7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #5339 5-6 hit ment a levesbe. :) -
#5338 :((( ismerős érzés. utálom :( -
nortsen #5337 Ott egy baj van csak, hogy a 64 játékos a sokkal kisebb, memóriába egybe betöltött térképen tolja, itt meg dinamikusan töltögetős 100 játékos van. Ha ezt megoldják, beszippantanak. :)
Vissza a gyökerekhez:
Ezek egyszer a sírba visznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5336 Szerintem itt az EA fog tudni labdába rúgni, ha megcsinálják jól a frostbite-ot. Csak ott meg ugye a szerverek nem a legjobbak :-) -
#5335 Kb 20 embert láttam a videóban, 5 perc után kapcsoltam ki, hogy ez miezaszar. -
#5334 A cod ezeréves engine-je szerinted hány playert fog elbírni? :D -
nortsen #5333 Linkeltem itt valamikor egy most készülő BR játék mod-ot, ami aszem 20 v 16 embert tudott, relatív kis térképpel.
Az ilyenekre nem vágyom.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.18. 11:14:38 -
#5332 -
#5331 azt kikapcsoltam alapbol -
#5330 ha kell még plusz fps, akkor steam overlayt is kapcsold ki. Nekem adott elegendő pluszt, hogy ne kapcsoljam vissza. (Library-PUBG re jobb klikk - tulajdonságok - disable steam overlay) -
#5329 megoldotta nalam a kompatibilitasi modban valo piszkalas, de azert ranezek majd erre is hetvegen koszi -
#5328 Megnéztem guuglin mi ez a micro stutter (hátha valami jó mikrós kaja), és dobott egy, ilyet
How to disable dynamic tick on Windows 10
- link -
#5327 Szerintem a tökéletes BR soha nem fog létezni, amit talán nyújtani tud a CoD majd a PUBG-val szemben, az a normálisabb szerverek és hitreg, jobb grafika, a fegyverek meg a karakterek fizikájától viszont nem várok egyáltalán semmit. Abban sem vagyok biztos, hogy 100 ember tud majd egyszerre játszani. -
nortsen #5326 Egyelőre sokan bejelentették, hogy BR-al hozzák ki az új játékukat, de én eléggé szkeptikus vagyok ezzel. Olyan, mintha gyorsan mindenki összedobna valamit, csak, hogy odaírhassa, hogy BR, de az alapok nem erre épülnek, hanem a klasszikus játékmódjaikra. Se a BF-től nem várok sokat, se a CoD-tól ezen a téren, de szívesen veszem ha csalódást okoznak.
100 játékos, nagy pálya, minőségi grafika, stabil fps, 60-as tick rate, PUBG-hez hasonló HC játékmod, kb ezeket várnám, de valahogy nem hiszem, hogy minden stimmelni fog a fenti játékoknál.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.17. 20:27:54 -
#5325 Közel sem fektetett bele annyi energiát az Epic amikor megjelent, most már tekinthetjük annak de eleinte csak ilyen kis szórakozgatós kis játék volt. Aztán még a Paragont is elkaszálták mellette. A CoD azért egy picit más téma szerintem, nagyobb büdzsével. -
#5324 Miért a Fortnite nem AAA? -
#5323 Jön a Call of Duty BR. Remélhetőleg ez majd még jobban nyomja a dev teamet, hogy odategyék magukat, mert ez már egy AAA cím. -
#5322 -
#5321 oooooookey
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.16. 13:47:20 -
Rocco27 #5320 -
undY1ng #5319 Igen, heti 5. -
#5318 nem limitálták hogy mennyit lehet venni? most nem vagyok benne 100%, de mintha lenne ott ilyen: 5 left vagy ilyesmi láda vásárlásnál -
Rocco27 #5317 Na új láda van kint. Van 100k BP-m. Remélem jó értékes az a láda, aztán veszek belőle más játékot. -
#5316 lol -
#5315 Jó lesz, szépen dolgoznak a srácok. Tehetség sok sincs, de pótolják szorgalommal. -
#5314 Na, nem 5000 bp lesz az új cumó, hanem 5 dollár. Próbálgatják itt a dolgokat az emberek, na.
Nem baj, van egy kis felesleges bp-m úgyhogy péntek reggel bevásárlás az új ládákból. Kár hogy kulcsos lesz, általában a kulcsos ládák kevesebbért mennek el mint a nem kulcsosak. -
#5313 Update 13
apróságok
Menüben be tudod állítani az ejtőernyő skint
Új láda
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.16. 10:29:26 -
#5312 igen, de nem megy a 'progress bar' ha megnézem az achivementeknél (míg minden másnál megy) -
#5311 tízet kell ölni. -
#5310 nektek fury road achit beadja? Most kihajoltam kocsiból, öltem kettőt, de semmi. Előtte csak csónakban sikerült ez, de gondoltam bug és mivel vízi jármű nem adja be. Most az új kocsival voltam... állítólag 0.1% nak meg is van az achi, de lehet csak programmal unlockolták (ha van még az ami 6 éve működött) -
#5309 ja, ezt már írtam nekik szerintem, ha menüben vagy és alt tabolsz, akkor is maxfps-t próbál kipréselni a hardverből. talán majd fixálják. -
ntex #5308 Nekem az tűnt fel hogy ha alt-tabolok játék közben akkor rohadtul elkezd fűteni a VGA-m, a gépház oldala is átmelegszik tőle, egészen amíg ki nem lépek a játékból 70 fok körül megy (vsync-el játszom, nem szokott 50-55 fok fölé menni). -
#5307 Nemtudom, valami bug :D
de tényleg, fullscreenban folyton stutter volt, így meg nem, fura... de ahogy nézem a reddit fórumot, ezer ember, ezer féle probléma:( -
#5306 koszi kiprobalom este
lollal nem kellett mokolnom, mondjuk az kevesbe gepzabalo mint ez a ****** :) -
#5305 faq 1. pontját nézd meg.
linkem alatt meg ott van, hogy lolban is van vele probléma, possible fix (lol ból, de ugyanaz kb pubg re)
"Find your league executable.
Quickest way is to open task manager with a custom match open, right click the League of Legends with the old logo, and open file location.
Right click and go to properties.
Tab to the compatibility tab, and "enable" disable full screen optimisations.
Exit the game, you will see the effect of the change next time you load into a match."
//veheted a repjegyet -
#5304 wat azt hogy csinalod, az nem normalis dolog
allitasz valamit vga driverben / programban? -
#5303 Javítják? Nekem több fps-em van borderless módban, mint fullscreenban, de ami még fontosabb hogy nincs micro stutter. -
#5302 lávízindi ér! -
#5301 ha javitjak a borderless fpst megyek magyarorszagra es leszoplak -
#5300 megmondtam. nemmegmondtam?
"The team will be shipping changes throughout this week to try to crack the FPS nut. We won't stop until players are happy.
While I'm here, could I get a bunch of you to try an experiment? I'd love to get your anecdotal reports about the difference in FPS/performance when you switch between Borderless Windowed mode and Fullscreen (or vice versa). Do you notice a difference, etc?" link