7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Nemtom lehet változtatták de utolsó infóm szerint az UMP az 400 m/s az Uzi meg 350 M/s kezdősebesség. Bár a fullos Uzit én is szeretem, de 30 méter után már nem az igazi.
  • Malachit
    Én közelre szeretem a shotit. Tegnap előtt 3 embert pumpáltam le vele erőműben. Viszont szupresszorral szerelt mesterlövész fegyverem még sose volt :/ Amúgy automatikus, ha sikerül az elején jól felszerelkezni, biztos a gyors halál, ha meg egy pump shotom van összesen 10 lőszerrel, irány a top 10 :)
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.10.17. 14:50:54
  • ToxiMaxi
    Tegnap egy jó nap volt, meglett az első csirke, aztán egy 4. hely. Megannyi 2. hely után viszonylag könnyen lett meg. Nagyon jó csatákat mentünk. Volt benne mókás rész, motorral borulás is, meg némi friendly fire, miatti halál de azon is csak röhögtem.
    Nekem a kétlövetű vadász sörétes fegyver nagyon tetszik, jó a tűzgyorsasága és gyorsan lehet vele 1 kill-t bezsebelni. M16-al annyira nem megy a játék mint AK-val persze én föleg közép vagy kis lőtávban harcolok. UMP meg az UZI nekem kb. ugyanaz, nem vagyok jó vele. SCAR-t azt szeretem.

Mostanában benyomtam a V-sync-et és sokkal jobb lett a játékélmény. Nem ugrál akkorákat az FPS mint korábban. Optimalizálás persze még elkél és akkor talán ki is lehet majd kapcsolni.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.17. 14:20:59
  • Rocco27
    Én hiszek neked, ettől függetlenül jelenleg nekem és rengeteg ismerősnek egy kalap kaki. Egy Uzival hamarabb ölök még messzebbről is van mint ezzel, komolyan mintha vaktöltény lenne benne mindig. Régen sokat használtam és szerettem, de manapság nem.

Amúgy a sörétest is kukázom rögtön amint lehet, mert az is max. arra jó, hogy megölesd magad. Persze ha jó lenne a szerver fps és a hitbox akkor ütős lenne, de jelenleg lutri vagy beadja vagy nem. Általában nem. Max pucér maratonosra jó vadászni vele. Nekem az AR + SR kombó a kedvencem! :)
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.17. 10:23:58
  • Madi92
    Régebben én is UMPI párti voltam, nem rossz, de a fullos UZI, na az valami állat. :D
  • Zs0lt1
    Én ha lehet kerülöm az SMG-ket, dupla AR-hez szoktam már elég rég óta. Egyébként a leggyorsabb lövedék sebessége nem az ump-nek, hanem az uzinak van.

Szerk: Már ha találok egyáltalán két AR-t :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.10.17. 06:45:57
  • ntex
    Napi egyik failunk
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.17. 00:17:51
  • nortsen
    Kontrázok, nekem az ump az smg-ből a kedvencem, ill a squad társaimnak is.
    Jól felszerelve nagyon kemény tud lenni.
  • Metalmilitiakid
    Mind a kettőtöknek mondom, hogy szinte minden lényeges winemet az UMP hozza, akár Squadban akár Solo-Duo ban, szerintem ti csináltok vele valamit igen rosszul. Kb. minden körben úgy épül fel a gearem, hogy UMP és valami távolsági. A távolsági a végén meg persze csak csücsül a hátamon és kb 30-40 méterek csak tartott jobb gombbal osztom, felette szemhez is emelem és simán jó a fegyó. SMG-k közt a legjobb lövedék sebessége annak van, és mivel az lő a leglassabban könnyű kezelni és kevesebb golyót "nyel el" a netkód belőle. Én pl a Vectorral vagyok úgy jelenleg, hogy kilőtt tár fele az így nem regisztrálódik sehol, mintha elnyelte volna egy féregjárat.
  • Ferrari23
    Én nem vagyok hajlandó felvenni, ha nincs más inkább futok a semmivel :D
  • Rocco27
    UMP9=3 kiló tömény trágya vaktölténnyel. 2-szer is szarrá lőttem 1 méterről vele egy játékost, de egyszer se tudtam padlóra küldeni. Az elmúlt 2,5 hónapban, akármikor kénytelen vagyok használni, szinte minden szituációban alulmaradok vele. Szinte minden ismerősöm így van ezzel. Jelenleg kb. annyira fos szerintem mint a VSS. Sajnos ha nem dob jobbat a játék, akkor kénytelen az ember használni...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.16. 21:24:55
  • Dency
    Ti is megfigyeltétek hogy 2/3. kör szűkülésre már elég kevesen vannak játékban?! 25-30 fő kb. Én többre emlékszek régebbről. Vagy csak annyira felhígult a sok új játékostól?
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.10.16. 20:05:31
  • Metalmilitiakid
    Nekem ma 2 squad 1 duo úgy alakult egymás után, hogy egyikben se éltem 2 percnél többet. Nagyon élvezetes volt :D
  • Sunsetjoy
    Az lenne a zsír, ha minden multis csalónak eltörne mind a két keze. És úgy, hogy tudja, miért tört el.
    És mire meggyógyulna, hogy újra játsszon netes játékkal, törne el megint. Úgy alap hangon fél évig folyamatosan gipszben ülhetne.
  • Ferrari23
    Persze, reportoltam. Ez elég egyértelmű volt, ha már láttál speed-es csávóról youtubon videó, akkor sejted miről beszélek :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.16. 19:12:38
  • ToxiMaxi
    Reportoltad?
    Egyébként én még csak max. 1 gyanús esettel találkoztam, az is lehet, hogy csak az ellenfél volt ügyesebb mint én. Ettől persze vannak csalók.

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.16. 18:52:54
  • Ferrari23
    Ma csak két kört játszottam, persze a kettőből az egyikben egy speedes csávónak kellett megölnie :D Szánalmasan sok lett a csaló, soloban már szinte nem is érdemes játszani, mert 2-3 kört megy az ember és nagy eséllyel találkozik csalóval.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.16. 18:38:38
  • nortsen
    Szerintem itt nincs cheat, csak simán nem elég ügyes a srác.
  • Zs0lt1
    Három bugfix társaságában :D
  • Zs0lt1
    Lesz eheti peccs!
  • TDC Geronimo
    Megjelenésig már nem lesz live update... Jól összekapták magukat
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.16. 12:43:57
  • Zozo0122 #2673
    Én kicsit pihenőpályára is tettem a gamet a sok csaló féreg miatt. Meg amúgy is kicsit unalmasba fordult, max akkor lépek be, ha haverok hívnak.
  • ntex
    Épp most nyertünk egy squadot úgy hogy volt egy csaló a maradék 3 teamben. Csávó no-recoil -al tolta legalább, meg wh valszeg. M249-el úgy túrt álló helyzetben mintha fekve lőtt volna, mindent egy pontba lőtt. Mindhármónkat knockolta egyszer úgy hogy csak fejeseket kaptunk, utána meg túrta a falat, mindenkiről lelőtte a sisakot. Engem kifejelt még egyszer aztán elkezdte lőni a másik teamet, két társamnak akkor szóltam hogy nézzenek ki rá és sikerült lelőniük.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.15. 23:46:55
  • Running
    Ez kemény. :)))
  • Ferrari23
    Közbe már találtam másik videót, amit tegnap tettek fel erről a fickóról... Hurrá... Éljenek a csalók, csak tudnám mi ebben az élvezet, na de nem sírok :D
  • Ferrari23
    Érdekes halál again :D
  • Metalmilitiakid
    Csak jó lenne ha lehetne indítás előtt választani melyikre akarsz menni és nem random. Mert fasza hogy összeállítom a szürkés-barnás cuccomat hogy ne látszódjak a fűben és bebasz egy havas pályára :D
  • Running
    Szuper, hogy teljesen más lesz a térkép témája. Még jön egy trópusi, meg egy téli és meg is vagyunk. :)
  • Zs0lt1
    A PCGamerben van három új kép. 1 - 2 - 3
  • Baxo
    Sziasztok!
    Ennyiért még nem láttam sehol. Viszont VPN-en keresztül aktiválható. Ez így mennyire megbízható dolog? Steam nem tiltaná le a fiókomat? Van valakinek így vásárlási tapasztalata?
  • Malakai
    A zenét, csörömpölést, zúgást, sikítozást és hasonló zavaró zajokat a "játékosok" nyomatják voice chat-en, ők minden bizonnyal ezt meme-nek nevezik.
    És csak magamutogatás, "nézd anyu, engem is látott még 10E ember".
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.10.14. 21:00:59
  • akyyy
    bele néztem, jesszus, kicsit követhetetlen. az elejétől fogva mindenki ököllel megy rá, meg autoval játék közben, semmi más nem érdekelve. érdekes de értelmét nem nagyon látom. meg ez a zene mi, valami cheat mod szerűség? hogy ha ellenfél van a közelben egyből zenét hall? vagy miről szól ez az egész? :D
  • Malakai
    Mondjuk neki azért elég magas a nézőszáma és mivel erről ismerik, így valószínüleg azok közül elég sokan is próbálkoznak. Tehát sokkal nagyobb az esélye, mint amikor 4 ember leül és akkor próbálnak 2 csapatban duozni.
  • Gibor
    Hát most na, úgy éreztem ott jobb helyen lesz :D
  • Szabi #2660
  • ntex
    De ő direkt játszik így nem? Ha jól tudom a streamjén delay sincs direkt emiatt.
  • hungary27
    Elég egyszerű sajnos.
    Nézz bele forsenlol streamébe, egy meccsen körülbelül 20-30-an őt keresik.
  • nortsen
    Feltételezve, hogy ismerték egymást, és nem a játékban találták ki ezt a taktikát, annak mennyi az esélye, hogy ennyi játékosszámnál, ha egyszerre nyomnak a play-re, akkor egy szerverre dobja őket? Nem is értem hogyan szervezik ezt össze. Ettől függetlenül én is belefutottam ilyenbe, akár solo-ban, duo-ban.
  • antiqueA
    Pech :) Köszi!
  • ntex
    Épp nem üzemel a leaderboard, mivel 17.-én lenullázzák az egészet.