7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zoolee1976 #5419 Köszi Jonnyka,akkor feldobom azt!Csak baszott lassú a letöltésem azt nagyon meg kell gondolnom mire várok vagy 6 órát mire lejön. -
#5418 test-en tuti -
Zoolee1976 #5417 Köszi!Van ilyen még nekem hogy PUBG Experimental meg PUBG test server,vajon melyiken kipróbálható az új map? -
#5416 eees junius vege az utolso igeret -
#5415 Nem, még nincs Savage (Sanhok lesz a neve a pályának majd élesben.) -
Zoolee1976 #5414 Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy megjelent már a Savage map a normál játékban,mert ha igen akkor újra letöltve tennék vele egy próbát hátha jobb lett 2 hónap alatt valamivel a játék.Köszi. -
Nihili #5413 A játék hálózati részének a rendberakása lenne a legfontosabb, de ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok kicsit. Az való igaz, hogy az epic szép munkát végzett a fortnite netcode-jával:Network Lag, bár ez valahol nem meglepő. De azt kétlem, hogy az epic hathatós segítsége nélkül, a pubg netcode-ja is hasonló szintre jut, hiába a közös engine, azonos szerver környezet. -
#5412 nagyon fasza kis lista
bízom benne, hogy 2 hónapon belül sikerül nagy részét megcsinálni mindannak amit írtak. Remélem úgy fog futni legalább mint fortnite :))) -
#5411 Csávó elég durván kiszedett AWM-el, top 10ben, gondoltam oké, vannak még itt Európában is shroudok, nézem hogyan játszik ha már csak 6an vannak vissza, erre mindenkit totál fejbe lőtt..kicsit kezdett gyanús lenni (bár a spectate alapján nem mondtam volna, hogy csal).
Megnéztem a statjait, egyből az ázsiait dobta fel először, ez az, egy jó 100 ratinggel alattam volt, csak szerencséje volt, hogy 5x fejbelőtt mindenkit AWM-el... aztán átkattintottam EU-ra és megláttam a statját :D
-
#5410 billentyűzet -
#5409 Dev letter
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.26. 18:48:54 -
#5408 ErasableNinja is érdekes szórakozást talált magának :)
(Fornite-ban is milyen csapdákat építget) -
#5407 1:21tol
-
#5406 szerintem ennyi a valasz amit a tobbiek is irnak: neki ez az elete, ebbe tolja azokat az energiakat, amiket te mondjuk a munkadba, csaladodba, hobbidba, akarmidbe
o ebben profi, te valszeg masban tudnal neki ujat mutatni, es kesz -
#5405 Shroud
A tehetségen kívül biztos sokat segít az, hogy az egész életét játékokban tölti. Streamjei is ilyen 9-11 órásak.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.25. 07:35:49 -
nortsen #5404 Lehet, nem tudom mit tud, nem látom az ujjait, de mondjuk néha mutathatná a kezét is, és hamar meg lehetne ezt válaszolni.
Nekem akkor van bajom csak, mikor a lenti linken látható módon csinálja, mert sok esetben hallani, hogy kézzel tolja, de amikor olyan pontos, mint egy makró, akkor nehéz elhinni.
Majd gyakorolom én is. -
#5403 nem meg vagy 10 éve ott van a pro sceneben, klikkelni meg mindenhol kellett. 10.000óra gyakorlással egy évben mindenki meg tudja csinálni. -
#5402 az lehetseges hogy kurvasok idot / energiat olt a jatekba, es tud valami olyat amit mondjuk te es en, az atlag pubi elkepzelni sem tudunk? -
nortsen #5401 Ha shroud nem használ makrót, az csak egy féle képpen lehet. Ő egy földönkívüli.
A másik verzió, hogy makrózik, csak akkor miért titkolja?
Elég sok streamben megy a sorozat lövős killje, amit egy zongorista megirigyelne.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.24. 16:51:15 -
#5400 ez a fegyver alapból király, akinek ehhez makró kell... :D -
#5399 A mozgást nem lehet saját softwerben...ahhoz külön program kell... Egy primitív egermozgato progival is le lehet modellezni egy az egyben a sparypattern mintát lovesekkel együtt beallotod egy gombra ami lejatsza és kész. Bugyuta farmolos kattingatos jatekokhoz van sok... De ide is simán alkalmazható csak baszkodas... -
#5398 Tippre ezt a legegyszerűbbet PUBG is tudná szűrni kapásból.(ha log-olja a melyik fegyó, milyen tűzmód és bal klikk idők)
ez volt a bf makró/cheat, a harmadik beállításnál hallani ahogy a sorozat darabos, a makró megszakítja, konkrétan pontlövő lesz a fegyó.
- videó
- videó -
#5397 https://streamerclips.com/twitch/shroud/BitterNurturingWatercressBibleThump
Egyszerűen limitálni kellene, hogy milyen gyakran lehet tüzelni single módban. -
nortsen #5396 Az egerem szoftverében kb 10 mp beállítani egy burst helyetti makrót.
Nehezen fogadom el, hogy ez cheat lenne, mivel gyakorlatilag mindenki beállíthatja magának.
Nem néztem, de lehet hogy random időintevallumok is beállíthatóak, akkor meg nem lesz sorminta, nehezen kiszúrható a dolog.
Shroud múltkor olyan sorozatot lőtt m16-al, hogy nehezen hiszem, hogy kézzel csinálta volna, de nekem ez még belefér.
A recoil ellen az én egerem szoftvere nem tud makrózni, és tudtommal a nagyobb egérgyártók egyike sem kínál macro műveletek között egér húzás lehetőséget. Oda már külön szoftver kell, az meg már... -
nortsen #5395 Pont én vagyok az, aki védem őket folyamatosan, de hát ha balfaszok, akkor azt el kell ismerni. :)
Az fps probléma engem pl nagyon bosszant, ez is a balfaszságok közé tartozik.
Van olyan, hogy 20 fps-em van. Amíg ez a sunyi anticheat nem lett berakva, addig min 50fps amire le tudott csúszni, azzal nem volt bajom.
-
#5394 online gaming community in a nutshell -
#5393 -
#5392 lehet hogy ennyi van amugy amit irsz, nem jartam utana, csak amennyire programozo fejjel el tudom kepzelni, a huzas is makrozhato -
#5391 Ja, ezt húzás makrózást nem tudtam. Fejlődik az iparág.
A BF-ben annak idején abból "állt a bál", hogy a fegyvereket olyan sorozatlövésre makrózták, hogy a recoilt megszüntette. -
#5390 jó, tps nél már az, hogy elég egy domb mögött campelni, nem kell kidugnod a fejed, látod mikor nem figyel az ellenfél... elég op. -
t0xikus #5389 azért nem kevésszer volt már velem is olyan,h tuti lecsítereztek vagy esetleg reportáltak is. random kocsiból-én a kocsiban- messze lévő emberre kar98-cal headshot, messze repesztő embert kalasnyikovval headshotolni úgy,h még a scopeban se volt benne a buggy, de gondoltam egyet csak odalövök úgyse találom el, belőni távoli ház ablakába egyet csak úgy mert mintha mozgást láttam volna, és headshot... sztem esetek nagy százalékában azért irtó nagy mák van a dolgok mögött és nem csalás. Persze mi is néztünk már,h úgy mészároltak le minket, hogy olyat ember nem csinál. mégshroud se. -
#5388 igen mukodhetne, de itt ha jol tudom a makro az inkabb az egeret huzza le (recoil ellen)
az meg olyan, hogy... haaaaaaaaaat, nehezen tudom elkepzelni, hogy kiszurod, hogy most tenyleg ugyesen huzza le az egeret, vagy makroval
vagy masik az m16 burst lehet amit el tudok kepzelni, az megint olyan hogy pl ahogy a vacky szokta csinalni, kb a makro is annyira lehet ugyes -
#5387 Nem PUBG-ben, de régen ilyen farmolos gamékban mintha lett volna makró figyelés, azon az elven működött, hogy figyelte a skill használatnál az időket, időközöket és ha mondhatni századmásodpercre megegyezett akkor az makrózik vagy bot.
agyalás
Tehát PUBG-ben ha bizonyos fegyonál a bal klikkek között századmásodpercre megegyezik az idő akkor makró, persze lehet különböző idő közzel is makrózni és akkor meg max ismétlődő sorminta jönne ki vagy nem tom. -
Rocco27 #5386 Azt, hogy mikor reggel 9 óta dolgozom? -
#5385 kerek 15 percre tetted felre a jatekot, csak szolok -
Rocco27 #5384 Most nem vagy csak nagyon keveset játszom. Ha felmegyek, majdnem mindig megbánom. Nálam nem ez az első eset, hogy lerakom, de mások is szokták pihentetni.
A csalók ellen ide is egy VacNET féle rendszer kellene, licenszelhetné a Bluehole. CS:GO-ban úgy tűnik, hogy nagyon szépen eltávolítják a rákos sejteket...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.24. 10:33:48 -
#5383 akkor hanyagold tenyleg, ne csak leird
ez most meg nem a hanyagolas kategoria, azt maskepp kell -
#5382 na igen es meg is erkeztunk: makrokat megakadalyozni nem lehet, max report -> kivizsgalas -> ban
lehet hulyenek nezni a fejleszto csapatot, de az hogy az akarkinek az akarmilyen eger makrojat o nem fogja tudni a pubg kliensbol kiszurni, az kurvaelet -
Rocco27 #5381 Mikor megjelent a játék Early Accessben úgy emlékszem még nem volt benne Anti-Cheat, majd szaporodtak a gondok és aktíváltak egyet. Később jöttek a reportok mennyi bannt osztottak már ki, amit itt többen szokás szerint kétkedve fogadtak... :)
Más:
A hangokra hetek óta panaszkodom én is és sokszor megszopatott. Végre kiderült hivatakosan is, hogy ezt (is) elqurták.
A legújabb "hiba" nálam mostanában, hogy harc közben úgy lőnek le egyesek, hogy nem is látom őket. Nézem a visszajátszást és mutatja, hogy lefut hozzám/rámszalad és szarrálő, amiből én csak a szarrálövés érzékelem a monitoron. Vagy olyan is volt, hogy tudtam hol van a srác, mert a társát vette fel a földről akit előtte lelőttem egy bódé mögött (FPP mód), majd kinézett és halott voltam, a Death Cam meg azt mutatja, hogy folyamatosan kukucskál a sarkon kifele, amiből min. a fegyvert, de igazából őt is látnom kellett volna, de nekem szintén megint nem mutatott semmit sem a játék...nem gyakori, de pár játékomat már elqurta.
Másik "hiba" ami meg totál hazavágja a legtöbb játékomat Miramaron, hogy gyakran indokolatlanul is boruknak és bukfenceznek az autók 15x is akár, közben szarrá röhög minden enemy és szétlőnek közben...Nos rentegegszer autókáztam már, ennyit még nem szoptam Miramaron mint mostanában.
Sőt sokat motoroztunk is. Nem nagyképűségből mondom, de régen mindig megmosolyogtatott mikor panaszkodtak a motorra mennyit borult. Én óvatosabban, ha buckás volt lassabban közlekedtem vele és nem is haltam gyakran vele. De most az is állandóan borul kis ugratásnál is azonnal, majd instant death mindkettőnkre...
Hanyagolom is most a játékot, számomra jelenleg értelmetlen bármit is csinálni. Totál random helyen megölet a játék direkt vagy indirekt módon.
Azt már nem is mondom, hogy gyakran S+ játékosokba futok vagyis futnak rám és azok furán ölnek meg. Pl.: 1 épület tele rengeteg helységgel, persze véletlenül pont oda dob gránátot, ahol meghúzom magam. Na mindegy...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.24. 10:20:59 -
#5380 Nem volt olyan, csak ami volt nem különösebben volt hatékony. TPS-ben körönként 1-10% csaló. FPS-ben mondjuk 2 óra alatt találkoztál 1-2-vel max. A kínaiak szerencsére jobban szeretik a tps módot. Egyébként a makrók is gázosak voltak, sks sorozatlövések, tűpontos fegyverek stb...
Egyébként az egész gyász sose volt, csak párszor idegesítő. FPS-ben 10 körből 1-2-őt elbasztak, ennyi, semmi olyan, ami rémes lett volna.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.24. 10:15:54