7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• undY1ng #6061
    "failed to initialize steam".... Na ez most wtf? Soha nem csinált ilyet.... Amit találtam neten, semelyik se segített.
  • zozoalma
    Ezt az E-sport ready szöveg annyira annyira lejárt lemez , mivel sok játék még 1-2 év után is "early acces"
    Régen is voltak , lesznek ,is bugok glitchek a játékokba amiket kihasználnak , egy játékot nem tudok mondani amibe nincs és nem is volt sose :)
    Réges-régen a messzi messzi galaxysba amikor még Cs-be a szervereket kifagyasztották a füst gránátokkal ,aztán még a versenyszabályzatba is benne volt hogy füst használata tilos!
  • ntex
    Az már más kérdés ugye hogy emiatt pont a rossz hírnév keltése miatt eleve meg is tilthatta volna a Bluehole hogy Esport rendezvényen szerepeljen a játék, de hát ugye van az a pénz ami után már nem érdekli őket sem... Csak hát akkor meg ne csodálkozzanak ha kapják a sarat az általad nevezett "agyhalottaktól"
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.20. 18:00:02
  • Running
    Szerencsére a fejlesztő is elmondja minden verseny előtt és után, hogy a játék nem esport ready, de reméli egyszer az lesz. Nem baj, mert a sok agyhalott 1 éve fújj ezt a dumát, mert vicces, de igazából nem az.
  • ntex
    Hát ezt szokták mondani :) Gondolom az miatt hogy már tolják esportba a játékot versenyekkel, közben meg ilyen glitch-ek és bugokkal van tele. És még mennyi nem lehet publikus vagy nem tudnak róla az emberek. Mikor a csávó bent állt egy nagy hegyoldal egyik sziklájában és onnan lőtt le minket Miramaron stb. Mi nem láthattuk őt, death camben meg úgy kilátott onnan ahol volt mintha egy üveglap lett volna a szikla textúrája előtte. Más kérdés hogy a lövedék kívülről nem megy be oda, ő viszont bentről ki tud lőni gond nélkül
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.20. 12:32:47
  • undY1ng #6055
    XDDDD ezen az esport ready-n mindig nagyokat nevetek.
  • ntex
    Esport ready
  • Jim Morrison
    Ha egy emeletes házban lefeküdsz a földre, alattad lévő szintre tudod dobni a gránátokat.

2
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.19. 15:55:31
  • RatBaG #6052
    cyka blyat, rush pochinki!
  • Jim Morrison
    eheti event mód elmarad kritikus hiba miatt
  • j0nNyKa
    kezded?
  • Panzeradler #6049
    Mindenféle rossz indulat nélkül, de az elején mintha lett volna egy interjú, ahol “mondtak”, hogy nem akarnak majd hozza adni minden idióta skint, hanem maradnak a katonai “komolyabb” vonalon. Ezeken már kezdem úgy érezni, hogy távolodunk ettől. :(
  • RatBaG #6048
    https://gamer.hu/2018/10/18/draga-lesz-iden-a-pubg-halloween-ket-tonnanyi-skint-turtak-elo-az-adatbanyaszok/
  • Jim Morrison
  • Running
    Megvagy köcsög:
  • j0nNyKa
    esport ready
  • Jim Morrison
    tök jó, hogy pistol slotos cucc. próbát megér.
  • Running
    Ez a skorpio azért odabasz.
  • j0nNyKa
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
  • Jim Morrison
    "Fixed the issue where in FPP when character holding throwables or ready to throw throwables is moving facing the sky, his/her hand flickers and moves around." RIP :'(

Fixed the issue where the footstep sounds of players moving at low speed (walking when crouching) was not played to other players.
    - Ha ez tényleg fixálva lett akkor szupi

Fixed the issue where a spot at the back of the truck and buggy would block bullets.
    - ez is szupi, bár múltkor megmentett :D

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.18. 11:17:09
  • Jim Morrison
    Update 23 teszt szerveren

valtoztattak blue zone on

• j0nNyKa
    jo mer igy mindenki ebben fog rohangalni es... meh
  • Jim Morrison
    We sincerely apologize for the negative experience caused by our recent server connectivity and matchmaking related issues. As compensation, we will be gifting all PC players the Black Beanie with Headphones item along with 20,000 BP. Log in to PUBG by 5pm PDT on Oct 23 to claim.

• ntex
    Mint írtam kivételesen arra is jó volt, mert "LIVE"-ban is ugyanez történt.
  • Jim Morrison
    elhiszem, hogy nagy pingű vel akadtál össze, de a replay mindenre jó, csak ilyen esetek bizonyítására nem :)
  • Jim Morrison
    Talán kövi hónapban jön test szerverekre Dihor Otok
  • Running
    Tegnap faceit meccsen konti 4x kapott találatot fal mögött kb 10 perc alatt, cseppet sem volt ideges. Lehet bárminek hívni a jelenséget, attól még adott és sajnos sokakat kiakaszt. A szituációval kezdeniük kell valamit, mert ez fogja hosszabb távon megölni a játékot, nem a BO4, vagy a BF5, vagy bármi más.
  • RatBaG #6033
    a desyncet én már meg sem említem, az már feature.
    a folyamatos stutteringről beszélek. patch előtt vajsima volt, és nagyon ritkán esett az fps 60 alá. patch után diavetítés az egész, hiába van stabilan mondjuk 80on, egyfolytában akad, receg. nem lehet célozni, ahogy forgok körbe olyan, mintha lemaradna a célkereszt, ahhoz képest, ahogy az egeret mozdítom.

egyébként a hétvégén belenéztem tíz percre a thevr streambe, valami magyar kupára tolták a selejtezőt. fut a gyerek a házak felé, benyit, bemegy, becsukja az ajtót maga mögött, konkrétan eltelik vagy két másodperc, és EKKOR kap két lövést, úgy, hogy minden irányból falak veszik körbe.
    aztán meg rácsodálkoztak, hogy milliós konfigon, yasnayatól dél-nyugatra, az erdő mellett kemény 40 fpst bírt produkálni a game.
  • ntex
    Ha két különböző szemszögből nem ugyanaz történik ugyanabban az időpontban, azt desyncnek hívják szerintem. És kibaszottul fair a játék tényleg, ha a magas pingeseknek kedvez. De ugye tudjuk hogy pont emiatt is hozták be a "régiózárat", hogy ne lehessen ilyet látni. Tehát magasabb pinges játékosokkal mi a jó rákért rak össze továbbra is? Akkor hogy is van ez?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 22:04:56
  • Gibor
    A te problémád nem a desync, erről már a fejlesztők is írtak és ez szimplán ping különbség. Te játszol 30-as pingel, valaki rádmegy 100+ os pingel, ő egy pillanattal később látja azt amit te, viszont regisztrálja hogy ő eltalált téged, ekkor te már bőven fal mögött vagy de mivel ő küldte az adatot miszerint eltalált téged így te sebződsz. Elméletben ezt is orvosolni próbálják, ami megoldható könnyen csak ugye az + szerver terhelés, és így is eléggé fingatva vannak a szerverek. De csak hogy megnyugtassalak, ilyennel kb abba a 40/1 meccsbe találkozom mikor ír néha 5-10% packet loss-t :D illetve ha olyan szerverre dob be ahol 130-150 a pingem (22.update első két napja kb).
  • ntex
    Jó nektek, én kb minden második halálomnál így halok meg, hiába van 30-as ping meg 60-as tickrate, borzasztóan desynces szar a játék, megkockáztatom hogy update előtt nem volt ennyire gáz, legalábbis nem haltam meg ennyiszer a desync miatt. Az első felvétel mai, a második pár napos. Felvehettem volna még jópárat de ezek voltak a leg szembetűnőbbek amiknél fel is vettem a történetet. És nem, nem a death cam szar, mert játék közben is ugyanezt láttam, hogy már rég bent voltam a fal mögött mindkét esetben mikor elknockoltak.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 21:49:17
  • Spészgószt
    pont ezt akartam én is írni...vagy megkérdezni, hoyg ti melyik pubg-vel játszatok, me én ilyenekt elvétve ritkán tapasztalok.... !
  • Gibor
    Elmúlt 30-40 komment kb csak arról szól hogy játszhatatlan a játék. Megmondom őszintén lövésem sincs miről beszéltek, 30-as pingel játszok és egyből találok meccset, kb 30-40meccsenként van 1 szerver ahol van kb 5-10% packet loss. Desync-et hotdrop esetén se látok. Nem tudom mi a jelenlegi helyzet amit azonnal rollbackelni kellene, de azt aláírom hogy a 22. update első pár órája rossz volt ez igaz, de már másnap hibátlanul 30pinges szerókat dobott csak nem kínai nevekkel.
  • RatBaG #6027
    hétvégén azt mondtam, hogy a patchig hanyagolom ezt a fostengert, a legutóbbi "fix pubg" óta játszhatatlan a folyamatos akadás miatt.
    gondoltam csütörtökre már csak lesz valami, de nagyon nem úgy fest. úgy tűnik, nem nagyon izgatja őket, eleve rollbackelni kellett volna az egészet, vagy valami fixet kitolni rá kurva gyorsan már múlt héten.
  • Jim Morrison
    ÉS tényleg , bakker :'(
  • Sunsetjoy
    Az a baj, hogy kedd van:)
  • Jim Morrison
    ja lehet, kutatómunkát végeztek.
  • Maala
    Biztos CoDoztak a fejlesztők a héten.
  • ntex
    Az a baj hogy az 1 hét teszteléseknek sincs semmi értelme a jelek szerint, mert live-ra kerüléskor ugyanúgy feljöhetnek hibák, ez is többször kimutatta már magát. Vagy kevés visszajelzést kapnak, vagy tényleg akkor b@sznak el mindig valamit mikor felpakolják live szerverekre.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.16. 10:45:44
  • Jim Morrison
    Szerda van felebarátaim!

Nagyon remélem, hogy du 1-2 ig jön valami patch announcement, különben jó eséllyel csak jövőhéten jön, ami rá 1 hét múlva élesedik, addig minden marad úgy ahogy az elmúlt pár hétben :(