7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    volt kajak olyan pubgben amikor nem volt semmilyen anticheat? milyen volt?
  • j0nNyKa
    oke megigerem hogy 10+ ev multi utan kirpbrobalom milyen, es szolok ha en is arra jutottam hogy fikazni akarom a pubg corpot
    vagy inkabb halas lenni nekik, amiert osszeraktak valamit, ami kellemes perceket okoz nekem
    vagy inkabb tisztelni oket, hogy folyamatosan toljak bele az energiat
    ...
  • RatBaG #5377
    de, amiatt. mikor kiderült, hogy visszacsempészték, kb mindenki a homlokára csapott, hogy hoppá, azért tűnt el megint 20-30 fps. +stuttering.
    a csítereket leszámítva akkor volt a legjobb állapotban a játék, miután másodjára is rollbackelték az anticheatet, az utána következő kb 3 hétben amíg nem babrálták, tükörsimán futott a játék.
  • ntex
    Az fps dropok nem amiatt vannak, valamit elkúrtak a játékban. Az 1.0-val amúgy elég nagyot lépett előre az optimalizáltsággal a játék, eleinte pár játékonként újra kellett indítani mert folyton felette 100%-ra a memóriát aztán tekerte a HDD-t / SSD-t, de most szépen elvan 4-5 GB felhasználttal sok meccs után is.
  • Madi92
    Azért, mikor killcamban látom, hogy hegy mögött véééégig lekövetett, úgy, hogy nem voltam hallótávolságban, majd felállt és fűn, bokron keresztül egyből lelőtt, akkor azért engedtessék már meg, hogy lecsíterezek valakit. :D Meg a kör másik oldalán lévő szerencsétlent is folyamatosan nézegette egy fa lombján keresztül.

De pl múltkor. Börtönben voltam. Ketten voltunk + valaki jött valahonnan a hegytetőre és onnan sasolt. Kar 98 volt nála, 1-2x rám lőtt, de el sem talált.
    Mondom, ez is úgy lő mozgó célpontra mint én, szóval mikor átjutottam a túloldalára a hegynek, mindenfajta félelem nélkül kezdtem el futni felfelé.(tehát oldal irányba mozgó cél kellett eltalálnia) Erre mikor már tényleg olyan messze voltam, hogy mondom ide én már nem is lőnék, bamm. Kaptam a fejest elsőre... :D

Visszanéztem, látszott a gyerek mozgásán, hogy nem egy pro játékos, volt olyan is, hogy simán látszottam egy kis résen, rám is lőhetett volna, de nem vett észre. Mikor fejbe kapott, akkor meg azt láttam, hogy nézi a hegyet mögöttem, aztán egyszer csak rám-ugrik és bumm.
    Mondanám, hogy aim, de szerintem replay volt bugos. Vannak érdekes dolgok.
  • RatBaG #5374
    korábban is elvoltunk nélküle. hányszor vissza kellett vonniuk, mire most utoljára már sunyin benne hagyták. na azóta fos a performance.
  • ntex
    Ezt te sem gondolod komolyan, anti-cheat nélkül nem lenne meccs amin ne lenne csaló :DDD
  • RatBaG #5372
    én már ott tartok, hogy nem is érdekelne az a pár cheater, akivel összeakadunk, vegyék ki ezt a díjnyertes anticheatet, akkor legalább megszűnne ez az állandó stuttering, fps drop, stb. mert így sokszor a legit játékosokat se lehet lelőni, úgy akad ez a fos.
  • nortsen
    Tudtommal azért frissül minden nap, mert random változik a kód egy része, azért, hogy a cheat írok ne tudják lekövetni. Szerintem elég hatékony, mert nagyon rég láttam igazoltan cheatert.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.23. 19:43:20
  • nortsen
    Próbálj ki egy multi céget, és nézd meg, mekkora hibákat tudsz csinálni, ill azt is, ha sikerül, meddig maradsz a cégnél. :)
  • ximix #5369
    Én full átlag játékos vagyok, semmi extra, de volt időszak amikor érdekeltek a pro game játékosok, nem mint személyiségek csak, mitől pro milyen cuccokat használ. . . ect
    Egér szinte csak vezetékes és optikai szenzor, de az sem mindegy milyen típus, egy adott dpi, amihez hozzátartozik egy izom memóriába beégettet xx cm ami alatt 90°,180° és ehhez állítsák a játékot, a konfig amin játszik szintén fps-re kihegyezve, nem fog a xy program update-t keresni játékközben, mert épp úgy gondolja, ha egy ilyennel/kel összefutsz persze, hogy se perc jégre tesznek, és csaló, mert hát hogy. Mit a Blöffben a te fegyód egy Replika az enyém meg Sivatagi Sas .50
    Ezért van némelyik játékban ranking rendszer, hogy egy átlag ne fusson bele a pro-ba mert csak az élettől megy el a kedve.
    Nem azt mondom, hogy nincsenek, csak valószínűleg sokkal kevesebben, mint mondják.
    A LoL féle leütés APM bajnokokat még nem is említettem.

• j0nNyKa
    egyebkent a temahoz egy kommentje a kommunikacios tagnak:
    "Just side effects of a super quickly growing organization, tbh. This team had like 30 people total working here when the game first hit Steam IIRC. Now we're scaling up super hard so we can invest in PUBG for years to come. Scaling up and becoming a global org means some shit stretches and breaks. All you can do is learn from it and commit to doing better. Pain now = gainz later. And yes, it always takes longer to fix than anyone expects it to (source: working at other fast-scaling companies before this)"
  • j0nNyKa
    fejét
  • Dency
    Ne sorold ide a vírusirtót, ez egy nagyon rossz összehasonlítás. Valve játékok miért nem frissítenek mindig? Vagy más anti cheatet használó játékok.
    Másik meg olyan áron "működik" az anti cheat hogy a szerver erőforrásokat zabálja, fpsed meg nem lesz, lag marad stb..
    Javított m16 visszarúgás még anno updateban elvileg:

0.75 ről 1-esre állították, valószínű hogy egyenes arányosság van tehát nagyobb szám nagyobb visszarúgást jelent.
    Tehát nem hogy javították de még szarabb lett, ezt wackyjacky is tesztelte ugye a youtubeos videóban. Úgyhogy amíg ilyen hibákat vétenek addig szerintem ez az anticheates vita eldöntetett.

Ajánlom ezt a cikket a PUBG Corp. kommunikációs vezetője is kapkodja a felyét hogy mégis mi történik a játékkal.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.05.23. 16:50:50
  • Jim Morrison
    biztos, hogy 90%-ra jogtalanul mondjuk. CSGOból tanultam én is. Eleinte míg szar voltam, úgy gondolkodtam mint egy noob, sokkal többször mondtam valakire, hogy cheater. Aztán fejlődtem és rájöttem, hogy mi miért lehet. Bizonyos lövések, prefire ott is csak rutin kérdése.
  • ntex
    Én beismerem mikor béna szar vagyok, de tudom mikor kamu az enemy, és nem csak egyedül szoktam mondani ha mondom hanem mind a négyen, ritka az mikor nem értünk egyet a megállapításban. És az is teljességgel igaz hogy még mindig a kínaiak csalnak 90%-ban leginkább PUBG-ben, habár mint írtam az elmúlt 2-3 hónapban elenyésző, mondhatni közel 0 volt a számuk, de pár napja megint kezdenek visszaszállingózni. Ha a folyamatos anti-cheat update ha nem lenne akkor olyan állapotok lennének azóta is mint az első 2-3 hónapban mikor megjelentek a kínaiak, akkor valszeg még az ezzel játszó játékosok száma is elenyésző lenne már. Szóval azért csak ér valamit. Más kérdés hogy akárhogy frissítgetik előbb utóbb mindig megkerülik valahogy a védelmet mint a játék crackeléseknél, és csak időt nyernek mindig maguknak a fejlesztők 1-1 frissítésnél.
  • Running
    Szerintem egyszerűbb csíterezni, mint beismerni, hogy egy béna szar voltam, a másik meg op arc, vagy szerencsés.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.23. 15:52:43
  • j0nNyKa

igy van
    bar egyebkent komolyra forditva erdekes kerdes, hogy hogyan tudsz vedekezni bizonyos tipusu csalasok ellen
    masik erdekes kerdes, hogy tenyleg annyi cheater van-e, mint egyesek allitjak? ha visszaemlekszek a counter-strike-os idokre, egy atlag 12 jatekosbol allo szerveren fel ora alatt a 12bol legalbb 3 le lett csiterezve, total jogtalanul
  • Jim Morrison
    jóvanna. mindenki buta, kivéve azokat akik írják a vírusokat meg cheateket billenne már fel ez a lapos föld, hátha leesnének páran
  • j0nNyKa
    AKKORIS #@$@#$#$#@#$@$#@$@$$#@$@##@ ertsed meg
  • Jim Morrison
    vírusirtó is naponta frissül nem? mindig van valami új, és igazodni kell hozzá
  • Dency
    Ez az anti cheat lóf@szt sem ér, szerinted miért jön mindig a 25 mb naponta többször is? Azért mert ők sem tudják normálisan beconfigolni, próbálgatják állandóan, kísérleteznek. Szerintem nincs túl sok hozzáértésük.
  • ntex
    Az elmúlt 2-3 hónapban egész játszható volt a játék (nekünk), nem volt csaló talán 20-30 meccsből egy, de tegnap megint legalább 3 olyan meccs volt amin full kamu kínai nevű játékosok öltek meg minket, úgy látszik eddig tartott ki az anti-cheat update.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 13:43:18
  • Running
    Mi mostanában NA-n játszunk (80%), ott nagyon kevés kínai névvel találkozom, csalóval is baromi ritkán.
  • ntex
    Kizárólag ott játszunk. Akkor ebben is mi vagyunk csak ilyen szerencsések úgy látszik...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 12:41:50
  • Jim Morrison
    biztos eu szerveren vagytok? én alig találkozom velük.
  • ntex
    Lassan tényleg kezdhetnének már valamit a xiaolong és társaikkal, azért elég meredek hogy EU és NA szerveren szerveren játszók legalább fele kínai, kill feedben nem látni mást csak azt hogy az ilyen retek nevű játékosok ölnek folyamatosan (utóbbin nem játszunk de ott még inkább hemzsegnek a kínaiak) plusz még mindig tőlük csalnak a legtöbben a játékban.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 12:08:50
  • j0nNyKa
    te hibaztal mar valaha a munkad soran / fordult elo "kulso" hiba, gep meghibasodas, betegseg, ilyesmik?
  • nortsen
    Én totál nyugodt vagyok, de megy ám a balfaszkodás nagyon is, kár szépíteni.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.23. 02:00:27
  • zozoalma
    1 óra alatt megoldották nyugi van.
    Sehol a egyetlen játékban sincs 100% os rendelkezésre állás.
  • nortsen
    Ezek a PUBG srácok... hihetetlen, most nem lehet éppen játszani, mert nincs kiválasztható map, nincs team, semmi, de lobby van.
    Komolyan nem értem, hogy lehet ilyen fakezű banda.
  • ximix #5348
    Van úgy, hogy a lányok kezében is elsül a fegyver néha :)
  • jazzy
  • nortsen
    Na igen, ismerős ez is. Egy haver leért, elfutott egy üres tetőn, majd a háta mögött érkező felvett egy scar-t ugyanott, ami idő közben megjelent.
    A többit ki lehet találni. :)
  • Jim Morrison
    Amit le lehet szűrni a videóból:
    Csak a crossbow!

Röviden, fejét lőttem miért kell 4szer karral meglőnöm:
    Mikor hajol az emberke, a karja eltakarja a felsőtest jó részét. És mivel a végtagok eltalálása kevesebb sebzéssel jár, ezért többször kell meglőni az illetőt, ha a feje/teste előtt lévő kézfejet/kart találjuk el.
    Majd ha át lehet lőni a testrészeken akkor jó lesz.
    AWM el is 3 lövés kellett.
  • JaSoN HuNTeR #5344
  • Jim Morrison
    milyen glitch?

Én viszonylag jól szoktam ejtőernyőzni. Csak jókor kell kiugrani, és kb cél előtt 150méterre diveolni. Aztán ha eléred max sebességet, akkor alacsonyabban fog nyílni az ernyőd, hamarabb leérsz. Persze mikor leérsz a fegyverek még nem spawnolnak le, szóval aki utánad érkezik az majd hátba lő, de legalább hamar leértél
  • JaSoN HuNTeR #5342
    Nagyon bejön ez a játék, de olyan bugos hogy néha agyfaszt kapok, meg miért nincs minimum a leérkezésnél minimum 1 fegyonk, pl egy kézi lőfegyver 50 golyóval?
    Ejtőernyőzés is egy vicc, valaki gyorsabban valaki lassabban ér le nem tudok nagyon befolyásolni csak hogyha kihasználod a glitch-et. amit youtuben megnézel.
    Meg a rohadt bombázást is kikapcsolhatnák már végelegesen, bajnokságokon már rég nincs...
    Rengeteg csaló van...

Bugos a Deathcam és sokszor a spectate is, átlátok spectate/Deathcam közben a falakon vagy egy nagy WTF-et látsz...

Mondjuk az összes Battle Royal egy nagy bughalmaz, kivéve a Fornite de az meg a dedosok van.

Optimalizálás is egy szar, ha lerakom tálcára akkor is eszi a gépem rendesen pedig erős a pcm.

Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2018.05.19. 17:05:36
  • WinT
    Viszont akármilyen lélektelen is lesz, venni fogják mint a cukrot az biztos, ahogy a CoD-okat meg BF-eket is rendszeresen.
  • Running
    A DICE nagyon ügyes és tehetséges csapat, de úgy ugrál, ahogy az EA kívánja, ott meg akkora lóvék forognak kockán, hogy csak a tutira mennek, mint filmeknél a Disney. Ha ki is adnak valami BR produkciót, egy felfújt lélektelen lufi lesz, mint az elmúlt 10 év battlefield-jei. Esély nyilván van arra, hogy ne így legyen, de nem sok.
    Érdemes megnézni a játékpiacot, jó ideje már csak kis, vagy független, támogatásból készülő produkciók azok, amik újdonságok, érdekesek, a nagy cégek gyártják az x szériás szarokat, gurulnak ki a gyárból a középszar produkciók.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.19. 09:00:13