7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Megjegyzés: A játék készítői odafigyelnek a felhasználói visszajelzésekre...Na elmennek a jó **** ********! Ha odafigyelnének, nem itt tartanánk. Jelenleg a BUGOKról, CSALÓKról és a LAGGOKról szól a játék, megfűszerezve egy kis mikrotranzakcióval. Az utolsónak hála sokkal több a csaló, mint nélküle, mert ők nem azért csalnak, hogy kompenzálják a skill hiányát, hanem mert ők a pénzt farmolják napi 16 órában. Ha spéci privát hackje van, lehet hetek hónapok kellenek míg bizonyítani tudják, hogy csalt, de addig ott lesz a statisztikában, akár top helyezéssel, hogy játszott 25-öt, ebből nyerte MINDENT és ölt 1024-et! Amíg nincs bizonyíték, nem tehetnek semmit sem, meg kell tűrniük, közben meg szétfarmolja az illető magát. Egyszer majd elkapják, az kiröhögi őket és elővesz egy másik PUBG-t, amit már ezer éve összefarmolt magának tartalékba és minden megy tovább...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.22. 10:50:01
  • Rocco27
    BRÉKING: Egy utolsó apró PUBG frissítés érkezik, nem is akármilyen változtatással!

OMG, hónapok óta pofázom, hogy valami baj kell, hogy legyen az armorral vagy legalábbis a körül, mert sokszor úgy működött, mintha nem is lett volna rajtam semmi...de az ellenkezője is gáz, mikor tényleg semmi nincs rajta fut előtted, SKS-el 6X(!!!!!!!!) telibe lövöd, fröccsen a vére és tovább fut! OMG, hányszor volt, hogy FULL LVL3-ban 1-2 lövésbe belehaltam az átlagos fegyverektől...Ha AWM-el lő rám, esetleg M24-el eszembe nem jut reklamálni, de mikor 2 AK, 1 Kar98k lövés kiterít, attól kiborulok...
    A kék meg majd kiderül, javít e a játékon vagy nem, engem eddig is zavart a kék működése, de azért, mert ha leálltál harcolni rád mászott vagy plusz lehet még a kékből is támadtak rád. Majd kiderül javít e a játékon...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.22. 10:40:31
  • Lebowski
    végeredmény szempontjából jelenleg nem releváns, hogy lövi le őket. Az volt a kérdés kb menni BP-t kap ezért
  • DigitAir
    ..és a meccs vége. Szomorú, hogy egyeseknek ez nyújt élvezetet.

• DigitAir
    Na gyerekek ez kemény... velem volt ez a csaló g..ci és elvette a kedvem az egész PUBG-től. Még tart a meccs, de elég lehangoló :(
    Ész nélkül mindenre lő, és talál.

• Szabi #2729
    az előbb squad körvégén 1v2-be maradtam, az első elindult kúszva felém, megláttam a sisakját és awp-vel hs reflexből, majd fa másik oldaláról rám lőtt a társa, őt fegyvercsere közbe lucky shot-al egy találattal kiszedtem egy ump-vel, megnéztem volna az arcukat :D
  • ntex
    Megint csaló lőtt le hármónkat a végén úgy hogy 3v2-be maradtunk (mi 3-an). Kinézek a gyerekre azt egyből fejbebasz mikor fut felém :D

Mig171
  • Metalmilitiakid
    Na jó de Shroud elé ugrálnak az emberek, meg direkt oda szaladnak, hogy megvédjék meg helyette halljanak meg és társai. Azért az megint más.
  • Lebowski
    Pont nemrég került fel Shroudnak egy köre, amiben 34 kill-t szerez és megnyeri. Ez 1600+ BP volt. Szóval kb ennyit :)
  • Metalmilitiakid
    Ezek nem a nyereségre tolják, hanem egyszerűen sztem kőgazdagok, de semmi skilljük és ezért ezzel érvényesülnek és növelik az E-Penis-t mert szórhatják rá a pénzt.
  • Szabi #2724
    kíváncsi lennék rá, hogyha megveszi a játékot és a csalást hozzá, utána mennyi bp pontot tud összeszedni egy ilyen egyedülmegöli a teljes szervert körrel és mikor jön vissza a játék ára és lesz már nyeresége.. :D
  • Rocco27
    Az sincs kész, milliószor megszívtam, hogy a drót kerítés, ablakrács, stb. egyik oldaláról át lehet lőni, a másikról nem. Én általában az utóbbi oldalán voltam és hiába lőttem mint a hülye - akár sunyiból - minden lövésem lepattant, de az övé mind sebzett. Szóval tele van bugos objektummal/modellel a pálya.

2 napja nem PUBG-zem, egész nyugodtan teltek el.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.21. 19:30:41
  • Metalmilitiakid
    Mi is ma már vagy 6 al találkoztunk. Ilyenek hogy ungd123415161, meg ChineEasy, Fkgdsajjgkf ilyesmi nevekkel. A nagyja csak WH zik de van jópár aki a rántós aimot tolja.
  • Zozo0122 #2721
    Nekem már belépni sincs kedvem ezek miatt a féreg csalók miatt. A másik meg, hogy abszolút nem tudok hinni a fejlesztőkben, amekkora nyomorultságról tesznek tanúbizonyságot kb. minden téren. Semmi sincs kész ebben a játékban. Vannak dolgok amik már tök jól állnak, de kész semmi sincs. Bár de, egyetlen dologra ráfoghatjuk: az első game map, Erangel. Az oké.

Na mind1, túl nagy fába vágták a fejszéjüket, én amíg meg nem jelenik az új map (csak hogy részt vehessek az emiatt terhelt szervereken tartott lag-fiesztában) csak hébe-hóba játszok :D
  • Ferrari23
    :D:DD:D:

Sajna kezd felesleges időtöltéssé válni a játék.
  • ntex
    Minket is csaló ölt meg most duo-ban :D megyünk UAZ-al, gyerek tőlünk kb 50 méterre, SKS-el elkezd minket tunkolni és meghalunk egyszerre társammal. GG.

Brogueeee
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.21. 15:26:27
  • Ferrari23
    2-3 óra pihi után mondom nyomok már egy kört és hihetetlen, de újabb csaló rendez le :D:D, ma eddig 5 meccsből 3 csaló :D Ez már 50% feletti arány. A PUBG egy játszhatatlan szar lett főleg SOLO-ban, vagy csak ma kifogom az összes debilt :D A mostani fickó kicsit gyors mozgású :D
  • Ferrari23
    Igen ezt nem értem én se, a Pubg-nál egyik alkalmazott ránéz a stat lista (mint ahogy mi) és utána szépen adhatná a bann sorba, de nem ezek vígan játszogatnak, mi meg reportolgassunk. :D Én már nem is reportolok, mert tök értelmetlennek érzem. 1-2 hét után kibasszák, de addig már csinált 30 másik acc.
  • ntex
    És ugyanaz a csaló vezeti aki az előző seasonban is vezette. Annak a gyereknek 20+ accja van. Hidd el ha kibanolják, vesz 30 másik accra játékot ugyanúgy, mert az ilyen valszeg tudathasadásos, megrögzött csaló. Az ilyeneknek már pusztán a statjaik alapján mehetne az autoban script. NA solo 9. helyen 9 meccsből 9 win, ezalatt 276 kill. Messziről ordít hogy csaló féreg. Ha az ilyeneket automatikusan banolnák, sokkal kevesebb reporttal kéne foglalkozniuk alapból. És tény hogy valszeg nem is foglalkoznak a reportokkal, vagy nem olyan tempóban mint kéne, mert hetekig csalhatnak 1-1 accról mire kidobják.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.21. 12:30:20
  • Ferrari23
    Első körös csaló kilő után a negyedik körömben :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.21. 12:16:07
  • Ferrari23
    Ez a statisztika is csak arra jó, hogy röhögjön ember :D + csodálkozzon az ember, hogy mekkora **** ezek a pubg fejlesztők :D 2 napja restelték, de már vezetik a csalók a listát :D Teljesen természetes, hogy 9 meccsen megölt 353 embert :D ja és 9-ből 9x nyert :D:D
  • Ferrari23
    Szombati első meccs, persze, hogy egy csalóval :D KJ-622708090, bal oldalt alul ahol írja, hogy ki kit öl meg ez a csávó 2 másodpercenként megölt valakit :D

Én már feleslegesnek gondolom a reportolást is, meg a PUBG hivatalos fórumon való jelentgetést is... Ott is hányszor jelentettem már videóval, még választ se löktek egyszer sem. Ezek úgyse fogynak el, amíg nem csinálnak valami más módszert ezek automatikus bannolására.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.21. 09:58:34
  • Zozo0122 #2712
    Bár imádom a szériát, azt sosem próbáltam. Félek, hogy ha belekezdek éveket elvesz :D
  • Running
    Ha szar lagos, fps droppos, rosszul optimalizált játékot szeretnél látni, ott van az ESO. 2014-es játék és szarabbul fut, mint a béta állapota. Amit lehetett mmo szinten elbasztak abban a játékban, sima single játéknak meg hú b+. Kár, hogy mmo-ként definiálták anno.
  • Zozo0122 #2710
    Rendben, megértettem. Ezentúl sokkal közérthetőbben fogok írni, mert muszáj. Írtam, hogy "de hagyjuk, ehhez nem értek túlzottan". Valamint: "őszintén nem is érdekel az oka". A netkódról szó nem volt. Csakis a grafikáról.
  • Zs0lt1
    Most frankón a GTA5-tel hasonlítod össze a PUBG-t? :D
    Az egyik egy AAA-s játékfejlesztő cég terméke, ahol tudják hogy kell jó AAA játékot készíteni, a másik meg egy early access, ahol csak szeretnék tudni, hogy kell jó játékot fejleszteni. A GTA-nál egy jó netkód van, itt meg az unreal4 engine fosadék netkódja, amihez szerintem még hozzá sem nyúltak.
  • Rocco27
    Köszi az ajánlatot. Már gondolkodtam rajta, bár nekem nem jön be ez a mesés/rajzol/anime grafikai stílus.
    A PUBG pedig szerintem sem rendelkezk olyan grafikával, amitől leesne az állam, de szerintem rendben van.
  • Zozo0122 #2707
    Azért ha őszintén belegondolunk, és nem elfogult szemmel nézzük, a PUBG max grafikája is csúnyácska, ha más gameket veszünk alapul. Pl a GTA5-nek sokkal nagyobb teret kell részletesebben megjeleníteni, és mégis betonstabil, de hagyjuk, ehhez nem értek túlzottan. És őszintén nem is érdekel az oka, oldják meg a fejlesztők, hogy kielégítsenek megfelelően több millió embert. A Fortnite oké, hogy még sosem ment 60 fps alá, de kisebb a térkép is, és a graf is inkább olyan mesés, művészi.

A másik, hogy nem hasonlítgatom őket, mert van köztük annyi különbség, hogy többre tudom értékelni mint egy sima klónt. Az építkezős és lebontós részek miatt teljesen más az egész, még ha az alapok meg is egyeznek. Én mind2 játékot szeretem, elvannak egymás mellett.

Csalókból pedig összehasonlíthatatlanul itt van több.
  • undY1ng #2706
    Na úgy tűnik, hogy mi is belefutottunk egy csaló egyedbe.... Full halkban voltunk military base 3-as iker épületek egyikébe, míg az egyed úgy rontott ránk, HOGY MÁR TUDTA, HOGY OTT VAGYUNK és instant lövés és fejes.REAGÁLNI NEM LEHETETT! Azért ennyire ne tudja már valaki, hogy hol van a másik, hogy egyáltalán meg se mozdulunk az épületben...
  • Zs0lt1
    De ne emlegessük már azt a szart ehhez a játékhoz hasonlítva bakker. Ott, jó, hogy jobban megy a játék, mert nincs lagg, kb 3 színt és 6 fajta modelt kell lerenderelni, nem csoda. Arról meg nem beszélve, hogy ott sokkal több a csaló, mint itt és ott hiába bannolnak valakit, csinál új felhasználót.
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.10.20. 06:28:47
  • Zozo0122 #2704
    Tedd fel a Fortnite-ot, amíg nem jön ki ebben az új map, told azzal. Nekem mind2 játék fennvan, ha ez kiéget, jön az :D Vagy más műfajú gamek.
  • Rocco27
    Figyelem! A következő sorok elolvasását érzékeny lelkűeknek nem ajánlom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Story: a pálya szélén elsőként rögtön leugrottunk. 30 percen keresztül folyamatosan kerülgetett a halál, de mindent túléltem. A társam nem. Alig találtam Medicet. Végre beesek a kékbe a pálya túloldalára és az első fedezéknék megállva keresek Bandiget. Az mindenhol tonna számra van, de nem itt. Sebaj, majd lootolok a felém tartó Duoból. Járművel jönnek, lövöm, kiugrik fehér kerítés mögé. Szarrá lövöm, de mintha erőtér lenne köztünk. A társa körülöttem trappol, de mivel nem tudott mit kezdeni velem, elmennek egy kocsijukkal. Kilövöm az egyiket, de a másik továbbmegy előttem és mindent túlél. Okey, np. Jaj a kék megint. Mivel 45% HP-m volt, futok a halotthoz aki a közelben eset el. Lefekszek mellé. Pakolnék be, de semmi. Pakolnék ki, újra semmi. A HP-m kb. 20%. A kék eszi a lábam, már alig érzem őket. 15-25 másodperc múlva magához tér a játék. Végre fel tudom venni a First Aid Kitet, be is lövöm magam. Kicsit sokáig tart. NETWORK LAGG DETECTED. Újra lövi magát, majd meghaltál.
    Potato EU szerver, folyamatosan ide-oda dobálgatott játék közben, már a korábbi játékokban is. A szopófaktor eddig is 10-ből 11-re volt csavarva, de ezek a kicseszett laggok idegörlőek. Itt még akár nyerhettem volna is, de adag lagg gyógyítás előtt, közben és után ennek a körnek is keresztbe tett. A cérna elszakadt, a játékot töröltem. További jobb játékot kívánok mindenkinek!
  • undY1ng #2702
    Itt csak 40k :(
  • ntex
    Lassan 100.000 BP-m lesz nekem is
  • undY1ng #2700
    Lesznek megint valami gamescom féle ládák? Csak gyűjtöm mint a hülye a BP-t...
  • Zs0lt1
    Milyen jó, hogy lagmentes a játék :D
  • Rocco27
    Ma már 3x volt frissítés, egyfolytában spammelt a játék, hogy nem lehet játszani, mert Steam frissítés van, kilépünk, Steam is újraindítva, de semmi.
  • TDC Geronimo
    Nem basszák el mégjobban
  • nortsen
    Mert ha nem nyúlnak semmihez, az miben jobb?
  • Rocco27
    Inkább ne nyúltak volna semmihez se ma, ez gyalázat mennyi patch jön ma.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.17. 17:46:37