Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.10. 10:24:29

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.07. 22:17:15
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=7fNu5d34LmM
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.07. 21:20:19
Előfordul, legközelebb ügyesebb leszel.
Nem drága.
Majd választható lesz.
Köpködés az undorító, tessék viselkedni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
teli tárazott pisztoly a kezemben, ököllel agyonvágnak, 2 másodperc alatt kétszer körüljárnak, egy pillanat alatt fejre céloznak és megölnek, stb.
rakás szar, ráadásul piszok drágán.
és még a pálya sem választható.
...köpés helye...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.01.07. 19:39:08
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.07. 18:59:19
Akkor lennének rákényszerítve, ha nem vennék, nem játszanák a játékukat emiatt, ha az emberek azt mondanák.. lof.szt a seggetekbe, ha nem írtjátok a csalókat játszunk mással.. de ez utópia, ilyen nem lesz, a csalók előbb összefognak, mint a nem csalók 😊 Ez van, el kell fogadjuk. Vagy elfogadjuk és játszunk úgy tovább, vagy nem és hagyjuk a fenébe. Mást nem tehetünk. Változni ez nem fog az fix. Addig biztos nem amíg a játékok kliens oldalon bármit számolnak.
Elkeserítő, szomorú, de ez van. Ezzel nem lehet mit tenni.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.07. 18:22:22
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
meg ne a játékost vedd előre, hanem a kiadót 😊)
mondd valamit: ea meg a többi? 😊)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.07. 17:12:06
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.07. 17:08:39
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Akkor lesz majd viccesebb a kép, ha egy új pályát már pénzért akarnának adni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csgo-ban sem függesztették fel
valve nyer rajta, mert ugye eladások x százaléka ő zsebükbe landol.
Ha nem lehetne pénzt nyerészkedni a játékból, hamarabb kipusztulnának.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem a csaló pont FPP-ben van nagyobb előnyben, mert ha a tegnapi videoban látott csalást használja (lát mindenkit a pályán, tudja hol van, mikor van takarásban stb) még annyi esélyed sincs mint TPP-ben, mert ott legalább egy kerítés mögött hajolva látod ki jön rád, ha csaló, ha nem. FPP-ben a csaló lát téged, akárhol vagy, neked esélyed nincs látni őt csak ha az orrod előtt van.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
HA lenne egy működő rendszer akkor így lehetne megtartani a játékosokat és eltüntetni a csalókat. Mondhatja bárki, hogy egyszerűen mindenkire repülhetne a ban, de az tényleg túl nagy veszteség lenne nekik.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.07. 14:11:10
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.01.07. 13:24:26
Ha valaki levesz a polcról a boltban egy túró rudit, és nem fizet a pénztárnál szabálysértést követ el. Lopott, szabálysértési értékre. A törvényeket, szabályokat aszerint hozzák és súlyozzák, hogy mennyire közösség ellenes az adott cselekmény, vagy magatartás. Hát kérdem én, melyik magatartás közösség ellenesebb ? A túró rudi lopása, vagy egy multi játékban a csalás ? Rég törvényben kéne büntetni az ilyet.
Fizettem egy játékért, tehát aki csal megkárosít engem is és mindenki mást is aki fizetett érte. Nem azért fizettünk nyilván, hogy a csalók rajtunk gyakorolják ki tud több killt aimmal összehozni.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.07. 12:28:32
Btw, eu ennyire halott? 1-2mp-s input lagg + megáll a kép 1-1mp-re.
Az utolsó meccsen megállt a repülő az elején, köv képpocka, hogy zuhanok a map végén és már nyitom az ernyőt.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2018.01.07. 11:17:26
Replayt fel lehet tölteni valahova és reportolni az ürgét? Teljesen jól látszik, hogy wh meg aim megy.
Mindenki csak a csikendinerre hajt...hjajj... Inkabb asol 12 órát...? Miert nem tudod elvezni a játékot...? Taktikazzal bujkalj hentelj a tömegbe... lelőnek...pff dathcamet kár megnézni...csak felidegel hogy uuuu ez tuti csalt ... Annyi ido alatt mig vered a fejed a deathcamre meg csiterre , már a lootolnad a kis pecokat ujra... 😊))
A fejlesztők rendszerint minimális energiát fordítanak a csalók kiszíűrésére, mert egyszerűen harmadlagos feladat. Elsődleges a pénzügyi számokat hozni, másodlagos a fejlesztés. Nem éri meg a csalókkal foglalkozni, mert ahogy kiépítik drága pénzen a védelmet, két nap után már úgyis meg van kerülve, ergo egyáltalán nem éri meg vele foglalkozni. Mondjanak a kiadók/fejlesztők bármit, ez így van. Nem tudnak vele mit kezdeni.
Teljesen értelmetlen jászani ezt a játékot és kb. az összes hasonló jellegű lövöldét. Inkább ások a Life is Feudalban 12 órán át... annak is több értelme van.
Valahol még hálás is vagyok ezeknek a retardáltaknak, legalább rávilágítottak arra, hogy mi a büdös f...szt kínlódik az ember fair játékkal, semmi értelme. Mivel csalni nem fogok, sose tettem, még egy itthoni single gamára se tettem soha, vagy hajszálam csitet.. inkább hagyom a faszba.. megyek inkább edzeni 😄
Agyő PUGB, jó játékot/kínlódást nektek ! Kevés csalót, jó játékot !
aranyos hogy milyen büszkén vállalja Steam-en is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.01.07. 01:40:08
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.01.07. 00:34:23