7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5459 és persze, hogy ezt is megveheti a nép jó pénzért, nc.
https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651012883668150641 -
#5458 Nem tudom bazdmeg de nekem még mindig laggos, még mindig az amikor néha ugrani akarok de hirtelen laggol egyet és csak arrébb megyek egy kicsit. A levegőben pörgő járművekkel nem akarnak csinálni valamit? Ez a bug is már elég régóta benntvan. -
#5457 -
#5456 nekem steam restart megoldja, de próbáld meg, hogy játék-jobb klikk-tulajdonságok-update fül-high priority -
#5455 Az más... De végülis az is megteszi...mert checkolja... Na mindegy mostmár reggelire toltam volna pár kört...de majd este...addigra uppolja magától is...eleje úgyis halál lagos mindig :) -
nortsen #5454 Integritás ellenőrzés, vagy mi a szar. De lehet nem így hívják. :) -
#5453 mármint a libraryban? ott nincs ilyen opció azé kérdeztem bárhol kerestem sehol, pedig rémlett hogy régen volt ilyen check update funkció! pedig a keep update be van nyomva !
jah és újra van juni4ig experi-n shanok !
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.05.31. 11:24:00 -
#5452 hol probaltad? ha jol remlik jobb klikk a jatek cimen es ott -
#5451 manuálisan lehet updatelni valahogy ezt a retket?
a steam baszik updatelni, a server busy és battleye: wrong version...
a LIVE ról beszélek.... elvileg 10 től már él au Up !
steam-et restartoltam már 20szor van valahol check updates opció ???
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.05.31. 11:16:31 -
nortsen #5450 Az nem rossz.
Ha éles lesz, hamar kiderül az igazság. -
#5449 Állítólag update 14 test szerver :Oooooooooo
Jó lesz ez
//y= packets/sec. vagyis early game min30, utána 60!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.30. 22:22:22 -
#5448 ja, hát nyílt terep elég random. Persze legurul a gránát, meg ilyenek, azokkal is kalkulálni kell, de ott talán az már fél siker, ha megijed a hangtól (pattanás) és megugrik. -
#5447 Jó ezt értem, sokszor használom főleg épületekben ahol tudom hogy ottvan az ellenség és már nem lesz ideje kifutnia. De nyílt terepen amikor kevés a fedezék akkor inkább gyorsan rádobom, ő pedig hallja hogy pattan a gránát akkor kifut a fa mögül én pedig már letartom és lövöm is. -
#5446 nyomd meg R et mielőtt eldobott (mondjuk 2 mp el) és mindjárt jó lesz :) -
#5445 Desync továbbra is jelen van. Továbbá a gránát pattanással se vagyok még mindig kibékülve. Amikor pont oda dobom az ember mellé elpattan a gecibe, ha meg kicsit előrébb dobom akkor meg nem pattan semmit. Ugyanazon a talajon. Most nézem 400g- körül van egy gránát azért ha azt eldobod akkor nem kéne utána úgy pattannia mint 1 labdának. Elvégre ez a játék a realitásra hajaz.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.05.30. 20:02:48 -
#5444 Leányfalu nem város. :D -
#5443 Mind a 2 opciót próbáltam, fpst is mértem de semmi különbség. Bár szerintem kevesen fogják az anti cheat nélkülit választani, senki nem fog/nem akar cheaterekkel játszani. -
#5442 induláskor anti cheat ablakban melyiket választottad ki?
//sajnos... most egy darabig nem fogok pubg zni :( -
#5441 Na nyomjátok a teszten? Nem érzek különösebb javulást teljesítmény terén -
#5440 -
#5439 ja, városban :)
1-2 éve még digi épülétőtől szám méterre is 100 volt a max, mert valahogy arra pont nem tudták vinni az optikát, szóval szerencsésnek kell lenni városban is (talán ma már elég nagy lefedettséggel megy a gigabit).
Ennek ez a 100-125Mbps van, 10es feltöltéssel. Talán 3 éve :) Igazából mobilnet az itt majdnem 200 mega, de az meg nem korlátlan :(
Ja, az engine miatt van sok nagy fájl, de pl cryengineben meghatározhatod, hogy mi hova menjen, mekkora pakkok legyenek. Az, hogy itt kb van 1 8gb os pack, az viczes. Talán majd jut idő alakítani rajta. -
undY1ng #5438 Ez adja! :D -
#5437 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651012430540823147 -
#5436 Pár hónapja láttam twitchen shroud és a doktor tolta, gagyi. -
#5435 Még valami nagyon alfa verziót próbáltam kb egy éve egy haverom accountjával.
A lobby része jópofa, hogy lehet egymásra lövöldözni, de maga a játék gagyi volt. Pl ha van rajtad páncél, fénylik, mint állat, messziről ki lehet szúrni :D
A pubg minden hibájával együtt szerintem sokkal jobb. -
#5434 jajaja azer mondom 2 pubg kozott pont jo egy okorkodesre
offolok tovabb, sue me
islands of nyne-t probalta valaki? topicja ha jol latom, nincs
ha valaki probalta / irna rola, inditson legyszi topicot neki -
#5433 Kipróbáltam, valószínűleg egy már meglévő meccsbe rakott be, mert amint beértem már valaki ott volt a közelemben fegyóval és hát sokáig nem éltem :D
Egyébként jópofa dolog, el lehet vele ökörködni, de komolyan venni ezt sem szabad :-) -
#5432 sok jatek hasznalt unreal enginet, a csomagok is reszekbol allnak, tehat patchelhetok rendesen - elmeletben
a gyakorlatban valszeg szopas lenne irni normalis patch mechanizmust, es inkabb ledugjak a torkunkon az egeszet - ami mondom engem nem zavar a gigabittel, de lassuk be hogy 2018ban nem lehetetlen rendes patch rendszert irni - tokmind1 a motor alatta -
#5431 Azért csinálják így, mert állítólag ez az Unreal Engine tulajdonsága, hogy az egész játékot csomagokra szedik,( pl audio, visual, handling, textures), és ezeket a kis részeket update-elik folyton. Ha pl csak az audio-t piszkálják egy patchben, csak az audio-s csomagot kellene újra letölteni, ami lenne mondjuk 3,6 Gb, de mivel folyton mindent állítgatnak meg piszkálgatnak, ezért az összes csomagot, ergó az egész játékot újra le kell szedni. -
#5430 ket pubg kozott jo moka, 2d felulnezetes bongeszos battle royal -
#5429 Fortnite sued for 'copying' rival game PUBG -
#5428 mindamellett hogy en se latom valos problemanak, azer fura hogy milyen adatmennyisegek forognak a pubgnel - marmar szurrealis -
#5427 Tudom, hogy beszéltünk, de nem gondolom, hogy egy játékfejlesztő problémája lenne ez, talán inkább a net szolgáltatóé. -
#5426 Erről mintha már beszéltünk volna itt, elképesztő különbségek vannak a nagyon falu és a városok közti internet elérésekben, és a monopóliumokban Magyarországon.
Például az én szolgáltatómnál 7000 forint lenne havonta a 80 megás net, hűségidővel, TV és telefon nélkül.
A Telekomnál csak egy fajta internetet tudnának bekötni, 50 megásat, 5300ért.
Eközben a Digi nagyvárosokban 2500ért szórja az 1000mbit-es internetet. Beteg. -
#5425 Lehet inkább a szolgáltatódat kéne felhívnod, ha nálatok 10gb letöltése problémát jelent. Nekem úgy kellett visszasírnom 250mbit-ről 100-ra, mert minek, aztán 1 év múlva azt mondták, jó lesz nekem az 500mbit, 20%-kal olcsóbban. Lassan az 1000mbit lesz az alap szolgáltatás.
A problémás frissítéseik úgy jönnek le steam-en, hogy mire elindul a discrod, meg megnézem a leveleimet, már rég lent van. -
Madi92 #5424 Na újfajta ügyességet láttam.... Jól fel is basztuk magunkat rajta.
3v2 volt nekünk, tök jó pozícióval.
Egyik srácot hallottuk, ketten rámegyünk, de nem láttunk semmit, társamat lelőtte. Rájöttünk, hogy fekszik a beton mellett és belebugolt így simán átlátott rajta... Deathcamban látszik is, hogy bent van egy betondarab közepén és onnan lő minket szitává.. no comment. -
#5423 Köszi a leírást, üdvözlöm a repülő hangjának csökkentését. A fegyverek hangját még csökkentenék közelre és akkor nem kéne sound lockal játszanom végre, hogy ne süketüljek meg. -
#5422 jé, ezek még jól is néznek ki. Majd mindenki letöltheti egy 10gigás patchben -
#5421 Külön fegyver skint kap Shroud és Dr disrespect.
14. update újítások:
Játékmenet
-Ahogyan azt korábban ígérték, megváltoztatják a gránátok működését. Mostantól a sebzés oroszlánrészét nem a gránát miatti repülés fogja okozni, hanem különböző zónákat hoztak létre, ettől függően fog majd sebezni az adott gránát. A stun grenade is változott némileg.
-Az M24-et kivették a dropból és mostantól bárhol találhatunk (bekerült a world lootba)
-Az M24 lapsebzése 88-ról 79-re csökkent
-A cheek pad és a tactical stock kevésbé fogja csökkenteni a visszarúgást, viszont gyorsítja az ADS-t
-A Scar-L visszarúgásán javítottak vízszintes és függőleges irányba is
-Új égés animációk
-Újradefiniálják az égést, bizonyos objektumok jobban fognak égni (pl. faház)
-Javítanak a light gripen, hogy használható legyen, mivel idáig csak negatív hatással volt a fegyverekre.
-Mivel a Vector népszerű lett, ezért emeltek a spawn rate-jén
Új anti-cheat rendszer
-Egyelőre még folynak a tesztek az új anti-cheat rendszerrel kapcsolatban, így először a teszt szerverre fog megérkezni.
-Mivel nagy problémát okozott bizonyos PC-k esetében az új anti-cheat, ezért két részre bontották az egészet. A security mode-ban minden korábbi intézkedés megtalálható, így kevesebb az esély, hogy összefussunk csalókkal. A Compatibility mode esetén pedig visszaköszönhet a régi FPS-ünk, de ez kevésbé hatékony védelmet is jelent egyúttal. -Ettől függetlenül javították a frame dropot, a stutteringet
-Javítottak a netkódon, kevesebb lagra és desync-re számíthatunk
Hangok
-Külön beállítható a stereo és az új HRTF. Azaz ha valakinek nem tetszenek az új hangok, szimplán kikapcsolja a HRTF ezen funkcióját a menüben. Ahogy korábban említették ez csak a lövéshangokra vonatkozik.
-Csökkentették az airdropot hozó repülőgépek hangjait
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.05.29. 18:15:36 -
#5420 az experimentalon lesz.