7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• kmkgaming
    Sziasztok!

A KmKcsoport nevében írok most ide.
    A csoport céljaegy jó gamer közösség létrehozása, hogy mindenki találjon társakat maga mellé, akármilyen játékról legyen is szó.
    Semmilyen kötelezettséggel nem jár ha csatlakozol.
    Bármilyen játékkal, bármilyen szinten is játszól itt lesznek társaid, szinte minden játékban vannak nálunk kezdők és legmagasabb szintűek is.
    A teamspeak-et biztosítjuk, valamint van egy facebookcsoportunk és a 2-3 napja elkészült a honlapunk is.
    Természetesen azért is írok ide, mert sokan szoktak playerunknown's battleground's-ozni nálunk. Sőt, klánokat vagy itt inkább úgy mondom, hogy összeszokott csapatokat is szívesen látunk.

Két feltétel van a bekerülésnek és a nálunk maradásnak:
    - csak 16 éven felülieket veszünk be.
    - normális viselkedés

További részleteket itt olvashatsz: www.kmkcsatorna.hu
    Itt is érdeklődhetsz: https://www.facebook.com/groups/460123310987719/

Üdvözlettel, a KmKgaming csoport!
  • JaSoN HuNTeR #2573

Első győzelmem.
  • Running
    Tegnap én is találkoztam egy sráccal, aki kb ugyanennyi találatot kapott, mielőtt leült. :))
    Dragon Armor :)

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.08. 09:37:48
  • HTS s3rg1nh00
    én tegnap úgy káromkodtam mint a kocsis...egymás után 3 duo körben kilőttek az uazból full padlón,benyitottam az első házba ahol az ajtó mögött ak,helmet,vest kombóban várt a gyerek,majd ismét kilőttek az uazból...végül sikerült egy top10 de ott sem bírtam eltalálni senkit
  • ntex
    Túlzás :D De ennek örömére ma csak szopóág volt duo-ban. Viszont eddigi egyik legjobb squad meccsemen vagyok túl épp az imént. 10+6+6 killel nyertünk, nagyon nagy darálások voltak :D Imádtam minden percét. Ebből egy hármas squadot egyedül öltem meg a pochinki melletti istállóházaknál még a mid-gameben

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.07. 23:24:51
  • Rocco27
    Ez a kék kör szánalom...
    KeXes te meg király vagy, grat!
  • Metalmilitiakid
    Én most azt vettem észre, hogy soloban nem számít a loot csak a drop. Próbáltam most crossbow challanget menni. 4 kört mentem 3 alkalommal nem is találtam crossbowt. 2x voltam 30 alatt, 1x 20 alatt és 1x 10. lettem, gyakorlatilag fegyver nélkül csak meddel. Ja és nem az egyetlen crossbow lett a 10. az a 30 alatt volt csak :D Sokat számít a ninja skill ténylegesen, úgy kerülgettem az embereket. hogy öröm volt nézni amíg a crossbowt kerestem :D
  • Dency
    Lassan 2 millió:
  • Zs0lt1
    Szólóban kb 90%-ban ide megyek ezekhez a házakhoz, főleg a route B-hez. Néha tényleg brutál jó a loot, de nagyon sokszor sajnos AR nélkül lvl1-es cuccokban fegyó kiegek nélkül jövök ki. Pisztoly az van több tucat is, sokszor egy helyen három is, smg is elvétve, meg shoti.
  • ntex
    Route B-n volt hogy egy darab AR-t nem találtam pisztolyon és shotgunokon kívül az ég világon semmit. Szóval ezek sem garanciák arra hogy ott mindig jó lootot fogsz találni, ezért full random az egész.
  • Dency
    Aham, hát kíváncsiságól kipróbáltam 3 alkalommal mentem oda, de mindig 2es vest és 2es sisakkal, valamint minimum m16-al távoztam. De volt SKS , akm is. Volt hogy egymás hegyén hátán voltak a fegyverek, vestek. De akkor lehet csak szerencsém volt. :)
    Egyébként hihetetlen hogy mennyire geci a játék ezen része, van hogy 10- házat átnézek ami nincs ki lootolva és egy kibaszott booster sincs, vagy valaminek mindig híja van.
  • Rocco27
    Ez mióta megjelent a játék így volt, ahogy csökkent az loot mennyiség globálisan úgy erősödött ezeknek a házaknak a fontossága, mivel kis helyen sok helység van, ahol remélhetőleg találsz is valamit. Persze, amikor még jólét volt (sok loot), akkor a 3 emeletes házakat szerettük, tetőre landolva lefele menet közben kilootoltuk és ha volt egy pici szerencséd, akkor mindened megvolt. Ma a szerver kedvencének kell lenned, ahhoz hogy találj ezekben egy értelmes fegyvert, az se ritka, hogy totál üres...
  • Dency
    Elvileg georgopolba, ezeknél a házaknál elég jó kis cuccokat lehet összeszedni. Nyomjátok. :D

• ntex
    Top 400 EU duoba jónak számít?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.07. 00:16:20
  • nortsen
    Képzeld, ha az új gamerek is megtanulnak játszani a játékkal.
    Van rá esély, hogy idővel sokkal nehezebb lesz a chicken, mint most.
  • Rocco27
    Bakker tényleg elnéztem, péntek este van na, hosszú kemény hét van mögöttem. Valószínűleg összekevertem egy másik képpel, ami tényleg Solo, csak azon a pontok hiányoznak. Akkor a Solonál 20 pont egy ölés most is mint régen.
  • Sunsetjoy
    Az első 12 killesed az duo, 15pont.
    Azért nem jön ki neked a lépés... :D Ott van veled clubsmallbird, meg látszik is, hogy TEAM RANK.

A solo 20 pont, a duo 15 pont, a squad 10 pont, minden képed ezt igazolja.

Azt észrevettem, hogy a solo korábbi 800 már 810 teamrankpont.
  • Rocco27
    Na akkor most én teljesen összezavarodtam. Én általában Squadozok, néha Duo és még ritkább alkalommal Solo. Na most a 10 pont nekem szinte beégett a Squad miatt. Visszanéztem a képernyőmentéseim közé és ezeket találtam:

Solo, 12 ölésért 180 kill points:

Duo, 3 ölésért 45 kill points:

Duo, 6 ölésért 90 kill points:

Squad, 2 ölésért 20 kill points:

Squad, 7 ölésért 70 kill points:

Ahogy én látom Soloban és Duoban 15 pont, Suadban 10 pont jár 1 ölésért. Lehet nagyon régen volt 20 is, fene emlékszik már arra.

UPDATE:
    A következő képernyő mentések júniusiak kb.:

Duo, 6 ölésért 90 kill points:

Squad, 8 ölésért 80 kill points:

És ez készült valamikor április-május körül:
    Solo, 4 ölésért 80 kill points:

Szóval a játék elején Soloban osztogatott 1 ölésért 20 pontot...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.06. 20:15:39
  • Normen76
    Bár egy ideje nem játszom, de 20 pont volt a kill (soloban, duoban, squadban szerintem változó) szerintem már az első nap óta (bár lehet volt 30 -is egy ideig). Jelenleg más játékok kötnek le, de azért figyelemmel kísérem a PUGB alakulását. Várom az új pályákat, a falon átmászást (bár nem hiszem hogy valaha bekerül :P). Havi 3-4 meccset megyek jelenleg, hogy lássam mi változik. Így egész jól látható a fejlődés, szerintem semmi baj továbbra sem a játékkal, de ha az ember letol 600 órát, muszáj kicsit másfelé nézni. Majd pár hónap múlva belehúzok megint :). Ill. érdekel majd az új BR játék, ahol 400 fő nyomulhat majd. Egyenlőre címe sincs :). Páran megpróbálják meglovagolni majd az elkövetkező években a PUGB sikerét. Legalább lesz miből válogatnunk :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.06. 19:17:39
  • Sunsetjoy
    Nos, ahogy képeket és nem szövegeket nézek... és könnyű lenézni a végső képből, hány tagú volt a csapat, mennyi kill volt és hány kill pontot kapott... ti is megnézhetitek ilyen képernyőképeken.

Ha soloban játszik valaki, akkor 20 pont, duoban 15 pont, squadban 10 pont egy kill.
  • undY1ng #2554
    Jól tapasztaltam, hogy a Jenki szerverek sokkal jobbak mint az EU? Semmi lag, azonnal betölt mindent, minden ajtót kinyit, gyorsan lootol, stb. És kokibb játékosok.. :D
  • SötétBarom
    Akkora 4 killre a 80 pont hogy jött össze? :D
  • Rocco27
    Kill pont mindig is 10 volt, most is az, ölök 7 játékost és 70 pontot ad az ölésekért.
  • Metalmilitiakid
    Halvány emlék csak, valahol olvastam 5 élet sebzés 1 pont, de ez nem tuti.
  • Sunsetjoy
    A rankpont: 1. helyért soloban 800 pont, duoban 400 személyenként, squadban pedig 200 személyenként (ha hárman kerültök be, lehet hogy 265?)
    A killpont: 1 kill 20 pont, mindegy, milyen módban vagy
    A hitpointra nem találtam ilyen adatot, szóval valószínűleg lelőtt hitpointokból számolja.

A lényeg az, hogy sebezz minél többet és élj túl minél tovább. Szerintem a sebzésekkel többet lehet szerezni, mint simán killekkel. Persze ehhez az kell, hogy minél több emberrel találkozz, akibe bele tudsz lőni :)
  • ToxiMaxi
    A reward-ot miből számolja a program?

Volt, hogy 5. helyért majdnem ennyit kaptam. Máskor meg 2. helyért több killel is alig kaptam.
  • SötétBarom
    Mostanában tényleg jobb. Nem tudom mióta játszom, de végre megtört a jég! :DD

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2017.10.06. 14:09:11
  • ToxiMaxi
    Hát kinek mi... Kör elején lehetne választani állatot :)
  • Zozo0122 #2546
    Rengetegen verik az 1 nyomorult killjükre :D Ilyenkor szeretek elbújni egy fa mögé és megvárni amíg a kör megeszi a gyereket. Kár, hogy nem hallja ahogy kiröhögöm. Mostanra annyira felhígult a game a több millió játékos miatt, hogy szerintem 100 playerből max 10 az, aki tud játszani valamennyire adott pályán :D

Egyébként nem tudom mi történt (volt patch?) mert az elmúlt 3-4 napban úgy fut a game, mint az álom. GTX970-nel tolom, és nulla megakadás, nulla netlag, szinte végig 60-70 fps. Én nem változtattam semmit. Sikerült végre elfogadhatóan belőni a szervereket? Főleg EU-t játszottam mostanában.
  • Running
    Vagy mögéd lopakodik egy bekötött patájú lovacska és jól megcsinálgat.
  • ToxiMaxi
    Így már én is jártam. Baromi idegesítő, hogy az 1 kill fontosabb neki mintsem az, hogy tovább éljen a játékban és esetleg legyen esélye megnyerni.
    A kéknek valami olyan félelmetes dolognak kellene lenni, hogy mindenki kerüli mert különben meghal. Akár az is lehetne, hogy elkezd elfogyni a talaj és lezuhansz ha nem érsz ki.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.06. 12:09:53
  • Sunsetjoy
    Tegnap poénból (!) fülesen ment a hangos zene (tehát semmi játékhangot nem hallottam a repülő meg a bombázás hangján kívül), úgy eljutottam 37-dik emberig, hogy nem találkoztam senkivel, pedig keresztben a sziget 1/3-ad részét átfutottam gyalog.
    Találtam egy motort, nosza felkaptam, hogy menjek városba lootolni, akkor jött a bombázás. Mondom, ez nem zavar, motor gyorsabb is, átszáguldok rajta. Nos, motoron száguldva a vörösön át BUMM! :D
  • Fujiryu
    Igazából szerintem arra jó, hogy amikor kempereket akarsz leszedni, jól jön a hangeffekt amikor tudsz ajtót nyitni és pozíciót változtatni.
  • Fujiryu
    A legutóbbi patchekből (talán két hete) a custom gamekhez adtak plusz opciónak olyat, hogy nem csak a kék sebességét hanem a sebzsét is lehet növelni és ott elvileg be lehet állítani hogy 1 mp alatt az életed 100%-át leszedje. Szóval lehet ebben is lesz változás a versenyeken.
  • Zs0lt1
    A danger zone a BR velejárója, nem hiszem, hogy valaha ki fogják venni. Azzal viszont egyetértek, hogy teljesen felesleges. Mióta játszok eddig egyszer haltam meg miatta.
  • Running
    Szó volt róla, hogy még fejlesztik a körös témát, szóval még bármi lehet belőle. Ezt az ágyúzást is kivehetnék, fps drop-on kívül sok haszna nincs. A gázos megoldás jobb lenne, illetve tulajdonképpen bármi ezen kívül.
  • Dency
    lvl4-es sisak és kevó :

• nortsen
    Nem lenne fair azokkal szemben akik csak egy kicsit késik le a kört, mindenkivel előfordult már ez.
    Az, hogy kevésbé lehet be és kilátni, az már korrektebb talán.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.05. 19:14:35
  • Zs0lt1
    Mármint úgy értem, hogy a kéken kívülről ne lehessen lőni a fehéren belülre.
  • Zs0lt1
    Szerintem meg aki a kékben van az ne tudjon olyanra lőni aki a fehérben van. Rohadtul idegesítő, hogy a kis buzigyerek még ott ül a kékben, ami már elég jól sebez, de a ház tetőről lelő. Nem érdekli, hogy ő bizony ott fog meghalni, mert nem jut ki a kékből, de utána arra veri, hogy volt egy killje.