lett már végre az eredeti Steames ingame barátlista a menüben? Vagy még mindig szenvedés a használata?

> voice chat in main menu
    Ez baráti társaságnál tök feleges feature, mivel ők TS3-on, Discordon vagy egyéb voice szerveren fognak lógni! Ha pedig idegent hívnak meg, akkor egyúttal megadja a voice chat elérését is. A külsős megoldások mindig sokkal jobbak, mint az ingame szarok, ez így van mióta világ a világ! (kivétel a Skype, mert az borzasztó, annak ellenére, hogy még mindig sok gamer Skypezik egymással még napjainkban is...)

>vehicle and limb penetration system
    Kíváncsi leszek erre.

Összességében fontos és kihagyhatatlan update jön...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 11:14:05