7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zoolee1976
    Másnak is a 9.3 gigabájtos frissités után akad hagyományos hdd vel a játék mint a szar?Baszott idegesitő hogy eddig fasza volt erre "javitottak" rajt és megint moslékul fut.
  • Jim Morrison
    4es, 8as is más lett. a jelölő is, meg egy kicsit realisztikusabb (gondolnám)
  • Jim Morrison
    8x

2x

ég és föld. most már látni valamit
  • Running
    Finomítottak mindenen, állat lett.
  • szabii98
    Szerintem ez az újítás csak "realisztikusabb" lett, bár eleinte tényleg fura. Futás után lejjebb tartja a karakter a fegyvert, ha ADS-elsz akkor viszont visszaáll a fenn tartott pozícióba.

sötétbarom: elvileg a 2x keskenyebb lett, így ha beszkópolva nézed a világot többet látsz. A többinél nem láttam nagy változást
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.03.13. 18:06:43
  • ntex
    Azért ez sem piskóta
  • TDC Geronimo
    Már megint megpiszkálták fps nézetben a fegyver pozícióját. Tiszta idiótán néz ki megint. Egyszer volt jó pozícióba, de akkor kisírták hogy lejjebb vigyék, mert szerintük sokat takart ki... Egész belső nézetre ráférne egy revamp, animációstul mindenestül
  • SötétBarom
    Mi van a scope-okkal én nem észleltem változást.. Eddig a is 2x volt a kedvencem
  • Jim Morrison
    hangok tényleg sokkal jobbak. 2x scope végre használható. többit sajnos még nem tudom..
  • Zozo0122 #4528
    Cheater Cup

Gratulálok. Ha ezt nem tudja megakadályozni a PUBG Corp. akkor felőlem mehet az egész banda a süllyesztőbe.
  • RatBaG #4527
    mindenki dicséri a patchet, és most még a bugok is ilyen vicceskék...

• Jim Morrison
    achivents yey. johetett volna tegnap is, 1csirke vacso es 10kiugras mar lenne..:c
  • Running
    PC 1.0 Update #7 has been released on live game servers. Log in and check out the new features:
    - Emotes
    - PUBG Friends List
    - 37 Steam Achievements
    - Bug fixes, updates, and more

Patch notes
  • Jim Morrison
    köszi. jelentkeztem
  • Running
    We're excited to announce that early access sign ups for the PUBG API Developer Portal begin today. Together with MadGlory, we'll be empowering community developers with new tools to build their own PUBG websites and applications. https://developer.playbattlegrounds.com
  • Rocco27
    Ez nagyon nagy! Gondolom az SA közössége - ami hatalmas - most nagyon boldog. :D
  • Running
    Ja írták, hogy még mindig van egy kis probléma a sztorival. Azt nem értem, miért live szerveren kell tesztelni ezt?

PC players, despite its effectiveness in blocking cheats, we have decided to roll back our latest live server update.

We will continue to resolve some compatibility issues caused by it. There will be a small patch to download. We apologize for the inconvenience.
  • Dency
    Pubg san andreas ba:
  • Jim Morrison
    most nézem, a penteki patchet reverteltek! olyan mint elotte
  • nortsen
    Ezek az új scope-ok + effektek nagyon állatok lettek. a 2x utáltam eddig, de most gyorsan beleszerettem.
  • nortsen
    Ismét egy ízég-vérig megalapozott saját vélemény.
  • HTS s3rg1nh00
    február 1 óta nem léptem be :D
  • ntex
    Mert nagy ívben szarnak a hétköznapi halandó általi visszajelzésekre (a nagy fejlesztőcsapatok mintájára). Ha valamit írsz nekik, vagy automata sablon választ kapsz, vagy válaszra sem méltatnak. Náluk a community kb pár belső körös tesztelőből áll, de ők sem jönnek rá minden hibára...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.10. 19:24:52
  • Jim Morrison
    én is játszanék most, de megvárok a kövi patchet. vagy anti cheatet megint kiveszik, vagy javítanak rajta. Ahogy többen is anyáznak miatta, francnak van test szerver ha élesbe tolják ki a szart... :(
  • Zozo0122 #4513
    Én sztem másfél hete be se léptem...Pedig hívnak a haverok, de motiválatlan vagyok. Hiányzik az új kontent, a 4x4-es map koncepciója pl nagyon tetszik, jöhetne, lehetőleg tegnapra :DD
  • nortsen
    Tele van micro laggal, játszhatatlan.
  • Jim Morrison
    jönnek a fegyver skinek...yey
  • Spészgószt
    Kiugras utan kb 30fps szakít
  • RatBaG #4509
    na tegnap óta aztán tényleg mindegy, hogy merre ügyeskedsz a grafikával, ugyanúgy akad meg droppol 120 fpsről is, mint a potato pcken...
  • undY1ng #4508
    Milyen beállítások mellett nyomjátok?
  • Jim Morrison
    ez van, ha messzi célpontot szeretne minél hamarabb kiszúrni az ellen, vagy legalábbis kevesebb bokrot ami eltakarná az ellent :) nem menő, hanem hasznos. meg tegnap patch után is, fontos, hogy meglegyen a stabil fps.
  • undY1ng #4506
    Ha jól látom a streamerek is jóval lentebb grafikán játszanak? Tény, hogy jobban látszódik minden, de ez a grafikai butítás még a Quake 3 idejében volt "menő"... manapság már....
  • Jim Morrison
    :D
  • Running
    Mert ez már lvl 50. :D
  • RatBaG #4503
    https://clips.twitch.tv/FaintSuspiciousLobsterYee
  • Jim Morrison
    Egy ilyen roadmapnak jobban örültem volna HUNT roadmap
    crytek így csinálja és szerintem így jó :)
  • Dency
    Teszt szerveren most ki az aki tesztelhet? Mert ugye ez EU szervert valamiért kivették, marad Ázsia és Amerika, de egyikkel se csinál semmit.
  • Ferrari23
    Windowed fullscreenbe miért nyomja ilyen picire össze a játékot? Régi kártyámmal így toltam és rendesen fullscreen volt.

Hm?!
  • Running
    már írtam mi a gond
  • Ferrari23
    Én meg nemrég tettem be új vga (1060 6GB), na mondom teszt :D aha, 80 fps után 20, meg 16 :D meg össze vissza ugrál... Szóval pubg-al nem lesz teszt.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.03.09. 19:12:54