Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
If you give a little love you can get a little love of your own
PUBG statjai
Sajna videó nincs, gondolom akkor baszhatom is a reportot. Pedig a steam adatlapján is látszik hogy megszállott csaló genyó, van már egy banja amit két napja kapott
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.30. 20:43:26
Ha rálősz egy emberre általában négyen lőnek vissza 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz hogy AS szerver volt, úgyhogy lehet csak a vakok közt lettem a félszemű úr, de akkor is. <#vigyor3>#vigyor3> "Csak" 99 óra játék kellett hozzá. De asszem azt az utolsó kill-t sosem felejtem el.
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.07.30. 12:58:20
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Squadban ketten maradtunk egyik társammal, szűkült a kör és kiautóztunk Yasnaya mellett lévő híd után lévő kis házakba. Ott kempeltünk kicsit, majd kiestünk a körből, tovább kellett mennünk. Elindultunk a kék mentén kerülőbe, majd belefutottunk egy négy tagú squadba akik futottak befele a körbe, nem vettek minket észre. Beszéltük haverral hogy utánuk megyünk majd hátba lőjük őket. El is indultunk, jó 100 méterre futottak előttünk a dombon felfele. Egyszer csak az egyikük megfordul majd abban a pillanatba fejbelőtt SKS-el és knockolt. De komolyan olyan gyorsan kaptam a fejest hogy mire felfogtam hogy az egyik gyerek megfordult már le is térdeltem. 1-2 embernek hihetetlen milyen reflexei vannak ebben a játékban is. Csak azt nem tudom hogy az ilyenek miért nem magasabb ratingen játszanak és miért kerülünk össze velük.
Volt egy másik bosszantó halál ami duo-ban történt, bent voltunk egy két szintes házban amiben U alakban lehet feljönni az emeletre. Jött ránk egy duo, egyik gyerek futna fel a lépcsőn a korlát fölött ellőttem UMP-vel. Erre másik gyerek ugyanúgy benéz rám a lépcső aljánál de addigra én is pozit váltottam, elkezdem lőni az összes golyó elakad a korlátban, ő meg egy laza M16 bursttel a korlát két ága között fejbe nyomott és kifeküdtem, pedig ha nem akadnak el azok a szar golyók őt is lelőttem volna.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.30. 12:32:50
Bár reméltem jobb lesz a játék 1 hónap szünet után, de szomorúan olvasom, hogy kezd rosszabb lenni...
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Mai esetek egyike:
Duo, kör szokás szerint szopatott és elfuttatott volna minket Pochinkitől Mylta Powerig mert folyamatosan arra szűkült. Jármű természetesen sehol az ég világon. Kiérünk a suli melletti panelházaktól kicsit lentebb jobbra az úthoz, megláttam egy kék Dachia-t az úton ami eléggé kint volt a puszta közepén. Szóltam is társamnak aki kicsit lemaradva jött mögöttem hogy kifutunk, beülünk és elmegyünk akármi lesz. Közben megláttam hogy tőlünk jobbra 2 játékos úgy 300 méterre elkezd lefele sprintelni a domboldalon pont az autó irányába, gondolom ők sem akartak gyalogolni. Szóltam havernak, mondom könnyű prédák, két fa volt csak ami mögé bebújhattak, meg úgyis mi érünk oda az autóhoz előbb. Az autó mögött volt egy kis szakadék, tökéletes fedezék volt nekünk. Elkezdtük lőni őket, persze beszaladtak egyből a fák mögé, mindkettő full előttünk úgy 100 méterre. Lőjük azt aki folyamatosan peekelgetett meg lövöldözött ránk, kb 15 sec sem telt el, egyszer csak havert oldalba lövi a másik gyerek a közeli fa mögül ami tőlünk már közel és teljesen balra volt. De hogy a srác hogyan került oda, mindkettőnk számára érthetetlen, mert simán látnunk kellett volna ha kifut a srác és ránk akar kerülni mivel tök sík volt a terep. De ő egyszer csak kinéz ránk balról mintha odateleportált volna komolyan 😄 Ennyi idő alatt nem is kúszhatott át a gazban mert ahhoz rohadtul messze volt.
Meg akkor nem említem ma hányszor volt hogy pl. gyereken telibe a célkereszt, bőven 100 méteren belül, AK-val rálövök 4x scope-al és mintha nem is rá lőttem volna, 0 találattal elhúzódik fedezékbe, majd visszanéz rám és rögtön fejest lő nekem 😄 Komolyan kabaré néha amik vannak itt hitreg téren is megint. Az fps-em is kevesebb lett valami oknál fogva a legutóbbi nagy patch bekerülése óta, ezt főleg a repülőnél érzem. Mikor bejött a nagy patch faszán 50 alatt nem láttam az fps számlálót repülőn. Azóta eltelt pár hét ugye és azt vettem észre hogy a repülőn megint 35-40 fps-ek vannak, tehát mintha frankón eltűnt volna az az optimalizáció amit beraktak. És más is tapasztalta ezt, a PH! PUBG topicjában is írták többen hogy náluk is mintha eltűnt volna egyszer csak a patch által hozott plusz és visszább esett az átlag fps. A gépemen azóta semmit nem változtattam, még drivert sem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.29. 01:08:50
Ja hogy te végig a saját ablakkeretedbe tunkoltad a töltényeket... <#falbav>#falbav>
És utólag már tudod, hogy "ja tényleg ebbe ilyen van", de ott az adott pillanatban ki a rosseb számol ezzel?!
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.07.29. 00:39:56
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bluehole announced that PlayerUnknown’s Battlegrounds has sold more than six million copies in four months since its Early Access launch on March 23, 2017 with peak concurrent users, again surpassing the 422,000 mark with 422,618 simultaneous players at one time on Steam.
Vagy. Menj a közelbe, bújj el, és tarts rá. Csak 1-2 embert kell majd megölnöd, a többi már nem fog odamenni, mert bár elindultak, de hallják, hogy háború van a dropért, ergo tuti megelőzték őket, így feladják és mennek tovább.
Az, hogy odaérsz egy dropra 1 perc késéssel és beleszaladsz a csapdába, nyilván halál. Nem rád értem, hanem általánosságban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.28. 14:02:53
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.07.28. 10:26:26
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.07.28. 07:27:50
Végre volt egy rohadt AWM a kezemben a játékban élesben először, igaz csak négyes scope-al, Squad-ban voltunk, egy gyereket one-hit fejjel knockoltam vele, egy másikat le nulloztam. Oda esett mellénk még két doboz, pont jöttek rá mikor lőni akartam beszart a szerver "Host connection closed" vagy mi a tököm és mindenkit levágott...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.28. 00:46:14
Top 10-ben voltam és hallottam, hogy jön a gyerek. Én voltam előnyben és az első lövésem után képbeállás 1 másodpercre ami halálos is volt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ