Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ilyen helyekre szoktam (/szoktunk). Haci, pecado, military... most speciel simán leszedhettem volna két faszagyereket jó loottal, ha nem singleben kezdem el őket lőni.... <#falbav> ez speciel az én hibám, de ránézésre sosem tudom most miben vagyok 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Running
Ha nagyon akarod, nem lesz meg. Nem kell rágörcsölni, ez a titka. És ne ugorj csak azért hogy 30 percet lootolj. Érdemes olyan helyekre menni, ahol már az elején is van valami akció, mert fejlődik az ember, meg annyiszor meg fogsz halni, annyiféleképpen, hogy már nem fogsz zavarba jönni, és elrontani, ha le kell lőni valakit. Vagy váltogatni kell, egy gyors kör, egy kevésbé lassú. Squadban és duoban egyébként minél feljebb kerülsz, annál kevesebb a kemper, mindenki megy rá rögtön a másikra, mint egy droid, senki nem bujkál a budiban. Az ilyen klotyóban rettegők leginkább az alsóbb boardokon találhatók.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.19. 18:01:46

Sunsetjoy
Én solozok általában, amikor nem squadozunk.
És lexarom, milyen körülmények között nyírnak ki, ha nem nyilvánvaló csaló (deathcam) nyír ki.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pont emiatt nem játszok solo-t már 3 vagy 4 szezon óta, gusztustalan ami soloban megy.
Spészgószt
Ne is mond!!!
Múltkor a büdös nagy semmi közepén repülési útvonaltól retek messze megyek mocival, megállok egy benzinkútnál...vegigguberalom...erre a hátsó szutyok folyosó legvégén lévő uccso szobában ott kuksol egy geci a polc tetején gubbasztva és szétlő...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
nem tudom ti soloztok e, és ha igen hogy bírjátok. olyan hülye helyeken campelnek és "undorító" körülmények között halok meg, hogy felcseszi az agyamat. sose lesz meg a solo win 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
Sunsetjoy
Emlékeim szerint ha odaállsz mellé, akkor ki is írja, hogy melyik gombot kell nyomni😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszönöm!Belendítettem 3 sört azt már lusta voltam az angol hieroglifákat nézni az optimális menüben.
RatBaG
ph-n valaki megkérdezte, hogy hogyan lehet sorozatot lőni, mert nála mindig single-n van... az ilyen emberek nem ismerik az options-t?

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
tényleg az 😄
Felsegíted (f et hosszan nyomod), majd adsz neki bandage-t, vagy valamit (Med kit, first aid,...)

Tudom láma kérdés de duóban milyen gombbal tudok életerőt átadni a knockolt csapattársamnak?
Running
Jól picsán durrantottak. 😄

Jim Morrison
remélem mindenki felszedi mikor talál egyet 😊

link
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.17. 14:14:36

Jim Morrison
halihó :-)

Fpocok
Hello mindenki!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kijött a játék hivatalos ANGOL mobilos verziója is akit érdekel!😊
Itt van videós segítség a telepítéshez:

http://youtube.com/markov1337

Dency
Érdekes hogy update után rögtön nagyon élvezhető a játék, utána rá 2-3 nappal meg már megint szar laggos megint, van hogy próbálok ugrani és bicsaklik egyet a karakter a lag miatt. Mintha nem is lett volna update. Fura mindenesetre.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
cheatz

Running
Erre már én is azt mondom, hogy azért ez durva hiba: Link

Spészgószt
nálatok is be van fosva a szerver????
kb egy órája "buzi" és cant connect....

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Veled sem akarok egy squadban lenni.
Nem illesz a Hello Kittys ruhámhoz. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.14. 20:11:29
😊
Running

Running
Nekem akkor fog beteljesülni az álmom, ha teljesen rózsaszínben és rózsaszín fegyverekkel rohangálhatok. MMO-kban előbb utóbb lehetett, remélem itt is. ESO-ban a főtéren sokszor megdícsérték a kigyúrt debella ork tankomat, mert rózsaszín esküvői ruhában volt. 😄

Itt épp fehér...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.14. 18:37:02

"szerintem nem ide való és fontosabb dolgokra is költhették volna az idejüket és pénzüket"
Hidd el nem azok csinálták akik a bugokat javítják vagy a szerverek lagg mentesítésén dolgoznak.... Ne legyünk már örök elégedetlenek, láthatóan rohamos tempóval fejlődik a játék, de sokan csak kritizálják és semmi nem elég. Emote rendszer miatt megy itt a hiszti, de gondolom a rengeteg bug javítást már nem olvastad el. Szerintem nagyon jó lett ez a patch, tükör simán fut a játék és laggot se észleltem, az emote rendszer engem hidegen hagy, de attól hogy nem fogom használni még jópofa dolog.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jim Morrison
ritkafos. asiimov koppintás se valami szép. de ja, legalább könyebb kiszúrni

WinT
Jók az ilyen tiritarka, rikító cuccok, könnyebb kiszúrni a vadonban. Jöhetnek. 😄
RatBaG
gyönyörűek...
https://imgur.com/a/0I8Pl

Per Aspera Ad Inferi.

Running
Bug, készült róla már videó, biztosan javítani fogják SOS.

Jim Morrison
na, elmúlt 7 (squad) meccsből 3at nyertünk. Én kifejezetten jobbnak érzem magam update óta

Spészgószt
hát bazmeg az oldalkocsis gecimocit faján megcsinálták.... egyedül szaggatok vele 90 (még nem is nyélgázon) körül a tök sima nyíl egyenes úton, egyszer csak megpördül bukfencezik 3at és kampóbasszó <#bdead> you died ! <#bdead> még egyszer mondom rendes egyenes sima aszfalt úton a semmi közepén !!! kuany
<#boxer>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.03.14. 13:14:58

Running
Elrontod, ne szólj neki. 😊))

Bakker ez egy vicc, mit kell ezen ennyit magyarázni?😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.14. 10:53:30
Running
Én már nagyon vártam az emote-kat, nagyon sok helyzetben jön jól. Pl tudok köszönni, meg nevetni, megadni magam, néhány szituációban igazán jól jön. 😄 Attól, hogy régen nem volt fps-ben, most már elvárás, nyitni kell mindig az újdonságok felé, szerintem. 😊

Én csak azért adtam hangot ennek, mert szerintem nem ide való és fontosabb dolgokra is költhették volna az idejüket és pénzüket. Azt is mondtam, hogy ennek max. a videósok lesznek a haszonélvezői, akikre én magasról teszek. Még ha megnézek egyet-egyet az is csak az akció miatt van, nem azért, hogy milyen szappanopera megy a játékban. Te nem így látod. Ennyi, fejezzük be, nincs értelme ebből is vitát generálnod.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ok, legyen úgy. Apropó csillámpóni mikor lesz a játékban? Az is színesítené a játékot és biztos lenne arra is igény! Amúgy te kurvára nem olvasod az én érvelésemet, csak hajtod a magadét miközben szurkálod a másikat. Itt nem arról van szó hogy szórakoztatóbb, hanem nincs szükség rá! Elég nagy a különbség a kettő között. Mikor láttál te FPS shooterben amiből nem lehet roleplayt készíteni emotet? Max. töltőképernyőn, mert a játékban hasztalan, ott mindenki a lootra, az ölésre és a túlélésre koncentrál, nem pedig mutogat, vakarja a tökét, stb.

De ha időközben PUBG ügynök, esetleg részvényes lettél kérlek szólj és akkor vágom mit miért csinálsz. Ha valaki meg meri kérdőjelezni valaminek a létjogosultságát vagy kritizál az már főben járó bűn és lassan kivégzést érdemel. Remélem éjjel nappal használni fogod az emotekat...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.14. 10:00:25

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

SötétBarom
Ilyet csináltam a múltkor 😄D

Csávó Pochiban berohant a házba ahol voltam, becsukta az ajtót, megfordult, és azt látta, hogy felhúztam az épp betárazott UMP-t. Nézett mereven, mondtam neki voice-on h ma jó napom van, takarodjon kifelé. 😄D Szépen megköszönte, és távozott.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Running
Gondolom nem láttad azt a videót, mikor két szerencsétlen 5 méterről tunkolta egymást, majd miután kiürült mindkettőnek a fegyvere, voice-on megbeszélték, hogy majd később találkoznak, mert ez döntetlen lett. Fel lett véve az is és valós. Lehet nincs ilyesmire nagy százalék esély, de jópofa és színesíti a játékot. Nyilván nem az ilyen citrombaharapott, kesergő, embereknek lett ez kitalálva, inkább azoknak, akik azért töltik el a szabadidejüket egy játékkal, hogy szórakozzanak.

Ez egy rögzített videó, nagy az esély hogy szándékosan megjátszott jelenetet látunk.
A való életben azaz a játékban max. kb. 1% haszna lesz. Persze a videókba majd sokat viszontlátjuk, de csak mert videóznak és nem azért, mert hasznos vagy kötelező elem a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.14. 08:26:54

Running
Most linkeltem a bizonyítékot, ha ez sem elég, keressél fel egy szemészt. 😄

Ja és Jóska gyerek majd épp nem lövi le csak azért, mert pl. megadja magát? Ne vicceljél már. Az egész emote rendszer egy felesleges faszság ide. Ez nr.az a játék. Pl. DayZ, Conan Exiles, WoW, Rust, ahol van roleplay vagy ami MMORPG ott használják...itt mész, látsz valakit és minnél hamarabb likvidálod, minden más csak mellébeszélés.

Running
Na lássátok, csak van értelme az emotoknak: link

Running
Szerintem rohadt jó lett így a gép hangja. A robbanások hangjából is sokat visszavettek. Én nem tapasztaltam semmilyen lagot, fut stabilan, desync mondjuk van párszor, sokszor nulla találattal, de NA szervert próbálgattuk.

Én nem hallok halkabb hangokat, nálam elég erős hangja van.
Spészgószt
LOL <#wow3> a repülő olyan mintha leállna a motorja amikor föléd ér....nem igazán értem miért akkor a leghalkabb amikor fölöttem van <#buck>... nálam jól fut, viszonylag stabil az fps is ...

TDC Geronimo
Egész jó lett a patch. Az input lag csökkenést szerintem kurvára érezni. Viszont a hangok nekem furák. Alig érzékelni a távolságot és a messzi lövések is olyanok, mintha mellettem lőnének

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jáááj! Megvan az alaplapom és telepítem a publikus PUBG-t. Reszkessetek! XDDD

Azt a rohadt hangos alap szél zajt kivették végre (vagy legalábbis minimálisra csökkentették). A repülő új hangja is jobb lett szerintem. Most már igazán megoldhatnák azt is, hogy ne kelljen instant ctrl+m-ezni minden egyes red zone robbanásnál, már ha az ember nem akar hallás károsodást szenvedni.
Én azt mondanám, hogy ssd-vel is vannak kisebb akadások, ill több a mikro lag, mint pl tegnap a patch előtt, de ki lehet bírni. HDD-vel eleve nagyon szar volt sztem játszani, lehet most még rosszabb.