7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ToxiMaxi #2614 Érdekes, hogy sg-n itt folyton lagg miatti sírás megy, máshol meg, mondjuk gamepod (PH talán) meg egész pozitív hangnemben megy a történetek kitárgyalása, meg csirkevacsik története. -
Ferrari23 #2613 Ennyi erővel annak sincs értelme, hogy azért írsz, mert valaki írja, hogy lag van. "Nem is értem mi értelme" :D -
#2612 Szerintem olyan 400k körül.. -
#2611 Jóska gyerek :DDDDD -
Rocco27 #2610 Ha a PUBG egy Single Player játék lenne egyetértenék veled, de onnantól kezdve, hogy ez egy kizárólag Multiplayer only játék, ahol az első legfontosabb dolog a sorrendben a szerver FPS vagy TickRate, de egyszerűen hívhatjuk szerver minőségnek is, ami MINDENRE kihat, onnantól kezdve teljesen jogos, ha az emberek megemlítik és/vagy ki is beszélik/elpanaszolják a játékukra gyakorolt hatását.
Egy átlag játékos egy átlag MP-ben, ha MP-ben atomlaggol a Jóska gyerek szerverén, akkor fogja magát disconnectel és keres másikat szervert, egy olyat ahol valszeg nem laggol többé. Sajnos a PUBG-ben az összes szerver a BlueHole keze alatt fut. Nem lehet kikerülni őket, pedig lennénk páran akik szeretnénk...Milyen jó lenne ha nem a tövig benyalt youtube celebeknek kedveznének azzal, hogy kiválasztják őket és kapnak custom szervereket, amit úgy állítanak be, ahogy akarnak, hanem a szerver fájlok publikusak lennének - mint minden normális MP-ben. Azonnal megjelennének NEM-LAGGOLÓ szerverek is hidd el nekem, a BlueHole vállát sem nyomná 2M játékos csúcsidőben. Szétoszlana a közösség itt is, ott is.
UI: neked rinyálás, nekem elmesélnek egy történetet vagy figyelmeztetnek eszedbe ne jusson most játszani, mert atomlaggos az EU/NA/SA. :D
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.12. 00:54:19 -
nortsen #2609 BF-eket mennyien játszák (játszották) fénykorukban? -
nortsen #2608 Hihetetlen mennyit rinyáltok ezeken a lagokon. Azt nem értem, amikor ide írjátok, mire számítotok?
Nekem sztem hozzátok képest fos gépem van, néha van lag, de sosem írom le ide. Nem is értem mi értelme. -
#2607 3 hétig tartott javítani hogy ne AS szerver legyen a default. Eléggé elkezdtek melózni a srácok most hogy 3* annyian vannak mint korábban... ja nem :D -
#2606 Majdnem :DDD
-
#2605 Atom kit :>
-
Ferrari23 #2604 Na aszem mára elég volt ebből a trágyából :D
1. kör csaló megöl
2. kör elég jó állok úszni kell át sziget megáll kép köv pillanat megfulladtam
3. kör leszállok kis mylta felkapom ump elkezdem lőni csóka, aki akkor veszi fel kis pisztoly, megáll kép köv pillanat halott vagyok xDDDDD
Tudom korai access :D, de na :D -
Ferrari23 #2603 Újabb érdekes halál, időzítve.... + megint érdekes volt, hogy még 1x sem váltott a kör, de már csak 33 an voltunk.... -
#2602 Na jó, nekem most nagyon nem megy a game, elég érdekes lövésektől halok meg, vissza is tért a kibaszott lagg. Most hanyagolom 1 kicsit a játékot. -
#2601 főleg úgy, hogy napi átlag 16 millió felhasználó jelentkezik be Steam-be.. :D -
#2600 Durca -
#2599 Megvan a 2 millio is!
-
#2598 15 Millióan vették meg a PUBG-t, azért nem gyenge. -
lammaer #2597 Most nézem is, már orrba szájba kapják steamen anegative revieweket mert nagyon leng a banhammer a kezükben... -
lammaer #2596 Én nem hiszem hogy ilyen hozzállás BÁRMELYIK fejlesztőben felmerülne, hiszen a csalók sokkal több veszteséget okoznakmint az a pár extra kópia... a probléma szerintem a csalók levadászásának nehézségében van - értsd: reporting rendszer kell, vizsgálat, hogy 100%ban biztosan csak azokat bannolják akik tuti biztosan azok is, véletlen se legyenek ártatlan áldozatok. Nyilván arra nem lehet alapozni hogy vkit csak azért bannoljanak mert jó a statja... hol a határ ahol meghúznád? Mondjuk akinek a K/D-je 5nél jobb az már bann? Vagy 10? Vagy 20?
-
#2595 Itt nem sok pénzt láthatnak belőle. Konkrétan orosz vpn mögül kb 15euro a játék, sőt van ahol még olcsóbb, ami egy csalónak pár óra alatt megvan.
Ezért kéne a hwid ban, aztán baszhatja.
És ha ne adj Isten összefognának a nagyobb kiadók, más játékkal se játszhatna.
Szóval meg lehet szabadulni a csalóktól csak akarni kell.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.10.10. 13:49:33 -
ntex #2594 Az a baj hogy amíg az ilyen multis játékok fejlesztői a pénzt látják a csalókban, mert ugye banolják a csalót egyszer, de nagyon nagy valószínűséggel a kibanolt játékos ugyanúgy meg fogja venni újra és újra a játékot hogy élhessen a mások játékát tönkretevő hóbortjának. Amíg ezt lehetővé teszik addig a csalók ellen nem fognak tudni nagy hatásfokkal fellépni. Ha valakit egyszer elkapnak majd visszajön másik accról tovább csalni, majd azt is elkapják, akkor nem kéne egyszerűen visszaengedni a játékba. Ezt ugye már több módszerrel is lehetne szűrni, szóval az örökös visszatérőktől is meg tudnának szabadulni ha akarnának, de mint írtam ezek a rohadékok csak a plusz bevételt hozzák nekik így nem is akarnak ellenük ilyen lépéseket behozni. Ezért nem lesz egyetlen játék sem soha teljesen csalóktól mentes.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.10. 12:41:02 -
ToxiMaxi #2593 Szerintem alapvető hiba azt gondolni, hogy ugyanaz az ember felelős a bannolásért mint aki a tartalmat gyártja a játékhoz. 3 fős kis fejlesztő csapatnál igen de ők ennél egy picit többen vannak. -
Rocco27 #2592 En abban hiszek, hogy ha akarnanak tenni ellene, akkor tennenek! Ez globalisan igaz minden Mulpiplayer jatekra, de az uzlet a jelenlegi rendszernek kedvez. Ez ellen max egy globalis forradalom vethet veget... -
#2591 Bocsánat, tévedtem, nem három, hanem tíz!
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.10.10. 08:47:00 -
#2590 Szerintem az van, hogy mivel elég durván és hirtelen megnőtt a játékosszám, már nincs akkora erőforrásuk arra, hogy a csalókkal foglalkozzanak. Ami elég gáz. A ranglista élén ugyanannak a fickónak a három accountja van. Természetesen mindhárom tisztán és becsületesen szerezte meg az első helyet :D
Valami olyasmi ban kéne ide, mint a vac ban, hogy a raktárához ne férjen hozzá utána. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a sima game ban ezt is megakadályozza. De a legjobb a HWID ban lenne.
Vagy pedig van még egy megoldás, nekünk is meg kell vennünk :DDDD -
ntex #2589 Pár napja írtam vagy nem, lényeg hogy pár napja ugyanez a csaló megölt Sun_label kb egy hete, most ugyanez osztogatja a random 100% pontos lövéseit. Futok random helyen és kapok egy random találatot majd nézem a kill listát és látom hogy ez a nyomorult öli az embereket. És azóta is ugyanúgy csal. Ez a másik nyomorult meg a társa, ez is ugyanúgy osztja a 100% pontos HS-eket sniperrel. Ja és a legszebb hogy mind a kettő reload nélkül nyomja, csökkentett reload speeddel kb non stop lőttek :D
Asszem fel kell tegyem őket pubg fórumra is mostmár mert ez nem állapot hogy megöl egy csaló és 1 hét múlva megint ugyanaz öl meg ugyanúgy csalással.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.09. 21:33:48 -
#2588 Sajnos az utóbbi időben rohadtul elszaporodtak a csalók és nem igazán látni, hogy a butthole bármit is tenne ellene :( -
#2587 RNG ismét a barátom lett, elmúlt héten egyre sűrűbben játssza velem pontosan ugyanezzel a két fegyverrel. Spoilerbe rakom a képet. A piros karikára érkeztem a kis vonalak végén lootoltam. Ezalatt a táv alatt egy MiniUzi és Shoti(amit végül unalmamban lecseréltem egy Crossbow-ra) kombónál nem találtam jobb fegyvert. Egész úton volt vagy 10 Shoti meg 5 Uzi, pedig szerintem egyik terület se olyan iszonyat loot szegény amúgy(mindenhol én voltam az első aki lootolt). Természetesen belehaltam egy 4/8x be amire esélyem se volt válaszolni, de a kör belekényszerített.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2586 Nekünk is volt ilyen Duo-ban ketten néztük folyamatosan a területet amerre landolni akartunk, full speedel mentünk le, esetleg ha a gép 3-4 méterrel alacsonyabban dobta ki őket annyi előnye lehetett volna valakinek. Sehol ernyő alattunk se repülő ember, semmi. Leérek nyitom az első ajtót ami 2 méterre volt és hátba lő a gyerek AK val és táska, vest kombóval. Épp hogy elordítottam hogy "Mi a fasz?!" a társam is kapta a shoti hitet a házak másik végén és esett. Ha azok nem speedhackel mentek le akkor nemtom mivel. Nem elég hogy beelőztek minket, de volt idejük bemenni a házba felvenni legalább 4 itemet (ami valljuk be nem túl esélyes hogy 2 méteres körben lesz az AK a Vest meg a Táska) és betárazni egy fegyvert és még ki is jönni mire mi leértünk.... -
Zozo0122 #2585 Na igen, ez a csaló téma nagyon kényes egy dolog. Sajnos soha nem lesz erre a gondra reális és tartós megoldás. Én csak egyet tudok javasolni :D (Bár nem járható út :D) Ha bárki ismer olyat, aki rendszeresen csal multi gémekben, és érzi magában a bátorságot, álljon szépen elé és verje telibe a fejét :DDD Ha minden csaló csak 1-2 ismerősétől kapna, legalább legközelebb amikor csal (mert fog) minimális rossz érzése lesz miatta, nehogy megtudják. -
Ferrari23 #2584 Én eleve beállítanám a játékba, hogy aki egy meccsben megöl 30 embert az egyből ban automatikusan :D Mert ez elég szánalom, hogy ezek a csalók tolják a meccseket nyugisan, arról már nem is beszélve, hogy a toplistákat is csalók vezetik, mit keresnek ott? -
Ferrari23 #2583 Ja az ismerős szétnézek sehol senki bemegyek egy kis ház végzek vele 15 sec alatt, átmegyek a mellette levőbe és már emeleten rohangál valaki xDD -
Rocco27 #2582 A legbugosabb játék ami valaha létezett. Ha még nem akkor lassan átvehetik ezért is a díjat. Tetőre esve széles mosollyal nyugtáztam, hogy a mellettem zuhanó játékos irányt váltott és arrébb ment néhány házzal. Végig és folyamatosan (!!!) pásztázva az eget a kamerával SENKI más nem volt körülöttem. Leesek, erre 2 másik is leesik előttem, persze az egyik pisztolyra és betárazott, majd megölt.
Annyira fárasztó már ez is, a csalók is, a millió bug is, a 6x-szor fröccsen a vére és röhögve tovább fut, stb... -
Ferrari23 #2581 Steamről is bannolni kellene az ilyet, steam reghez meg valós telszám kellene, vagy valami olyan ami miatt nem tudna 100 acc csinálni... -
Ferrari23 #2580 Mikor betettem linkjét 1207 killje volt eltelt 2 óra és már 1425 van neki xDDDD -
ntex #2579 Szaporodnak sajnos. És itt is mint CS:GO-ba, hiába banolják őket, veszik is meg a kövit. NA Solo-ban az első három helyen ugyanaz a csaló van 3 különböző accon. Úgy néz ki neki még a 29 eurókat is megéri kidobálni csak azért hogy élvezkedjen. -
Ferrari23 #2578 Qrva *****t a csalóknak! Soloban mentem nagyon fogytak az emberek, olyan nagy volt kör, hogy yasnaya meg mylta is benne volt még de már csak 10 ember volt, aztán házon belül és is megkaptam egy sorozatot.
Aki megölt: https://pubgtracker.com/profile/pc/W-Gqun607279229/solo?region=agg
27 meccsen van 1207 killje :D:D Szánalom :D -
Rocco27 #2577 Hihetetlen ez a játék. Folyamatosan a szopóág végén vagyok Solo Top5-ben a KÉK miatt. Most pl. 3 fejes kellett Kar98k-ból a bronzérmes T800 Terminatorba hogy kiessen végre, persze ami az aranyérmesnek kedvezett...
Amúgy mi már 3 régióban nyomjuk váltogatva, nem nagyon érezni különbséget nehézségben. Ha szopás van akkor ott már Hardcore Gang Bang megy.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.08. 19:37:03 -
ntex #2576 Oké, nem elég hogy ma is full szopás a duo. Leugrunk konténerekhez Georgopolhoz, senki a környéken, összeszedek egy fullos SKS-t amin tényleg minden van, 8x, suppressor, fogó, fullos tár, még beszéljük is társammal milyen jó lesz ezzel meghalni, erre jön ez a f*sszopó és két két hs-el megöl minket... -
Rocco27 #2575 Az érzés, mikor az egyik legpörgősebb játékodban - kb. 20-25 ember próbál bejönni a kis körbe, ahol az egyetlen kis faluban több emeletes házat elfoglaltatok és lövitek a befutókat majdnem "full gear"-ben -, folyamatosan lő mindenki mindenkit, próbálnak kiszedni, de nem tudnak, majd hallod az ajtó előtt csörtet valaki, szétlövöd az ajtót aminek a lyukán keresztül rögtön ki is dobsz egy gránátot, amit egy viszont tűzzel megköszönnek, elbújsz és várod a következő megfelelő alkalmat a támadásra kapsz egy fekete képernyőt, vered az ALT+TAB kombinációt, rohadt sok idő telik el, 3. alkalomra visszakapod a játék képernyőjét és abban a pillanatban tudomásodra jut, hogy túlélted a támadást, de a kör arrébb ment és már a KÉK is ami a padlóra küldött MEGFIZETHETETLEN!!!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.08. 13:21:13