7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• antiqueA
    Most nyertem meg életem első pubg körét és jajj micsoda öröm! :D Viszont a leaderboard/statistics azt mutatja, hogy nincs win-em. Ez mifene?
  • Metalmilitiakid
    Tegnap én is jártam így, hogy kör elején kifosztottam egy területet de 1 tár AK-n kívül semmi nem volt, egyszer csak látom szalad mellettem a mezőn 2 gyerek. Sikerült Iron Sight al nagy nehezen leszedni őket az 1 tárból, és persze nem maradt meg csak 1 láda. Pedig a válaszlövések alapján bőven volt lootja mind a kettőnek...
  • Running
    Tegnap Duo. Georgopolo széle felé tartottunk a tengerpart mentén. Fosztogattuk két kocsival a házakat. Egy puskalövés nem dörrent el a közelben, első szűkülésnél járunk. Csukva minden, elérjük a város első házait, még nevettünk is, hogy hol vannak az emberek. Leparkoltunk a két ház mögé és megindult a durrogtatás. Kb 500 lövést kaptunk, meg a környék, meg a kocsi. Pár perc után halottak voltunk, 2 csapat bújt a két házban, kíváncsi lennék összejátszottak e.
    Egyébként találkoztunk duoban egyértelműen összejátszó két duo párossal. Két ember kintről lőtt minket az ablakokon keresztül, kettő alulról próbálkozott. Halál után szépen kifosztottak minket és vonultak tovább. Egy golyót nem lőttek egymásra és együtt mentek tovább. Miért nem squadoznak, ha 4-en vannak? Ennyire kell a pont, meg a win. Szánalom.
  • Dency
    Ezt nem hiszem el. Leugrok pochinki-be, jön jópár ember. Leszedek 5-öt szerencsével, full szétlőttek 0 kevó 0 helmet, persze sehol semmi a házakba. sosnovka-ra szűkül a kör, útközbe még 2 kill, elfogy a medkitem, 1 painkillerem maradt hídon átkell menni, átjutok ott is kaptam. Sosnovka-ba gyorsan bemegyek a hosszú épületbe, persze full ki van fosztva. Hallom hogy jön valaki kocsival, megáll, szalad be tartom az ajtót, lelőttem,ajtót gyorsan becsuk. 8 ember élt már csak. Húú na mondom összeszedem a cuccait, ha még 1-es vest is meg 1-es helmet van nála , az is jobb a semminél. Nézem a földön hol van a ládája, semmi. Mondom jólvan biztos kint esett le, gyorsan kiszaladok keresgélek összevissza, sehol semmi. Eltűnt az egész cucca. Mondom kurva jó pont a legjobbkor. Kösz pubg.
  • Metalmilitiakid
    Istenem milyen szép így meghalni, hogy kiugrik a gyerek a sarkon és lövök neki egy gyors fejest a shotival és WTF egy Pan be van bugolva a feje elé és szépen elnyeli a lövést ő meg bedarál mire újra tudnék lőni a shotival. A kép nem az enyém de pont ilyen volt.

Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.10.14. 01:36:38
  • nortsen
    És mennyi lehet a bolygón?
    Én naponta látok az utcán legalább vagy 20-at. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.13. 21:50:20
  • Rocco27
    "China number one!" mondta Sao-cu - maygarul Jóska gyerek - és bekapcsolta kedvenc SilentAim + NoFog + WH triple combóját landolás után...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.13. 16:31:24
  • Zs0lt1
    Ez a szám szeptember 13-án még csak 150k volt, most meg 322k azért az szerintem rohadt sok.
  • ntex
    Gondolom azokat is ide veszik akik már vagy 10-15 accot banoltattak maguknak. Úgy azért nem olyan nagy szám ez. És még mindig hozzá kell venni azokat akiket nem kapnak el, ők is lehetnek még jó páran.
  • Running
    Ez kegyetlen mennyiség. Hogy lehet ennyi retardált egy játékban?
  • Zs0lt1
    Igen, részemről vissza van szívva minden áldás amit mondtam :D

Bár a gond továbbra is az, hogy állóháborút vívnak a csalók ellen, mert kb ingyen meg tudják venni a játékot újra.
  • ToxiMaxi
    Ez alapján végzik a dolgukat. Brutális szám az a napi 10K bannolt fiók.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.13. 12:38:09
  • Zs0lt1
    BattlEye‏ @TheBattlEye 4h4 hours ago

Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far, more than twice as many as posted by @PLAYERUNKNOWN just a month ago.
  • Zs0lt1
    Na a csalókról:

BattlEye‏ @TheBattlEye 3h3 hours ago
    Replying to @TheBattlEye @PLAYERUNKNOWN

We are currently banning at a rate of 6K-13K per day, nearly 20K within the last 24 hours alone. The vast majority is from China.
  • Malachit
    Biztos scriptelnek

Ezt a rage és flusztráció problémát megoldottam. Kb. 1 hete nem játszottam a játékkal
  • ntex
    Ezt én is láttam már pár streamernél, pl. nézd meg Grimmmz-t vagy főleg Shroud-ot. Mindkét csávó úgy lő bármilyen módon felszerelt bármilyen fegyverrel, hogy olyan mintha 0 recoil lenne náluk. Se fel, se le, se jobbra, se balra nem húz nekik sose a red dot vagy iron sight, full egy pontba tunkolnak mindent. Egész egyszerűen nem is értem hogy jön ez nekik össze, bárhogy próbálok ellentartani, nekem biztos hogy pár golyó fölé / mellé megy :D Ezért is lenne jó végre egy rohadt practice mode, ahol lehetne nyugodtan gyakorolni a fegyvereket
  • Metalmilitiakid
    Volt most vmi update amiről nem tudok ? Néztem most pár összevágott videót ami friss és azt látom hogy az emberek AR el, 100 méterre full autóban darálnak egy pillanatra el nem engedve a gombot és minden lövés pont oda megy ahova céloz. Az egyik gyerek 2 tár m416 ból 5 vagy 6 embert ölt meg kb 100 méteren full darálva úgy, hogy volt aki fedezék mögül nézett ki. Ha én darálok még ha húzom is vissza az egeret, sose marad ilyen pontos a fegyver. (pedig CS:GO ban tanultam spray pattern kontrolt szóval nem új találmány számomra)
  • Kaszi46
    vannak a jatekon nyavajgok, a nyavajgokon nyavajgok, ami tovabbfejlodik...a jatekon nyavajgok visszanyavajognak a nyavajgokon nyavajgokra hogy miert nyavajognak es igy tovabb. az elet korforgasa:) valaki meg csak ezt olvasva magaban nyavajog hogy miert nyavajog mindenki :P
  • Zozo0122 #2636
    De változik :D Nekem megnyugvást ad, ha dühöngök kicsit. Nézel streamereket? Amit néha leadnak raget párezer ember előtt, az se semmi. Egyszerűen valahol ki KELL adni. Egy dolog változik: megnyugszanak. Ha magadban tartod a frusztrációt akár csak órákig, annak gyakran pl családtagok ihatják meg a levét. Pl. frusztráltan rászólsz a csajodra, hogy most hagyjál és hasonlók. Jön a morci, és sokkal több energiát bele kell fektetned a kibékítésébe, mint amennyi energiát elvett volna egy jó kiadós káromkodás :D

Gondolom minden gamer megtapasztalta már ezt. Kivéve a hardcore, mert ott jó eséllyel csaj sincs, csak a gameknek él :D
  • nortsen
    Egyedül vannak, és csak bennünk bíznak, hogy mi megértjük őket, pedig nem.

Amúgy BF egyidejű játékosszámra visszatéve, tényleg csak 400e lett volna a csúcs? Kicsit keveslem. BF3,4-re is igaz?

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.12. 20:22:05
  • HTS s3rg1nh00
    de attól,hogy ide szófosnak emberek még semmi sem változik.tessék kimenni futni vagy egyéb testnevelési eszközt alkalmazni,attól hogy idefos valaki 4 sor sírást még mindig nem halad semmi előre.
  • ToxiMaxi
    Sok a frusztrált ember...
  • Zozo0122 #2632
    Nekem ez a nap kommentje:

"Played the new Lord of the Ring game in Ultra (released the past week, beautiful game) 200 fps average. Play PUBG 60 fps, lags, terrible hitboxes, rollbacks for 5 min, weird crashes and bugs... Wth are they doing with their millions ?"
  • Dency
  • Zozo0122 #2630
    Én szeretem az esőt, a ködöt meg imádom :) Olyan jó lesből támadni esőben is, mert egyszerűen nem hallanak meg :) Skillteszter, olyan, mint egy szándékos nehezítés.
  • Zozo0122 #2629
    Istenem mi van itt még mindig. Milyen kurva nehéz lehet felfogni, hogy igenis van (a szenvedő szempontjából pl. pszichológiai) értelme annak, hogy kiadod a dühödet és egy fórum ezt a célt (is) szolgálhatja. Ráadásul jöhetnek a sírás tárgyára tippek/megoldások és így tovább. Alapvetően 2 féle ember van, az egyik bármibe beletörődik és elfogadja, a másik meg ragel mindenen ami nem úgy van, ahogy ő akarja. És higyjétek el, végső soron az utóbbiak viszik előre a világot :D

Vannak itt akiknek semmi nem tetszik, se az, ha azt írjuk, hogy micsoda csirkevacsit zabáltunk (leszarja, meg ő amúgy is jobb, nyilván) se az, ha beleszakadunk a lagba fullos géppel (szerencsére nekem vagy 2 hete egy darab lagom nincs, de úgyis visszatér a kövi patchnél, ahogy szokott) de a legrosszabb, amikor az ember ELHITETI magával, hogy mivel neki nincs problémája, ezért másnak sem lehet :DDD Persze tegyük hozzá, hogy mindenki más nem tud lőni, szar a gépe, a nete meg rosszul van beállítva.

Itt ne legyen senkinek problémája, mindenki csöndben, kötelezően élvezze a játékát. Ha nem tetszik, akkor az nem a game hibája :DD

Más fórumokhoz meg ne hasonlítgassuk az sg-t, mert (sajnos) tény, hogy itt van a legtöbb konfliktus meg sírás-fórumrendőrség vita is. De ez attól nem fog javulni, ha mindenki foteltábornokként előadja a tutit olyan meccsekről, amiket nem látott :)

• Rocco27
    Az esős játékot én is és szinte minden ismerősöm Steamen rühelli és kilép. A ködös az viszont jó, azon gyakran nyerünk!
  • Ferrari23

Lehozni mai első duo-t eu-n? Qrva jó :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.12. 18:34:41
  • ToxiMaxi
    Nézz át nyugodtan a másik fórumba. Napi kb. 100-200 hsz és viszonylag minimális sírás. Itt meg csak ez megy de ez pl. az F-1 es topikra is igaz.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.12. 18:23:14
  • Running
    Engem érdekelne, milyen érzés volt. :))))))
  • Ferrari23
    Ugyanolyan mint amikor leírja valaki hogy és milyen módon nyert, csak én pl tegnap azt írtam le, hogy és milyen módon sz**tam. Ennyire egyszerű :) Na de hagyjuk ezt a témát menjünk inkább csapni.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.12. 17:00:13
  • HTS s3rg1nh00
    nem az a baj,hogy sírnak az emberek...az,hogy attól semmi nem lesz jobb,ha idefossák a maguk kínját...
  • Ferrari23
    Esős pálya van én egyből kilépek :D na persze nem azért mert rossz lenne a hangja (megígértem rosszat nem írok), csak, mert szimplán nem szeretem az esőt a való életben sem. :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.12. 16:42:08
  • Ferrari23
    Érdekes, hogy itt bárki bármilyen okból kifolyólag (hirtelen felindulásból, mert felbaszta a game, vagy egy fárasztó nap után kikapcsolódásként leül játszani az ember és egy csaló lelövi a ge***be, ami miatt megint csak felb**** az agya) "rosszat" ír a játékról egyből jönnek az emberek, hogy mit sírtok, állandón sír a szátok stb kommentek. :) Ígérem innentől majd csak jókat írok akkor, nem akarom miattam szétoffold/szétoffoljátok a topicot a miért sírtok kommentekkel :D
  • undY1ng #2620
    Esős pálya ritka idegesítő... Aha és persze, a VALÓSÁGhűség... igenigen.
  • SötétBarom
    Nekem csak annyi kéne, hogy a saját jármű hangja ne legyen ilyen irritálóan hangos :D
  • Running
    Ja tegnap jeep-el esős pályán úgy kentek el, hogy már akkor hallottam csak meg, amikor 5 méterre volt mögöttem. Jöhetnének már az új audio fejlesztések.
  • ToxiMaxi
    Én pont a ködöt szeretem. Akkor szinte mindig megvan a Top 10. Imádok bujkálni meg jó hangulata van de pl. az esős pályát meg nem szeretem.
  • SötétBarom
    Mostanában sok baj nincs a játékkal.. Duo FPP-t tolok, az egyetlen ami felbasz, hogy sokszor berak társ nélkül.. Lag sokkal kevésbé van jelen mint korábban, nem érzek a hitreggel sem problémákat.. Szerintem fejlődget szépen.. Ami még kicsit fura, hogy meglepően sokszor van köd, ami totál fos szvsz :D
  • Running
    Ne foglalkozz vele, azok akik keseregnek minden szarért, majd átpattannak a következő játékra és folytatják tovább a szokásos menetrendet, 1-2 hónap hype, majd minden szuper, jújdejó a játék, aztán 1-2 hónap sírás, következő játék, repeat....