7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• nortsen
    Mondjuk a végén elvérezhetett volna ez is. :)
  • Spészgószt
    Nekem már volt ilyen es a squadban másik társnak is!!! Ott röhögünk, hogy wattafakk full elfogyott a piros is csak a csikos mező volt, egy hajszalnyi hp sem maradt...de futottam tovabb, csak pislogtam. Igen a másik oldalon meg ista agyfasz...0.1 HP val túléli :)
  • Szabi #5137
  • nortsen
    Az az érdekes, hogy én egy csíkot sem latok a végen. Vagy a szokásos desync volt. Eddig ilyet még nem láttam.
  • ntex
    Ilyen egyszer nálam is volt, ennyi hp-m maradt, nem tudom hogyan... Sajnáltam szegény srácot, biztos agyrákot kapott mikor meglátta deathcamben :D
  • nortsen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez mennyivel élte túl 0 v -1?

• nortsen
    Nem.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.28. 20:28:14
  • Rocco27
    De eltudja venni a kedvét a játék mikor valami "hibásan" működik.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Random Squadból egyedül maradtam meg. Szétlőttem egy Squadot Red Dottal, akik nem voltak nagyon messze. Egy társukra jól ráijesztettem, mivel a földön fekve is csak kapta a hitet. Majd kifogyott a lőszerem és elmentem lootolni feléjük közeledve. Egy 4 emeletes házat lootoltam, mire alám értek. Én az emeleten, ők pedig gránátot dobtak a földszintre. Robbanás után egyesével támadtak. Mindet földre küldtem Uzival, majd meg is öltem őket azonnal, biztos ami biztos.
    Az utolsó tagjuk felém szaladt a lépcsőházban felfelé. Láttam a korláton keresztül, ezért elkezdtem célzottan lőni. Mire szembe került velem megkapta az egész tárat ami vérfröccsenéssel is járt. Majd rámlőtt AK-val és azonnal meghalltam. Érthetetlen, visszanézve a Killcamet - ami persze nem pontosan mutatja a történéseket, de azért főbb dolgokat mutatnia kellene - azt mutatta, hogy végig guggoltam a lépcsőn, még lőni sem lőttem, majd felérve megölt HP veszteség nélkül. Köszi

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.28. 19:54:59
  • Fpocok
    Ööööö... de figyeltem, csak nem hittem el :D
  • RatBaG #5130
    mondtam is, nem figyelsz?
  • Fpocok
    Kössz, akkor még sem csak képzeltem.
  • ToMy_
    Legújabb nvidia driver hulladék. Rollback-elj az előzőre, amíg nem javítják.
    Ezért.
  • ToMy_
    Azok az anticheat frissítések.
  • Fpocok
    Nekem minden indításnál letölt 25mbot... aztán legközelebb újra... és újra... és újra... WTF?

Amúgy legújabb NVIDIA driverrel szarabbul fut.
  • j0nNyKa
    nem lehet hogy a kihasználására? ..
  • nortsen
    Reportot egy sofware bugra? Heh
  • Rocco27
    Na géphez szabadultam. A textúra bug az elég komoly, de már korábban reportolták:

ERANGEL - School auditorium - can see through floor at top!

Megnézve a twitch klippet, szerintem aki akkor ott meghal, annak eszébe nem jutna az, hogy a játék jó és hibamentes...Bár igaz ez csak egy bug, amit persze ki lehet javítani, mindezek mellett folyamatosan izzik a "Troubleshooting" és a "Bug Reports" fórumok és akkor még ott van a "Gameplay Discussion & Feedback", abban is főleg a "Cheating Discussion".

A portokra én is írtam, hogy fura, mert egy játékhoz, nem kell portot nyitni, csak akkor ha kiszolgálóként is felhasználjuk, pl. játékszervernek, vagy hostként coopban, stb. Az uPnP szintén csak akkor működik, ha az adott applikáció támogatja. Szerintem is bullshit és inkább a potato szervereket okolom a sok megmagyarázhatatlan kivitelű harcra. Mivel itt írták és volt akinek segített (feltéve ha nem csak trollkodott), ezért feldobtam a kérdést megéri e foglalkozni vele:

In-game Lag / Character Position Readjustment Issues - Feedback Thread

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.27. 22:02:23
  • Jim Morrison
    nem olyan, hogy véletlenül bugba akadsz, csak szándékosan kerülhetsz ilyen helyzetbe. Reportot nem hiszem hogy megér bárkinek is. Emiatt gondolom, hogy ha a véglegesbe is kerül, nem nagyon fogják használni. Gondolom
  • Sunsetjoy
    "Mint láthattátok a plafon textúráján keresztül probléma nélkül átlőhetjük a golyókat, sőt még kintre is kitekinthetünk"
  • Jim Morrison
    ezzel aztán baromi nagy előnyt lehet szerezni :D
  • TDC Geronimo
    Ezek ilyen mendemondák. 100% hogy semmi köze a hitregnek ilyen portok nyitogatásához.
  • zozoalma
    szanalmas

Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2018.04.27. 21:22:17
  • Fpocok
    Szerintem bullshit.
  • j0nNyKa
    leírni is :)
  • Zozo0122 #5115
    Beléptem pár hónap után a játékba. Kár volt :D
  • nortsen
    Eleve ott kezdődik, hogy nem is kell kinyitni normális esetben portokat, mivel a kommunikáció kezdeményezése kliensről folyik a szerver felé, (azaz DNAT-ol a router), nem pedig fordítva. Ez csak akkor kellene, ha szervert üzemeltetnék, és engem akarnak kívülről megszólítani, de kötve hiszem, hogy bármilyen szerver egy normális működés alatt kapcsolatfelépítést kezdeményezne a gépemmel. Na mind1, beállítottam, nem lettem gyilkológép. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.27. 19:49:51
  • ntex
    Ez szerintem is baromság, ha nem lennének nyitva a megfelelő portok, a játék sem tudna kommunikálni a szerverekkel.
  • nortsen
    Szerintem ez baromság, de ne legyen igazam, mert szeretnék én is gyilkolni. :)
  • Dency
    UPNP be van kapcsolva a routeren akkor a port nyitogatás nem segít, mert alapból nyitja azt a portot amit a játék/alkalmazás használ. Torrentezők tudják ezt.
  • jazzy
    Ez furán hangzik :o Kíváncsi vagyok
  • Rocco27
    Üdv! Kinek van tapasztalata portok nyitásával a PUBG-hez? Elsősorban a hitboxra gondolok, segített-e?

"PlayerUnknown's Battlegrounds
    TCP 27015-27030, 27036-27037
    UDP 4380, 27000-27031, 27036 "

Kicsif fura megoldás ez, de többen jelezték a hivatalos fórumban, hogy gyakoran volt problémájuk volt a találat detektálással, majd megnyitották a szükséges portokat a tűzfalon és utána igazi gyikoló gépekké váltak.
    Én is kipróbálnám, de jelenleg nincs hozzáférésem a főrouterhez, ami osztja a netet a házban. :(
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.27. 12:32:42
  • TDC Geronimo
    wow szép kis patch
  • Jim Morrison
    jóféle, lassan ki is próbálom. 3x, 6x scopera kíváncsi vagyok
    "Weapon ammo is now counted as “loaded” when the magazine or bullet is inserted into the weapon, rather than when the animation finishes"-nek pedig nagyon örülök.
    Úszás változásai is tetszenek, de hogy 4mp et kelljen várni, hogy újra alá merüljünk.... kicsit soknak érzem.

szerk: én hülye. valamiért azt hittem ez már élesbe jön, ráadásul 2.2GB update .grrrr
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.04.26. 17:46:38
  • Dency
    Érdekesek az új gripek, mostmár totál nem tudom hogy mit fogok a fegyverre rakni :D Kár hogy kivették az EU szervert testről, így élvezhetetlen a játék, de reméljük bekerül nemsokára élesre is.
  • Rocco27
    Annyi korrigálás hozzá, hogy az Mk14 és a VSS is nem csak fél automata azaz Semi, hanem teljesen automata is azaz Full.

A Bolt Action Riflehoz pedig kimaradt a Vinchester, mert az is Sniper, egy Vintage Sniper.
  • j0nNyKa
    thx ezt mar ertem
    szoval a vss is meg a mini is dmr-ek, ezeken kivul pedig fullos a listad (?!)
    koszi!
  • Rocco27
    Magyarul ami nem Bolt Action Sniper (azaz AWM, M24 és Kar98k) az DMR. Most már érted ugye? XD
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.26. 16:05:14
  • szabii98
    DMR: nem kell lövések után az újratöltéshez felhúzni a ravaszt, azaz félautómata
    Ilyen az új SLR, az M14 vagy az SKS, MK

SR: Kar98, AWM, M24

• j0nNyKa
    csodas, ebbol semmit nem tudok meg, neztem mar a linket a kerdesem elott
    ugyanis pl a vss ebben a listaban nincs, de a patch note szerint azis DMR
    illetve... ja, erted, nem ertem
  • Rocco27
    Designated marksman rifle (DMR)