7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5099 ohm, hulyekerdes jon
mik a DMR-ek es az SR-ek? reszhalmazai-e egymasnak?
mi lesz az uj fegyver? csak DMR? vagy SR is? vagy csak SR? vagy mas?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.26. 15:59:29 -
#5098 Nagyon szép kövér frissítés! Jó munkásemberek ezek a kékgolyósok. -
#5097 az, mert a 33x3 az 99 és nem hal meg az ellen, a 34x3 pedig 102 és, megdöglik. Tehát igen, viszonylag jelentős különbség. -
#5096 +-1 hp veszedelmes nerf/buff -
#5095 a shotgunok összességében buffolva lesznek, a végtagok nem nyelik majd el a damaget úgy, mint most. -
#5094 Különösen tetszik a shotgunok és AR-ok nerfje, és az SMG-k buffja. Nehéz lehet megtalálni azt a pontot, hogy egyik fegyvercsoport se váljon feleslegessé, de ez mindenképpen egy jó kezdet. -
#5093 -
#5092 - call it red dot
- make it a green cross
- profit
-
-
#5090 Tetszik minden. Az AK cucc nem, a többi AR-hez képest túlpattog már most is.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.26. 13:50:29 -
#5089 nekem nagyon bejon kb az osszes pontja -
#5088 Állítólagos weapon balance tartalma.
Vélemények? -
Rocco27 #5087 -
Rocco27 #5086 Más. Találtam egy nagyon érdekes témát a hivatalos fórumon, ahol az Aimbot csalásról és kivédéséről beszélgetnek. Sok a száraz anyag benne, de akit érdekel annak tessék: Simple Way to Catch ESP (Aimbots) -
Rocco27 #5085 Igen sok gond van a Vaulting miatt, bár az ugrás és a mászás külön gombon is elérhető, de ezzekkel meg az a gond, hogy már így sincs szabad terület a bill+egéren. Megnézve a Controls menüt borzasztónak találom. Kb. 3 billyentyzűzetet meg lehetne tölteni egyedi gombokkal, annyira szét van szedve minden. -
#5084 Ez még hagyján hogy nem ugrik ki az ablakon...de amikor egy 10cmes peremen !!!! Nem megy fel, nem ugrik át, HANEM mászik!!! Bazzze !!!! Egy retkes egyes lépcsőn vagy raklapon!!! Na azon égek ki! Meg wtf higy egy térdig érő 2ember széles ablak peremen miért nem lehet siman kiugrani, mint minden normalis játékban! Meg alapból mi a reteknek ez a mászás...ok ha egy normal emberi léptekkel NEM atugorhato dolog van...legyen...de minden tetves peremen mászik... pfajjj ehh
-
nortsen #5083 szőrös, meg a borotvált
és hamarosan érkezik szőrpamacs -
#5082 Vagy a jó meg a xar. :D -
#5081 Nálam eddig a "régi" és az "új" voltak a mapok :D -
#5080 easy
sivatag, dzsungel, a másik
vagy lehet hogy utóbbi át lesz nevezve a harmadikra, meglátjuk -
#5079 kicsi :)) -
#5078 úristen, mi lesz, ha kijön a savage? ződ, meg sötét ződ? szerintem szavazzunk! -
#5077 Vagy: a ződ meg a sáárga -
Rocco27 #5076 -
#5075 -
#5074 Én meg tudom! Az egyik a sivatag, a másik a nem sivatag. Illetve ha ingame vagyunk akkor van az "ez" meg a "másik". -
#5073 de. fact. -
#5072 addig ne mondja senki, hogy szégyen nem tudni a map nevet, más játékokban legalább a töltő képernyőn ott van nagy betűkkel :) nem mindenki nézi sg fórumot a 30+ millió emberkéből. //ebben nem vagyok biztos, tippelek -
#5071 MAJD lesz a következő frissítésben, akkor lesz mapválasztó. -
#5070 hova van játékban kiírva mi a map neve? :o komolyan kérdem. Map választó sincs, ahol ott a map név képpel. nekem se mindig jut eszembe, legtöbbször csak régi-új, sivatagos pályának mondom :( -
#5069 Elég gyakran van, igazából a legjobb lenne az ugrást és a vaultot külön gombra rakni, de arra lusta vagyok.
De pl ugyanarra a dobozra egyik oldalról fel lehet mászni, másikról nem, random szétlövöm az ablakpárkányt amikor az ablak közepén nézek ki, ilyesmi is viszonylag gyakran történik.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2018.04.25. 13:50:03 -
Rocco27 #5068 Az új menü sokat fog javítani ezen, miután ki lesz írva a nevük a pályaválasztónál. Amúgy Erangel pályának is Miramar érdezése előtt adtak nevet, ez is közre játszhat a dologban. -
#5067 ohm, nekem akkor nem ugrik ki az ablakon, ha elbaszom az ugrast - arrol igazan nem a jatek tehet -
#5066 bezzeg az en idomben
regen minden jobb volt
ezek a mai fiatalok
-
#5065 Elég nagy baj, hogy valaki nem tud két pályanevet megjegyezni, bezzeg régen mindenki fejből tudott egy térképet, nevekkel együtt, útvonalakkal, vagy lerajzolta. Elkanászodott ifjúság, báááhh. -
Rocco27 #5064 Iskola és munkaidő van és amúgy is csak nemrég posztolták. Amúgy számomra érdekesebb a téma mint, hogy mi legyen az új map neve, azt kb. telibe fosom, sokan még a régi pályák nevét sem tudják... -
Rocco27 #5063 Nálatok is gyakori, hogy nem ugrik ki ablakon vagy át dolgokon akár többszöri nekifutásra sem?
Gyakran az életünk múlik rajta, sajnos engem sem kímél a bug. Az alábbi ürge rakott be videókat a posztjába, melyek jól replezentálják a bugot: Can't jump off windows
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.25. 13:06:18 -
#5062 Már 9 ember szavazott a 30+ milliós bázisból, szerintem is fontos figyelembe venni a későbbiekben. -
Rocco27 #5061 Én is mutatok akkor egy szavazást, ami nem hivatalos, csak egy közösségi:
Brendan Greene ends up like Dean Hall
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.25. 12:24:48 -
#5060 Nem ültél motorra